Inlogsysteem werkt niet meer.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie As a .NET developer you start in a driven and diverse development team. Your team consists of 16 IT professionals, including 7 software engineers. Because your new employer is internationally active, there are also international IT professionals working in the IT department. As a result, the official language is English. As a team you are responsible for a new Cloud Native product. This product runs entirely in Azure with a Progress Database and various Azure Functions. In addition, this product has a JS front-end, a REST API system and a layer in C # .NET. The idea is therefore

Bekijk vacature »

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

C++ Developer

Functieomschrijving Ben jij als software engineer toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor het maken van de procesbesturingsoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Ontwerpen, programmeren en testen van productaanpassingen; Implementeren van nieuwe productreleases in de projectteams; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden,

Bekijk vacature »

Java Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en werk je graag en goed in C++ en C#? Dan zijn we op zoek naar jou! Dit bedrijf is dé specialist op het gebied van automatiseringssoftware voor een specifieke branche en ze zijn per direct op zoek naar versterking in hun development team. Wat jij gaat doen binnen jouw rol als C++ ontwikkelaar; Je vertaalt de wensen van gebruikers naar een functioneel ontwerp. Je houdt je bezig met het ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen. Je gaat nieuwe product releases implementeren in de projectteams. Je gaat de effecten van nieuwe

Bekijk vacature »

Medior .NET developer

Functie Jij gaat als Medior .NET ontwikkelaar aan de slag in ons scrumteam met 6 developers die gepassioneerd en actief bezig zijn om onze spelers kwalitatieve en mooie spelervaringen aan te bieden. Als medior .NET developer ga jij werken aan een technisch hoogwaardig platform welke bezoekerspieken verwerkt van tienduizenden tot honderdduizenden gebruikers per minuut! Ons scrumteam werkt in drie wekelijkse sprints en wij beginnen iedere ochtend met een stand-up. Jij werkt bij ons met C# .NET, .NET Core, React.JS, Xamarin, Azure, Docker en Kubernetes. Wij hechten enorm veel waarde aan het leveren van hoogwaardige en kwalitatieve code. Zodra jij de

Bekijk vacature »

C# developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als C# Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the Year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

PHP Programmeur

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda, ontwikkel je als PHP programmeur niet alleen webapplicaties, maar ben je verder ook gefocust op het constant inspelen op nieuwe innovaties m.b.t software ontwikkeling. Naast het ontwikkelen van webapplicaties, bouwt deze toffe werkgever ook webshops en websites voor hun opdrachtgevers. Wat ga je doen? Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony framework; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die

Bekijk vacature »

Java Developer / Sociaal domein

Dit ga je doen Nieuwbouw en doorontwikkeling; Beheer en wanneer nodig onderhoud; Bijdrage leveren in het functioneel- en technisch ontwerptraject; Analyseren van productie verstoringen; Meedenken over vernieuwingen en verbeteringen. Hier ga je werken De organisatie waar jij komt te werken focust zich op software development met een maatschappelijk tintje. De afdeling software ontwikkeling bestaat uit vijf verschillende scrum teams, met allen hun eigen focus gebied. Zo zijn er een aantal teams die zich focussen op specifieke applicaties, maar is er ook een team gericht op projecten. Binnen de organisatie staat innovatie en kwaliteit voorop. Een aantal applicaties draait nog op

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »

Embedded Software Developer Games

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met hardware en wil jij kleuren binnen een Qt framework? Spreek jij de talen C en of C ++? Dan ben ik wellicht opzoek naar jou! Voor een super gave opdrachtgever in omgeving Delft is er namelijk plek voor een nieuwe kracht! Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke game industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen en buitenland? Je zult in een team, samen met vier ontwikkelaars, de mooiste

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer begint jouw dag na een bak koffie met een stand up. De vorderingen worden tijdens de stand up besproken en de doelen worden opgesteld waar jullie als team in de volgende sprint naartoe gaan werken. Onze backend is geschreven in .NET Core en onze Front-end in Angular. Bij ons ga jij dan ook Fullstack aan de slag. Jij wordt hier opgeleid om zelfstandig te kunnen programmeren en applicaties te kunnen implementeren. Er wordt op projectbasis gewerkt, dit bied leuke uitdagingen omdat elke klant een andere visie heeft over de applicatie die wij maken. Je gaat

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

05/02/2011 15:34:29
Quote Anchor link
Mijn Inlogsysteem werkt niet meer maar ik heb niks gewijzigd ik heb het ook op een andere browser geprobeerd hoe komt dat?
 
PHP hulp

PHP hulp

09/05/2024 18:36:30
 

05/02/2011 15:42:19
Quote Anchor link
Door eerst html te leren, daarna css, dan php en dan sql.
 

05/02/2011 15:43:55
Quote Anchor link
Mijn script heeft altijd gewerkt tot nu.
 

05/02/2011 15:44:45
Quote Anchor link
Of iets werkt, zegt niks over of het goed is.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

05/02/2011 15:44:50
Quote Anchor link
Als jij niks verandert hebt dan zal je host iets veranderd hebben waardoor het niet meer werkt.
 

05/02/2011 15:47:27
Quote Anchor link
Mijn host zegt niet veranderd te hebben.
freehostia:
Hello,

I will put this in the same order:

1. Servers system uptime - perfect with no glitches.
2. Changes performed on our servers end - Non which will affect your scripts.

In this case I will have to inform you once again that we do not offer custom scripts support to our clients and we will not be able to assist you.

Best Regards,
Viktor

Hello,

As I said there is no server side reason for your problem to occur as we have not performed changes to our servers configuration. I am afraid that in this case you will have to find a solution from your end.

Best Regards,
Viktor

Hello,

Thank you for contacting our Technical Support Department.

The reason for the problem that you experience is not a server side one for sure. Please, check all your site scripts from our end or with the assistance of a web developer.

Best Regards,
Viktor
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

05/02/2011 15:53:39
Quote Anchor link
Een fout zoeken in een slecht script is als een gebroken muur verven.
Je schiet er niets mee op, bouw de muur opnieuw.
 
Martijn B

Martijn B

05/02/2011 15:57:41
Quote Anchor link
Kun je de error log bekijken?

Zet anders het volgende in je inlog systeem (ergens in het begin):
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
ini_set('display_errors', 1);
?>


Wel snel daarna weer deze code er uit halen of van die 1 een 0 maken.
Gewijzigd op 05/02/2011 15:58:08 door Martijn B
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

05/02/2011 16:01:30
Quote Anchor link
Dat je script het niet meer doet is vervelend, maar zoals velen al hebben aangegeven, een slecht script levert slechte prestaties. Als elke kleine wijziging leidt tot een debug sessie moet je je afvragen of je wel de juiste code gebruikt voor de taak.

Daarom raad ik je, net als bijna iedereen hier, aan om toch eens te kijken naar een nieuw login systeem. Zo moelijk zijn ze niet te maken.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/02/2011 16:08:48
Quote Anchor link
Quote:
Wel snel daarna weer deze code er uit halen of van die 1 een 0 maken.



Of gewoon ervoor zorgen dat niemand je foutmeldingen kan zien, behalve jijzelf en e.v.t anderen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$debugging
= true; // true voor al hij aan staat, false voor uit...
$ip_for_debugging = array('123.123.123.123', '127.0.0.1'); // gooi de IP's hierin die foutmeldingen mogen zien.

if ( (in_array($_SERVER['REMOTE_ADDR'],$ip_for_debugging )) && ($debugging)) {
   error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
   ini_set('display_errors', 1);
}

?>


Anyway, anyhow, TheeBoris, kom eens aan met relevante code.
Op zo een manier kunnen we je echt niet helpen. Maar ik vrees dat je gewoon zwaar verouderde code hebt die beter herschreven moet worden.
Gewijzigd op 05/02/2011 16:12:11 door - Ariën -
 
Martijn B

Martijn B

05/02/2011 16:10:48
Quote Anchor link
@Aar: Nog beter inderdaad. Al zou ik de error_reporting() uit de if halen (Nog wel in de code uiteraard). Een goed PHP script produceren geen errors .
Gewijzigd op 05/02/2011 16:14:15 door Martijn B
 

05/02/2011 16:22:06
Quote Anchor link
Het zelfde als van een legen usb lezen.^^
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/02/2011 16:25:20
Quote Anchor link
Thee boris op 05/02/2011 16:22:06:
Het zelfde als van een legen usb lezen.^^

Heuh ?
 

05/02/2011 16:40:22
Quote Anchor link
Dat zijn mijn spreekwoorden bijv: als de appel niet ver van de boom valt waait het niet hard genoeg.
 

05/02/2011 16:42:35
Quote Anchor link
Thee boris op 05/02/2011 16:40:22:
Dat zijn mijn spreekwoorden bijv: als de appel niet ver van de boom valt waait het niet hard genoeg.


Onzin dus.
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

05/02/2011 18:09:45
Quote Anchor link
ik vind ze wel grappig, hij komt vast en zeker uit China. :-)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/02/2011 19:04:32
Quote Anchor link
Whaha. Nee. Dan had hij wel topics gestart over schoenen en zo.
 
Martijn B

Martijn B

05/02/2011 20:32:58
Quote Anchor link
Thee boris op 05/02/2011 16:22:06:
Het zelfde als van een legen usb lezen.^^

?
 

06/02/2011 15:59:48
Quote Anchor link
Het probleem is weer weg.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/02/2011 16:56:27
Quote Anchor link
Zal wel superglobal probleem zijn geweest die uit stonden.
Ik ga d'r vanuit dat je script in ieder geval hopeloos verouderd is, en nogig vervangen moet worden.

M.a.w.: ga PHP leren, en bouw een goed en veilig loginsysteem met sessies.
 

06/02/2011 17:14:36
Quote Anchor link
Aar, dit dus:
Karl Karl op 05/02/2011 15:42:19:
Door eerst html te leren, daarna css, dan php en dan sql.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.