Ingesloten lettertype

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET ontwikkelaar start jij in een multidisciplinair team met 7 ontwikkelaars. Dit team is verdeeld onder Front-end ontwikkelaars en backend developers. De backend developers werken voornamelijk aan desktop applicaties in combinatie met backend systemen. Hier ga jij dus ook mee aan de slag! Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C# .NET, WPF, UWP, XAML en MVVM. WPF, UWP, .NET Core, Azure Devops en Entity Framework. WPF en UWP worden dan ook voornamelijk gebruikt voor de user interface van de desktop applicatie. Het development team is dan ook erg gedreven m.b.t. het ontwikkelen van vooruitstrevende en innovatieve horeca automatiseringsoplossingen.

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

Senior Java Ontwikkelaar

Dit ga je doen Werken aan uiteenlopende interne projecten voor grote (internationale) organisaties; Ontwikkelen van diverse (web)applicaties en platformen met technieken als Java, Azure en ASP.NET; Complexe vraagstukken tackelen met jouw expertise en ervaring; Waar nodig help jij je collega's om samen tot de juiste oplossing te komen. Hier ga je werken Als Java Developer kom je te werken bij een internationale organisatie in regio Amsterdam die zich richt op procesoptimalisatie door middel van zeer complexe IT oplossingen. Dit doen zij op het allerhoogste niveau met vestigingen over heel de wereld en met een groot aantal aansprekende, maatschappelijk betrokken klanten.

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een gepassioneerde Full Stack C#.NET Software Developer. Als Software Developer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere ontwikkelaars en engineers om de sensoren in machines uit te lezen en deze data om te zetten in management informatie voor jullie klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Testen en valideren van de ontwikkelde software. Ontwikkelen en onderhouden van webapplicaties, apps en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je gaat aan de slag met diverse technologieën en frameworks. Denk hierbij aan C#, JS frameworks, HTML, CSS, TypeScript,

Bekijk vacature »

Software Developer (Junior functie)

Functieomschrijving Wij zijn op zoek naar een Software Developer! Sta jij in de startblokken om je carrière te beginnen en kan je niet wachten om toffe software te gaan ontwikkelen? Kortom, ben je onlangs afgestudeerd of sta je op het punt om je papiertje te behalen? Voor een IT dienstverlener dat gespecialiseerd is in Microsoft technologie zijn wij op zoek naar C#.NET Developers. Het bedrijf heeft meerdere klanten in regio Utrecht waar je permanent kan komen te werken. Kom je liever te werken bij een klein softwarebedrijf of bij een groot consultancy bureau? Dat is helemaal aan jou de keuze!

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Voor een opdrachtgever in omgeving Moordrecht zijn wij op zoek naar een programmeur. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op

Bekijk vacature »

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

Senior Lead Front End Developer

Functieomschrijving Voor Stichting Waternet zijn wij op zoek naar een senior Lead Front End Developer. Binnen het DevOps team Online zijn we op zoek naar een Senior Lead Front End developer met kennis van toegankelijkheid. Deze developer zal zich bezighouden met development van webpaginas die in verbinding staan met systemen uit het back office. Taken Ontwerpen, ontwikkelen, implementeren, documenteren en beheren van webapplicaties in een Azure-omgeving Debuggen, analyseren en oplossen van problemen in de OTAPomgevingen Je participeert in het DevOpsTeam Online voor het verder uitwerken en implementeren van gebruikerswensen Je bent betrokken bij toegankelijkheid audits en het implementeren van WCAG

Bekijk vacature »

Cymer Patch Server Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12919 Introductie This new patch server will be built on Python and Django ReST and GraphQL services with a React frontend, it will consist of several microservices and run on a Kubernetes cluster. It will be supported by several middleware applications such as ElasticSearch, Redis, RabbitMQ, Oracle and Artifactory. Functieomschrijving The Patch Admin team always aim to deliver software at a high quality, we avoid sacrifices here to maintain our velocity. Practically this means that we practice test driven development and perform end-to-end automated testing on our software. This means

Bekijk vacature »

Back-end PHP Developer

Dit ga je doen Her- en uitbouwen van het inhouse softwareplatform dmv PHP; Onderhouden van bovengenoemd platform in PHP; Sparren met het team; Meedenken over nieuwe functionaliteiten, security etc; Jouw input leveren aan het proces door op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen etc. Hier ga je werken Onze klant, gevestigd in de omgeving van Alkmaar, levert wereldwijd oplossingen op het gebied van IT. Dag in dag uit werken zij met veel passie aan hun product waarmee ze streven naar verbeteringen binnen zorg. Voor onze klant zijn we op zoek naar een medior PHP Developer. Je komt te werken

Bekijk vacature »

Low Code Developer

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Capelle aan den IJssel zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten in heel het land! Wat ga je hier zoal doen? Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Martijn Winters

Martijn Winters

21/03/2019 13:35:29
Quote Anchor link
IK heb een html pagina met woorden in verschillende fonts (lettertypes gedownload van internet). Maar als ik deze met een andere computer open zie ik geen fonts omdat de fonts niet geinstaleerd zijn op die computer. Is er een manier om die fonts toch te kunnen zien op de computer waar die fonts niet op geinstaleerd zijn? Zonder een font te moeten installeren. Hoe dit in mijn pagina moet toepassen?

<body>
<ul>
<li style="font-family:sans-serif;font-size:20px">Hond</li>
<li style="font-family:anthology Outline DEMO;font-size:20px">Paard</li>
<li style="font-family:Regular Fashion DEMO;font-size:20px">Zebra</li>
<li style="font-family:Back to Black Demo;font-size:20px">Poes</li>

</ul>
</body>
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 03:50:59
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

21/03/2019 13:45:47
Quote Anchor link
Alternatief font specificeren.

https://www.w3schools.com/cssref/pr_font_font-family.asp

Websafe fonts gebruiken

https://www.w3schools.com/cssref/css_websafe_fonts.asp

Of google fonts gebruiken.

Of je fonts op de server zetten. Als dat mag van de licentie.

Toevoeging op 21/03/2019 13:49:59:

Ik zie dat een font voor personal use is

https://www.fontspace.com/monocotype/anthology-outline-demo
https://fonts2u.com/anthology-outline-demo.font

'Embedding rights:Embedding for preview & printing allowed'
 
Martijn Winters

Martijn Winters

21/03/2019 13:58:07
Quote Anchor link
Aan wat kan u zien dat een font voor personal use is?
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

21/03/2019 14:04:09
Quote Anchor link
Ik kan dat zien aan de tekst 'for personal use' op de pagina waar ik het font download.
 
Martijn Winters

Martijn Winters

21/03/2019 14:08:11
Quote Anchor link
Ik dacht dat u bij mij font gevonden had voor personal use.
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

21/03/2019 14:15:14
Quote Anchor link
Hier wat meer uitleg over personal use.
http://doctype.com/does-font-free-personal-use-mean

"Embedding a 'for personal use only' font is probably not licensed.

Why not pick a font that is licensed for embedding?"
 
Ward van der Put
Moderator

Ward van der Put

21/03/2019 21:51:41
Quote Anchor link
Als de naam van een font spaties bevat, moet je de naam na font-family tussen aanhalingstekens zetten:

<li style="font-family:'Regular Fashion DEMO';font-size:20px">

Let verder goed op de spelling van de lettertypen en het verschil tussen hoofdletters en kleine letters.
 
Martijn Winters

Martijn Winters

25/03/2019 12:57:46
Quote Anchor link
Zou iemand mij een voorbeeld in html willen geven?

<body>
<ul>
<li style="font-family:sans-serif;font-size:20px">Hond</li>
<li style="font-family:anthology Outline DEMO;font-size:20px">Paard</li>
<li style="font-family:Regular Fashion DEMO;font-size:20px">Zebra</li>
<li style="font-family:Back to Black Demo;font-size:20px">Poes</li>

</ul>
</body>
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/03/2019 13:01:46
Quote Anchor link
Dan zul je toch ook CSS moeten gebruiken.
 
Martijn Winters

Martijn Winters

25/03/2019 13:10:02
Quote Anchor link
Hoe kan je in css een onderscheid maken tussen de verschillende <li>? elke li heeft een andere font.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/03/2019 13:19:33
Quote Anchor link
Zie Ward's vorige bericht.
 
Martijn Winters

Martijn Winters

25/03/2019 13:25:45
Quote Anchor link
Ik snap niet zo goed wat die aanhalingstekens een li kan onderscheiden?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/03/2019 13:27:38
Quote Anchor link
Je kan toch een style per li-tag gebruiken? Of beter zelfs met een aparte class/id.
 
Martijn Winters

Martijn Winters

25/03/2019 13:33:26
Quote Anchor link
Zou u aan de hand van mijn html even willen tonen hoe je dat het beste doet?
 
Adoptive Solution

Adoptive Solution

25/03/2019 13:34:36
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<style>
@font-face {
    font-family: myFirstFont;
    src: url(Anthology-SansDEMO.ttf);
}

@font-face {
    font-family: mySecondFont;
    src: url(Anthology-OutlineDEMO.ttf);
}

li {
    font-family: myFirstFont;
    font-size: 20px;
}

.outline {
    font-family: mySecondFont;
    font-size: 20px;
    }
</style>

<ul>
    <li>Hond</li>
    <li class="outline">Paard</li>
    <li>Zebra</li>
    <li>Poes</li>
</ul>

<p class="outline">En dit is Outline</p>


https://www.w3schools.com/css/tryit.asp?filename=trycss3_font-face_rule
Gewijzigd op 25/03/2019 13:38:07 door Adoptive Solution
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/03/2019 13:34:56
Quote Anchor link
Dat laat jij toch al zien? Je moet die fonts vooraf wel inladen.
 
Martijn Winters

Martijn Winters

25/03/2019 13:46:48
Quote Anchor link
Ik heb 4 <li> dus ik veronderstel dat ik 4 @font-face moet hebben?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/03/2019 13:48:38
Quote Anchor link
Ja, als je vier verschillende fonts wilt.
 
Martijn Winters

Martijn Winters

25/03/2019 13:51:51
Quote Anchor link
Waar dient die .outline voor?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/03/2019 14:13:21
Quote Anchor link
De gedefinieerde 'mySecondFont' (Anthology-OutlineDEMO) gebruiken met een font-size van 20px
Gewijzigd op 25/03/2019 14:15:46 door - Ariën -
 
Martijn Winters

Martijn Winters

25/03/2019 14:17:35
Quote Anchor link
Dus in mijn geval (4 fonts) myForthFont gebruiken ipv mySecondFont of blijft dit ongeacht hoeveel fonts je gebruikt?
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.