HTTP Error 405

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

C# .NET Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Gezocht: Software Developer C# .NET voor een dynamische organisatie! Ben je onlangs afgestudeerd of ben je toe aan de volgende stap in je professionele carrière? Lees dan verder! We zijn momenteel op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die onze eindklant in de regio Arnhem kan versterken. In deze functie werk je aan verschillende projecten en bezoek je vaak klanten. Je kunt een rol verwachten met veel uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid. Bedrijfsprofiel Binnen welke organisatie ga je aan de slag? Je gaat werken bij een organisatie die zich specialiseert in het

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

Database ontwikkelaar

Functieomschrijving Wil jij aan gave logistieke softwareprojecten werken en bij een uniek softwarebedrijf in de regio van Tilburg? Wacht niet langer en reageer snel op deze vacature. Als Database ontwikkelaar ga je aan de slag het schrijven van stored procedures en verder uitbouwen van de SQL database. Je werkt in een database team, met allemaal mensen die energie krijgen van software en techniek. Verder krijg je als taak: Optimaliseren en uitbouwen van de MS SQL databases die gebruikt worden; Optimaliseren van query's, waardoor er efficiënter gewerkt kan worden; Je werkt met de technieken T-SQL of PL/SQL; Bij interesse kan je

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Wat ga je doen? Als developer ben jij samen met een gemotiveerd team van 10 collega’s verantwoordelijk voor het creëren van aangemeten software voor klanten. Je bent klantvriendelijk en oplossingsgericht ingesteld, omdat het essentieel is om de klanten zo goed mogelijk te helpen met hun uitdagingen. Het is mogelijk om vanuit huis je werkzaamheden uit te voeren, maar het is ook prettig als je in de omgeving van Tilburg woont om naar het kantoor te kunnen komen. Vind jij het leuk om jouw creatieve vaardigheden te benutten om complexe systemen te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Bedrijfsprofiel Voor wie

Bekijk vacature »

C# Developer Research and Development - Delft

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Delft Vacature ID: 6307 Introductie C# Developer Research and Development - Delft - Onze klant is één van de meest innovatieve bedrijven in de region van Delft. Op dit moment zijn ze voor het innovatie centrum. In het innovatie centrum wordt gewerkt aan de nieuwste technieken voor navigatie software. R&D / C# / Pattern Recognition / Algorithms / 3d Data / DotNET Functieomschrijving Als C# Developer kom je te werken in een innovatief scrumteam. We ontwikkelen en door ontwikkelen de nieuwste technieken op het gebied van navigatie software. Deze software wordt onder andere

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Roosendaal, ontwikkel je als PHP Developer niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het continu inspelen op nieuwe trends en ontwikkelingen m.b.t software development. Naast het bouwen van webapplicaties, ontwikkelen zij ook webshops en websites voor gave opdrachtgevers! Wat ga je doen? Het schrijven van schone en efficiënte codes volgens het Symfony framework; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het Symfony framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

Junior Java Developer

Dit ga je doen Full stack web- en appdevelopment; Vertalen van de functionele wensen naar de technische specificaties; Sturing geven aan/klank board zijn voor de software teams; Trainen van de software teams; Sparren met klanten; Meedenken over architectuur. Hier ga je werken De organisatie is een bureau welke websites en mobiele applicaties bouwt voor verschillende toonaangevende organisaties. Hierbij richten zij zich voornamelijk op de sectoren leisure, overheid en zorg. De sfeer intern kenmerkt zich door informaliteit, gezelligheid en ambitie. Ze werken dag in dag uit samen om mooie producten op te leveren voor hun klanten. Op dit moment zijn er

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

Backend developer

Functie omschrijving Ben jij graag bezig met de back-end van applicaties? Zou je dit graag willen doen voor een kleine werkgever waar ook tijd is voor een drankje op zijn tijd? Je taken hierbij zullen bestaan uit: Gebruik maken van de volgende technieken: .NET (core), C#, SQL, XML, MVC, JSON, REST & SOAP API. Gebruik maken van de volgende tools: Visual Studio, GIT, Jira, Jenkins. Bovengenoemde technieken en tools ga je gebruiken om: Nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Wijzigingsverzoeken van klanten uitvoeren. Verzorgen van koppelingen tussen data. Bedrijfsprofiel Jouw nieuwe werkgever bevindt zich in regio Raamdonksveer en bieden oplossingen op gebied

Bekijk vacature »
Koen Vestjens

Koen Vestjens

14/11/2012 11:31:04
Quote Anchor link
Beste mensen,

Op dit moment ben ik bezig met de Rabobank OmniKassa. In de handleiding staat dat in de from action de volgende link dient te staan.

https://payment-webinit.simu.omnikassa.rabobank.nl/paymentServlet

Door technische redenen, wil ik echter dat deze niet in de action komt te staan, maar dat deze op een ander moment een redirect naar deze pagina krijgt. Wanneer ik

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
header( "Location: https://payment-webinit.simu.omnikassa.rabobank.nl/paymentServlet");
?>


gebruik krijg ik echter een HTTP Error 405, weet iemand hoe ik dit kan oplossen?

Bij voorbaat dank!
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 08:35:20
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

14/11/2012 11:35:47
Quote Anchor link
HTTP error 405 staat voor: 'HTTP Error 405 Method not allowed'

Je doet een normale aanvraag zonder POST of GET via location, en dat staat de Omnikassa niet toe.
Ik vraag me af wat je redenen zijn waarom je deze URL niet in je action wilt hebben? Ik zie er (uiteraard) geen gebruikersgegevens in...

Een mogelijke oplossing is om gebruik te maken van cURL om een POST-request te doen.
 
Kees Schepers

kees Schepers

14/11/2012 11:36:45
Quote Anchor link
Redirecten naar de pagina heeft geen zin, want dan mist omnikassa namelijk de formulier velden. Ik vraag me af waarom je het niet in de action zou willen duwen? Om technische redenen??

Mocht je het toch 'zelf' willen doen, zul je een POST request moeten versturen naar bovenstaande URL via PHP (kan bijvoorbeeld met curl) en de juiste formulier waarden mee moet sturen. Maar ik zou jezelf sterk afvragen of je dat wel wilt..

Aar was me net voor!
Gewijzigd op 14/11/2012 11:37:19 door kees Schepers
 
Koen Vestjens

Koen Vestjens

14/11/2012 11:58:40
Quote Anchor link
Oke, het is mij nu duidelijk waarom het niet werkt.

Ik wil die echter niet in de action aangezien ik controleer of alle velden correct zijn ingevuld, wanneer dit niet het geval is moet de gebruiker natuurlijk niet naar de kassa worden gestuurd, dit gebeurt wel aangezien het in de action staat. De bruiker moet dus pas naar de kassa worden gestuurd als alle velden correct zijn ingevuld en deze handeling moet dus op een andere locatie in mijn script gedaan worden.
 
Reshad F

Reshad F

14/11/2012 12:01:57
Quote Anchor link
Dat is een reden wat natuurlijk gewoon niet klopt.

Je kan toch een tussen pagina maken waar je controleert. is het goed ga verder is het niet goed ga terug..
 
Koen Vestjens

Koen Vestjens

14/11/2012 12:03:08
Quote Anchor link
De gebruiker krijgt ook respons boven het formulier op het moment dat op de submit button wordt gedrukt.
 
Reshad F

Reshad F

14/11/2012 12:37:29
Quote Anchor link
En wat lukt er dan niet? geef even wat relevante code want volgens mij snap je zelf niet wat je doet.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
+----+
|FORM<----------+---->FALSE
+-^--+          |
  |  |   +------+-----+
  |  +--->controlepage|
  |      +-----+------+
+-+--+         |
|bank<---------+
+----+         |
               v
              TRUE


even jou situatie geschetst zo, moet jou logica zijn.
 
Koen Vestjens

Koen Vestjens

14/11/2012 13:13:56
Quote Anchor link
Ik probeer het eerst nog een keer uit te leggen, want de code is best lang en het is moeilijk om daar maar een stukje uit te halen.

Wanneer de gebruiker niet alle gegevens correct ingevuld worden de gegevens die niet correct ingevuld zijn in een array erros geplaats. Deze array wordt boven het formulier getoond.

Wanneer alle gegevens wel correct zijn ingevoerd zijn er dus geen erros en wordt de code die moet worden uitgevoerd in onderstaant statement uitgevoerd.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
if(empty($_SESSION['errors']))
{
}

?>


Als ik de link naar de omnikassa in de action plaats, wordt de gebruiker altijd naar deze kassa gestuurd, ook al zijn de gegevens niet correct ingevuld.

Er is dus geen controlepagina want de controle wordt uitgevoerd op de pagina waar het formulier staat.
Gewijzigd op 14/11/2012 13:15:07 door Koen Vestjens
 
Reshad F

Reshad F

14/11/2012 13:38:12
Quote Anchor link
Dan klopt er dus niets van je if/else structuur en nogmaals zonder relevante code kunnen we niet zien wat je precies fout doet. nu zul je moeten wachten tot onze glazen bol weer opgeladen is.
 
Koen Vestjens

Koen Vestjens

14/11/2012 13:54:46
Quote Anchor link
Oke, dit is de controle:
Maak jullie geen zorgen, die codes van de omnikassa zijn codes voor de simulator.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
<?php
    session_start();
    require('config.php');
    
ini_set('display_errors', 1);
error_reporting(E_ALL);
                    
    mysql_select_db($db);
                    
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

    // Zorgen dat de array met errors leeg is.
    $_SESSION['errors'] = array();
    $_SESSION['input'] = array();
    
    // Velden in het formulier definiëren
    $formuliervelden = array(
        'firstname' => 'text',
        'preposition' => 'text',
        'surname' => 'text',
        'email' => 'text',
        'street' => 'text',
        'address' => 'text',
        'zipcode' => 'text',
        'city' => 'text',
        'country' => 'text',
        'birthdate' => 'text',
        'sex' => 'text',
        'phonenumber' => 'text',
        'newsletter' => 'checkbox',
        'agreement' => 'agreement'
    );
    
    // Velden waar geen controle op uitgevoerd hoeft te worden.
    $no_check = array('newsletter');
    
    // Loop alle elementen uit de $_POST array langs
    foreach($formuliervelden as $veld => $type)
    {

        if($type == 'agreement')
        {

            if((empty($_POST[$veld])) && (!in_array($veld, $no_check)))
            {

                $_SESSION['errors'][$veld] = true;
                $errors[] = 'U moet de <a href="voorwaarden.php">Algemene Voorwaarden</a> accepteren.';
            }

            else
            {
                $_SESSION['input'][$veld] = $_POST[$veld];
            }
        }

        elseif($type == 'radio')
        {

            if(empty($_POST[$veld]) && !in_array($veld, $no_check))
            {

                $_SESSION['errors'][$veld] = true;
                $errors[] = 'Kies een optie bij "'.$veld.'"';
            }

            else
            {
                $_SESSION['input'][$veld] = $_POST[$veld];
            }
        }
  
        else
        {
            if(isset($_POST[$veld]))
            {

                // Spaties voor en achter input verwijderen
                $value = trim($_POST[$veld]);
                
                // Ingevulde waarden in een sessievariabele zetten.
                $_SESSION['input'][$veld] = $value;
                
                // Controle van verschillende velden.
                // Velden waar geen controle op uitgevoerd hoeft te worden overslaan.

                if(in_array($veld, $no_check))
                {

                    continue;
                }

                // Controle op geldige voornaam (langer dan 1 tekens).
                elseif($veld == 'firstname')
                {

                    if(strlen($value) <= 1)
                    {

                        $_SESSION['errors'][$veld] = true;
                        if(strlen($value) == 0)
                        {

                            $errors[] = 'U bent uw voornaam vergeten in te vullen.';
                        }

                        else
                        {
                            $errors[] = 'Controleer of u uw voornaam juist hebt ingevuld.';
                        }
                    }
                }

                // Controle op geldige achternaam (langer dan 1 tekens).
                elseif($veld == 'preposition')
                {

                    if(strlen($value) == 1)
                    {

                        $_SESSION['errors'][$veld] = true;
                        $errors[] = 'Controleer of u uw tussenvoegsel juist hebt ingevuld.';
                    }
                }

                // Controle op geldige achternaam (langer dan 1 tekens).
                elseif($veld == 'surname')
                {

                    if(strlen($value) <= 1)
                    {

                        $_SESSION['errors'][$veld] = true;
                        if(strlen($value) == 0)
                        {

                            $errors[] = 'U bent uw achternaam vergeten in te vullen.';
                        }

                        else
                        {
                            $errors[] = 'Controleer of u uw achternaam juist hebt ingevuld.';
                        }
                    }
                }
    
                // Controle op land overeenkomst .
                elseif($veld == 'country')
                {

                    if(strlen($value) <= 1)
                    {

                        $_SESSION['errors'][$veld] = true;
                        $errors[] = 'U bent vergeten uw land in te vullen.';
                    }
                }

                
                elseif($veld == 'email')
                {

                    if($_POST['email'] == '')
                    {

                        $errors[] = 'U bent uw e-mail adres vergeten in te vullen.';
                    }

                    elseif (function_exists('filter_var') && !filter_var($_POST['email'], FILTER_VALIDATE_EMAIL))
                    {

                        $_SESSION['errors'][$veld] = true;
                        $errors[] = 'U hebt geen geldig e-mail adres ingevuld.';
                    }
                }

                
                // Controle op geldige postcode (4 cijfers + 2 letters).
                elseif($veld == 'zipcode')
                {

                    if(!preg_match('/^[0-9]{4}[[:space:]]?[a-z]{2}$/i', $value))
                    {

                        $_SESSION['errors'][$veld] = true;
                        $errors[] = 'U hebt geen geldige postcode ingevuld.';
                    }
                }

                // Controle of rest van de velden ingevuld zijn.
                else
                {
                    if(empty($value)
                    ||
$value == "Voornaam"
                    || $value == "Tussenvoegsel"
                    || $value == "Achternaam"
                    || $value == "email"
                    || $value == "Straat"
                    || $value == "Huisnummer"
                    || $value == "Postcode"
                    || $value == "Stad"
                    || $value == "Land"
                    || $value == "Geboortedatum"
                    || $value == "Telefoon nummer")
                    {

                        $_SESSION['errors'][$veld] = true;
                        if($veld == 'street')
                        {

                            $errors[] = 'U bent uw straat vergeten in te vullen.';
                        }

                        if($veld == 'address')
                        {

                            $errors[] = 'U bent uw huisnummer vergeten in te vullen.';
                        }

                        if($veld == 'city')
                        {

                            $errors[] = 'U bent uw woonplaats vergeten in te vullen.';
                        }

                        if($veld == 'birthdate')
                        {

                            $errors[] = 'U bent uw geboortedatum vergeten in te vullen.';
                        }

                        if($veld == 'phonenumber')
                        {

                            $errors[] = 'U bent uw telefoonnummer vergeten in te vullen.';
                        }
                    }
                
                }
            }

            else
            {
                if($veld == 'sex')
                {

                    $errors[] = 'U bent vergeten uw geslacht in te vullen.';
                }

                if($veld == 'newsletter')
                {

                    $errors[] = 'U bent vergeten een keuze te maken bij het ontvangen van de nieuwsbrief.';
                }

                //$errors[] = 'Het veld '.$veld.' ontbreekt aan het formulier';
            }
            
        }      
    }

    // Verwerk het formulier als er geen fouten opgetreden zijn.
    if(empty($_SESSION['errors']))
    {

                
        //Ga naar de kassa

        $transactionReference = $six_digit_random_number = mt_rand(100000, 999999);
        $Amount = '11155'; // in centen

        $Data = utf8_encode('amount='.$Amount.'|currencyCode=978|merchantId=002020000000001|normalReturnUrl=http://localhost/inmood/betaling-ontvangen.php|transactionReference='.$six_digit_random_number.'|keyVersion=1|paymentMeanBrandList=IDEAL,VISA,MASTERCARD,MAESTRO,INCASSO');
        $secretKey = utf8_encode('002020000000001_KEY1');
        
        $Seal = hash('sha256', $Data.$secretKey);
        $Action = 'https://payment-webinit.simu.omnikassa.rabobank.nl/paymentServlet';

    }
}

?>


Het formulier:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
<?php
                <form method="post" name="example" action="https://payment-webinit.simu.omnikassa.rabobank.nl/paymentServlet">
                <
table width="500px">
                <
tr>
                    <
td class="tabeldik">Inschrijven activiteit</td>
                    <
td></td>
                <
/tr>
                <
tr>
                    <
td>Voornaam:</td>
                    <
td><input type="text" class="registreerusername"id="firstname" name="firstname" onfocus="onFocus(this);"
                    value="<?php echo isset($_SESSION['input']['firstname']) ? $_SESSION['input']['firstname'] : ''; ?>"/></td>
                <
/tr>
                <
tr>
                    <
td>Tussenvoegsel:</td>
                    <
td><input type="text" class="registreerusername"id="preposition" name="preposition" onfocus="onFocus(this);"
                    value="<?php echo isset($_SESSION['input']['preposition']) ? $_SESSION['input']['preposition'] : ''; ?>"/></td>
                <
/tr>
                <
tr>
                    <
td>Achternaam:</td>
                    <
td><input type="text" class="registreerusername"id="surname" name="surname" onfocus="onFocus(this);"
                    value="<?php echo isset($_SESSION['input']['surname']) ? $_SESSION['input']['surname'] : ''; ?>"/></td>
                <
/tr>
                <
tr>
                    <
td>E-mail:</td>
                    <
td><input type="text" class="registreerusername"id="email" name="email" onfocus="onFocus(this);"
                    value="<?php echo isset($_SESSION['input']['email']) ? $_SESSION['input']['email'] : ''; ?>"/></td>
                <
/tr>
                <
tr>
                    <
td>Straat / Huisnummer:</td>
                    <
td><input type="text" class="registreerusername"id="street" name="street" onfocus="onFocus(this);" style="width:30%;"
                    value="<?php echo isset($_SESSION['input']['street']) ? $_SESSION['input']['street'] : ''; ?>"/>
                    <
input type="text" class="registreerusername"id="address" name="address" onfocus="onFocus(this);" style="width:12%;"
                    value="<?php echo isset($_SESSION['input']['address']) ? $_SESSION['input']['address'] : ''; ?>"/></td>
                <
/tr>
                <
tr>
                    <
td>Postcode / Woonplaats:</td>
                    <
td><input type="text" maxlength="6" class="registreerusername"id="zipcode" name="zipcode" onfocus="onFocus(this);" style="width:15%;"
                    value="<?php echo isset($_SESSION['input']['zipcode']) ? $_SESSION['input']['zipcode'] : ''; ?>"/>
                    <
input type="text" class="registreerusername"id="city" name="city" onfocus="onFocus(this);" style="width:27%;"
                    value="<?php echo isset($_SESSION['input']['city']) ? $_SESSION['input']['city'] : ''; ?>"/> </td>
                <
/tr>
                <
tr>
                    <
td>Land:</td>
                    <
td><input type="text" class="registreerusername"id="country" name="country" onfocus="onFocus(this);"
                    value="<?php echo isset($_SESSION['input']['country']) ? $_SESSION['input']['country'] : ''; ?>"/></td>
                <
/tr>
                <
td>Geboortedatum:</td>
                    <
td><input type="text" class="registreerusername"id="datepicker" name="birthdate" onfocus="onFocus(this);"
                    value="<?php echo isset($_SESSION['input']['birthdate']) ? $_SESSION['input']['birthdate'] : ''; ?>"/></td></td>
                <
/tr>
                <
tr>
                    <
td>Geslacht:</td>
                    <
td><input type="radio" name="sex" id="sexMen" value="man" checked
                    [code]<?php if(isset($_SESSION['input']['Sex']) && $_SESSION['input']['Sex'] == 'rood') echo 'checked="checked"'; ?>
/>
                    <label for="man">Man</label>
                    
                    <input type="radio" name="sex" id="sexWoman" value="vrouw" style="margin-left:35px;"
                    <?php if(isset($_SESSION['input']['Sex']) && $_SESSION['input']['Sex'] == 'blauw') echo 'checked="checked"'; ?>/>
                    <label for="vrouw">Vrouw</label></td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>Telefoonnummer:</td>
                    <td><input type="text" class="registreerusername"id="phonenumber" name="phonenumber" onfocus="onFocus(this);"
                    value="<?php echo isset($_SESSION['input']['phonenumber']) ? $_SESSION['input']['phonenumber'] : ''; ?>"/> </td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>Activiteit</td>    
                    <td>        
                    <?php
                        //Select the activities
                        $result = mysql_query("SELECT id, date, name, subname, price FROM agenda ORDER BY date") or die(mysql_error());
                        
                        //check date
                        $todays_date = date("Y-m-d");
                        $today = strtotime($todays_date);
                
                        echo "<select name='Activiteiten' id='Activiteiten' onmouseup='onMouseUp();'>";
                        while($row = mysql_fetch_assoc($result))
                        {

                            $todaysDate = strtotime($row['date']);
                            if($todaysDate >= $today)
                            {

                                $date = implode('-', array_reverse(explode('-', $row['date'])));
                                echo '<option value='.$row['id'].'>'.$date.' '.$row['name'].' - '.$row['subname'].' - €'.$row['price'].'</option>';
                            }
                        }

                        echo "</select>";
                    ?>

                    </td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>Ik kom</td>
                    <td>
                    <input type="radio" value="Alleen" name="HowMuchPeople" id="HowMuchPeopleAlone" checked>Alleen
                    <input type="radio" value="Samen met" name="HowMuchPeople" id="HowMuchPeopleTogether" style="margin-left:45px;">Samen met
                    <select name="ikKom" id="ikKom" onfocus="setRadio();">
                            <option selected="selected" value="0">00</option>
                            <option value="1">01</option>
                            <option value="2">02</option>
                        </select> single personen
                    </td>
                </tr>
                <script>
                    function setRadio()
                    {
                        document.getElementById("HowMuchPeopleTogether").checked=true
                    }
                </script>
                <tr>
                    <td>Totaalprijs</td>
                    <td><b> 50</b></td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>Hoe ken je ons?</td>
                    <td><select name="knowledge" id="knowledge">
                    <option value="Via vriend of vriendin">Via vriend of vriendin</option>
                    <option value="Internet">Internet</option>
                    </select></td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>Nieuwsbrief ontvangen?</td>
                    <td>
                    <input type="radio" name="newsletter" id="nieuwsBriefYes" value="1" checked
                    <?php if(isset($_SESSION['input']['newsletter']) && $_SESSION['input']['newsletter'] == 'rood') echo 'checked="checked"'; ?> />
                    <label for="man">Ja</label>
                    
                    <input type="radio" name="newsletter" id="sexWoman" value="0"
                    <?php if(isset($_SESSION['input']['newsletter']) && $_SESSION['input']['newsletter'] == 'blauw') echo 'checked="checked"'; ?>/>
                    <label for="vrouw">Nee</label>
                    </td>
                </tr>
                <tr>
                    <td>
                    </td>
                    <td>
                        <input type="checkbox" name="agreement" id="agreement" value="1" />
                        <label for="agreement" class="<?php if(!empty($_SESSION['errors']['agreement'])) echo 'error'; ?>"/>
                        Ik ga akkoord met de <a target="_blank" href="voorwaarden.php">Algemene Voorwaarden</a>
                    </td>
                        </label>
                </tr>
                    <td style="height: 10px;">
                </td>
                <!-- omnikassa -->
                <input type="hidden" name="Data" value="<?php echo $Data ?>">
                <input type="hidden" name="InterfaceVersion" value="HP_1.0">
                <input type="hidden" name="Seal" value="<?php echo $Seal ?>">                
                <tr>
                    <td></td>
                    <td><input type="image" src="images/bevestigen.png" alt="submit" name="submit" /></td>
                </tr>
            </table>
            </form>
?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.