ImageEmail Create

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C#.NET Developer Jr. Functie

Functie omschrijving Bouw jij graag aan applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren? Wij zijn op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar in regio Breda die hier graag een steentje aan bijdraagt! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je krijgt veel vrijheid in de keuze van de technieken die je gaat gebruiken. Uiteraard wel binnen de gestelde kaders, en door gebruik te maken van het .NET platform. Je gaat aan de slag met de ontwikkeling van een nieuwe module binnen de WMS suite van dit bedrijf. Deze "carrier" module gaat er voor zorgen dat de selectie van een vervoerder volledig

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you work together in a multidisciplinary development team with 1-2 Senior .NET developers, two front-end developers, Data Scientists and one UX designer. As a team you work on developing a Cloud based application and making this application more stable. Unit testing will also become very important in your new position. Together with the Senior .NET developer you will be responsible for developing the API. You work with a lot of data and occasionally there will also be data issues and some queries will have to be run. This means that you will work a lot

Bekijk vacature »

Digitale Tovenaar Gezocht: Junior Low-code/No-code

Bedrijfsomschrijving Duik mee in een wereld vol innovatieve avonturen waar gegevens en technologie een magische symbiose aangaan! Al meer dan twee decennia lang zijn we de tovenaars achter de schermen die oplossingen creëren voor de meest complexe klantcontactvraagstukken en datagedreven software-uitdagingen. Bij ons draait het om de kracht van samenwerking en groei. We zijn een hechte vriendengroep die samen bergen verzet om elkaar én onze klanten te laten schitteren. Jouw succes is ons succes en we streven ernaar om elkaar naar nieuwe hoogten te tillen, niet voor even, maar voor altijd. We willen dat jij je helemaal thuis voelt in

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Full stack Javascript ontwikkelaar

Functie Benieuwd hoe jouw dag eruit ziet? Je komt binnen rond een uur of 10 en dat start je met de morning call. Dit doen we vanaf het hoofdkantoor of op het lab, ligt eraan welk project je mee bezig bent. Na de call en het verdelen van de tickets ga je met je team aan de slag. Rond een uur of 12 is er een goede lunch en ga je smiddags weer lekker door met je werk. De ene keer maak jij een game voor een groot merk om de interactie tussen product en eindgebruiker te vergroten. De andere

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als front end developer gaat werken binnen de teams van onze klant, uiteraard met alle moderne technieken. Opdrachten worden echt gericht op jouw leerdoelen en jouw behoeftes. Wij hebben een omgeving gecreëerd waarin je echt jezelf kan zijn en waar echt gekeken wordt naar jouw voorkeuren. Maak je een fout? Geen probleem, leer ervan en dan ga weer door. Door de variëteit aan werk kun je in verschillende omgevingen een kijkje nemen en dus jezelf snel ontwikkelen. Eisen Je bent communicatief vaardig en houdt van een dynamische omgeving Je hebt HBO werk- en denkniveau Je hebt gedegen kennis

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Bennekom gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Binnen de functie van Front-end developer werk je mee aan uitdagende klantprojecten. In teamverband werk je aan de voorkant van onze state-of-the-art portaal oplossingen en apps. Dit alles gebeurt in een multidisciplinaire omgeving waarbij je de ruimte hebt om te sparren, je ideeën scherp te stellen, en waar je met de benodigde kennis en ervaring om je heen altijd terecht kunt bij je collega’s voor vragen en ondersteuning. Meestal werk je vanuit ons kantoor maar we bieden ook alle faciliteiten om thuis te kunnen werken. Voor sommige projecten ga je mee naar de klant, wellicht zelfs in het buitenland!

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

PHP Software Developer

Functie omschrijving PHP Software Developer gezocht! Voor een organisatie in de regio Zeist die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in een scrumteam aan de ontwikkeling van een medicatiebewakingssysteem; Meedenken over de mogelijkheden en onmogelijkheden van projecten;

Bekijk vacature »

SQL Database developer

Functie omschrijving Wil jij meewerken aan het creëren van slimme software om magazijnen als een geoliede machine te laten lopen? Wij zoeken een zorgvuldig persoon, iemand die niet snel de hand omdraait voor complexe algoritmes. Denk jij dat jij de SQL ontwikkelaar bent die wij zoeken? Lees snel verder en wie weet zitten we binnenkort samen aan tafel! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uitzien: Je houdt je bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases, dit doe je met T-SQL als programmeer laag. Je gaat aan high-end software oplossingen werken, dit doe je voor de optimalisatie

Bekijk vacature »
Dfgdfgdfg

dfgdfgdfg

23/12/2006 11:52:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
header ("Content-type: image/jpeg");
$img = Imagecreate(200,20);
$lightgreen = ImageColorAllocate ($img, 138, 233, 134);
$white = ImageColorAllocate ($img, 255,255,255);
ImageString($img, 3, 3, 3, "een doodnormaal plaatje", $white);
ImageJpeg ($img);
ImageDestroy ($img) ;

?>

Hallo mensen. Ik heb bovenstaand code en ik dacht ermee een simpel e-mail vieuwer te maken. Dus dmv een formpje je email in te vullen en dan dat die in het plaate verschijnt.
Maar waarom kan ik op de plaats van de tekst geen variabelen zetten?

Want ik probeerde:
FORM
VARIABLE = $_POST['email']
IMAGECREATE

Maar het lukt niet. Weet iemand hoe en waarom?
Groet,
Askafa
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 19:51:05
 
Dfgdfgdfg

dfgdfgdfg

23/12/2006 16:27:00
Quote Anchor link
Mag ik het een bump geven?
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

23/12/2006 16:38:00
Quote Anchor link
Moment, dat script had ik ergens liggen...
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

23/12/2006 16:44:00
Quote Anchor link
Alstu, 5 euro voor het goede doel en hij is van jou:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
<?php
// Database gegevens.
$db_host = '';         // Server
$db_user = '';         // Gebruikersnaam
$db_pass = '';         // Wachtwoord
$db_name = '';         // Database
  
mysql_connect($db_host, $db_user, $db_pass);
mysql_select_db($db_name);

if(isset($_GET['emailid']))
{
        
    if(is_numeric($_GET['emailid']))
    {

        $emailid = mysql_real_escape_string($_GET['emailid']);
        
        $query = "SELECT emailadres FROM emailadressen WHERE emailid = '".$emailid."'";
        $resultaat = mysql_query($query);
                
        if($resultaat && mysql_num_rows($resultaat) == 1)
        {

            $rij = mysql_fetch_array($resultaat);
            $tekst = stripslashes($rij['emailadres']);            
        }
else{
            $tekst = 'Sorry, dit emailid herken ik niet!';
        }        
    }
else{
        $tekst = 'Sorry, dit accepteer ik niet!';
    }

    
    //Juiste header meesturen...
    header("Content-type: image/png");
    
    //Font
    $font             = 'Verdana.ttf';
    
    //Afmeetingen vaststellen    
    $size = imagettfbbox(8, 0, $font, $tekst);
    $width = ($size[2] + $size[0])+6;
    $height = abs($size[1]) + abs($size[7]);
    
    //Afbeelding maken
    $image = imagecreatetruecolor($width, $height);
    
    //Kleurtjes vaststellen
    $phphulp         = imagecolorallocate($image, 160, 171, 200);
    $phphulptekst     = imagecolorallocate($image, 23, 40, 87);
    
    //Mooie achtergrond creeëren en doorzichtig maken
    imagefilledrectangle($image, 0, 0, $width, $height, $phphulp);
    imagecolortransparent($image, $phphulp);

    //Tekst erop plakken
    imagettftext($image, 8, 0, 0, abs($size[5]), $phphulptekst, $font, $tekst);
        
    //Afbeelding maken & daarna weggooien!
    imagepng($image);
    imagedestroy($image);
}
else{
    
    if(isset($_POST['email']))
    {

        $email     = mysql_real_escape_string($_POST['email']);
        $ip     = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
    
        $query = "INSERT INTO emailadressen (emailadres, ip) VALUES('".$email."','".$ip."')";
           $resultaat = mysql_query($query);
           
           if($resultaat)
        {

            echo '<p>Uw emailadres is toegevoegd aan de database, uw unieke code is <b>'.mysql_insert_id().'</b>. Jou afbeelding vind je hieronder, sla je wel de link op in je favorieten?</p>';
            echo '<p><img src="http://test.i-cey.net/email.php?emailid='.mysql_insert_id().'" alt="Emailadres"></p>';
            echo '<p><a href="http://test.i-cey.net/email.php?emailid='.mysql_insert_id().'">Link voor in je favorieten</a></p>';
            
        }
else{
            echo '<p>Sorry, er ging iets mis bij het updaten van de database!</p>';
        }
    }

    
?>


<form method="post" name="formulier" action="">
<table>
<tr>
<td width="100">Uw Emailadres:</td>
<td><input type="input" name="email" size="30" maxlength="30"></td>
</tr>
<tr>
<td>&nbsp;</td>
<td><input type="submit" value="Toevoegen" name="verstuur"> <input type="reset" value="Wis Formulier"></td>
</tr>
</table>
</form>

<?php    
}
?>
 
Dfgdfgdfg

dfgdfgdfg

23/12/2006 18:39:00
Quote Anchor link
Jah oke, dat is ook een mogelijkheid. Maar ik wil het toch liever eenvoudig houden en dat niet alles wordt opgeslagen in de DB, dus gewoon dat mensen het opslaan en dan hosten op imageshack oid.

Nu wil ik alleen weten of het mogelijk is om variable erin te stoppen en die te laten weergeven! Zonodig gebruik ik Arjan's script wel ;) Dank je!!!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.