Inlogsysteem werkt niet meer.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Voor jou als junior .NET ontwikkelaar staat er een flinke uitdaging klaar bij dit bedrijf waar jij veel van kan gaan leren. Zo willen zij een flinke uitbreiding doen op het webbased gedeelte dat zij nu hebben en willen zij het standaard deel gaan moderniseren. Jouw team is dan ook op zoek naar een junior .NET ontwikkelaar die het leuk vindt om op basis van research en development aan de slag te gaan. Jouw mening telt mee als het gaat om hoe en met wat deze applicaties gebouwd en herschreven gaan worden. Jouw functie bij dit bedrijf gaat dan

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

Front-end developer (Vue.js) gezocht!

Functie Als Front-end developer is het jouw doel om efficiënte en effectieve frontend code te ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden die goed aansluit bij de functionele behoefte vanuit de klant. Je zorgt voor optimale SEO-resultaten, sitespeed en frontend security. You build it, you run it, you own it! Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Medior/senior Back-end developer gezocht!

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn we op zoek naar versterking in het devlopmenttean. Als back-end developer bouw je aan de bedrijfssoftware die ons helpt bij de primaire processen. Een leuk (intern) project dus waarbij je de software continu doorontwikkeld! Je werkt in een klein team, we hebben dagelijks stand-ups en iedere twee weken een scrum-sessie, begeleid door onze Scrum Master. Hierin krijg je uitgebreid de kans om je ideeën te presenteren, en te overleggen met je mede-ontwikkelaars en de Product Owner. Binnen de ontwikkelteams gebruiken we Trello, Gitlab, Jiira, Confluence en Boockstack. Hiernaast werken ze met de

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

05/02/2011 15:34:29
Quote Anchor link
Mijn Inlogsysteem werkt niet meer maar ik heb niks gewijzigd ik heb het ook op een andere browser geprobeerd hoe komt dat?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 12:54:05
 

05/02/2011 15:42:19
Quote Anchor link
Door eerst html te leren, daarna css, dan php en dan sql.
 

05/02/2011 15:43:55
Quote Anchor link
Mijn script heeft altijd gewerkt tot nu.
 

05/02/2011 15:44:45
Quote Anchor link
Of iets werkt, zegt niks over of het goed is.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

05/02/2011 15:44:50
Quote Anchor link
Als jij niks verandert hebt dan zal je host iets veranderd hebben waardoor het niet meer werkt.
 

05/02/2011 15:47:27
Quote Anchor link
Mijn host zegt niet veranderd te hebben.
freehostia:
Hello,

I will put this in the same order:

1. Servers system uptime - perfect with no glitches.
2. Changes performed on our servers end - Non which will affect your scripts.

In this case I will have to inform you once again that we do not offer custom scripts support to our clients and we will not be able to assist you.

Best Regards,
Viktor

Hello,

As I said there is no server side reason for your problem to occur as we have not performed changes to our servers configuration. I am afraid that in this case you will have to find a solution from your end.

Best Regards,
Viktor

Hello,

Thank you for contacting our Technical Support Department.

The reason for the problem that you experience is not a server side one for sure. Please, check all your site scripts from our end or with the assistance of a web developer.

Best Regards,
Viktor
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

05/02/2011 15:53:39
Quote Anchor link
Een fout zoeken in een slecht script is als een gebroken muur verven.
Je schiet er niets mee op, bouw de muur opnieuw.
 
Martijn B

Martijn B

05/02/2011 15:57:41
Quote Anchor link
Kun je de error log bekijken?

Zet anders het volgende in je inlog systeem (ergens in het begin):
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
ini_set('display_errors', 1);
?>


Wel snel daarna weer deze code er uit halen of van die 1 een 0 maken.
Gewijzigd op 05/02/2011 15:58:08 door Martijn B
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

05/02/2011 16:01:30
Quote Anchor link
Dat je script het niet meer doet is vervelend, maar zoals velen al hebben aangegeven, een slecht script levert slechte prestaties. Als elke kleine wijziging leidt tot een debug sessie moet je je afvragen of je wel de juiste code gebruikt voor de taak.

Daarom raad ik je, net als bijna iedereen hier, aan om toch eens te kijken naar een nieuw login systeem. Zo moelijk zijn ze niet te maken.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/02/2011 16:08:48
Quote Anchor link
Quote:
Wel snel daarna weer deze code er uit halen of van die 1 een 0 maken.



Of gewoon ervoor zorgen dat niemand je foutmeldingen kan zien, behalve jijzelf en e.v.t anderen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$debugging
= true; // true voor al hij aan staat, false voor uit...
$ip_for_debugging = array('123.123.123.123', '127.0.0.1'); // gooi de IP's hierin die foutmeldingen mogen zien.

if ( (in_array($_SERVER['REMOTE_ADDR'],$ip_for_debugging )) && ($debugging)) {
   error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
   ini_set('display_errors', 1);
}

?>


Anyway, anyhow, TheeBoris, kom eens aan met relevante code.
Op zo een manier kunnen we je echt niet helpen. Maar ik vrees dat je gewoon zwaar verouderde code hebt die beter herschreven moet worden.
Gewijzigd op 05/02/2011 16:12:11 door - Ariën -
 
Martijn B

Martijn B

05/02/2011 16:10:48
Quote Anchor link
@Aar: Nog beter inderdaad. Al zou ik de error_reporting() uit de if halen (Nog wel in de code uiteraard). Een goed PHP script produceren geen errors .
Gewijzigd op 05/02/2011 16:14:15 door Martijn B
 

05/02/2011 16:22:06
Quote Anchor link
Het zelfde als van een legen usb lezen.^^
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/02/2011 16:25:20
Quote Anchor link
Thee boris op 05/02/2011 16:22:06:
Het zelfde als van een legen usb lezen.^^

Heuh ?
 

05/02/2011 16:40:22
Quote Anchor link
Dat zijn mijn spreekwoorden bijv: als de appel niet ver van de boom valt waait het niet hard genoeg.
 

05/02/2011 16:42:35
Quote Anchor link
Thee boris op 05/02/2011 16:40:22:
Dat zijn mijn spreekwoorden bijv: als de appel niet ver van de boom valt waait het niet hard genoeg.


Onzin dus.
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

05/02/2011 18:09:45
Quote Anchor link
ik vind ze wel grappig, hij komt vast en zeker uit China. :-)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/02/2011 19:04:32
Quote Anchor link
Whaha. Nee. Dan had hij wel topics gestart over schoenen en zo.
 
Martijn B

Martijn B

05/02/2011 20:32:58
Quote Anchor link
Thee boris op 05/02/2011 16:22:06:
Het zelfde als van een legen usb lezen.^^

?
 

06/02/2011 15:59:48
Quote Anchor link
Het probleem is weer weg.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/02/2011 16:56:27
Quote Anchor link
Zal wel superglobal probleem zijn geweest die uit stonden.
Ik ga d'r vanuit dat je script in ieder geval hopeloos verouderd is, en nogig vervangen moet worden.

M.a.w.: ga PHP leren, en bouw een goed en veilig loginsysteem met sessies.
 

06/02/2011 17:14:36
Quote Anchor link
Aar, dit dus:
Karl Karl op 05/02/2011 15:42:19:
Door eerst html te leren, daarna css, dan php en dan sql.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.