iplijst china,korea, etc

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van IT Operations Manager! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van

Bekijk vacature »

Mendix Ontwikkelaar - Vernieuwen van het applicati

Bedrijfsomschrijving De ontwikkelingen in de transportsector gaan razendsnel. Bij ons kun je een belangrijke rol spelen in deze sector. We streven ernaar om onze klanten te ontzorgen op het gebied van continuïteit en veiligheid met innovatieve producten en diensten. We willen dat onze klanten de veiligste vervoerders van Europa worden. Ons team werkt hard om deze ambitieuze doelstellingen te bereiken en we bieden een motiverende werkomgeving aan. We zijn op zoek naar zelfstarters met een focus op resultaat en beslissingsbevoegdheid. Functieomschrijving Als Mendix ontwikkelaar bij deze organisatie heb je een gevarieerde baan. Het applicatielandschap wordt vernieuwd en de “schade en

Bekijk vacature »

.NET Developer C# VB

Samengevat: Deze werkgever is actief in software voor het matchen van vraag en aanbod van gebruikte auto-onderdelen. Ben jij een .NET Developer? Heb je ervaring met het ontwikkelen (REST) en integreren van webservices? Vaste baan: C# .NET Developer C# VB HBO €2.600 - €6.200 Wij ontwikkelen software om vraag en aanbod van onderdelen van personenauto's bij elkaar te brengen. Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. De branche van dit bedrijf is Automotive. Functie: Voor de vacature als .NET Developer Dordrecht HBO ga je

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving Ben jij een getalenteerde PHP Developer en aan de slag in een gemotiveerd team? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in de omgeving van Valkenswaard zijn we op zoek naar een ervaren PHP developer. Jij gaat hier zorg dragen voor het optimaliseren en up-to-date houden van de bestaande applicaties. Je werkt verder aan de applicaties die jij verder ontwikkelt. Dit doe je voornamelijk met PHP en MySQL. Verder ga je je bezig houden met: Het uitbouwen van het E-commerce software platform. Deelnemen aan overleggen met het team. Het ondersteunen van jouw team developers (3 man) en helpen

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

Software Developer Java

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Traineeship ICT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

Traineeship Front-end developer (WO, 0 tot 3 jaar

Functie Zoals beschreven ga je vanaf start aan de slag bij een passende opdrachtgever, hierbij kijken ze echt naar jouw wensen, kennis/ervaring maar ook de reisafstand. Momenteel hebben ze meerdere klanten waarbij ze groepen hebben opgezet wat maakt dat er diverse uitdagende kansen liggen. Naast het werken bij de opdrachtgever, en het volgen van de masterclasses, zul je regelmatig met de andere trainees in contact zijn. Niet alleen op professioneel vlak maar juist ook bij de borrels en kwartaaluitjes! Kortom; een jaar lang hard aan jezelf werken in combinatie met gezelligheid en plezier. Spreek dit jou aan? Dan komen we

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Qua type opdrachten is er echt een verscheidenheid aan afnemers, zo werken ze met grote multinationals, maar ook met startups. Zo kom je te werken in een gevarieerde omgeving en kan je ook schakelen tussen verschillende culturen. De projecten variëren van greenfield projecten tot langdurige ontwikkeltrajecten. Hier wordt alleen maar gewerkt met aan front end projecten. Daarom maakt het onze partner niet uit waar jij kennis van hebt, als je maar gedegen kennis hebt van Javascript frameworks, Unit testing en ook bekend bent met de scrum methodiek. Eisen Minimaal 4 jaar relevante werkervaring Kennen en ervaring van Javascript frameworks

Bekijk vacature »
Danny A-noniem

Danny A-noniem

02/09/2011 16:05:04
Quote Anchor link
Hey vond deze iplijst.
weet niet of iemand er wat aan heeft, mar plaats hem toch ff.
als niets is gewoon verwijderen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
AddHandler x-httpd-php5 .php
<Files *>
order deny,allow

# Chinese (CN) IP addresses follow:
deny from 27.8.0.0/13 27.16.0.0/12 27.36.0.0/14 27.40.0.0/13 58.16.0.0/15 58.20.0.0/16 58.21.0.0/16 58.22.0.0/15 58.34.0.0/16 58.37.0.0/16 58.38.0.0/16 58.42.0.0/16 58.44.0.0/14 58.56.0.0/15 58.58.0.0/16 58.59.0.0/17 58.60.0.0/14 58.82.0.0/15 58.100.0.0/15 58.208.0.0/12 58.242.0.0/15 58.246.0.0/15 58.248.0.0/13 59.32.0.0/13 59.40.0.0/15 59.42.0.0/16 59.44.0.0/14 59.51.0.0/16 59.52.0.0/14 59.56.0.0/13 59.108.0.0/15 60.0.0.0/13 60.11.0.0/16 60.12.0.0/16 60.28.0.0/15 60.160.0.0/11 60.194.0.0/15 60.208.0.0/13 60.216.0.0/15 60.220.0.0/14 61.4.64.0/20 61.4.80.0/22 61.4.176.0/20 61.48.0.0/13 61.128.0.0/10 61.135.0.0/16 61.136.0.0/18 61.139.128.0/18 61.145.73.208/28 61.147.0.0/16 61.160.0.0/16 61.162.0.0/15 61.164.0.0/16 61.177.0.0/16 61.179.0.0/16 61.183.0.0/16 61.184.0.0/16 61.185.219.232/29 61.187.0.0/16 61.188.0.0/16 61.191.0.0/16 61.232.0.0/14 61.236.0.0/15 110.6.0.0/15 110.96.0.0/11 110.240.0.0/12 111.0.0.0/10 112.0.0.0/10 112.64.0.0/14 112.111.0.0/16 112.224.0.0/11 113.0.0.0/13 113.8.0.0/15 113.16.0.0/15 113.62.0.0/15 113.64.0.0/10 113.128.0.0/15 114.28.0.0/16 114.80.0.0/12 114.104.0.0/14 114.216.0.0/13 114.224.0.0/11 115.24.0.0/15 115.32.0.0/14 115.48.0.0/12 115.84.0.0/18 115.100.0.0/15 115.168.0.0/14 115.239.228.0/22 116.1.0.0/16 116.2.0.0/15 116.4.0.0/14 116.8.0.0/14 116.16.0.0/12 116.76.0.0/15 116.204.0.0/15 116.208.0.0/14 117.21.0.0/16 117.22.0.0/15 117.24.0.0/13 117.32.0.0/13 117.40.0.0/14 117.44.0.0/15 117.80.0.0/12 118.72.0.0/13 118.112.0.0/13 118.132.0.0/14 118.144.0.0/14 118.180.0.0/14 118.192.0.0/16 118.248.0.0/13 119.0.0.0/13 119.8.0.0/15 119.10.0.0/17 119.18.192.0/20 119.88.0.0/14 119.120.0.0/13 119.128.0.0/12 119.144.0.0/14 119.164.0.0/14 119.176.0.0/12 120.0.0.0/12 120.32.0.0/13 121.0.16.0/20 121.8.0.0/13 121.16.0.0/12 121.32.0.0/14 121.60.0.0/14 121.76.0.0/15 121.204.0.0/14 122.51.128.0/17 122.64.0.0/11 122.136.0.0/13 122.156.0.0/14 122.198.0.0/16 122.200.64.0/18 122.224.0.0/12 123.4.0.0/14 123.52.0.0/14 123.64.0.0/11 123.97.128.0/17 123.100.0.0/19 123.112.0.0/12 123.128.0.0/13 123.152.0.0/13 123.164.0.0/14 123.184.0.0/14 123.232.0.0/14 124.42.64.0/18 124.64.0.0/15 124.114.0.0/15 124.128.0.0/13 124.163.0.0/16 124.200.0.0/13 124.236.0.0/14 124.248.0.0/17 125.40.0.0/13 125.64.0.0/12 125.80.0.0/13 125.88.0.0/13 125.115.0.0/16 159.226.0.0/16 182.112.0.0/12 183.0.0.0/10 221.204.0.0/15 202.43.144.0/22 202.66.0.0/16 202.96.0.0/12 202.111.160.0/19 202.112.0.0/14 202.117.0.0/16 202.165.176.0/20 203.69.0.0/16 203.93.0.0/16 203.169.160.0/19 210.5.0.0/19 210.14.128.0/19 210.21.0.0/16 210.32.0.0/14 210.51.0.0/16 210.52.0.0/15 210.192.96.0/19 211.76.96.0/20 211.78.208.0/20 211.90.0.0/15 211.92.0.0/14 211.96.0.0/15 211.136.0.0/13 211.144.12.0/22 211.144.96.0/19 211.144.160.0/20 211.147.208.0/20 211.152.14.0/24 211.154.128.0/19 211.155.24.0/22 211.157.32.0/19 211.160.0.0/13 211.233.70.0/24 218.0.0.0/11 218.56.0.0/13 218.64.0.0/11 218.88.0.0/13 218.96.0.0/14 218.102.0.0/16 218.104.0.0/14 218.194.80.0/20 218.240.0.0/13 219.128.0.0/11 219.232.0.0/16 219.154.0.0/15 220.160.0.0/11 220.181.0.0/16 220.192.0.0/12 220.228.70.0/24 220.248.0.0/14 220.250.0.0/19 220.252.0.0/16 221.0.0.0/12 221.122.0.0/15 221.176.0.0/13 221.192.0.0/14 221.200.0.0/14 221.204.0.0/15 221.207.0.0/16 221.208.0.0/14 221.212.0.0/16 221.214.0.0/15 221.216.0.0/13 221.224.0.0/13 221.228.0.0/14 221.238.0.0/15 222.32.0.0/11 222.64.0.0/12 222.80.0.0/12 222.132.0.0/14 222.136.0.0/13 222.166.0.0/16 222.168.0.0/13 222.172.222.0/24 222.176.0.0/13 222.184.0.0/13 222.241.0.0/19 222.245.0.0/16

# Hong Kong (HK)
deny from 58.65.232.0/21 59.148.0.0/15 112.121.160.0/19 113.252.0.0/14 121.127.224.0/19 123.242.229.0/24 180.235.134.0/16 202.69.64.0/19 202.85.128.0/19 202.133.8.0/21 203.218.0.0/16 210.176.0.0/19 210.176.48.0/20 210.176.64.0/18 210.176.128.0/17 210.177.0.0/16 218.103.0.0/16 218.252.0.0/14 219.76.0.0/14 222.166.0.0/16

# India (IN), Bangladesh (BD) and Pakistan (PK)
deny from 49.15.0.0/18 59.88.0.0/13 59.96.0.0/14 59.164.0.0/16 9.176.0.0/13 59.184.0.0/15 61.247.238.0/24 112.110.40.0/21 115.108.0.0/14 115.240.0.0/12 116.72.0.0/14 116.203.32.0/19 117.192.0.0/10 120.56.0.0/13 121.240.0.0/13 122.160.0.0/14 122.164.0.0/15 122.166.0.0/15 122.167.0.0/16 122.169.0.0/16 122.170.0.0/17 122.173.0.0/16 122.174.0.0/16 122.176.0.0/13 123.236.0.0/14 124.124.0.0/15 124.247.235.0/24 182.64.0.0/12 182.176.0.0/12 193.53.87.0/24 202.63.160.0/19 202.154.224.0/24 203.115.80.0/20 203.188.247.0/24 203.197.0.0/16 218.248.0.0/20

# Indonesia (ID)
deny from 110.136.176.0/20 110.139.0.0/16 118.96.0.0/15 119.110.68.0/24 125.164.64.0/19 125.165.128.0/18

# Japan (JP) (hacking, scraping, or spamming)
deny from 58.188.0.0/14 59.146.0.0/15 61.112.0.0/12 118.0.0.0/12 118.86.0.0/15 118.106.0.0/16 122.200.192.0/18 122.208.0.0/12 123.216.0.0/13 126.0.0.0/8 150.70.84.41 210.248.0.0/13 211.19.0.0/16 218.216.0.0/13 218.224.0.0/13 219.94.128.0/17 219.96.0.0/11 221.121.160.0/20 222.231.64.0/18 222.231.128.0/17 222.144.0.0/13

# Korea (KR) IP addresses follow:
deny from 58.72.0.0/13 58.120.0.0/13 58.140.0.0/14 58.148.0.0/14 58.180.40.0/21 58.224.0.0/12 59.0.0.0/11 59.86.192.0/18 59.186.0.0/15 61.32.0.0/13 61.72.0.0/13 61.80.0.0/15 61.96.0.0/12 61.110.16.0/20 61.248.0.0/13 110.8.0.0/13 110.45.0.0/16 112.159.224.0/20 113.30.64.0/18 114.29.0.0/17 114.108.128.0/18 114.200.0.0/13 115.0.0.0/12 115.16.0.0/13 115.40.0.0/15 115.68.0.0/16 115.88.0.0/13 116.40.0.0/16 116.45.176.0/20 116.93.192.0/19 116.120.0.0/13 117.110.0.0/15 118.32.0.0/11 118.128.0.0/14 118.216.0.0/13 119.64.0.0/13 119.192.0.0/11 120.50.64.0/18 121.88.0.0/16 121.101.224.0/19 121.127.64.0/18 121.127.128.0/18 121.128.0.0/10 121.254.0.0/16 122.44.112.0/20 122.99.128.0/17 123.111.0.0/16 123.140.0.0/14 123.212.0.0/14 123.248.0.0/16 124.0.0.0/15 124.50.87.161 124.136.0.0/14 125.128.0.0/11 125.176.0.0/12 125.240.0.0/13 125.248.0.0/14 143.248.0.0/16 166.104.0.0/16 168.188.0.0/16 175.112.0.0/12 202.30.0.0/15 202.133.16.0/20 202.179.176.0/21 203.226.0.0/15 203.228.0.0/14 203.244.0.0/14 203.248.0.0/13 210.93.0.0/16 210.94.0.0/15 210.108.0.0/14 210.112.0.0/14 210.117.128.0/18 210.118.216.192/26 210.124.0.0/14 210.178.0.0/15 210.180.0.0/15 210.204.0.0/15 210.210.192.0/18 210.219.0.0/16 210.220.0.0/14 211.32.0.0/12 211.48.0.0/15 211.50.0.0/15 211.52.0.0/16 211.62.35.0/24 211.104.0.0/13 211.112.0.0/13 211.168.0.0/13 211.176.0.0/12 211.192.0.0/12 211.208.0.0/14 211.216.0.0/13 211.224.0.0/13 211.232.0.0/13 211.240.0.0/12 218.36.0.0/14 218.48.0.0/13 218.144.0.0/12 218.209.0.0/16 218.232.0.0/14 218.236.0.0/14 219.240.0.0/15 219.248.0.0/13 219.250.88.0/21 220.72.0.0/13 220.80.0.0/13 220.95.88.0/24 220.118.0.0/16 220.119.0.0/16 221.128.0.0/12 221.144.0.0/12 221.160.0.0/13 221.168.0.0/16 221.163.46.0/24 222.96.0.0/12 222.112.0.0/13 222.120.0.0/15 222.122.0.0/16 222.231.0.0/18 222.232.0.0/13

# Yahoo-Korea (provides free email services used by some spammers)
deny from 123.0.0.0/20

# Neighboring Asian countries:

# Malaysia (MY)
deny from 27.131.32.0/24 60.48.0.0/14 60.52.0.0/15 60.54.0.0/16 110.159.0.0/16 112.137.160.0/20 113.23.128.0/17 115.132.0.0/14 116.197.0.0/17 116.206.0.0/16 120.50.48.0/20 120.140.0.0/15 124.82.0.0/16 124.217.224.0/19 202.58.80.0/20 202.71.96.0/20 202.75.32.0/19 202.190.0.0/16 203.106.0.0/16 203.223.128.0/19 210.187.49.0/25 218.111.0.0/16 218.208.12.64/27

# Philippines (PH)
deny from 85.92.152.0/21 112.201.128.0/17 112.202.0.0/16 120.28.64.0/18 125.60.128.0/17 202.52.54.0/23 202.133.192.0/24 222.127.32.0/19 222.127.64.0/19

# Singapore (SG)
deny from 58.185.18.0/28 59.189.0.0/16 116.14.0.0/15 121.6.0.0/15 165.21.0.0/16 180.210.200.0/21 192.169.40.0/23 203.92.64.0/18 203.117.0.0/24 218.186.0.0/16 218.212.0.0/16 219.74.0.0/15 219.75.0.0/17

# Taiwan (TW)
deny from 59.124.0.0/14 60.198.0.0/15 60.249.0.0/16 60.250.0.0/15 61.31.0.0/16 61.59.0.0/16 61.67.128.0/17 61.220.0.0/14 61.224.0.0/14 61.228.0.0/14 110.24.0.0/13 110.50.128.0/18 111.240.0.0/12 114.24.0.0/14 114.32.0.0/12 115.80.0.0/14 115.85.144.0/20 117.19.0.0/16 118.160.0.0/13 122.116.0.0/15 122.120.0.0/13 123.240.0.0/15 124.8.0.0/14 140.109.0.0/16 140.110.0.0/15 140.112.0.0/12 140.128.0.0/13 140.136.0.0/15 140.138.0.0/16 163.24.0.0/16 203.64.0.0/14 203.71.0.0/16 203.72.0.0/16 210.59.0.0/17 210.240.0.0/16 211.20.0.0/15 211.23.0.0/16 211.75.0.0/16 211.76.160.0/20 211.79.32.0/20 218.160.0.0/12 219.84.0.0/15 219.90.3.0/24 220.128.0.0/12

# Thailand (TH)
deny from 1.46.0.0/15 58.8.0.0/16 58.9.0.0/16 58.10.0.0/16 58.137.13.0/24 61.19.64.0/18 61.19.205.0/24 61.19.240.0/20 61.47.0.0/17 113.53.0.0/17 115.87.128.0/17 117.47.0.0/16 118.172.0.0/14 123.242.128.0/18 124.120.0.0/16 124.121.0.0/16 124.122.0.0/16 125.25.0.0/19 202.28.0.0/15 202.44.135.0/24 202.133.128.0/18 202.143.128.0/18 203.107.142.0/24 203.113.0.0/17 203.130.149.0/24 203.144.128.0/17 203.148.128.0/17 203.149.0.0/18 203.150.128.0/17 203.151.38.0/24 203.155.0.0/16 203.158.96.0/19 203.158.128.0/17 203.172.128.0/17 203.185.128.0/19 210.213.0.0/18 222.123.0.0/16 223.205.0.0/16

# Vietnam (VN)
deny from 58.186.0.0/16 58.187.96.0/20 58.187.112.0/20 112.78.0.0/20 112.197.0.0/16 112.213.80.0/20 113.22.0.0/16 113.23.0.0/17 113.160.0.0/11 115.72.0.0/13 115.84.176.0/22 116.96.0.0/12 117.0.0.0/13 118.68.0.0/14 123.16.0.0/12 125.234.0.0/15 183.81.0.0/17 183.91.0.0/19 202.78.227.0/24 203.113.128.0/18 203.162.0.0/16 203.210.192.0/18 210.245.80.0/21 220.231.124.0/22 222.252.0.0/14

# End Chinese-Korean blocklist

# Add other blocked domain names or IP addresses here, starting with "deny from " without quotes

# If you find that you need to poke a hole in the blocklist, for legitimate visitors, follow this example: allow from 123.456.789.0

# Add "allow from" IP addresses, or CIDR Ranges, after all of the "deny from" items, just before the closing Files tag.

# Everything not included within these deny from ranges is PERMITTED by the allow portion of the directive.

</Files>


# This prevents web browsers or spiders from seeing your .htaccess directives:

<Files .htaccess>
deny from all
</Files>

# End of file


maar ik begrijp nog steeds niet waarom die slash erachter staat nmet een nummer...
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 11:19:14
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

02/09/2011 16:09:48
Quote Anchor link
Subnetten, Wikipedia heeft wel uitleg.
 
Danny A-noniem

Danny A-noniem

02/09/2011 16:13:18
Quote Anchor link
ja kijk ik daar wel, toch bedankt voor de bloemen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.