Internet Explorer

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als junior .NET Developer start jij in een team met 15 developers. In het team is er genoeg senioriteit om ervoor te zorgen dat jij de juiste begeleiding krijgt. Jij begint als eerst alle software pakketten en processen eigen te maken. Vervolgens ga jij deze software programmeren, onderhouden en testen. Ook ga jij research doen naar nieuwe mogelijkheden en zoek jij uit hoe je dit kan implementeren. Jullie werken intern op project basis en afhankelijk van het project werken jullie wel of niet iedere ochtend met een standup. 50% van jullie werkzaamheden is maatwerk en de overige 50% is

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

Applicatieontwikkelaar Java EE

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving De afdeling IV –

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

Medior/senior Front-end developer

Functie Onder begeleiding van 3 accountmanagers waarvan er 1 binnen jouw expertise je aanspreekpunt zal zijn ga je aan de slag bij diverse opdrachtgevers. Hij of zij helpt je bij het vinden van een passende en uitdagende opdracht. Hierin houden ze uiteraard rekening met jouw situatie, ervaring en (technische) ambities. De opdrachten duren gemiddeld één tot 2 jaar. Hierdoor kun je je ook echt vastbijten in een project en als consultant impact maken. Naast de opdracht ben je regelmatig met je collega’s van de IT-afdeling om bijvoorbeeld onderlinge kennis te delen, of nieuwe trends te bespreken. Ook worden er regelmatig

Bekijk vacature »

Senior Front end developer

Functie Wij zijn op zoek naar een ambitieuze, zelfsturende Front-end Expert die ons (internationale) team komt versterken. Onze huidige software development afdeling bestaat uit 7 developers en designers. Wij zijn een écht softwarehuis, dus ervaring in software development is wel echt een must. Er wordt tegelijkertijd aan meerdere projecten gewerkt, voor mooie toonaangevende klanten. Je hebt dus regelmatig te maken met deadlines en opleveringen. Een deel van onze omgeving is in Angular.JS. Dit deel wordt langzamerhand omgebouwd naar de nieuwste versie van Angular. Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit: Het aansturen en begeleiden van jouw collega’s Het implementeren van visuele elementen

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Back-end Developer (Permanent position with the em

Bedrijfsomschrijving Dutch specialist in technical installation materials. Functieomschrijving Purpose of the position: Our client is looking for a Back-end Developer who, together with the rest of the energetic and dynamic team, is responsible for the development and management of the website. This not only concerns the development and management of the current website, but also the development of a new Headless Commerce Platform to keep the customer's website Future proof. Within the IT department, there is a real DevOps culture and the commerce team is at the forefront and tries to implement continuous improvements. Most important tasks: ï‚· Designing and

Bekijk vacature »

Front-end developer (Angular)

Functie Het team bestaat uit een architect, fullstack developers, app developers, de product owner en projectmanager. Eenieder draagt vanuit zijn discipline bij aan een complete oplossing voor de klant. Uiteraard zul je hierin nauw samenwerken met je collega’s. Jij wordt verantwoordelijk voor de front-end implementatie en fungeert als lead op dit gebied binnen het team. Je kunt helder formuleren, ideeën uitdragen en overbrengen aan je collega’s. Qua technische stack is het vooral van belang dat je ervaren bent met Angular, HTML5, CSS en TypeScript. Verder is ervaring in NgRx, Bootstrap, BEM en Cypress een pré, evenals affiniteit met UX/UI Design!

Bekijk vacature »

Full stack .NET developer Microsoft 365

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Leiden zijn wij op zoek naar een PHP developer die affiniteit heeft met C++. Ben jij reeds afgestudeerd of heb je al een paar jaar ervaring? Lees snel verder en kijk of dit iets voor jou is! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Sjoerd de Bruin

Sjoerd de Bruin

04/04/2009 18:44:00
Quote Anchor link
Ik heb een probleem, ik gebruik een template die niet echt goed werkt in IE, daarom wil ik graag dat gebruikers een melding krijgen voordat ze de site bezoeken, firefox bezoekers enzo mogen gelijk door.
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 07:38:36
 

04/04/2009 18:46:00
Quote Anchor link
Javascript denk ik

Ff code uitvoeren per browser (If is ie ) ofzo ik weet het niet heb het wel eens gezien, javascript is niet echt mijn kant .
 
Dennis Mertens

Dennis Mertens

04/04/2009 18:48:00
 
- SanThe -

- SanThe -

04/04/2009 18:50:00
Quote Anchor link
Onzin, maak je site valid.
 
Sjoerd de Bruin

Sjoerd de Bruin

04/04/2009 18:54:00
Quote Anchor link
Ik weet ook niet waar dat aan ligt, ik heb nu:
55 Errors, 5 warning(s)

En de meeste zijn xml fouten, maar als ik een code toevoeg dat ie xml wordt, verdwijnt de layout.

Maar, wat voor javascript code moet ik hebben, ik heb nu een, maar ik krijg hem in safari en niet in internet explorer.
 
- SanThe -

- SanThe -

04/04/2009 18:57:00
Quote Anchor link
Sjoerd schreef op 04.04.2009 18:54:
ik heb nu:
55 Errors, 5 warning(s)

Dan heb je nog wel het een en ander te doen.
 
Noppes

Noppes

04/04/2009 18:59:00
Quote Anchor link
en nu nog nadere uitleg:
'ik gebruik een template die niet echt goed werkt in IE'

wat bedoel je met template
CSS of wat anders

en je kakelt over problemen maar je verteld ons niet wat nu de problemen zijn die je ondervindt.

Op deze manier kunnen we je niet helpen.
 
Sjoerd de Bruin

Sjoerd de Bruin

04/04/2009 19:02:00
Quote Anchor link
Noppes schreef op 04.04.2009 18:59:
en nu nog nadere uitleg:
'ik gebruik een template die niet echt goed werkt in IE'

wat bedoel je met template
CSS of wat anders

en je kakelt over problemen maar je verteld ons niet wat nu de problemen zijn die je ondervindt.

Op deze manier kunnen we je niet helpen.

Waarschijnlijk import hij de CSS niet goed, het is me een raadsel.
 
- SanThe -

- SanThe -

04/04/2009 19:08:00
Quote Anchor link
Noppes schreef op 04.04.2009 18:59:
maar je verteld ons niet wat nu de problemen zijn die je ondervindt.

Op deze manier kunnen we je niet helpen.

Je geeft inderdaad zéér weinig info.
 
Niek Weevers

Niek Weevers

07/04/2009 19:53:00
Quote Anchor link
Laat iets online zien. Grote kans dat je wordt geholpen
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

07/04/2009 20:00:00
Quote Anchor link
Vorige week was daar een topic over, dat vond ik zo grappig dat ik daar zelf ook maar wat voor gemaakt heb;

Afbeelding

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
        $browser
= get_browser($_SERVER['HTTP_USER_AGENT'], true);
        
        if($browser['browser'] == 'IE' && $browser['majorver'] <= 6)
        {

            echo '<div id="explorerbalk"><p>U gebruikt een veroudere versie van Internet Explorer. <a href="http://windowsupdate.microsoft.com/">Update Internet Explorer</a> of stap over naar een <a href="http://www.mozilla-europe.org/nl/firefox/">alternatieve browser</a>!</p></div>';
        }

        ?>


Dit zou je natuurlijk ook kunnen gebruiken om bepaalde browsers helemaal te weren.
 
/home/joost

/home/joost

07/04/2009 20:51:00
Quote Anchor link
Perfect Arjan!!

Zet die maar in de script lib :-)


Geweldige actie om mensen te laten updaten of over te stappen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door /home/joost
 
Sjoerd de Bruin

Sjoerd de Bruin

09/04/2009 18:23:00
Quote Anchor link
De code werkt niet, ik zit hier nu op IE6, maar ik krijg geen melding?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/04/2009 18:27:00
Quote Anchor link
Heb je wel Browsecap geinstalleerd, zoals de notitie op php.net zegt?
 
Sjoerd de Bruin

Sjoerd de Bruin

09/04/2009 18:35:00
Quote Anchor link
Hoe moet ik dat aanzetten?
 
Sjoerd de Bruin

Sjoerd de Bruin

12/04/2009 11:39:00
Quote Anchor link
Weet iemand hoe ik dat Browsecap er op zet?
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

12/04/2009 12:13:00
Quote Anchor link
http://browsers.garykeith.com/stream.asp?PHP_BrowsCapINI

^^ Die heb je nodig.

Vervolgens zul je even in je php.ini moeten gaan zoeken;

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
[browscap]
;browscap = extra/browscap.ini


Daar moet je die punt-komma weghalen, een verwijzing maken naar je browscap.ini en de webserver opnieuw opstarten/reloaden.
 
Peter

peter

12/04/2009 12:49:00
Quote Anchor link
heb je op je echte hosting niks aan dus
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

12/04/2009 12:55:00
Quote Anchor link
Een echte hoster zal dit al geïnstalleerd/geconfigureerd hebben. En anders kun je ook altijd nog gebruik maken van de ini_set().
 
Steen

steen

12/04/2009 13:03:00
Quote Anchor link
Waarom IE6 weren? Er zijn gewoon pc's waar geen nieuwere versie op kan, lekker gebruiksvriendelijk,,,
 
Douwe

Douwe

12/04/2009 16:03:00
Quote Anchor link
Weren is iets anders dan iemand er op wijzen ;-) En als je doelt op Win2k waar geen IE > 6 op kan, kan de bezoeker nog altijd Firefox installeren. Alles is beter dan IE 6.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.