include vraagje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Ontwikkelen in Blazor; Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie. Hier ga je werken Binnen deze organisatie werken duizenden mensen binnen allerlei verschillende disciplines. Tevens hebben zij veel specialiteiten in huis, waaronder ook .Net Developers. Ter uitbreiding van een nieuw team en ter ondersteuning van het project zijn ze opzoek naar een nieuwe collega voor het team. Als C#.NET Developer zal jij je

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

Fullstack Developer

Functieomschrijving Voor een erkende werkgever in regio Etten-Leur zijn wij op zoek naar een Fullstack Developer met PHP/Laravel ervaring. Je gaat aan de slag met het bouwen van maatwerk software voor klanten die actief zijn in een specifieke markt. Als fullstack developer ben je samen met een enthousiast team van 7 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en innovatie van informatiesystemen voor klanten in een specifieke branche. Verder ondersteun je complexe uitdagingen van klanten. Je brengt hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Ervaring met Laravel is een must. Om de klant zo goed mogelijk te

Bekijk vacature »

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een gewaardeerde werkgever in regio Oosterhout zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om

Bekijk vacature »

Front-End React Developer

Als Front-End React Developer verbeter je de user experience van onze eigen webapplicaties voor onze collega's binnen Coolblue. Wat doe je als Front-End React Developer bij Coolblue? Als Front-end React Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten met React.js. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end React Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Verbeteren van de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder voor het financiele domein op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

Medior/senior Python developer

Functie Bedrijven komen bij deze organisatie om technische vraagstukken op te lossen en hierin ook tot oplossingen te komen waar ze zelf misschien niet aan gedacht hadden. Jij gaat vanuit je ervaring dus niet alleen hands-on aan de slag met het ontwikkelen, maar zult ook zeker adviseren en proactief meedenken met de klant. Er zijn meerdere lange en/of korte projecten en het type klanten is heel uiteenlopend. Zo kun je terecht komen in een multidisciplinair scrumteam waarin je als Python developer meewerkt, of juist voor een kleiner (Greenfield) project aan de slag gaan waarin je veel breder bezig bent. Door

Bekijk vacature »

PHP back-end developer gezocht!

Functie Werk je liever zonder druk en keiharde deadlines maar met de focus op kwaliteit? Dan kom je hier op de juiste plek terecht! In Het team bestaat momenteel uit 12 developers, hiernaast werken er collega’s van front-end, UX maar ook marketing/sales en support. In iedere sprint ontwikkel je samen functionaliteiten met als uitdaging om de klanten de beste gebruikerservaring te bieden. Ze bieden een werkplek waar je jezelf kunt blijven ontwikkelen, en mee te werken aan zowel bestaande als nieuwe mogelijkheden. Eisen • HBO werk- en denkniveau (ze kijken niet naar een papiertje) • Je denkt graag mee over

Bekijk vacature »
Cunces v

cunces v

26/07/2009 14:04:00
Quote Anchor link
ik include een login als een gebruiker niet ingelogd is. Maar ik heb nu login.php als een volledige webpagina:

<html>
<head></head>
<body>
<form>
</form>
</body>
</html>

maar moet html en body enzo daar wel bij? Kan ik dat in login weglaten?
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 11:44:11
 
Matthias R

Matthias R

26/07/2009 14:15:00
Quote Anchor link
uh??
Kan het iets duidelijker??

Waarom zou je een volledige pagina includen met html tags en al???
Normaal include je een stuk van de pagina...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Matthias R
 
- SanThe -

- SanThe -

26/07/2009 14:18:00
Quote Anchor link
cunces schreef op 26.07.2009 14:04:
maar moet html en body enzo daar wel bij? Kan ik dat in login weglaten?

Html en body mogen slechts één keer in een pagina, die naar de browser wordt verzonden, staan.
 
Matthias R

Matthias R

26/07/2009 14:20:00
Quote Anchor link
ja santhe maar wat is het nut van een gehele pagina te includen?
 
- SanThe -

- SanThe -

26/07/2009 14:44:00
Quote Anchor link
Matthias schreef op 26.07.2009 14:20:
ja santhe maar wat is het nut van een gehele pagina te includen?

Dat is ook niet echt nodig lijkt mij.
 
Matthias R

Matthias R

26/07/2009 14:48:00
Quote Anchor link
Hoe bedoel je,
Mijn reactie of de pagina includen?
 
- SanThe -

- SanThe -

26/07/2009 14:49:00
Quote Anchor link
Matthias schreef op 26.07.2009 14:48:
Hoe bedoel je,
Mijn reactie of de pagina includen?

Haha, hele pagina includen is niet nodig.
 
Matthias R

Matthias R

26/07/2009 14:53:00
Quote Anchor link
ah ok :p
Ik dacht eventjes dat je bedoelde dat mijn opmerking gemeen was ofzo
sorry ;)
 
Cunces v

cunces v

26/07/2009 14:56:00
Quote Anchor link
maarja dat is toch gemakkelijk om dat te includen :)? anders moet je heel die reutemeteut gaan echo'en. Oké heb nu gewoon een login.php zonder html en body met de form in en het werkt.
 
- SanThe -

- SanThe -

26/07/2009 14:57:00
Quote Anchor link
Matthias schreef op 26.07.2009 14:53:
ah ok :p
Ik dacht eventjes dat je bedoelde dat mijn opmerking gemeen was ofzo
sorry ;)

Ik kan mij de verwarring wel voorstellen. ;-)
Maar was dus niet tegen jou bedoeld.
 
Ivo K

Ivo K

26/07/2009 15:03:00
Quote Anchor link
cunces schreef op 26.07.2009 14:56:
maarja dat is toch gemakkelijk om dat te includen :)? anders moet je heel die reutemeteut gaan echo'en. Oké heb nu gewoon een login.php zonder html en body met de form in en het werkt.


Kijk voor de zekerheid even je broncode na, want HTML geeft geen errors, ook al laat je 20x <html> ergens staan.
 
- SanThe -

- SanThe -

26/07/2009 15:10:00
Quote Anchor link
Ivo schreef op 26.07.2009 15:03:
cunces schreef op 26.07.2009 14:56:
maarja dat is toch gemakkelijk om dat te includen :)? anders moet je heel die reutemeteut gaan echo'en. Oké heb nu gewoon een login.php zonder html en body met de form in en het werkt.


Kijk voor de zekerheid even je broncode na, want HTML geeft geen errors, ook al laat je 20x <html> ergens staan.

Checken lijkt mij beter: http://validator.w3.org/
 
Matthias R

Matthias R

26/07/2009 15:11:00
Quote Anchor link
@cunces
Je moet niet alles echo'en

je kan waar je een stuk html wil doen gwn de php sluiten...
en weer openen waar je terug php wil hebben
 
Cunces v

cunces v

26/07/2009 15:43:00
Quote Anchor link
@Matthias:

ja weet ik maar ik check met php of een sessie ingesteld is, en aan de hand van dat resultaat geef ik die form, dus moet ik wel alles echo'en.
 
Stefan

Stefan

26/07/2009 15:51:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
if(isset($_SESSION['Logged'])){
?>

<form>
html html html, meer html
<?php
}
?>


zo kan het ook.
 
Cunces v

cunces v

26/07/2009 15:59:00
Quote Anchor link
ah owké, dacht dat dat enkel bij jsp ging. Bedankt iedereen en excuses Matthias ;)
 
Matthias R

Matthias R

26/07/2009 16:07:00
Quote Anchor link
Maakt niks uit ;)

Ik verwacht eerder excuses van sanThe :o
Nee nee grapje ;)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.