html vraagje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Thijs

Thijs

14/01/2006 19:15:00
Quote Anchor link
Hallo,

Weet iemand een scriptje waardoor je een php pagina kan include in een html pagina zonder iframe..???


Hoop ut wel.
Gr. THijs
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 09:27:03
 
Alfred -

Alfred -

14/01/2006 19:16:00
Quote Anchor link
In een HTML pagina lijkt me dit onmogelijk?
 
Thijs

Thijs

14/01/2006 19:17:00
Quote Anchor link
hmmmz... dus kan alleen met iframes?
 
Koen Bressers

Koen Bressers

14/01/2006 19:35:00
Quote Anchor link
In php kun je

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php

include('pagina.php');

?>


gebruiken maar in html zie ik geen andere mogelijkheid als een Iframe.
 
Thijs

Thijs

14/01/2006 19:40:00
Quote Anchor link
ja dat het in php kan weet ik ook wel:P maar vroeg me af of het ook in html kon..:P maja niet dus;) jongens bedankt voor de reacties;)
 
Niels Beckers

Niels Beckers

14/01/2006 19:44:00
Quote Anchor link
het gaat wel :
<!--#include virtual="map_naam/pagina_naam.html" -->

(het word dan wel .)shtml
Gewijzigd op 14/01/2006 19:45:00 door Niels Beckers
 
Steff   an

Steff an

14/01/2006 20:43:00
Quote Anchor link
Volgens mij kan je met JavaScript ook pagina's includen, weet zo niet hoe.

Gevonden: http://chxo.com/feedsplitter/javascripttest.html
Gewijzigd op 14/01/2006 20:45:00 door Steff an
 
Thijs

Thijs

14/01/2006 21:25:00
Quote Anchor link
uhmmm dat werkt niet .. dan krijg ik zoon fout:S
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

14/01/2006 21:31:00
Quote Anchor link
Als je een PHP gaat includen ga ik er van uit dat je ook PHP wilt uit kunnen voeren. En dan kun je gewoon de PHP include gebruiken.
 
Kalle P

Kalle P

14/01/2006 21:47:00
Quote Anchor link
of require
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

15/01/2006 00:22:00
Quote Anchor link
Behalve als je een extern PHP bestand wil inladen.
Maar dan zit je toch echt een een (i)frame gebonden denk ik. Want met JS plak je het gewoon tussen je code, waardoor het niet werkt, omdat het een HTML file is.

Misschien met Niels zijn idee wel, maar dat zou ik niet weten. Denk het eigenlijk niet.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.