Inhoud naar een div element schrijven

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Gino Van Nauw

Gino Van Nauw

17/01/2010 10:14:00
Quote Anchor link
Hoi iedereen,
ik zit met een klein probleem. Binnen een php pagina heb ik een div element aangemaakt, met de bedoeling daarin de output te schrijven van verschillende echo statements die het verloop van het proces aangeven. Probleem is dat binnen de div, de lijnen niet mooi netjes onder elkaar komen, maar elkaar overschrijven.
Is dit oplosbaar ?
Onderstaand is het stukje code dat ervoor zou moeten zorgen dat de display mooi in het div kadertje verschijnt.


function verzend_multi($nummers,$tekstsms) {
$nummer=explode(";",$nummers);
$lus=count($nummer);
for ($loop=0;$loop<$lus;$loop++) {
$gsmnummer = "32" . substr($nummer[$loop],1,3) . substr($nummer[$loop],4,6);
if (strlen($gsmnummer) == 11) {
echo "<div id=display>verzending naar " . $gsmnummer . "<br /></div>";
} else {
echo "<div id=display><font color=red>FOUT: Verkeerd geformateerd gsmnummer !! : " . $gsmnummer . "<br /></font></div>";
}
}
}

Het div element display is opgemaakt als volgt

#display {
border-top-width: thin;
border-right-width: thin;
border-bottom-width: thin;
border-left-width: thin;
border-top-style: double;
border-right-style: double;
border-bottom-style: double;
border-left-style: double;
height: 100px;
top: 350px;
position: absolute;
width: 650px;
overflow: scroll;
display: inline;
}
-->
</style>
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 12:23:51
 
Gino Van Nauw

Gino Van Nauw

17/01/2010 12:13:00
Quote Anchor link
Heb ondertussen uitgevonden wat de oplossing is :

function verzend_multi($nummers,$tekstsms) {
$nummer=explode(";",$nummers);
$lus=count($nummer);
echo '<div id="display">';
for ($loop=0;$loop<$lus;$loop++) {
$gsmnummer = "32" . substr($nummer[$loop],1,3) . substr($nummer[$loop],4,6);
if (strlen($gsmnummer) == 11) {
echo "verzending naar " . $gsmnummer . "<br />";
} else {
echo "<font color=red>FOUT: Verkeerd geformateerd gsmnummer !! : " . $gsmnummer . "<br /></font>";
}
}
echo '</div>';
}
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.