if then probleempje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Outsystems Developer Medior

Dit ga je doen Bouwen aan nieuwe en innovatieve applicaties; Maken van koppelingen tussen Outsystems en het bestaande applicatielandschap; Troubleshooting op bestaande software. Hier ga je werken De organisatie is internationale speler binnen de bouwbranche en richt zich op de infrastructuur, zowel boven als onder de grond. Ze zijn ruim 1100 man groot en maken op IT vlak een mooie groei door. Als ervaren Developer kom je te werken op een IT-afdeling van zo'n 25 man groot. Een aantal jaar geleden hebben ze de keuze gemaakt om zich meer te gaan richten op ontwikkeling en door de groei van de

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

Magento2 Developer

Functie Ben jij een ontwikkelaar en wil jij een volgende stap zetten en als teamlead aan de slag? Lees dan snel verder! Voor een gewilde opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een programmeur die als meewerkend voorman aan de slag wilt gaan. Een developer die een team van twee man aan zal sturen. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien; Ontwikkelen en ontwerpen van API's; Maatwerkoplossingen; Databeveiliging; Optimalisatie webshops; Ontwikkelen technische implementaties voor verbetering database; Aanspreekpunt voor de organisatie en verantwoordelijk voor de aansturing van externe developers. Zoek je veel uitdaging en veelzijdigheid in je werk dan

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een ontwikkelteam met 7 .NET developers. In ons team werken er drie senior .NET developer, twee medior .NET developers en twee junior .NET developers. Er is dan ook genoeg senioriteit in ons team om jou te kunnen bieden wat jij nodig hebt! Wij werken in scrum en hebben drie wekelijkste sprints. Daarnaast doen wij minimaal vier keer per jaar een release. Ons platform is ontzettend complex en groot. Het is dan ook in het begin belangrijk dat jij de processen gaat begrijpen. Jij krijgt dan ook een cursus om beter te begrijpen

Bekijk vacature »

3D BIM Add-on Developer

As a 3D BIM add- on developer at KUBUS, you will develop add-ons (called BCF- Managers) to the leading building information modeling (BIM) programs Revit, Navisworks, Archicad, AutoCAD and Tekla Structures. BCF Managers enable data transfer between BIM software and BIMcollab. You will work on both the front- and the back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag bij een van onze klanten actief in de High Tech Industrie. Onze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd in de omgeving van Eindhoven. Wij zijn erg selectief als het gaat om de projecten die wij accepteren en richten ons dan ook alleen op innovatieve en complexe projecten. Omdat onze klanten voornamelijk gespecialiseerd zijn in de machinebouw, werk jij ook vaak dicht tegen de machines aan. Ons team bestaat momenteel uit Embedded engineers, IOT developers en Cloud engineers. Wij werken voornamelijk aan Microsoft projecten waar er gebruik wordt gemaakt van WPF, UWP, .NET Core

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je werkt mee aan de migratie naar .NET 6; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Zij zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van

Bekijk vacature »
Sam Koster

Sam Koster

27/11/2008 20:28:00
Quote Anchor link
Situatie: Klant ziet sms scherm voor zijn neus maar er zijn geen smsjes meer beschikbaar met reclame. Klant kan dan niet smsen normaal gesproken, maar nu wel.

Hoe krijg ik dit netjes voor elkaar?

Er zijn 3 situaties: Er is reclame dus de klant kan smsen, de reclame is op dus de klant kan niet smsen, de reclame staat op non-actief dus de klant kan niet smsen.

2 van de 3 zijn inmiddels gemaakt, maar die 3de (klant kan niet smsen omdat er geen smsjes meer zijn) krijg ik niet voor elkaar. Ik werk er nu al 2 dagen af en aan mee (ondertussen ook nog andere bugfixes toepassen), maar ik kom er echt niet meer uit.

Kan iemand mij plz helpen???

Hier de code die ik heb:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
<?php
require('classes/class.mollie.php');

//Includes nodig voor connectie en uiterlijk
include "config.php";
include "header.php";

if(!empty($_POST)){

$eigen = $_POST['eigen'];
$ontvanger = $_POST['ontvanger'];
$bericht = $_POST['bericht'];

$sms = new mollie();

//Random reclame scripting
$sql = "SELECT * FROM reclame ORDER BY RAND() LIMIT 0,1";
$res = mysql_query($sql);
$reclame = mysql_fetch_array($res);

$rec = $reclame['reclame'];
$id = $reclame['id'];
$clicks = $reclame['clicks'];
$max = $reclame['max'];

mysql_query("UPDATE reclame SET clicks = clicks+1 WHERE ID = $id") or die(mysql_error());

mysql_query("UPDATE reclame SET max = max-1 WHERE ID = $id") or die(mysql_error());


$query="INSERT INTO nummers (nummers) VALUES ('$ontvanger')";  
mysql_query($query) or die (mysql_error());

// Kies een gateway
$sms->setGateway(1);
$sms->setLogin('smsdienst', 'wachtww12');
$sms->setOriginator(''.$eigen.'');
$sms->addRecipients(''.$ontvanger.'');
$sms->setReference('12345');

// Verstuur het SMS-bericht
$sms->sendSMS(''.$bericht.'Gesp door:'.$rec.'');

if ($sms->success)
{

?>

<div id="content">
<h2><img src="images/title_video_games.jpg" width="450" height="1" /></h2>
<div class="contentbox">
<?
    echo '<span><b>SMS-bericht is succesvol verzonden!</b></span><br>';
    echo '<span><b>Klik <a href="send1.php">hier</a> om er nog een te verzenden.</b></span>';
}

else
{
?>

<div id="content">
<h2><img src="images/title_video_games.jpg" width="450" height="1" /></h2>
<div class="contentbox">
<?
    echo '<span><b>Het versturen van het SMS-bericht is niet gelukt!</b></span><br>';
}
}

else {
?>

<SCRIPT>
<!--
function checkData()

{
var correct = true
if (document.formulier.nummer.value == "") {correct = false; alert("Geef aub het nummer in!")}
if (document.formulier.eigennummer.value == "") {correct = false; alert("Geef aub het nummer in!")}
if (document.formulier.bericht.value == "") {correct = false; alert("Geef aub een bericht in")}

if (correct){alert("Het smsje word nu verzonden. Een moment geduld a.u.b")}
return correct }

function textCounter(field, countfield, maxlimit) {
if (field.value.length > maxlimit) // if too long...trim it!
field.value = field.value.substring(0, maxlimit);
// otherwise, update 'characters left' counter
else
countfield.value = maxlimit - field.value.length;
}
//-->
</script>
<div id="content">
<h2><img src="images/title_video_games.jpg" width="450" height="1" /></h2>
<div class="contentbox">
<?
$query
= mysql_query("SELECT * FROM reclame WHERE actief = 'ja'") or die (mysql_error());
$num = mysql_num_rows($query);

if (empty($num))
{

?>

<span><b>De maximale hoeveelheid smsjes voor vandaag zijn reeds verzonden.
<br>Kom aub morgen weer terug voor nieuwe gratis smsjes:D.<br><br>
Om meer smsjes te kunnen aanbieden vragen wij je eenmalig eens op een banner op een van de bannerplekken te klikken (onder deze boodschap en helemaal onderin de site).<br>
Dit bied ons dan de mogelijkheid om nog meer gratis smsjes per dag aan te kunnen bieden. Je doet het dus ook voor jezelf!</b></span>
<center>
<hr>
<small>Klik ook eens op een van onze banners. Dit helpt ons de site live en gratis te houden</small><br>
<script type="text/javascript"><!--
google_ad_client = "pub-9825271893821459";
/* 234x60, gemaakt 25-11-08 */
google_ad_slot = "5396008494";
google_ad_width = 234;
google_ad_height = 60;
//-->
</script>
<script type="text/javascript"
src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
</script></center>
<?
}
else
{
?>

<span><b>Vul alle velden in om succesvol een smsje te versturen.</b></span><br />
<FORM name="formulier" METHOD="post" ACTION="<?php echo($_SERVER["PHP_SELF"]);?>" onSubmit="return checkData()">
<table>
<tr><td><small>06 van jezelf:</small></td><td> <INPUT TYPE="text" NAME="eigen" ID="eigen" MAXLENGTH="40" size="20" value=""><BR></td><td></td></tr>
<tr><td><small>06 Ontvanger:</small></td><td> <INPUT TYPE="text" NAME="ontvanger" ID="ontvanger" MAXLENGTH="40" size="20" value=""><br></td><td></td></tr>
<tr><td><small>Berichtje:</small></td><td><textarea name="bericht" id="bericht" wrap=physical cols=30 rows=4 onKeyDown="textCounter(this.form.bericht,this.form.remLen,120);" onKeyUp="textCounter(this.form.bericht,this.form.remLen,120);"></textarea></td></tr><tr><td></td><td><input readonly type=text name=remLen size=3 maxlength=3 value="120"> <small>tekens over.</small> </td></tr>
</table>
<INPUT TYPE="hidden" NAME="ip" VALUE="<?php echo $_SERVER['REMOTE_ADDR']; ?>">
<INPUT TYPE="submit" name="Submit" VALUE="Verstuur berichtje!">
</FORM>
<center>
<script type="text/javascript"><!--
google_ad_client = "pub-9825271893821459";
/* 234x60, gemaakt 25-11-08 */
google_ad_slot = "5396008494";
google_ad_width = 234;
google_ad_height = 60;
//-->
</script>
<script type="text/javascript"
src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
</script></center>
<?
}
}

?>

</div>
<?php include "footer.php";?>
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 05:25:56
 
Thijs Damen

Thijs Damen

27/11/2008 20:36:00
Quote Anchor link
om welke if gaat het nu dan? ik zie er 20?

daarnaast ik den dat het om

if (empty($num)) { gaat

0 = ook iets. 0 is niet empty.

beter gebruiken:

if ($num > 0) {
 
Sam Koster

Sam Koster

27/11/2008 20:39:00
Quote Anchor link
jah, sorry voor mijn ietswat onduidelijke scripting en rare volgorde, ik probeer dit eerst eens te laten werken en dan ff netjes in elkaar zetten;)

Als ik if ($num > 0) { erin zit krijg ik gelijk te zien dat er geen smsjes meer beschikbaar zijn, en dat terwijl er toch nog 98 smsjes van mijn reclame is die actief staat. Hij zou dus het sms formulier moeten laten zien.
 
Thijs Damen

Thijs Damen

27/11/2008 21:17:00
Quote Anchor link
mijn fout.

if (!$num > 0)

of

if ($num < 1)

of

if ($num == 0) {

persoonlijk vind ik de eerste het leukst.
 
Sam Koster

Sam Koster

27/11/2008 22:10:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
$query
= mysql_query("SELECT * FROM reclame WHERE actief = 'ja'") or die (mysql_error());
$num = mysql_num_rows($query);
$maxnum = $num['max'];
if (!$maxnum > 0)
{

?>


Zou dan moeten werken nietwaar? Niet dus:(.. tabel max staat in hoeveel smsjes er nog zijn. Bij 0 moet hij iets laten zijn, alles boven 0 moet er gesmst kunnen worden.
 
M Ypma

M Ypma

27/11/2008 23:00:00
Quote Anchor link
dat werkt niet, je fetchedn ergens je resultaten, je telt alleen he taantal records en probeert daar een kolom op aan te spreken, dat gaat niet. haal ['max'] eens weg
 
Sam Koster

Sam Koster

27/11/2008 23:38:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
$query
= mysql_query("SELECT * FROM reclame WHERE actief = 'ja'") or die (mysql_error());
$num = mysql_num_rows($query);
$maxnum = $num;
if (!$maxnum > 0)
{

?>

of ingekort:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?
$query
= mysql_query("SELECT * FROM reclame WHERE actief = 'ja'") or die (mysql_error());
$num = mysql_num_rows($query);
if (!$num> 0)
{

?>

werkt ook niet

Zelf wel even een klein foutje eruit gehaald. Hij neemd nu de id van de reclame mee als post zodat hij die ook in de sms zet, ipv de random controlle doen bij het uitgaan van het smsje (na de invoer)

EDIT:

Zelf nog wat gepuzeld:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
<?PHP
$query
= mysql_query("SELECT * FROM reclame WHERE actief = 'ja'") or die (mysql_error());
$num = mysql_num_rows($query);
$idrec = $num['max'];

$a = '0';

if($idrec == $a)
{

?>

<span><b>De maximale hoeveelheid smsjes voor vandaag zijn reeds verzonden.
<br>Kom aub morgen weer terug voor nieuwe gratis smsjes:D.<br><br>
Om meer smsjes te kunnen aanbieden vragen wij je eenmalig eens op een banner op een van de bannerplekken te klikken (onder deze boodschap en helemaal onderin de site).<br>
Dit bied ons dan de mogelijkheid om nog meer gratis smsjes per dag aan te kunnen bieden. Je doet het dus ook voor jezelf!</b></span>
<center>
<hr>
<small>Klik ook eens op een van onze banners. Dit helpt ons de site live en gratis te houden</small><br>
<script type="text/javascript"><!--
google_ad_client = "pub-9825271893821459";
/* 234x60, gemaakt 25-11-08 */
google_ad_slot = "5396008494";
google_ad_width = 234;
google_ad_height = 60;
//-->
</script>
<script type="text/javascript"
src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
</script></center>
<?
}
else
{
$sql = "SELECT * FROM reclame WHERE actief = 'ja' ORDER BY RAND() LIMIT 0,1 ";
$res = mysql_query($sql);
$reclame = mysql_fetch_array($res);

$rec = $reclame['reclame'];
$id = $reclame['id'];
?>

<span><b>Vul alle velden in om succesvol een smsje te versturen.</b></span><br />
<FORM name="formulier" METHOD="post" ACTION="<?php echo($_SERVER["PHP_SELF"]);?>" onSubmit="return checkData()">
<table>
<tr><td><small>06 van jezelf:</small></td><td> <INPUT TYPE="text" NAME="eigen" ID="eigen" MAXLENGTH="40" size="20" value=""><BR></td><td></td></tr>
<tr><td><small>06 Ontvanger:</small></td><td> <INPUT TYPE="text" NAME="ontvanger" ID="ontvanger" MAXLENGTH="40" size="20" value=""><br></td><td></td></tr>
<tr><td><small>Berichtje:</small></td><td><textarea name="bericht" id="bericht" wrap=physical cols=30 rows=4 onKeyDown="textCounter(this.form.bericht,this.form.remLen,110);" onKeyUp="textCounter(this.form.bericht,this.form.remLen,110);"></textarea></td></tr><tr><td></td><td><input readonly type=text name=remLen size=3 maxlength=3 value="110"> <small>tekens over.</small> </td></tr>
<INPUT TYPE="hidden" NAME="ip" VALUE="<?php echo $_SERVER['REMOTE_ADDR']; ?>">
<INPUT TYPE="hidden" NAME="idrec" VALUE="<?php echo "$id";?>">
<tr><td></td><td><INPUT TYPE="submit" name="Submit" VALUE="Verstuur berichtje!"></td></tr>
</table>

</FORM>
<center>
<script type="text/javascript"><!--
google_ad_client = "pub-9825271893821459";
/* 234x60, gemaakt 25-11-08 */
google_ad_slot = "5396008494";
google_ad_width = 234;
google_ad_height = 60;
//-->
</script>
<script type="text/javascript"
src="http://pagead2.googlesyndication.com/pagead/show_ads.js">
</script></center>
<?
}
?>

</div>


Raar spul, dat vergelijken:S Het werkt trouwens nog steeds niet:(
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Sam Koster
 
Sam Koster

Sam Koster

28/11/2008 06:29:00
Quote Anchor link
Probleem opgelost:)

Ik heb nu na de verzending en de update's van de database een stukje if erin gezet en voor wie geintreseerd is, hier komtie:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
$check_sql = "SELECT max FROM reclame WHERE ID = '$id'";
$check_result = mysql_query($check_sql, $connection) or die ('Er is iets fout gegaan met het controleren of u ip wel geldig is; ' . mysql_error());

if ((mysql_fetch_array($check_result)) != 0) {
$sql = "UPDATE reclame SET actief = 'nee' WHERE ID = '$id'";        
$result = mysql_query($sql);
}


Werkt prima:).. thnx iig:)
 
Thijs Damen

Thijs Damen

28/11/2008 08:56:00
Quote Anchor link
I:k ben blij dat het opgelos is sam. en wat doe jij zo laat nog op :P

Volgende keer als je zoioets tegen komt probeer je code wat in te korten.

Veel code geven is natuurlijk geen probleem maar probeer wel aan te geven wat er precies niet werkt en waar dat dan staat.

een "if werkt niet" in 148 regens code met 8 if'jes. dan kijken we de verkeerde kant op.

Verder, veel succes :)
 
Sam Koster

Sam Koster

28/11/2008 09:45:00
Quote Anchor link
haha geeft niet:).. ik zal in het vervolg iig wat minder code en meer uitleg geven:).. Dankzij jouw hulp ben ik hier iig achter gekomen. Zat zelf dus ook in de verkeerde richting, en achteraf gezien was het eigenlijk niet echt lastig;)

En zo laat wakker?? Zo vroeg zou je bedoelen haha.. ik werk vanaf 22:00 tot 10:00 aan de site's. Mijn 'vrije tijds besteding';)

resultaat is nu wel dat iedereen over de hele wereld onbeperkt GRATIS kan smsen:) En dan is het fijn om positieve reacties te horen:)
 
Daan

Daan

28/11/2008 11:44:00
Quote Anchor link
Dit komt van Google:

Verboden gebruik. U mag niet, en mag een derde partij hiertoe niet autoriseren of aanmoedigen: (i) direct of indirect vragen, Referentiegebeurtenissen of vertoningen van of klikken op een Advertentie, Link, Zoekresultaat of Referentieknop (inclusief zonder beperking door te klikken op “play” voor een videoAdvertentie) genereren via een automatisch, bedrieglijk, frauduleus of ander ongeldig middel, inclusief maar niet beperkt tot herhaalde handmatige klikken, het gebruik van robots of andere automatische query tools en/of door de computer gegenereerde zoekvragen, en/of het ongeautoriseerde gebruik van optimalisatieservices en/of software van andere zoekmachines;

Bron: https://www.google.com/adsense/localized-terms

Ik snap er niet alles van, maar volgens mij houdt dat in dat je de gebruiker niet mag vragen om op een advertentie te klikken. En al helemaal niet door de gebruiker daarmee extra gratis sms'jes te geven.. ;)
 
Sam Koster

Sam Koster

28/11/2008 11:47:00
Quote Anchor link
Aangepast, thnx:)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.