Insert into

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Node.js developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Dit ga je doen Door ontwikkelen van het online platform Deel uitmaken van verschillende ontwikkelteams Meedenken over UI/UX vraagstukken Uitdragen van Front-end binnen de organisatie Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de omgeving van Amsterdam, is een grote onderwijs instelling met meerdere vestigingen en een groot aantal studenten. Zo telt deze organisatie +/- 35.000 gebruikers. Bij deze organisatie staat jouw ontwikkeling centraal en is er veel ruimte voor eigen initiatieven. In samenwerking met jouw team ga jij de online omgeving verder ontwikkelen. In de rol van Front end Developer zal jij 50% van jouw tijd werken in het

Bekijk vacature »

Full stack developer

Functie Binnen een ontzettend stimulerende werkomgeving kom jij te werken in een software team van 14 developers. Met ontzettend stimulerend bedoel ik een modern pand, wat voorzien is van alle nodige soft- en hardware, zodat jij jouw werk goed kan uitvoeren. Daarnaast zitten ze in een bos, waardoor je in een groene omgeving rustig kunt werken. Het team bestaat uit front end, back end en full stack developers. Jij krijgt dus de keuze hier waar jij jezelf het liefst op zou richten, maar de voorkeur gaat uit naar back end. Er wordt hier Scrum (agile) gewerkt in multidisciplinaire teams met

Bekijk vacature »

Dynamische Oracle/APEX Ontwikkelaar in de logistie

Bedrijfsomschrijving De organisatie in de regio Rotterdam is gespecialiseerd in het ontwikkelen van moderne webbased software voor de ERP branche. In totaal is er 20FTE aan specialisten actief binnen de organisatie. De ICT afdeling bestaat momenteel uit 15FTE. Ze groeien ontzettend hard en daarom zoeken zij een Oracle/APEX Developer die het reeds sterke team nog sterker komt maken. Hier werken ze op projectbasis voor verschillende grote organisaties in de logistieke sector. Het is een informele organisatie waarbinnen een fijne werksfeer heerst. Zoals aangegeven willen ze het team nog sterker maken en daarvoor zoeken ze bij voorkeur medior of senior Oracle/APEX

Bekijk vacature »

Starter/junior Magento developer gezocht!

Functie Je komt te werken in een zelfsturend team waarin vertrouwen voorop staat en inbreng en ideeën worden gewaardeerd. Ook staat innovatie centraal. Ze bieden jou de mogelijkheid om jezelf door te ontwikkelen. Denk hierbij aan cursussen en een persoonlijk ontwikkelplan. Je komt terecht in het team van momenteel 4 (ervaren) collega’s en zal meewerken aan de doorontwikkeling en nieuwbouw van de Magento platformen van meerdere opdrachtgevers volgens Agile/Scrum. Denk hierbij aan nieuwe functionaliteiten, UX en koppelingen met verschillende back-end systemen. Als starter/junior developer zul je direct begeleid worden door een senior uit het team. Het is van belang dat

Bekijk vacature »

C# .NET Developer IoT SQL Server

Samengevat: Wij ontwikkelen innovatieve oplossingen om apparaten en bezittingen op een eenvoudige en flexibele manier te beveiligen. Ben jij een C# .NET developer? Heb jij ervaring met C# en SQL server? Vaste baan: C# .NET Developer IoT HBO €3.200 - €4.500 Deze werkgever is gespecialiseerd in hoogwaardige GSM/GPRS alarm- en telemetrietechnologie. Met een eigen productlijn en klantspecifieke ontwikkelingen biedt deze werkgever oplossingen om op afstand te meten, melden, loggen en aansturen, ook op plaatsen zonder stroomvoorziening. Onze producten worden gekarakteriseerd door flexibiliteit in de configuratie, betrouwbaarheid en een extreem laag stroomverbruik. Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel

Bekijk vacature »

Front end developer binnen het onderwijs

Functie Het doel van dit team is om te zorgen dat de studenten altijd op de hoogte zijn van relevante informatie en de mogelijkheid hebben om online vragen te stellen. Hiervoor hebben ze een portal ontwikkeld. De app is echt een greenfield project met een eigen inrichting middels cloud. De ontwikkeling wordt gedaan door gebruik te maken van oa. Javascript, React, CSS, Next.js, GraphQL in een Azure Cloud omgeving. Daarnaast gebruiken ze tooling als Figma, storybook, Jest en Github. De complexiteit in deze rol zit hem in het feit dat data uit verschillende bronsystemen komt waarbij er zowel gekoppeld wordt

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

Front-end developer (Medior/Senior)

Functie Het front-end team bestaat momenteel uit 4 collega’s en is hard aan het groeien! Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren. Je werkt in het front-end team samen met de back-end teams en product owners om te zorgen dat de applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Jouw expertise zorgt ervoor dat de juiste keuzes gemaakt worden qua techniek en ontwerp, van back-end tot aan gebruiker. In samenspraak met je team bepalen jullie de beste keuze voor techniek. Ook is er altijd ruimte om nieuwe technieken te ontdekken. Eisen • Je hebt gedegen

Bekijk vacature »

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Java Developer

Dit ga je doen Ontwerpen en bouwen van nieuwe functionaliteiten binnen de complexe omgeving; Proactief de processen kwalitatief en efficient inrichten; Opzetten van Unit Tests; Code Reviews; Regie nemen voor innovatieve projecten; Landschap beheren en de bijbehorende ketens hierbij in het oog houden. Hier ga je werken De organisatie is actief binnen de financiele branche en heeft een IT afdeling van circa 450 man. De organisatie voorziet de maatschappij binnen de financiele dienstverlening en is gedurende de jaren een onmisbare schakel geworden. Het is een high profile organisatie waar ze veel te maken hebben met veranderingen voortkomend uit maatschappelijke ontwikkelingen,

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Dit ga je doen Met behulp van diverse programmeertalen ontwikkelen van Front-end software; Het begeleiden van het front-end team; Het oplossen van incidenten; Het bijhouden van een backlog; Je hebt een actieve bijdrage in de wekelijkse overleggen met de omliggende teams; Je houdt trends bij en adviseert het management hierover waar nodig; Helder communiceren met de stakeholders om hen zo mee te nemen in projecten en laten inzien wat de duur en toegevoegde waarde van bepaalde projecten is. Hier ga je werken Deze organisatie heeft circa 40 miljoen bezoekers per maand en heeft innovatie hoog in het vaandel staan. Het

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

18/07/2015 15:41:57
Quote Anchor link
Ik heb een bestel scriptje en heb dingen geprobeerd maar kom er niet uit.

er zijn 10 query's en ik wil er nog een toevoegen maar het lukte me niet.

Deze query wil ik nog erbij toevoegen, hij stuurt alleen geen gegevens naar de tabel.
Zou iemand dit voor mij kunnen doen?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
        $query            = "INSERT INTO
                    leden
                    (voornaam,
                    adres,
                    postcode,
                    plaats,
                    email,
                    signupdate)
                    VALUES
                    ('".$naam."',
                    '".$adres."',
                    '".$postcode."',
                    '".$plaats."',
                    '".$email."',
                    '".date("Y-m-d H:i:s")."')";
    $result        = mysql_query($query8) or die (mysql_error());
    $bestellingsID    = mysql_insert_id();


En hier de code

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
<?php
include('config.php');

if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST") //als er op submit gedrukt is
{
    extract($_POST); //alle velden ophalen

    $query1            = "INSERT INTO
                    bestellingen
                    (naam,
                    adres,
                    postcode,
                    plaats,
                    email,
                    datum)
                    VALUES
                    ('"
.$naam."',
                    '"
.$adres."',
                    '"
.$postcode."',
                    '"
.$plaats."',
                    '"
.$email."',
                    '"
.date("Y-m-d H:i:s")."')";
    $result1        = mysql_query($query1) or die (mysql_error());
    $bestellingsID    = mysql_insert_id();
    
    $query2            = "SELECT * FROM winkelwagen WHERE ip = '".$_SERVER['REMOTE_ADDR']."'";
    $result2        = mysql_query($query2) or die (mysql_error());
    
    while ($row2 = mysql_fetch_array($result2))
    {

    $query3            = "INSERT INTO
                    besteldeproducten
                    (bestellingsID,
                    productID,
                    aantal)
                    VALUES
                    ('"
.$bestellingsID."',
                    '"
.$row2['productID']."',
                    '"
.$row2['aantal']."')";
    $result3        = mysql_query($query3) or die (mysql_error());
    }

    
    //e-mail bericht opstellen
    $bericht         = "Geachte ".$naam.",\n\n";
    $bericht        .= "U heeft uw bestelling succesvol geplaatst\n\n";
    $bericht        .= "Binnen enkele uren zult u een factuur ontvangen\n";
    $bericht        .= "Uw gegevens en bestelling staan hieronder\n";
    $bericht        .= $naam."\n";
    $bericht        .= $adres."\n";
    $bericht        .= $postcode." ".$plaats."\n\n";
    
    $query4            = "SELECT * FROM bestellingen WHERE id=".$bestellingsID;
    $result4        = mysql_query($query4) or die (mysql_error());
    $row4            = mysql_fetch_array($result4);

    $query5            = "SELECT productID,aantal FROM besteldeproducten WHERE bestellingsID = ".$bestellingsID;
    $result5        = mysql_query($query5) or die (mysql_error());
    
    while ($row5 = mysql_fetch_array($result5))
    {
    
    $query6            = "SELECT naam,prijs FROM producten WHERE id=".$row5['productID'];
    $result6        = mysql_query($query6) or die (mysql_error());
    $row6            = mysql_fetch_array($result6);
        
    $bericht         .= "Product: ".$row6['naam']."\n";
    $bericht        .= "Prijs: ".number_format($row6['prijs'],2,',','.')."\n";
    $bericht        .= "Aantal: ".$row5['aantal']."\n";
    $bericht        .= "Subtotaal: ".number_format($row6['prijs'] * $row5['aantal'],2,',','.')."\n\n";
    $totaalprijs    += $row6['prijs'] * $row5['aantal'];
    }

    $bericht        .= "Totaal: € ".number_format($totaalprijs,2,',','.');

    //e-mail bericht opstellen
    $bericht2         = "Er is een bestelling geplaatst door de klant ".$naam.",\n\n";
    $bericht2        .= "Hieronder ziet u een overzicht van zijn bestelling\n\n";
    $bericht2        .= "Het adres van deze klant is\n";
    $bericht2        .= $naam."\n";
    $bericht2        .= $adres."\n";
    $bericht2        .= $postcode." ".$plaats."\n\n";
    
    $query7            = "SELECT * FROM bestellingen WHERE id=".$bestellingsID;
    $result7        = mysql_query($query7) or die (mysql_error());
    $row7            = mysql_fetch_array($result7);

    $query9            = "SELECT productID,aantal FROM besteldeproducten WHERE bestellingsID = ".$bestellingsID;
    $result9        = mysql_query($query9) or die (mysql_error());
    
    while ($row8 = mysql_fetch_array($result8))
    {
    
    $query10            = "SELECT naam,prijs FROM producten WHERE id=".$row10['productID'];
    $result10        = mysql_query($query10) or die (mysql_error());
    $row10            = mysql_fetch_array($result10);
        
    $bericht2         .= "Product: ".$row10['naam']."\n";
    $bericht2        .= "Prijs: ".number_format($row9['prijs'],2,',','.')."\n";
    $bericht2        .= "Aantal: ".$row9['aantal']."\n";
    $bericht2        .= "Subtotaal: ".number_format($row10['prijs'] * $row9['aantal'],2,',','.')."\n\n";
    $totaalprijs2    += $row9['prijs'] * $row8['aantal'];
    }

    $bericht2        .= "Totaal: € ".number_format($totaalprijs2,2,',','.');

    $headers        = "FROM: ".$from;
    
    //e-mail versturen    
    mail($email,'Uw Bestelling',$bericht,$headers);
    
    mail($emailbestellingen,'Bestelling',$bericht2,$headers);
    
    //winkelwagen leegmaken
    $query10        = "DELETE FROM winkelwagen WHERE ip = '".$_SERVER['REMOTE_ADDR']."'";
    $result10        = mysql_query($query10) or die (mysql_error());
    
    echo('Uw bestelling is geplaatst, u heeft hiervan een bevesting per e-mail ontvangen');

}

else //zolang dat nog niet gedaan is, formulier weergeven
{
    ?>

    <form action="<?php $_SERVER['PHP_SELF'] ?>" method="post">
    <table>
    <tr>
        <td>Naam</td>
        <td><input type="text" name="naam" id="naam"></td>
    </tr>
    <tr>
        <td>E-mail</td>
        <td><input type="text" name="email" id="email"></td>
    </tr>
    <tr>
        <td>Adres</td>
        <td><input type="text" name="adres" id="adres"></td>
    </tr>
    <tr>
        <td>Postcode</td>
        <td><input type="text" name="postcode" id="postcode"></td>
    </tr>
    <tr>
        <td>Plaats</td>
        <td><input type="text" name="plaats" id="plaats"></td>
    </tr>
    <tr>
        <td>&nbsp;</td>
        <td><input type="submit" name="submit" id="submit" value="Bestellen"></td>
    </tr>
    </table>
    </form>
<?php
}
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 12:26:26
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

18/07/2015 16:06:10
Quote Anchor link
Het is hier geen afhaalchinees....
Zelfde "tip" daarom als in http://www.phphulp.nl/php/forum/topic/contact-formulier-intregeren/98272/
Plaats een vacature (, als je zelf niet wilt verdiepen in deze materie).

Denk dat het overigens efficiënter kan. Als ik het zo snel goed zie voer je sommige querys 2x uit. Waarom?

Je weet dat mysql zijn langste tijd heeft gehad? Gebruik mysqli of pdo.
Gewijzigd op 18/07/2015 16:12:09 door Obelix Idefix
 
Jan de Laet

Jan de Laet

18/07/2015 20:23:57
Quote Anchor link
Je query staat in $query (regel 1), maar je gebruikt $query8 (regel 16)?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/07/2015 20:26:21
Quote Anchor link
Nummers in variabelen ($query4, $row6 etc) zijn altijd de beste ingrediënten voor verwarring. Weet jij nog over 4 weken nog wat $query4 doet?


Noem het gewoon bij wat het doet.

$result_userdetails = mysqli_query(.....);
$userdetails = mysqli_fetch_assoc(....);

Verder kan je op lijn 119
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php $_SERVER['PHP_SELF'] ?>
weglaten. Ten eerste omdat de uitvoer standaard al op dezelfde pagina wordt verwacht, en ten tweede is deze code zinloos omdat je niks echo'd.

En de foutafhandeling kan overigens ook een stuk netter met if-else.
Gewijzigd op 18/07/2015 20:29:12 door - Ariën -
 
Jacco Engel

Jacco Engel

19/07/2015 12:52:34
Quote Anchor link
Je zet je sql in $query , en je probeert $query8 uit te voeren. niet zo gek dat het niet werkt
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.