Hulp bij upload.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Martijn

martijn

02/10/2007 20:51:00
Quote Anchor link
Heey.

Ik wil zo snel mogelijk een site online met upload van liedjes.
Maar heb de tijd niet om een upload zelf te maken, namelijk nog onervaren, dus besloot ik een standaard script te zoeken. Maar ik kan tevergeefs niet vinden wat ik zocht.
Ik zocht er een voor .mp3.
Nu had ik er eindelijk een maar die kan alles toevoegen maar .mp3 zie ik niet meer terug in mijn ftp en de rest wel.

Weet iemand een script voor mij?

Bvd,
Martijn Stalpers
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 16:06:14
 
Nicoow Unknown

Nicoow Unknown

02/10/2007 20:54:00
Quote Anchor link
ik wil er wel één voor je maken,
Maar wat is je budget?
en er zijn BTW (niet de belasting) zat upload scripts waarbij je mp3 bestanden kan uploaden,
volgens mij als je op google zoekt naar php mp3 upload script
kom je al een heel eind.
Ik zal het wel even proberen,
zie zo mijn edit
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Nicoow Unknown
 
Martijn

martijn

02/10/2007 20:56:00
Quote Anchor link
Ik heb gekozen voor een zeer kleine code.
Maar hier ligt het niet aan denk ik.
.wma doet het wel.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<?php
 error_reporting(E_ALL);

 $map = "bestanden/"; // Map waar alles geupload wordt

 function upload_file($fTmp, $fNew) {
  if(file_exists($fNew)) {
   return false;
  }
else {
   copy($fTmp, $fNew);
   return true;
  }
 }


 if(IsSet($_POST['submit'])) {
  for($i = 0; $i < count($_FILES['bestand']['name']); $i++) {
   if(IsSet($_FILES['bestand']['name'][$i]) && is_uploaded_file($_FILES['bestand']['tmp_name'][$i])) {
    if(!upload_file($_FILES['bestand']['tmp_name'][$i], $map.$_FILES['bestand']['name'][$i])) {
     $error = true;
    }
   }
  }


  if(IsSet($error)) {
   echo "Mislukt!";
  }
else {
   echo "Gelukt!";
  }
 }
else {
  if(IsSet($_POST['aantal'])) {
   $aantal = $_POST['aantal'];
  }
else {
   $aantal = 5;
  }


?>

<form action="" method="post">
<input type="text" name="aantal" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $aantal; ?>
" size="1">&nbsp;<input type="submit" name="aantal_submit" value="Aantal bestanden">
</form>
<br><br>
<form action="" method="post" enctype="multipart/form-data">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
  for($i = 0; $i < $aantal; $i++) {
?>

Bestand
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $i + 1; ?>
: <input type="file" name="bestand[
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $i; ?>
]"><br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
  }
?>

<input type="submit" name="submit" value="Uploaden">
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
 }
?>
 
Terence Hersbach

Terence Hersbach

02/10/2007 21:02:00
Quote Anchor link
Hallo martijn,

wil je even de regels lezen.

Hierin staat dat je niet moet verwachten dat iemand zomaar even met een script aan komt zetten. Houd hier dus rekening mee.

Wil je goed geholpen worden? toon initiatief door het zelf op te proberen lossen. Krijg je een foutmelding? zoek het op op google of in onze faq.
 
Gerben Jacobs

Gerben Jacobs

02/10/2007 21:17:00
Quote Anchor link
.mp3 zie je niet terug maar .wma wel?
Dan lijkt mij dat toch een probleem bij je host?
 
Martijn

martijn

02/10/2007 21:26:00
Quote Anchor link
Hey
Sorry dat ik de regels heb overtreden.
Had er eerlijk gezecht niet bij nagedacht.

het is me nu wel gelukt. :D

nico bedankt voor je hulp ;)

Groetjes,
Martijn Stalpers
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.