INSERT INTO

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Developer

Dit ga je doen Je richt je op het doorontwikkelen en herstructureren van het platform; Je werkt in teamverband en zelfstandig aan uitdagende projecten voor verschillende klanten; Softwareontwikkeling middels C# .NET; Je staat in contact met verschillende opdrachtgevers om de klantwensen te bespreken en deze vervolgens te ontwikkelen; Verbeteren van bedrijfsprocessen; Implementaties. Hier ga je werken Als .NET Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Zoek jij een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf? Wij zijn voor deze functie op zoek naar een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Verder begeleid je complexe projecten, ben jij iemand die altijd kansen ziet? Dan zoeken wij jou! Verder ga jij je bezighouden met: Het verbeteren van functionaliteiten binnen het dataplatform; Meedenken in oplossingsrichtingen; Werken aan de architectuur; Ontwikkelen van nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Als Senior PHP developer heb je een sterke mening over de architectuur van projecten en de processen binnen het team. Je bent de sparringpartner voor je Team Lead. Ook ondersteun je met jouw kennis de minder ervaren developers in jouw team. Ze werken regelmatig aan projecten vanaf scratch en dit geeft ruimte om voor nieuwe technieken te kiezen. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

Senior Product Developer

Functieomschrijving Als senior Product Developer ben je verantwoordelijk voor bestaande mobiliteitsproducten en de ontwikkeling van nieuwe mobiliteitsconcepten. Met behulp van diverse klantonderzoeken, klantsessies en salesmeetings zorg je ervoor dat je de veranderende mobiliteitsbehoeften in de markt kent. Hier speel je op in door innovatieve, flexibele, efficiënte en duurzame vervoersoplossingen te bedenken, te ontwikkelen, te implementeren en uiteindelijk samen met Sales en Marketing collega’s in de markt te zetten. Je initieert en neemt deel aan (internationale en afdeling overschrijdende) projecten, vaak in de rol van projectleider. In die rol bewaak je de voortgang, coördineer je de activiteiten en zorg je voor

Bekijk vacature »

Fullstack of back-end PHP developer

Functie Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten. Het team bestaat uit 4 developers, een klein team dus met korte lijnen. Alles in intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. In het team streven ze naast de hoogst haalbare kwaliteit. Hiervoor werken ze nauw met elkaar samen en levert

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je hier

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een organisatie waar je samen met een team werkt aan iets moois en waar je naast hard werken ook hard kunt lachen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor een informeel IT-bedrijf in omgeving Wassenaar zijn wij op zoek naar versterking. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging als Software Programmeur lees dan snel verder! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Front end developer Zorgplatform

Functie Jij als Front end ontwikkelen zult komen te werken samen met 1 PHP ontwikkelaar, 1 Python developer en een flexibele schil aan ontwikkelaars . Samen ga je ervoor zorgen dat de huidige producten doorontwikkeld worden. De Marketplace is geschreven in PHP Laravel en in de front end React. De roostersoftware is ontwikkeld in Python in combinatie met React in de front end. Jij zult als Front ender dus voornamelijk bezig zijn met het verbeteren van onze interfaces op onze verschillende producten. Momenteel ligt de uitdaging in het feit dat de roostersoftware breder schaalbaar moet worden zodat het voor meerdere

Bekijk vacature »

Junior .NET Developer

Dit ga je doen Als junior .NET Developer lever je met jouw oplossingen direct een bijdrage aan de bedrijfsprocessen van de klanten. Werkzaamheden waar jij je zoal mee bezig houdt zijn; Het ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van de draaiende platforms van de klanten; Softwareontwikkeling middels C#, .NET; Klantcontact om de wensen te bespreken en uit te werken; Optimaliseren van de (huidige) bedrijfsprocessen; De IT-afdeling bestaat uit 30 personen verdeeld over 3 teams. Het team waar je in terecht komt bestaat uit ongeveer tien man. Het is een team wat bestaat uit betrokken collega’s, waar iedereen bereidt is om elkaar te

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »
Theo Huitema

Theo Huitema

15/10/2017 21:12:12
Quote Anchor link
Ik zit alweer vele uren te modderen en van alles te proberen zonder veel succes.
Ik probeer een item aan mijn database toe te voegen. Het script geeft geen fout tot ik het verstuur.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
//connect to database
   $conn = mysqli_connect($db_host, $db_user, $db_pass, $db_name);
   if (!$conn) {   die ('Can not connect to MySQL: ' . mysqli_connect_error());  }

   $sql = "INSERT INTO `db_bidprentjes` (`id`,  `gedcomnummer`, `afbeelding`, `voornaam`, `voornaamzoek`, `voorzetsel`,
             `achternaam`, `achternaamzoek`, `sexe`, `regio`, `geboortedatum`, `geboorteplaats`,
             `doopdatum`, `doopplaats`, `overlijdensdatum`, `overlijdensplaats`, `begrafenisdatum`, `begrafenisplaats`, `crematie`,
             `P1_id`, `P1_naam`, `P1_huwdatum`, `P1_huwplaats`, `P1_kerkdatum`, `P1_kerkplaats`,
             `P2_id`, `P2_naam`, `P2_huwdatum`, `P2_huwplaats`, `P2_kerkdatum`, `P2_kerkplaats`,
             `P3_id`, `P3_naam`, `P3_huwdatum`, `P3_huwplaats`, `P3_kerkdatum`, `P3_kerkplaats`,
             `vader_id`, `vader`, `moeder_id`, `moeder`, `tekst`, `originelen`, `kopie`,
             `Geboortekaart`, `Trouwkaart`, `Rouwkaart`, `Friesland`, `ArchiefRK`, `Verbergen`, `Doc`, `foto`)
          VALUES  (
          `$Zidnr`, `$Ngedcomnummer`,`$Nafbeelding`,`$Nvoornaam`,`$Nvoornaamzoek`,`$Nvoorzetsel`,
          `$Nachternaam`,`$Nachternaamzoek`,`$Nsexe`,`$Nregio`,`$Ngeboortedatum`,`$Ngeboorteplaats`,
          `$Ndoopdatum`,`$Ndoopplaats`,`$Noverlijdensdatum`,`$Noverlijdensplaats`,`$Nbegrafenisdatum`,`$Nbegrafenisplaats`,`$Ncrematie`,
          `$NP1_id`,`$NP1_naam`,`$NP1_huwdatum`,`$NP1_huwplaats`,`$NP1_kerkdatum`,`$NP1_kerkplaats`,
          `$NP2_id`,`$NP2_naam`,`$NP2_huwdatum`,`$NP2_huwplaats`,`$NP2_kerkdatum`,`$NP2_kerkplaats`,
          `$NP3_id`,`$NP3_naam`,`$NP3_huwdatum`,`$NP3_huwplaats`,`$NP3_kerkdatum`,`$NP3_kerkplaats`,
          `$Nvader_id`,`$Nvader`,`$Nmoeder_id`,`$Nmoeder`,`$Ntekst`,`$Noriginele`,`$Nkopie`,
          `$NGeboortekaart`,`$NTrouwkaart`,`$NRouwkaart`,`$NFriesland` , `$NArchiefRK`, `$NVerbergen`,  `$NDoc`, `$Nfoto` )"  ;

if ($conn->query($sql) === TRUE) {
    echo "New record created successfully";
} else {
    echo "Error: " . $sql . "<br>" . $conn->error;
}


Ik kan het formulier invullen en verzenden. Maar bij versturen komt er een fout":

Error: INSERT INTO `db_bidprentjes` (`id`, `gedcomnummer`, `afbeelding`, `voornaam`, `voornaamzoek`, `voorzetsel`, `achternaam`, `achternaamzoek`, `sexe`, `regio`, `geboortedatum`, `geboorteplaats`, `doopdatum`, `doopplaats`, `overlijdensdatum`, `overlijdensplaats`, `begrafenisdatum`, `begrafenisplaats`, `crematie`, `P1_id`, `P1_naam`, `P1_huwdatum`, `P1_huwplaats`, `P1_kerkdatum`, `P1_kerkplaats`, `P2_id`, `P2_naam`, `P2_huwdatum`, `P2_huwplaats`, `P2_kerkdatum`, `P2_kerkplaats`, `P3_id`, `P3_naam`, `P3_huwdatum`, `P3_huwplaats`, `P3_kerkdatum`, `P3_kerkplaats`, `vader_id`, `vader`, `moeder_id`, `moeder`, `tekst`, `originelen`, `kopie`, `Geboortekaart`, `Trouwkaart`, `Rouwkaart`, `Friesland`, `ArchiefRK`, `Verbergen`, `Doc`, `foto`) VALUES ( `1825`, ``,``,``,``,``, ``,``,``,``,``,``, ``,``,``,``,``,``,``, ``,``,``,``,``,``, ``,``,``,``,``,``, ``,``,``,``,``,``, ``,``,``,``,``,``,``, ``,``,``,`` , ``, ``, ``, `` )
Unknown column '1825' in 'field list'

Weet even niet waar de fout te zoekn, heeft iemand een suggestie?
Gewijzigd op 15/10/2017 22:13:06 door Theo Huitema
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 12:03:01
 
Ben van Velzen

Ben van Velzen

15/10/2017 21:22:46
Quote Anchor link
Afgezien van het feit dat het een draak van een tabel is (normaliseer eens een beetje) is de foutmelding pijnlijk duidelijk. Je gebruikt ` ipv '. Leer ook gewoon meteen het gebruiken van backticks af, dat levert op termijn alleen maar gezeur op.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/10/2017 21:24:27
Quote Anchor link
Kan je dit tussen code-tags zetten (Zie 'Veelgestelde vragen')

Verder kan je het zelf ook makkelijker maken door enters in je query te plaatsen. Een fout zie je dan zo in je ellenlange querie.

Verder zijn genummerde velden not-done in een database. Kijk ook eens naar Database-normalisatie.
 
Theo Huitema

Theo Huitema

15/10/2017 22:06:23
Quote Anchor link
Ariëm sorry had code tag gebruikt, maar eind tag zat typfout.

Ben, bedankt ik heb al die ' tekens verwijderd en het werkt. Wel vreemd want ik gebruikte die omdat de phpmysql panel bij sql die code aangaf met '. Dit had ik daar vandaan gekopieerd. Maar bedankt, alle verwijderd en het werkte.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

15/10/2017 22:08:59
Quote Anchor link
Code-tag is tussen blokhaken, en geen vissenhaakjes.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.