if statement

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js, React Remote

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Team Lead/ Lead developer gezocht (Hands-on, PHP,

Functie Als Team Lead ben je de leider van één van de ontwikkelteams binnen de organisatie. Je leidt als lead developer een goed draaiend team dat werkt aan complexe en duurzame applicaties en API’s. Vanuit je kennis en ervaring ben je in staat het grote plaatje te blijven overzien, en kritisch mee te denken over bijvoorbeeld de architectuur, maar ook de algehele aanpak binnen het project. Je laat je team niet alleen technisch goed functioneren maar ben ook betrokken bij het menselijke aspect. Zo weet jij je collega’s te motiveren en begeleiden in hun dagelijkse werk. Buiten het team ben

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »
Henktrol

henktrol

13/05/2009 09:57:00
Quote Anchor link
Volgens mij mag er niks bij mij goed gaan xD Zie hieronder ;)

Op mijn site staat "Als u problemen ondervindt stuur dan alstublieft een mail via het contactformulier".

Ik link dus naar het contactformulier met:
<a href="contact.php?onderwerp=Problemen met de site">contactformulier</a>

Maar als je gewoon naar contactformulier gaat staat er:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Notice: Undefined index: id in C:\Documents and Settings\Nick\Bureaublad\UsbWebserver\Root\Test\contact\contact.php on line 7


Dat gaat over dit stukje code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
if($_GET["id"]){
    $onderwerp = $_GET["id"];
} else {
    $onderwerp = "";
}


Het tekstvak van onderwerp:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<input type="text" name="onderwerp" value="<? echo $onderwerp; ?>">

Ik denk dat ik alles heb vermeld, zoniet, plaats dan even een berichtje ;)
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 14:54:19
 
F R

F R

13/05/2009 09:59:00
Quote Anchor link
Waar stuur je een 'id' op dan? Ik zie alleen 'onderwerp'.
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

13/05/2009 10:01:00
Quote Anchor link
if(isset($_GET["id"])){
$onderwerp = $_GET["id"];
} else {
$onderwerp = "";
}
probeer dat eens
 
F R

F R

13/05/2009 10:07:00
Quote Anchor link
@rvw Dat neemt alleen de notice weg, het probleem blijft bestaan.

Het moet natuurlijk zijn $_GET["onderwerp"]
 
Henktrol

henktrol

13/05/2009 10:07:00
Quote Anchor link
F R schreef op 13.05.2009 09:59:
Waar stuur je een 'id' op dan? Ik zie alleen 'onderwerp'.


Ja ik kan ook met blabla.php?onderwerp=Problemen met de site doen
Maar dat vind ik zo lang

Daarom gebruik ik blabla.php?id=Problemen met de site,
normaal gebruik ik dat ook met cijfers...


Ik zal dat met isset even proberen, had daar nog niet aan gedacht ;)
Jullie horen nog van mij :)


F R schreef op 13.05.2009 10:07:
@rvw Dat neemt alleen de notice weg, het probleem blijft bestaan.

Het moet natuurlijk zijn $_GET["onderwerp"]


Nee juist niet, want er is niet altijd een id meegegeven
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door henktrol
 
F R

F R

13/05/2009 10:08:00
Quote Anchor link
@henk
In je voorbeeld hierboven gebruik je blabla.php?onderwerp
 

13/05/2009 10:12:00
Quote Anchor link
F R schreef op 13.05.2009 10:07:
@rvw Dat neemt alleen de notice weg, het probleem blijft bestaan.

Welk probleem? Die notice is toch het probleem?
 
F R

F R

13/05/2009 10:12:00
Quote Anchor link
henktrol schreef op 13.05.2009 09:57:
Ik link dus naar het contactformulier met:
<a href="contact.php?onderwerp=Problemen met de site">contactformulier</a>

<input type="text" name="onderwerp" ...>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door F R
 
F R

F R

13/05/2009 10:13:00
Quote Anchor link
Tsja, misschien begrijp ik het niet zo goed, maar voorzover ik het kan zien stuurt henk 'onderwerp' op en probeert hij 'id' uit te lezen.
 

13/05/2009 10:16:00
Quote Anchor link
F R schreef op 13.05.2009 10:13:
Tsja, misschien begrijp ik het niet zo goed, maar voorzover ik het kan zien stuurt henk 'onderwerp' op en probeert hij 'id' uit te lezen.

Owja, het is inderdaad $_GET['onderwerp']...
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

13/05/2009 10:17:00
Quote Anchor link
fr niet bumpen aub.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door RvW Of toch niet
 
F R

F R

13/05/2009 10:21:00
Quote Anchor link
Daarnaast, Henk, zal je de waarde die je opstuurt via <input> niet kunnen lezen dmv. een $_GET, maar standaard dmv $_POST tenzij je de form als 'get' de data laat opsturen: <form method='get'>
 
F R

F R

13/05/2009 10:24:00
Quote Anchor link
rvw schreef op 13.05.2009 10:17:
fr niet bumpen aub.

Sorry?
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

13/05/2009 10:25:00
Quote Anchor link
Geen twee bericht achter me kaar posten.
Gebruik de edit knop. :\
 
F R

F R

13/05/2009 10:26:00
Quote Anchor link
Ah, excuus.
 
Henktrol

henktrol

14/05/2009 09:05:00
Quote Anchor link
Bedankt fvw! Het werkt :)

F R schreef op 13.05.2009 10:21:
Daarnaast, Henk, zal je de waarde die je opstuurt via <input> niet kunnen lezen dmv. een $_GET, maar standaard dmv $_POST tenzij je de form als 'get' de data laat opsturen: <form method='get'>


Je begrijpt het niet goed.
Ik heb een link naar het contactformulier: <a href="contact.php?onderwerp=Problemen met de site">contactformulier</a>

En dan komt in het onderwerp vakje te staan "Problemen met de site".

Snaps?

Nu werkt het wel :D Geen foutmelding meer!
 
RvW Of toch niet

RvW Of toch niet

14/05/2009 09:07:00
Quote Anchor link
Graag gedaan fenktrol ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.