HULP nodig, dringend

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar ontbreekt er aan passie en motivatie niks. Jij bent communicatief sterk en pakt iedere uitdaging dan ook met beide handen aan. Op projectbasis ga jij met je team of met enkele andere ontwikkelaars intern aan de slag bij diverse partners. Op basis van het project ga jij aan de slag en zijn de werkzaamheden en technieken erg divers. Jouw werkgever stelt jouw ontwikkeling hierin voorop, zo krijg je een vast vertrouwenspersoon die één keer in de maand op locatie van jouw project zal kijken hoe het gaat en of er eventuele aandachtspunten zijn. Daarnaast krijg

Bekijk vacature »

SQL database ontwikkelaar

Functie omschrijving Ben jij niet bang voor complexe algoritmes? Schikt het schrijven van procedures in T-SQL jouw niet af en heb jij al de nodige informatie in SQL, dan is functie precies wat voor jou! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat werken aan de complexere projecten waar jij van A tot Z bij betrokken bent. Je gaat zorg dragen voor het ontwerp, de ontwikkeling en het updaten van SQL databases. Dit doe je op basis van T-SQL. Jij bent van start tot finish betrokken bij de projecten die jij leidt. Je houdt contact met klanten en

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Senior Node.js developer Digital Agency

Functie Door de groei van de organisatie zijn ze op zoek naar een Tech Lead. Als tech lead ben jij verantwoordelijk Als Back end Node.js developer kom je terecht in een van de 8 multidisciplinaire teams in het projectenhuis. Afhankelijk van jouw interesses, wensen en capaciteiten word je bij projecten en onderwerpen naar keuze betrokken. Als ervaren ontwikkelaar zul jij vaak leiding nemen in de projecten en in het team een aanvoerder zijn van technische discussies. Uiteindelijk wil jij natuurlijk de klantwensen zo goed mogelijk vertalen naar robuuste code. De projecten kunnen varieren van langlopende- tot kleinschalige trajecten. Voorheen werkte

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

Ervaren Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als ervaren developer zul je hiernaast ook andere developers assisteren en waar nodig de leiding nemen in het project.

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »

Robot Programmeur

Een verantwoordelijke baan met leuke uitdagingen. Heb jij ervaring met het programmeren van robots? Kan jij goed samenwerken met collega's die verschillende specialisaties hebben? Ben je oplossingsgericht, analytisch en flexibel? Ga dan aan de slag als Robot Programmeur bij Gibas in Nijkerk! Als Robot Programmeur kom je te werken bij Gibas. Dat betekent dat je gegarandeerd meewerkt aan unieke oplossingen in productieprocessen. Bij elk project moet er opnieuw geëngineerd en geprogrammeerd worden. Dat maakt jouw werk uitdagend! Voordat je robots gaat programmeren komt er het volgende bij kijken: De opdracht gaat van de afdeling Sales naar de afdeling Operations door

Bekijk vacature »

Back end developer

Functie Jij als full stack ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor 90% van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van grote maatwerk applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. De technische uitdaging momenteel is dat

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »
Daniel Bremer

Daniel Bremer

19/02/2015 10:26:37
Quote Anchor link
Ik heb een site gemaakt en een formulier.
Na het bestellen van tickets krijg je een pagina met de nodige info over je ticket enz...
Op deze pagina wil ik een knop om deze te kunnen afdrukken en dat de naam en soort tickets en aantal tickets hier automatisch inkomt.
Het formulier heef een aantal tekstvakken
Voornaam
Naam
Adres
Stad/postcode dit zou gesplitst moeten worden, dus beide apart
Aantal tickets
ik zou hier dan graag een keuze vak willen, gewone tickets of resto tickets
emailadres
capchtabeveiliging
submit

Ik kan aan degene die me wil helpen de bestanden doormailen.

In ruil voor een werkende oplossing ben ik bereid te betalen.

Graag vandaag nog een oplossing
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 23:47:39
 
- wes  -

- wes -

19/02/2015 10:29:04
Quote Anchor link
Je kan ook gewoon je code posten, denk dat je dan snel een oplossing hebt.
 
Daniel Bremer

Daniel Bremer

19/02/2015 10:48:09
Quote Anchor link
ok, ik ga dit dadelijk doen

Toevoeging op 19/02/2015 10:52:58:

FORMULIER
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
163
164
165
166
167
168
169
170
171
172
173
174
175
176
177
178
179
180
181
182
183
184
185
186
187
188
189
190
191
192
193
194
195
196
197
198
199
200
201
202
203
204
205
206
207
208
209
210
211
212
213
214
215
216
217
218
219
220
221
222
223
224
225
226
227
228
229
230
231
232
233
234
235
236
237
238
239
240
241
242
243
244
245
246
247
248
249
250
251
252
253
254
255
256
257
258
259
260
261
262
263
264
265
266
267
268
269
270
271
272
273
274
275
276
277
278
279
280
281
282
283
284
285
286
287
288
289
290
291
292
293
294
295
296
297
298
299
300
301
302
303
304
305
306
307
308
309
310
311
312
313
314
315
316
317
318
319
320
321
322
323
324
325
326
327
328
329
330
331
332
333
334
335
336
337
338
339
340
341
342
343
344
345
346
347
348
349
350
351
352
353
354
355
356
357
358
359
360
361
362
363
364
365
366
367
368
369
370
371
372
373
374
375
376
377
378
379
380
381
382
383
384
385
386
387
388
389
390
391
392
393
394
395
396
397
398
399
400
401
402
403
404
405
406
407
408
409
410
411
412
413
414
415
416
417
418
419
420
421
422
423
424
425
426
427
428
429
430
431
432
433
434
435
436
437
438
439
440
441
442
443
444
445
446
447
448
449
450
451
452
453
454
455
456
457
458
459
460
461
462
463
464
465
466
467
468
469
470
471
472
473
474
475
476
477
478
479
480
481
482
483
484
485
486
487
488
489
490
491
492
493
494
495
496
497
498
499
500
501
502
503
504
505
506
507
508
509
510
511
512
513
514
515
516
517
518
519
520
521
522
523
524
525
526
527
528
529
530
531
532
533
534
535
536
537
538
539
540
541
542
543
544
545
546
547
548
549
550
551
552
553
554
555
556
557
558
559
560
561
562
563
564
565
566
567
568
569
570
571
572
573
574
575
576
577
578
579
580
581
582
583
584
585
586
587
588
589
590
591
592
593
594
595
596
597
598
599
600
601
602
603
604
605
606
607
608
609
610
611
612
613
614
615
616
617
618
619
620
621
622
623
624
625
626
627
628
629
630
631
632
633
634
635
636
637
638
639
640
641
642
643
644
645
646
647
648
649
650
651
652
653
654
655
656
657
658
659
660
661
662
663
664
665
666
667
668
669
670
671
672
673
674
675
676
677
678
679
680
681
682
683
684
685
686
687
688
689
690
691
692
693
694
695
696
697
698
699
700
701
702
703
704
705
706
707
708
709
710
711
712
713
714
715
716
717
718
719
720
721
722
723
724
725
726
727
728
729
730
731
732
733
734
735
736
737
738
739
740
741
742
743
744
745
746
747
748
749
750
751
752
753
754
755
756
757
758
759
760
761
762
763
764
765
766
767
768
769
770
771
772
773
774
775
776
777
778
779
780
781
782
783
784
785
786
787
788
789
790
791
792
793
794
795
796
797
798
799
800
801
802
803
804
805
806
807
808
809
810
811
812
813
814
815
816
817
818
819
820
821
822
823
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
    <html>
    <head>
        <title>Tickets</title>
        <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=UTF-8"><link href="style1.css" rel="stylesheet" type="text/css">
        <!-- calendar stuff -->
              <link rel="stylesheet" type="text/css" href="calendar/calendar-blue2.css" />
              <script type="text/javascript" src="calendar/calendar.js"></script>
              <script type="text/javascript" src="calendar/calendar-en.js"></script>
              <script type="text/javascript" src="calendar/calendar-setup.js"></script>
        <!-- END calendar stuff -->

        <!-- expand/collapse function -->
        <SCRIPT type=text/javascript>
        <!--
        function collapseElem(obj)
        {
            var el = document.getElementById(obj);
            el.style.display = 'none';
        }


        function expandElem(obj)
        {
            var el = document.getElementById(obj);
            el.style.display = '';
        }


        //-->
        </SCRIPT>
        <!-- expand/collapse function -->


        <!-- expand/collapse function -->
            <SCRIPT type=text/javascript>
            <!--

            // collapse all elements, except the first one
            function collapseAll()
            {
                var numFormPages = 1;

                for(i=2; i <= numFormPages; i++)
                {
                    currPageId = ('mainForm_' + i);
                    collapseElem(currPageId);
                }
            }


            //-->
            </SCRIPT>
        <!-- expand/collapse function -->


         <!-- validate -->
        <SCRIPT type=text/javascript>
        <!--
            function validateField(fieldId, fieldBoxId, fieldType, required)
            {
                fieldBox = document.getElementById(fieldBoxId);
                fieldObj = document.getElementById(fieldId);

                if(fieldType == 'text'  ||  fieldType == 'textarea'  ||  fieldType == 'password'  ||  fieldType == 'file'  ||  fieldType == 'phone'  || fieldType == 'website')
                {    
                    if(required == 1 && fieldObj.value == '')
                    {
                        fieldObj.setAttribute("class","mainFormError");
                        fieldObj.setAttribute("className","mainFormError");
                        fieldObj.focus();
                        return false;                    
                    }

                }


                else if(fieldType == 'menu'  || fieldType == 'country'  || fieldType == 'state')
                {    
                    if(required == 1 && fieldObj.selectedIndex == 0)
                    {                
                        fieldObj.setAttribute("class","mainFormError");
                        fieldObj.setAttribute("className","mainFormError");
                        fieldObj.focus();
                        return false;                    
                    }

                }


                else if(fieldType == 'email')
                {    
                    if((required == 1 && fieldObj.value=='')  ||  (fieldObj.value!=''  && !validate_email(fieldObj.value)))
                    {                
                        fieldObj.setAttribute("class","mainFormError");
                        fieldObj.setAttribute("className","mainFormError");
                        fieldObj.focus();
                        return false;                    
                    }

                }



            }

            function validate_email(emailStr)
            {        
                apos=emailStr.indexOf("@");
                dotpos=emailStr.lastIndexOf(".");

                if (apos<1||dotpos-apos<2)
                {
                    return false;
                }
                else
                {
                    return true;
                }
            }


            function validateDate(fieldId, fieldBoxId, fieldType, required,  minDateStr, maxDateStr)
            {
                retValue = true;

                fieldBox = document.getElementById(fieldBoxId);
                fieldObj = document.getElementById(fieldId);    
                dateStr = fieldObj.value;


                if(required == 0  && dateStr == '')
                {
                    return true;
                }


                if(dateStr.charAt(2) != '/'  || dateStr.charAt(5) != '/' || dateStr.length != 10)
                {
                    retValue = false;
                }    

                else    // format's okay; check max, min
                {
                    currDays = parseInt(dateStr.substr(0,2),10) + parseInt(dateStr.substr(3,2),10)*30  + parseInt(dateStr.substr(6,4),10)*365;
                    //alert(currDays);

                    if(maxDateStr != '')
                    {
                        maxDays = parseInt(maxDateStr.substr(0,2),10) + parseInt(maxDateStr.substr(3,2),10)*30  + parseInt(maxDateStr.substr(6,4),10)*365;
                        //alert(maxDays);
                        if(currDays > maxDays)
                            retValue = false;
                    }

                    if(minDateStr != '')
                    {
                        minDays = parseInt(minDateStr.substr(0,2),10) + parseInt(minDateStr.substr(3,2),10)*30  + parseInt(minDateStr.substr(6,4),10)*365;
                        //alert(minDays);
                        if(currDays < minDays)
                            retValue = false;
                    }
                }

                if(retValue == false)
                {
                    fieldObj.setAttribute("class","mainFormError");
                    fieldObj.setAttribute("className","mainFormError");
                    fieldObj.focus();
                    return false;
                }
            }
        //-->
        </SCRIPT>
        <!-- end validate -->




    </head>

    <body onLoad="collapseAll()">

    <div id="mainForm">




        <div id="formHeader">
                <h2 class="formInfo">Aanvraag tickets Bienfuif ZaTTerdag 9 mei 2015 </h2>
                <p class="formInfo"></p>
        </div>


        <BR/><!-- begin form -->
        <form method=post enctype=multipart/form-data action=processor.php onSubmit="return validatePage1();"><ul class=mainForm id="mainForm_1">

                <li class="mainForm" id="fieldBox_1">
                    <label class="formFieldQuestion">Voornaam&nbsp;*</label><input class=mainForm type=text name=field_1 id=field_1 size='30' value=''></li>

                <li class="mainForm" id="fieldBox_2">
                    <label class="formFieldQuestion">Achternaam&nbsp;*</label><input class=mainForm type=text name=field_2 id=field_2 size='30' value=''></li>

                <li class="mainForm" id="fieldBox_3">
                    <label class="formFieldQuestion">Adres&nbsp;*</label><input class=mainForm type=text name=field_3 id=field_3 size='50' value=''></li>

                <li class="mainForm" id="fieldBox_4">
                    <label class="formFieldQuestion">Gemeente postcode&nbsp;*</label><input class=mainForm type=text name=field_4 id=field_4 size='30' value=''></li>

                <li class="mainForm" id="fieldBox_5">
                    <label class="formFieldQuestion">Aantal tickets&nbsp;*</label><input class=mainForm type=text name=field_5 id=field_5 size='2' value=''></li>

                <li class="mainForm" id="fieldBox_6">
                    <label class="formFieldQuestion">Emailadres&nbsp;*</label><input class=mainForm type=email name=field_6 id=field_6 size=40 value="" style="background-image:url(imgs/email.png); background-repeat: no-repeat;  padding: 2px 2px 2px 25px;"></li>
        
        
        <!-- end of this page -->

        <!-- page validation -->
        <SCRIPT type=text/javascript>
        <!--
            function validatePage1()
            {
                retVal = true;
                if (validateField('field_1','fieldBox_1','text',1) == false)
 retVal=false;
if (validateField('field_2','fieldBox_2','text',1) == false)
 retVal=false;
if (validateField('field_3','fieldBox_3','text',1) == false)
 retVal=false;
if (validateField('field_4','fieldBox_4','text',1) == false)
 retVal=false;
if (validateField('field_5','fieldBox_5','text',1) == false)
 retVal=false;
if (validateField('field_6','fieldBox_6','email',1) == false)
 retVal=false;

                if(retVal == false)
                {
                    alert('Please correct the errors.  Fields marked with an asterisk (*) are required');
                    return false;
                }
                return retVal;
            }
        //-->
        </SCRIPT>

        <!-- end page validaton -->



        <!-- next page buttons --><li class="mainForm">
                                <label class="formFieldQuestion">
                                    Vul het volgende in:&nbsp;<a class=info href=#><img src=imgs/tip_small.png border=0><span class=infobox>Vul de cijfers van de afbeelding in.</span></a><BR><img src="CaptchaSecurityImages.php" />
                                </label>

                                <input id="captchaForm" name="security_code" class="mainForm" type="text"/>
                            </li><li class="mainForm">
                    <input id="saveForm" class="mainForm" type="submit" value="Submit" />
                </li>

            </form>
            <!-- end of form -->
        <!-- close the display stuff for this page -->
        </ul>

    </body>
    </html>

[size=xsmall][i]Toevoeging op 19/02/2015 10:54:23:[/i][/size]

install.php



    <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
    <html>
    <head>
        <title>Tickets</title>
        <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=UTF-8"><link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css">
        <!-- calendar stuff -->
              <link rel="stylesheet" type="text/css" href="calendar/calendar-blue2.css" />
              <script type="text/javascript" src="calendar/calendar.js"></script>
              <script type="text/javascript" src="calendar/calendar-en.js"></script>
              <script type="text/javascript" src="calendar/calendar-setup.js"></script>
        <!-- END calendar stuff -->

        <!-- expand/collapse function -->
        <SCRIPT type=text/javascript>
        <!--
        function collapseElem(obj)
        {
            var el = document.getElementById(obj);
            el.style.display = 'none';
        }


        function expandElem(obj)
        {
            var el = document.getElementById(obj);
            el.style.display = '';
        }


        //-->
        </SCRIPT>
        <!-- expand/collapse function -->


        <!-- expand/collapse function -->
            <SCRIPT type=text/javascript>
            <!--

            // collapse all elements, except the first one
            function collapseAll()
            {
                var numFormPages = 1;

                for(i=2; i <= numFormPages; i++)
                {
                    currPageId = ('mainForm_' + i);
                    collapseElem(currPageId);
                }
            }


            //-->
            </SCRIPT>
        <!-- expand/collapse function -->


         <!-- validate -->
        <SCRIPT type=text/javascript>
        <!--
            function validateField(fieldId, fieldBoxId, fieldType, required)
            {
                fieldBox = document.getElementById(fieldBoxId);
                fieldObj = document.getElementById(fieldId);

                if(fieldType == 'text'  ||  fieldType == 'textarea'  ||  fieldType == 'password'  ||  fieldType == 'file'  ||  fieldType == 'phone'  || fieldType == 'website')
                {    
                    if(required == 1 && fieldObj.value == '')
                    {
                        fieldObj.setAttribute("class","mainFormError");
                        fieldObj.setAttribute("className","mainFormError");
                        fieldObj.focus();
                        return false;                    
                    }

                }


                else if(fieldType == 'menu'  || fieldType == 'country'  || fieldType == 'state')
                {    
                    if(required == 1 && fieldObj.selectedIndex == 0)
                    {                
                        fieldObj.setAttribute("class","mainFormError");
                        fieldObj.setAttribute("className","mainFormError");
                        fieldObj.focus();
                        return false;                    
                    }

                }


                else if(fieldType == 'email')
                {    
                    if((required == 1 && fieldObj.value=='')  ||  (fieldObj.value!=''  && !validate_email(fieldObj.value)))
                    {                
                        fieldObj.setAttribute("class","mainFormError");
                        fieldObj.setAttribute("className","mainFormError");
                        fieldObj.focus();
                        return false;                    
                    }

                }



            }

            function validate_email(emailStr)
            {        
                apos=emailStr.indexOf("@");
                dotpos=emailStr.lastIndexOf(".");

                if (apos<1||dotpos-apos<2)
                {
                    return false;
                }
                else
                {
                    return true;
                }
            }


            function validateDate(fieldId, fieldBoxId, fieldType, required,  minDateStr, maxDateStr)
            {
                retValue = true;

                fieldBox = document.getElementById(fieldBoxId);
                fieldObj = document.getElementById(fieldId);    
                dateStr = fieldObj.value;


                if(required == 0  && dateStr == '')
                {
                    return true;
                }


                if(dateStr.charAt(2) != '/'  || dateStr.charAt(5) != '/' || dateStr.length != 10)
                {
                    retValue = false;
                }    

                else    // format's okay; check max, min
                {
                    currDays = parseInt(dateStr.substr(0,2),10) + parseInt(dateStr.substr(3,2),10)*30  + parseInt(dateStr.substr(6,4),10)*365;
                    //alert(currDays);

                    if(maxDateStr != '')
                    {
                        maxDays = parseInt(maxDateStr.substr(0,2),10) + parseInt(maxDateStr.substr(3,2),10)*30  + parseInt(maxDateStr.substr(6,4),10)*365;
                        //alert(maxDays);
                        if(currDays > maxDays)
                            retValue = false;
                    }

                    if(minDateStr != '')
                    {
                        minDays = parseInt(minDateStr.substr(0,2),10) + parseInt(minDateStr.substr(3,2),10)*30  + parseInt(minDateStr.substr(6,4),10)*365;
                        //alert(minDays);
                        if(currDays < minDays)
                            retValue = false;
                    }
                }

                if(retValue == false)
                {
                    fieldObj.setAttribute("class","mainFormError");
                    fieldObj.setAttribute("className","mainFormError");
                    fieldObj.focus();
                    return false;
                }
            }
        //-->
        </SCRIPT>
        <!-- end validate -->




    </head>

    <body onLoad="collapseAll()">

    <div id="mainForm">




        <div id="formHeader">
                <h2 class="formInfo">Tickets </h2>
                <p class="formInfo"></p>
        </div>


        <BR/></p></div>

    </body>
    </html>

[size=xsmall][i]Toevoeging op 19/02/2015 10:55:50:[/i][/size]

processor.php


<?php

$where_form_is
="http://".$_SERVER['SERVER_NAME'].strrev(strstr(strrev($_SERVER['PHP_SELF']),"/"));

session_start();
if( ($_SESSION['security_code']==$_POST['security_code']) && (!empty($_POST['security_code'])) ) {


$sendername = "Bienfuif";
$sender     = "[email protected] ";
$recipient  = "[email protected] ";
$subject    = "Tickets Bienfuif";

$message    = "Voornaam: " . $_POST['field_1'] . "\n";
$message   .= "Achternaam: " . $_POST['field_2'] . "\n";
$message   .= "Adres: " . $_POST['field_3'] . "\n";
$message   .= "Gemeente: " . $_POST['field_4'] . "\n";
$message   .= "Aantal tickets: " . $_POST['field_5'] . "\n";
$message   .= "Emailadres: " . $_POST['field_6'] . "\n";


$headers    = "From: " . $sendername . "<" . $sender . ">\r\n";
$headers   .= "Reply-To: " . $_POST['field_6'] . "\r\n";
$headers   .= "Return-Path: ". $sender . "\r\n";

mail($recipient, $subject, $message, $headers);

 

header('Location: confirm.html');


}

else {
echo "Invalid Captcha String.";
}


?>



[size=xsmall][i]Toevoeging op 19/02/2015 10:57:15:[/i][/size]

captchasecurity

<?php
session_start();
 
/*
* File: CaptchaSecurityImages.php
* Author: Simon Jarvis
* Copyright: 2006 Simon Jarvis
* Date: 03/08/06
* Updated: 23/11/06
* Requirements: PHP 4/5 with GD and FreeType libraries
* Link: http://www.white-hat-web-design.co.uk/articles/php-captcha.php
*
* This program is free software; you can redistribute it and/or
* modify it under the terms of the GNU General Public License
* as published by the Free Software Foundation; either version 2
* of the License, or (at your option) any later version.
*
* This program is distributed in the hope that it will be useful,
* but WITHOUT ANY WARRANTY; without even the implied warranty of
* MERCHANTABILITY or FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE. See the
* GNU General Public License for more details:
* http://www.gnu.org/licenses/gpl.html
*
*/

 
class CaptchaSecurityImages {
 
   var
$font = 'monofont.ttf';
 
   function
generateCode($characters) {
      /* list all possible characters, similar looking characters and vowels have been removed */
      $possible = '23456789bcdfghjkmnpqrstvwxyz';
      $code = '';
      $i = 0;
      while ($i < $characters) {
         $code .= substr($possible, mt_rand(0, strlen($possible)-1), 1);
         $i++;
      }

      return $code;
   }
 
   function
CaptchaSecurityImages($width='120',$height='40',$characters='6') {
      $code = $this->generateCode($characters);
      /* font size will be 75% of the image height */
      $font_size = $height * 0.75;
      $image = @imagecreate($width, $height) or die('Cannot initialize new GD image stream');
      /* set the colours */
      $background_color = imagecolorallocate($image, 255, 255, 255);
      $text_color = imagecolorallocate($image, 20, 40, 100);
      $noise_color = imagecolorallocate($image, 100, 120, 180);
      /* generate random dots in background */
      for( $i=0; $i<($width*$height)/3; $i++ ) {
         imagefilledellipse($image, mt_rand(0,$width), mt_rand(0,$height), 1, 1, $noise_color);
      }

      /* generate random lines in background */
      for( $i=0; $i<($width*$height)/150; $i++ ) {
         imageline($image, mt_rand(0,$width), mt_rand(0,$height), mt_rand(0,$width), mt_rand(0,$height), $noise_color);
      }

      /* create textbox and add text */
      $textbox = imagettfbbox($font_size, 0, $this->font, $code) or die('Error in imagettfbbox function');
      $x = ($width - $textbox[4])/2;
      $y = ($height - $textbox[5])/2;
      imagettftext($image, $font_size, 0, $x, $y, $text_color, $this->font , $code) or die('Error in imagettftext function');
      /* output captcha image to browser */
      imagejpeg($image);
      imagedestroy($image);
      $_SESSION['security_code'] = $code;
   }
 
}

 
$width = isset($_GET['width']) ? $_GET['width'] : '120';
$height = isset($_GET['height']) ? $_GET['height'] : '40';
$characters = isset($_GET['characters']) ? $_GET['characters'] : '6';
 
header('Content-Type: image/jpeg');
$captcha = new CaptchaSecurityImages($width,$height,$characters);
 
?>


[size=xsmall][i]Toevoeging op 19/02/2015 10:58:17:[/i][/size]

Confirm.html


    <!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
    <html>
    <head>
        <title>Tickets</title>
        <meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=UTF-8"><link href="style.css" rel="stylesheet" type="text/css">
        <!-- calendar stuff -->
              <link rel="stylesheet" type="text/css" href="calendar/calendar-blue2.css" />
              <script type="text/javascript" src="calendar/calendar.js"></script>
              <script type="text/javascript" src="calendar/calendar-en.js"></script>
              <script type="text/javascript" src="calendar/calendar-setup.js"></script>
        <!-- END calendar stuff -->

        <!-- expand/collapse function -->
        <SCRIPT type=text/javascript>
        <!--
        function collapseElem(obj)
        {
            var el = document.getElementById(obj);
            el.style.display = 'none';
        }


        function expandElem(obj)
        {
            var el = document.getElementById(obj);
            el.style.display = '';
        }


        //-->
        </SCRIPT>
        <!-- expand/collapse function -->


        <!-- expand/collapse function -->
            <SCRIPT type=text/javascript>
            <!--

            // collapse all elements, except the first one
            function collapseAll()
            {
                var numFormPages = 1;

                for(i=2; i <= numFormPages; i++)
                {
                    currPageId = ('mainForm_' + i);
                    collapseElem(currPageId);
                }
            }


            //-->
            </SCRIPT>
        <!-- expand/collapse function -->


         <!-- validate -->
        <SCRIPT type=text/javascript>
        <!--
            function validateField(fieldId, fieldBoxId, fieldType, required)
            {
                fieldBox = document.getElementById(fieldBoxId);
                fieldObj = document.getElementById(fieldId);

                if(fieldType == 'text'  ||  fieldType == 'textarea'  ||  fieldType == 'password'  ||  fieldType == 'file'  ||  fieldType == 'phone'  || fieldType == 'website')
                {    
                    if(required == 1 && fieldObj.value == '')
                    {
                        fieldObj.setAttribute("class","mainFormError");
                        fieldObj.setAttribute("className","mainFormError");
                        fieldObj.focus();
                        return false;                    
                    }

                }


                else if(fieldType == 'menu'  || fieldType == 'country'  || fieldType == 'state')
                {    
                    if(required == 1 && fieldObj.selectedIndex == 0)
                    {                
                        fieldObj.setAttribute("class","mainFormError");
                        fieldObj.setAttribute("className","mainFormError");
                        fieldObj.focus();
                        return false;                    
                    }

                }


                else if(fieldType == 'email')
                {    
                    if((required == 1 && fieldObj.value=='')  ||  (fieldObj.value!=''  && !validate_email(fieldObj.value)))
                    {                
                        fieldObj.setAttribute("class","mainFormError");
                        fieldObj.setAttribute("className","mainFormError");
                        fieldObj.focus();
                        return false;                    
                    }

                }



            }

            function validate_email(emailStr)
            {        
                apos=emailStr.indexOf("@");
                dotpos=emailStr.lastIndexOf(".");

                if (apos<1||dotpos-apos<2)
                {
                    return false;
                }
                else
                {
                    return true;
                }
            }


            function validateDate(fieldId, fieldBoxId, fieldType, required,  minDateStr, maxDateStr)
            {
                retValue = true;

                fieldBox = document.getElementById(fieldBoxId);
                fieldObj = document.getElementById(fieldId);    
                dateStr = fieldObj.value;


                if(required == 0  && dateStr == '')
                {
                    return true;
                }


                if(dateStr.charAt(2) != '/'  || dateStr.charAt(5) != '/' || dateStr.length != 10)
                {
                    retValue = false;
                }    

                else    // format's okay; check max, min
                {
                    currDays = parseInt(dateStr.substr(0,2),10) + parseInt(dateStr.substr(3,2),10)*30  + parseInt(dateStr.substr(6,4),10)*365;
                    //alert(currDays);

                    if(maxDateStr != '')
                    {
                        maxDays = parseInt(maxDateStr.substr(0,2),10) + parseInt(maxDateStr.substr(3,2),10)*30  + parseInt(maxDateStr.substr(6,4),10)*365;
                        //alert(maxDays);
                        if(currDays > maxDays)
                            retValue = false;
                    }

                    if(minDateStr != '')
                    {
                        minDays = parseInt(minDateStr.substr(0,2),10) + parseInt(minDateStr.substr(3,2),10)*30  + parseInt(minDateStr.substr(6,4),10)*365;
                        //alert(minDays);
                        if(currDays < minDays)
                            retValue = false;
                    }
                }

                if(retValue == false)
                {
                    fieldObj.setAttribute("class","mainFormError");
                    fieldObj.setAttribute("className","mainFormError");
                    fieldObj.focus();
                    return false;
                }
            }
        //-->
        </SCRIPT>
        <!-- end validate -->




    </head>

    <body onLoad="collapseAll()">

    <div id="mainForm">




        <div id="formHeader">
                <h2 class="formInfo">Tickets </h2>
                <p class="formInfo"></p>
        </div>


        <BR/><ul class=mainForm><li class=mainForm>
          <p>Geachte Besteller,</p></li>
          <li class=mainForm>
            <p><br>
              Beste,</p>
            <p>&nbsp;</p>
            <p>Wij hebben Uw bestelling goed ontvangen.</p>
            <p>Om uw bestelling te kunnen afronden, zouden wij graag uw  betaling eerstdaags ontvangen.<br>
              U mag het bedrag (aantal tickets ingang x 8  aantal tickets DINE &amp; PARTY x 60 ) storten op BE75 1448 7715 8451.</p>
            <p>Van zodra we Uw betaling hebben ontvangen, sturen we de  tickets gratis op naar het opgegeven adres.<br>
              We kijken er naar uit om U een aangename avond te  bezorgen !</p>
            <p>Noteer alvast de datum in uw agenda : ZaTTerdag 9 mei  2015 (vanaf 21u30).</p>
            <p>&nbsp;</p>
            <p>Met vriendelijke groeten,</p>
  <label class=formFieldQuestion><a href=http://www.bienfuif.be><BR/><BR/>Klik hier </a> om terug naar de site te gaan.<BR/></label>
          </li>
        </ul>
    <BR/></div><div id="footer"></div>

    </body>
    </html>

- Aar -:
Gelieve in het vervolg bij code de [code][/code]-tags gebruiken.
Hier kan je meer lezen over de mogelijke opmaakcodes.
Alvast bedankt!
Gewijzigd op 20/02/2015 09:32:53 door - Ariën -
 

19/02/2015 11:02:09
Quote Anchor link
Weejooow.
JavaScript hell hierzo.
Daarom altijd Jquery (voor mij dan)

Het probleem dat je het er niet in krijgt is denk ik omdat het een prop code is. Het werd bij mij op het werk altijd een gezwel aan code genoemd.
 
Daniel Bremer

Daniel Bremer

19/02/2015 11:05:21
Quote Anchor link
En kan je dit oplossen?
 

19/02/2015 11:22:21
Quote Anchor link
Ik denk dat het beste is om alles een beetje op te schonen ipv hiermee door te werken.
Uiteindelijk zou het niet moeilijk moeten zijn aan je wensen te voldoen.

Maar welke beloning staat er tegenover..
 
Daniel Bremer

Daniel Bremer

19/02/2015 11:26:08
Quote Anchor link
ofwel een formulier voor de tickets en een ander voor de resto tickets?
Als de ingevulde naam op de confirm.html komt en ik kan deze afdrukken is ook al voldoende.
Als het kan het vak stad/postcode scheiden.

Toevoeging op 19/02/2015 11:26:49:

Dus ook 2 verschillende confirm.html

Toevoeging op 19/02/2015 11:27:23:

Wat had je in gedachten?

Toevoeging op 19/02/2015 12:13:25:

Rickert,

kan je me een bericht sturen ivm de beloning?
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

19/02/2015 16:53:25
Quote Anchor link
Ik ga er van uit dat het goed gaat komen? anders hoor ik het graag.
 

19/02/2015 20:20:49
Quote Anchor link
Ik ga het ene poging geven, we hopen op het beste.
Ik denk dat er best wat moet worden gerefactored
 
Eeyk Vd noot

Eeyk Vd noot

19/02/2015 22:44:42
Quote Anchor link
Dit kan zoveel makkelijker dan oneindigheid van Javascript.
 

20/02/2015 09:24:32
Quote Anchor link
Klopt, het kan makkelijker en mooier maar het zit nu eenmaal zo in elkaar.
Om alles opnieuw te doen duurt velen malen langer.

Ik heb heb opgelost gisteren.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.