Inlogsysteem werkt niet meer.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end developer - working on software for arou

Functie They have recently started looking for an experienced Front-end (mobile/app) developer. Because of the short lines within the team, they are also looking for someone who can communicate with the service desk, sales and support for technical questions. You will join their IT team consisting of about 10 colleagues divided over two teams in rooms opposite each other. Half of these are involved in their front-end. You will work together with, among others, the Architect, 1 senior, 1 junior and there is a Team Leader. In terms of technology, they work with a unique tech-stack, particularly because of the

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer! Als Front-end Developer binnen dit softwarebedrijf ga je de frontends voor zowel je eigen interne projecten als die voor klanten opzetten, onderhouden en uitbreiden. Je zet ideeën om naar mooie successen voor de klanten. Dat is in een notendop wat je gaat doen! Wat kun je verwachten? Je werkt aan de doorontwikkeling van bestaande maatwerkapplicaties. Bijvoorbeeld wanneer de klant de applicatie wil uitbreiden met een nieuwe feature; Samen met het team van backenders en desginers zet je nieuwe ideeën van klanten om naar mooie oplossingen; Je werkt met verschillende frameworks.

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

Developer Front-end

Functie omschrijving Front-end Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een front-end developer voor een organisatie in de regio Veenendaal die de eindverantwoordelijkheid op zich neemt van alles wat met design te maken heeft. Je hebt in deze functie een adviserende rol hiervoor moet je beschikken over een grote dosis vakinhoudelijke kennis. Je creëert unieke concepten door samen met collega’s en klanten te overleggen over aangeleverde designs. Hiermee draag jij je steentje bij aan de groeiambities van de klant. Jij wordt het vaste aanspreekpunt voor klanten wanneer het gaat over planningen, hierin is het jouw taak om alle betrokkenen goed

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

Cobol Developer

Dit ga je doen Als Cobol Ontwikkelaar zal je gaan meebouwen aan een onderdeel van het backend systeem waarbij je het functionele ontwerp vertaald naar een technische oplossing die geïntegreerd kan worden in de huidige omgeving. Je zorgt ervoor dat de bedrijfsprocessen op een efficiënte manier worden uitgevoerd en werkt proactief aan het verbeteren hiervan. Samen met jouw collega’s reviewen jullie elkaars code en test je je eigen code. Je werkt nauw samen met andere ontwikkelaars, testers en functioneel ontwerpers. Taken pakket: Beheren en doorontwikkelen van de bestaande omgeving; Vertalen van een functionele vragen naar een technische oplossing; Doorvoeren van

Bekijk vacature »

PHP Developer Symfony

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail. Hier ga je werken Als PHP Developer kom je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development teams welke ieder verantwoordelijk zijn voor hun 'eigen' klanten. Jouw team bestaat uit 6 backend

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het development team. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

05/02/2011 15:34:29
Quote Anchor link
Mijn Inlogsysteem werkt niet meer maar ik heb niks gewijzigd ik heb het ook op een andere browser geprobeerd hoe komt dat?
 
PHP hulp

PHP hulp

01/06/2024 19:52:55
 

05/02/2011 15:42:19
Quote Anchor link
Door eerst html te leren, daarna css, dan php en dan sql.
 

05/02/2011 15:43:55
Quote Anchor link
Mijn script heeft altijd gewerkt tot nu.
 

05/02/2011 15:44:45
Quote Anchor link
Of iets werkt, zegt niks over of het goed is.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

05/02/2011 15:44:50
Quote Anchor link
Als jij niks verandert hebt dan zal je host iets veranderd hebben waardoor het niet meer werkt.
 

05/02/2011 15:47:27
Quote Anchor link
Mijn host zegt niet veranderd te hebben.
freehostia:
Hello,

I will put this in the same order:

1. Servers system uptime - perfect with no glitches.
2. Changes performed on our servers end - Non which will affect your scripts.

In this case I will have to inform you once again that we do not offer custom scripts support to our clients and we will not be able to assist you.

Best Regards,
Viktor

Hello,

As I said there is no server side reason for your problem to occur as we have not performed changes to our servers configuration. I am afraid that in this case you will have to find a solution from your end.

Best Regards,
Viktor

Hello,

Thank you for contacting our Technical Support Department.

The reason for the problem that you experience is not a server side one for sure. Please, check all your site scripts from our end or with the assistance of a web developer.

Best Regards,
Viktor
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

05/02/2011 15:53:39
Quote Anchor link
Een fout zoeken in een slecht script is als een gebroken muur verven.
Je schiet er niets mee op, bouw de muur opnieuw.
 
Martijn B

Martijn B

05/02/2011 15:57:41
Quote Anchor link
Kun je de error log bekijken?

Zet anders het volgende in je inlog systeem (ergens in het begin):
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
ini_set('display_errors', 1);
?>


Wel snel daarna weer deze code er uit halen of van die 1 een 0 maken.
Gewijzigd op 05/02/2011 15:58:08 door Martijn B
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

05/02/2011 16:01:30
Quote Anchor link
Dat je script het niet meer doet is vervelend, maar zoals velen al hebben aangegeven, een slecht script levert slechte prestaties. Als elke kleine wijziging leidt tot een debug sessie moet je je afvragen of je wel de juiste code gebruikt voor de taak.

Daarom raad ik je, net als bijna iedereen hier, aan om toch eens te kijken naar een nieuw login systeem. Zo moelijk zijn ze niet te maken.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/02/2011 16:08:48
Quote Anchor link
Quote:
Wel snel daarna weer deze code er uit halen of van die 1 een 0 maken.



Of gewoon ervoor zorgen dat niemand je foutmeldingen kan zien, behalve jijzelf en e.v.t anderen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$debugging
= true; // true voor al hij aan staat, false voor uit...
$ip_for_debugging = array('123.123.123.123', '127.0.0.1'); // gooi de IP's hierin die foutmeldingen mogen zien.

if ( (in_array($_SERVER['REMOTE_ADDR'],$ip_for_debugging )) && ($debugging)) {
   error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
   ini_set('display_errors', 1);
}

?>


Anyway, anyhow, TheeBoris, kom eens aan met relevante code.
Op zo een manier kunnen we je echt niet helpen. Maar ik vrees dat je gewoon zwaar verouderde code hebt die beter herschreven moet worden.
Gewijzigd op 05/02/2011 16:12:11 door - Ariën -
 
Martijn B

Martijn B

05/02/2011 16:10:48
Quote Anchor link
@Aar: Nog beter inderdaad. Al zou ik de error_reporting() uit de if halen (Nog wel in de code uiteraard). Een goed PHP script produceren geen errors .
Gewijzigd op 05/02/2011 16:14:15 door Martijn B
 

05/02/2011 16:22:06
Quote Anchor link
Het zelfde als van een legen usb lezen.^^
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/02/2011 16:25:20
Quote Anchor link
Thee boris op 05/02/2011 16:22:06:
Het zelfde als van een legen usb lezen.^^

Heuh ?
 

05/02/2011 16:40:22
Quote Anchor link
Dat zijn mijn spreekwoorden bijv: als de appel niet ver van de boom valt waait het niet hard genoeg.
 

05/02/2011 16:42:35
Quote Anchor link
Thee boris op 05/02/2011 16:40:22:
Dat zijn mijn spreekwoorden bijv: als de appel niet ver van de boom valt waait het niet hard genoeg.


Onzin dus.
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

05/02/2011 18:09:45
Quote Anchor link
ik vind ze wel grappig, hij komt vast en zeker uit China. :-)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/02/2011 19:04:32
Quote Anchor link
Whaha. Nee. Dan had hij wel topics gestart over schoenen en zo.
 
Martijn B

Martijn B

05/02/2011 20:32:58
Quote Anchor link
Thee boris op 05/02/2011 16:22:06:
Het zelfde als van een legen usb lezen.^^

?
 

06/02/2011 15:59:48
Quote Anchor link
Het probleem is weer weg.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/02/2011 16:56:27
Quote Anchor link
Zal wel superglobal probleem zijn geweest die uit stonden.
Ik ga d'r vanuit dat je script in ieder geval hopeloos verouderd is, en nogig vervangen moet worden.

M.a.w.: ga PHP leren, en bouw een goed en veilig loginsysteem met sessies.
 

06/02/2011 17:14:36
Quote Anchor link
Aar, dit dus:
Karl Karl op 05/02/2011 15:42:19:
Door eerst html te leren, daarna css, dan php en dan sql.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.