Include probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Ontwikkelen van herbruikbare componenten; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als junior .NET Developer kom je terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als junior .NET Developer werk je aan het ontwikkelen van verbeterde

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

C# .Net Developer

Dit ga je doen Het bouwen van Api's; Nieuwe oplossingen bouwen met C# .Net; De huidige software uitbouwen met C# .Net; Meewerken in projecten; Meedenken aan de toekomstplannen en verbeteringen; Onderdeel van het Scrum Team. Hier ga je werken Onze klant is een dienstverlenende organisatie voor diverse soorten organisaties in Nederland. Ze zijn van oorsprong een familiebedrijf en er is een open cultuur. Ze zijn vooruitstrevend op IT gebied en hebben een eigen inhouse development team van circa 11 man. Je komt hier te werken in het subteam .Net Core. Hier werken ze volgens scrum met de nieuwste technieken en

Bekijk vacature »

Back-end Software Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende development functie bij een klein gespecialiseerd softwarebedrijf? Wil jij graag hybride werken (combi tussen thuis + kantoor), loop jij warm voor maatwerk software en voel jij je prettig in een informele cultuur? Zoek dan niet verder! Reageer direct! Voor een gewilde werkgever in omgeving Tilburg zoeken wij een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je gaat werken voor een klein softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van integratiesoftware. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: In een klein team met 4 ontwikkelaars houd jij je bezig met afwisselende

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Laravel / PHP developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP / Laravel Developer voor een IT-consultancy in de omgeving van Hoofddorp! Ben jij op zoek naar een leuke nieuwe uitdaging binnen een veelzijdige werkomgeving? Lees dan snel verder! Binnen dit bedrijf werk je in een ontwikkelteam, waarin je zeer betrokken bent en meedenkt over softwareoplossingen. Binnen dit Team hou je je bezig met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je zult je bezig houden met de volgende werkzaamheden: Je gaat aan de hand van de wensen van klanten software ontwikkelen; Je bent bij het gehele proces betrokken;

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

Als Front-end developer samenwerken met de beste c

Functie Momenteel zijn we voor één van de projecten bij hun key partner, een voorloper in de energiesector, op zoek naar gedreven Front-end developers. Ze nemen de lead in dit project en werken uitsluitend met vooruitstrevende technologieën. Ze verwachten dat de technologie die hier wordt ontwikkeld uiteindelijk door veel meer grote corporates, in verschillende sectoren zal worden toegepast. Dit is dan ook een heel uitdagend project om aan mee te gaan werken. Het team bestaat o.a. uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. De consultants en ontwikkelaars werken volgens de Design Thinking methode waarbij de eerste stappen van

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »
Dirk Renes

Dirk Renes

09/09/2011 13:21:45
Quote Anchor link
Na het ene include probleem te hebben opgelost, krijg ik een andere erbij.

Ik heb een aantal html pagina's die geinclude moeten worden, dit werkt allemaal alleen ik zie op de html pagina wel de plaatjes maar op de pagina waar ik de include heb staan zie je alleen de tekst.

hoe kan ik dit oplossen?

alvast bedankt.
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 20:57:28
 
- SanThe -

- SanThe -

09/09/2011 13:25:40
Quote Anchor link
Path van de plaatje onjuist?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/09/2011 13:25:43
Quote Anchor link
een pad wat niet klopt.

Heb je een voorbeeld anders van je site? De HTML-source is altijd handig om naar te kijken.
 
Dirk Renes

Dirk Renes

09/09/2011 13:28:41
Quote Anchor link
het path klopt gewoon anders doet hij het ook niet op de html pagina.

Website: http://www.myaware.nl/AwareSupport/modules/algemeen/inloggen_index.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
<h1>Algemeen</h1>
                
<p><b>Inloggen</b><br /><br />

  <b>Stap 1:</b><br />
        Open de email die u ontvangen heeft met de inlog gegevens van de site<br />
        <br />
  <b>Stap 2:</b><br />
Vul in het inlogscherm de inloggegevens in die in de email staan<br />
<img src="../img/stap1.JPG" width="387" height="214" longdesc="img/stap1.JPG" alt="stap1" /><br />
<br /> <br />
  <b>Stap 3:</b><br />
  Druk op de groene knop, u bent nu ingelogd.
  <img src="../img/stap2.jpg" width="26" height="26" longdesc="img/stap2.jpg" /></p>
  <br />
  <br />
  
  *let wel op dat u dit
  niet te snel doet, want als u uw wachtwoord 3 keer fout heeft ingetypt
  wordt uw gebruikersaccount geblokkeerd en kunt u niet meer inloggen,
  u zult dan contact op moeten nemen met de Administrator.<br /><br />
  
  <b>Wachtwoord vergeten</b><br /><br />
  
  
  <b>Stap 1:</b><br />
  Druk op "Wachtwoord vergeten"</p>
<p><img src="../img/stap3.jpg" width="193" height="25" /><br />
    <br />
    
    
    <b>Stap 2:</b><br />
    Vul u gebruikersnaam en email in.</p>
<p><img src="../img/stap 4.jpg" width="600" height="110" /><br />
    <br />
    
    
    <b>Stap 4:</b><br />
    Druk op het pijltje naar rechts om door te gaan.<img src="../img/stap5.jpg" width="25" height="27" /><br />
    <br />
    
    
    <b>Stap 5:</b><br />
    U krijgt nu een email met u nieuwe wachtwoord.<br />
    <br />
    
    
    <b>Wachtwoord wijzigen</b><br /><br />
    
    <b>Stap 1:</b><br />
Log in <br />
<img src="../img/stap1.JPG" width="387" height="214"></p>
</p>
<p><b>Stap 2:</b><br />
  Klik op &quot;Overige&quot;.<br>
  <br>
  <img src="../img/overigewijz.jpg" width="273" height="102"></p>
<p><b>Stap 3:</b><br />
  Druk op &quot;wachtwoord wijzigen&quot;.<br>
  <br>
  <img src="../img/wwwijzigen.jpg" width="256" height="98"></p>
<p><b>Stap 4:</b></p>
<p><img src="../img/wwinvul.jpg" width="550" height="113" /><br />
  Vul eerst u oude wachtwoord in en daarna 2 keer u nieuw gewenste wachtwoord<br />
  <br />
*Let op, u wachtwoord moet tussen de 8 en 20 tekens lang zijn.   </p>
<p><b>Stap 5:</b><br />
Druk op het pijltje en u wachtwoord is gewijzigd.<img src="../img/stap5.jpg" width="25" height="27"></p>
<p><br />
<b>Taal wijzigen<br />
</b><br />
<strong>Stap 1:</strong><br />
Klik met u muis op het vlaggetje rechts bovenin het scherm.</p>
<p><img src="../img/vlagwijz.jpg" width="175" height="73" /><br />
  <strong>Stap 2:</strong><br />
Vervolgens klikt u op de gewenste vlag.</p>
<p><img src="../img/vlagnl.jpg" alt="Nederlands" width="23" height="19" /> Nederlands<br />
<img src="../img/vlagdui.jpg" width="23" height="19" alt="Duits" /> Duits<br />
<img src="../img/vlagfr.jpg" width="23" height="19" alt="Frans" /> Frans<br />
<img src="../img/vlageng.jpg" width="23" height="19" alt="Engels" /> Engels<br />
<img src="../img/vlagspa.jpg" width="23" height="19" alt="Spaans" /> Spaans</p>
<p><b>Uitloggen</b></p>


<p><strong>Stap 1</strong><br />
  Zorg dat u hetgeen waar u mee bezig bent heeft opgeslagen voordat u uitlogd.
<p><strong>Stap 2</strong><br />
Druk vervolgens op het slotje rechts boven in het scherm. <img src="../img/uitloggen.jpg" width="21" height="23" alt="" />
Gewijzigd op 09/09/2011 13:31:06 door Dirk Renes
 
- SanThe -

- SanThe -

09/09/2011 13:31:40
Quote Anchor link
Maak geen relieve path's.

<img src="../img/stap3.jpg"
wordt dan bijv.
<img src="/img/stap3.jpg"
 
Dirk Renes

Dirk Renes

09/09/2011 13:34:16
Quote Anchor link
- SanThe - op 09/09/2011 13:31:40:
Maak geen relieve path's.

<img src="../img/stap3.jpg"
wordt dan bijv.
<img src="/img/stap3.jpg"

heb ik getest, maar werkt niet
 
- SanThe -

- SanThe -

09/09/2011 13:41:14
Quote Anchor link
Voorbeeld online?
 
Dirk Renes

Dirk Renes

09/09/2011 13:46:41
Quote Anchor link
Gedeeltelijk is het nu opgelost, als ik problemen heb dan meld ik het even
 
- SanThe -

- SanThe -

09/09/2011 13:49:53
Quote Anchor link
En wat was de oplossing?
 
Dirk Renes

Dirk Renes

12/09/2011 18:59:50
Quote Anchor link
../../ ervoor zetten dus wordt het path ../../img/bestand.jpg
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.