include? of wat?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Niels

Niels

14/03/2008 09:50:00
Quote Anchor link
Ik heb hier een stukje code wat problemen geeft wanneer ik begin met SEO technieken.

Ik heb maar 1 pagina met opmaak, namelijk index.php en alle andere pagina's (home.php // gastenboek.php // info.php // ...) zijn enkel pagina's met tekst en afbeeldingen, geen navigatie of dergelijke.

Wanneer ik nu de pagina info.php volledig zou optimaliseren dat ze een hoge positie gaat krijgen bij Google, dan gaat Google de link www.mijnsite.be/info.php hoog plaatsen (of alleszins toch de bedoeling) maar verschijnt enkel deze pagina, zonder de opmaak (navigatie en ontwerp).

Hoe moet ik dit oplossen in deze code? :

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?php
        
if ($HTTP_GET_VARS['p'] == ""){
    
     $include = "info";

}
else{

if (file_exists($HTTP_GET_VARS['p'] . ".php")) {

     $include = $HTTP_GET_VARS['p'];

}
else {

     $include = "info";

$query = "insert into include_error (`ip`,`naam`) VALUES ( '".$_SERVER['REMOTE_ADDR'] ."', '".$HTTP_GET_VARS['p']."')";

mysql_query($query);
                
}
}

        
include($include . ".php");
        
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 11:14:39
 
Sebastiaan Blaas

Sebastiaan Blaas

14/03/2008 18:50:00
Quote Anchor link
Als ik het goed begrijp worden je pagina's aangeroepen als:

index.php?cat=info cat=nieuws ? etc ?


Je kan het heel simpel doen met een ref check bovenin, daarin check je dus of info.php direct word aangeroepen zo ja redirect je naar index.php?cat=info
 
Han eev

Han eev

14/03/2008 18:53:00
Quote Anchor link
Wat is HTTP_GET_VARS?

Geen idee, waarlijk geen idee....

Ik ken wel super globals, lijkt er wel op... -> $_GET
 
Sebastiaan Blaas

Sebastiaan Blaas

14/03/2008 19:00:00
Quote Anchor link
http_get_vars is de voorlopig van $_GET / $_POST / $_REQUEST
 
Han eev

Han eev

14/03/2008 19:08:00
Quote Anchor link
Dat snap ik ook wel, het was sarcastisch bedoeld ^^... haha.
 
Niels

Niels

14/03/2008 20:17:00
Quote Anchor link
En hoe bouw ik deze ref check in? Persoonlijk geen gedacht van... :$
 
Niels

Niels

14/03/2008 20:26:00
Quote Anchor link
Sebas schreef op 14.03.2008 18:50:
Als ik het goed begrijp worden je pagina's aangeroepen als:

index.php?cat=info cat=nieuws ? etc ?


Je kan het heel simpel doen met een ref check bovenin, daarin check je dus of info.php direct word aangeroepen zo ja redirect je naar index.php?cat=info


En hoe bouw ik deze ref check in? Persoonlijk geen gedacht van... :$
 
Sebastiaan Blaas

Sebastiaan Blaas

14/03/2008 20:28:00
Quote Anchor link
php.net
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.