Inlogsysteem werkt niet meer.

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP

Functie Wij zijn op zoek naar een PHP programmeur voor een leuke opdrachtgever in omgeving Alblasserdam. Heb jij altijd al willen werken bij een bedrijf dat veilige netwerkverbindingen levert door middel van veilige oplossingen? Lees dan snel verder. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Tevens

Bekijk vacature »

C# developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Ik ben op zoek naar een back-end developer, die met name kennis & ervaring heeft van de programmeertaal C#. Jij gaat aan de slag bij een topspeler in de logistieke sector, die zich behalve met logistiek, ook bezig houdt met softwareontwikkeling. Welke taken komen hierbij kijken? Je gaat desktop- en webapplicaties onderhouden en optimaliseren, waarin je werkt met o.a. C#, ASP.NET, SQL Server en T-SQL. Je hebt regelmatig klantcontact om de wensen in kaart te brengen en te evalueren over de huidige draaiende applicaties. Je implementeert nieuwe functionaliteiten toe aan

Bekijk vacature »

High level C++ QT Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 13486 Introductie Would you like to be involved in every aspect of software development for our exceptional products, from specification and design to testing and integration? If you're passionate about software development and eager to apply your programming skills to create customer-focused deliverables, then this is the perfect chance for you to expand your expertise. You can become a member of our Machine Control department's data-driven development team, where you'll design and build software solutions that optimize machine productivity. As a senior software design engineer, you'll participate in all phases

Bekijk vacature »

Belastingdienst - Freelance Applicatieontwikkelaar

Startdatum: 01.06.2023 Richttarief: €65,00 - €75,00 Duur van de opdracht: 6 maanden Uren per week: 36 Taal: Nederlands vereist! Gelieve in het Nederlands te solliciteren. Hybride. Kantoordagen in Utrecht, incidenteel in Apeldoorn Functieomschrijving: De afdeling IV – Generieke Voorzieningen – Interactie Online is onderdeel van de keten Interactie. De missie van de keten is: “het faciliteren van de interactie met alle burgers, bedrijven en hun vertegenwoordigers om hen in staat te stellen aan hun fiscale verplichtingen te voldoen en aanspraak te maken op hun rechten.” De afdeling Interactie Online heeft een belangrijke bijdrage binnen deze keten. Dit door het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Ons programma is voor afgestudeerde enthousiastelingen die het als een uitdaging zien om met een klein dynamisch team bij de grootste bedrijven van Nederland aan de slag te gaan. Tijdens jouw dienstverband word jij begeleid door een talent manager. Het ontwikkelen van jouw talent staat hierbij centraal. Het programma doorloop je met een team van circa 8 Mede- trainees. De eerste maand start je met een fulltime inhouse opleiding. Deze staat geheel in het teken van de werkzaamheden die jij verder in het programma zult uitvoeren. Na deze opleidingsmaand ga je aan de slag in een dynamische omgeving bij

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

Laravel developer

Zie jij mogelijkheden om onze tooling technisch te verbeteren en uit te bouwen? Over Jobmatix Jobmatix is een innovatieve en internationale speler op het gebied van jobmarketing. Onze jobmarketing automation tool helpt organisaties bij het aantrekken van nieuw talent door vacatures digitaal, geautomatiseerd en op een efficiënte manier te adverteren en onder de aandacht te brengen bij de doelgroep op 25+ jobboards. Volledig performance-based, waarbij organisaties betalen op basis van cost per click of cost per applicant. Maandelijks wordt onze jobmarketing automation tool al gebruikt door vele directe werkgevers, intermediairs en mediabureaus, waaronder Picnic, Rijkswaterstaat, AdverOnline, Schiphol, DPA, Teleperformance en

Bekijk vacature »

Front-end Developer - Juniorfunctie

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als front-end developer, in een informele werksfeer, waar jij echt het verschil kan maken? Wil jij graag werken voor een bedrijf dat sportiviteit en een open communicatie, hoog in het vaandel heeft staan? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een klein bedrijf in Rijen dat gespecialiseerd is in het omzetten van digitale woningtekeningen naar managementinformatie, zijn wij per direct op zoek naar een allround front-end developer. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Ja gaat nauw samenwerken met de back-end developer. De database structuur is volledig gebouwd

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een C#.NET ontwikkelaar. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards, webapplicaties en apps voor de eigen IOT-oplossingen. Samen met een vooruitstrevend team van ontwikkelaars en engineers krijgen jullie de opdracht om de sensoren in de apparatuur te scannen en vervolgens de data om te zetten in belangrijke inzichten voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Heb jij ideeën over nieuwe technieken die jullie kunnen implementeren? Hier wordt echt naar je geluisterd en gekeken of jouw idee daadwerkelijk ingezet kan worden; Je gaat aan de slag met de

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw product en wij hebben jouw hulp hierbij nodig! Als junior .NET ontwikkelaar krijg jij de kans om samen met ons deze nieuwe uitdaging aan te gaan! Momenteel bestaat ons team uit drie interim Software Engineers. Twee hiervan zijn zeer ervaren .NET specialisten die inmiddels hun strepen in dit vakgebied al hebben behaald. Ook hebben wij een junior als onderdeel van ons team die zich op dit moment nog bezig houdt met de Front-end (Angular/TypeScript), maar zich nu ook meer gaat verdiepen in de backend. Wij willen ons team graag verder

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

05/02/2011 15:34:29
Quote Anchor link
Mijn Inlogsysteem werkt niet meer maar ik heb niks gewijzigd ik heb het ook op een andere browser geprobeerd hoe komt dat?
 
PHP hulp

PHP hulp

01/06/2024 12:05:06
 

05/02/2011 15:42:19
Quote Anchor link
Door eerst html te leren, daarna css, dan php en dan sql.
 

05/02/2011 15:43:55
Quote Anchor link
Mijn script heeft altijd gewerkt tot nu.
 

05/02/2011 15:44:45
Quote Anchor link
Of iets werkt, zegt niks over of het goed is.
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

05/02/2011 15:44:50
Quote Anchor link
Als jij niks verandert hebt dan zal je host iets veranderd hebben waardoor het niet meer werkt.
 

05/02/2011 15:47:27
Quote Anchor link
Mijn host zegt niet veranderd te hebben.
freehostia:
Hello,

I will put this in the same order:

1. Servers system uptime - perfect with no glitches.
2. Changes performed on our servers end - Non which will affect your scripts.

In this case I will have to inform you once again that we do not offer custom scripts support to our clients and we will not be able to assist you.

Best Regards,
Viktor

Hello,

As I said there is no server side reason for your problem to occur as we have not performed changes to our servers configuration. I am afraid that in this case you will have to find a solution from your end.

Best Regards,
Viktor

Hello,

Thank you for contacting our Technical Support Department.

The reason for the problem that you experience is not a server side one for sure. Please, check all your site scripts from our end or with the assistance of a web developer.

Best Regards,
Viktor
 
Joris van Rijn

Joris van Rijn

05/02/2011 15:53:39
Quote Anchor link
Een fout zoeken in een slecht script is als een gebroken muur verven.
Je schiet er niets mee op, bouw de muur opnieuw.
 
Martijn B

Martijn B

05/02/2011 15:57:41
Quote Anchor link
Kun je de error log bekijken?

Zet anders het volgende in je inlog systeem (ergens in het begin):
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
ini_set('display_errors', 1);
?>


Wel snel daarna weer deze code er uit halen of van die 1 een 0 maken.
Gewijzigd op 05/02/2011 15:58:08 door Martijn B
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

05/02/2011 16:01:30
Quote Anchor link
Dat je script het niet meer doet is vervelend, maar zoals velen al hebben aangegeven, een slecht script levert slechte prestaties. Als elke kleine wijziging leidt tot een debug sessie moet je je afvragen of je wel de juiste code gebruikt voor de taak.

Daarom raad ik je, net als bijna iedereen hier, aan om toch eens te kijken naar een nieuw login systeem. Zo moelijk zijn ze niet te maken.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/02/2011 16:08:48
Quote Anchor link
Quote:
Wel snel daarna weer deze code er uit halen of van die 1 een 0 maken.



Of gewoon ervoor zorgen dat niemand je foutmeldingen kan zien, behalve jijzelf en e.v.t anderen.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
$debugging
= true; // true voor al hij aan staat, false voor uit...
$ip_for_debugging = array('123.123.123.123', '127.0.0.1'); // gooi de IP's hierin die foutmeldingen mogen zien.

if ( (in_array($_SERVER['REMOTE_ADDR'],$ip_for_debugging )) && ($debugging)) {
   error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
   ini_set('display_errors', 1);
}

?>


Anyway, anyhow, TheeBoris, kom eens aan met relevante code.
Op zo een manier kunnen we je echt niet helpen. Maar ik vrees dat je gewoon zwaar verouderde code hebt die beter herschreven moet worden.
Gewijzigd op 05/02/2011 16:12:11 door - Ariën -
 
Martijn B

Martijn B

05/02/2011 16:10:48
Quote Anchor link
@Aar: Nog beter inderdaad. Al zou ik de error_reporting() uit de if halen (Nog wel in de code uiteraard). Een goed PHP script produceren geen errors .
Gewijzigd op 05/02/2011 16:14:15 door Martijn B
 

05/02/2011 16:22:06
Quote Anchor link
Het zelfde als van een legen usb lezen.^^
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/02/2011 16:25:20
Quote Anchor link
Thee boris op 05/02/2011 16:22:06:
Het zelfde als van een legen usb lezen.^^

Heuh ?
 

05/02/2011 16:40:22
Quote Anchor link
Dat zijn mijn spreekwoorden bijv: als de appel niet ver van de boom valt waait het niet hard genoeg.
 

05/02/2011 16:42:35
Quote Anchor link
Thee boris op 05/02/2011 16:40:22:
Dat zijn mijn spreekwoorden bijv: als de appel niet ver van de boom valt waait het niet hard genoeg.


Onzin dus.
 
Pieter Jansen

Pieter Jansen

05/02/2011 18:09:45
Quote Anchor link
ik vind ze wel grappig, hij komt vast en zeker uit China. :-)
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

05/02/2011 19:04:32
Quote Anchor link
Whaha. Nee. Dan had hij wel topics gestart over schoenen en zo.
 
Martijn B

Martijn B

05/02/2011 20:32:58
Quote Anchor link
Thee boris op 05/02/2011 16:22:06:
Het zelfde als van een legen usb lezen.^^

?
 

06/02/2011 15:59:48
Quote Anchor link
Het probleem is weer weg.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/02/2011 16:56:27
Quote Anchor link
Zal wel superglobal probleem zijn geweest die uit stonden.
Ik ga d'r vanuit dat je script in ieder geval hopeloos verouderd is, en nogig vervangen moet worden.

M.a.w.: ga PHP leren, en bouw een goed en veilig loginsysteem met sessies.
 

06/02/2011 17:14:36
Quote Anchor link
Aar, dit dus:
Karl Karl op 05/02/2011 15:42:19:
Door eerst html te leren, daarna css, dan php en dan sql.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.