is_uploaded_file geeft false bij xls, doc, ppt zip,.. bestand

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Rush

Rush

06/02/2007 21:28:00
Quote Anchor link
zoals de titel al zei,
is_uploaded_file geeft false bij xls, doc, ppt zip,.. bestand en ik vind niet waarom.
En ik kom er maar niet uit ...

hierin gebruik ik het

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php

    if (is_uploaded_file($_FILES['userfile']['tmp_name'])) {  
        move_uploaded_file($_FILES['userfile']['tmp_name'], "files/".$_SESSION['name']."/" . $uploadname);  
        echo "Het bestand is geupload onder de naam: $uploadname ";
    }


?>


dit komt uit http://www.phphulp.nl/php/scripts/2/96/
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Rush
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 09:35:24
 
Joren de Wit

Joren de Wit

07/02/2007 10:07:00
Quote Anchor link
Bij welk bestandstype wordt er dan wel true gegeven, of bij helemaal niks? Hoe ziet de rest van je script eruit, bijvoorbeeld het formulier waarmee je de bestanden upload.
 
Rush

Rush

07/02/2007 13:36:00
Quote Anchor link
Ik gebruik het script en formulier uit die link eronder, alleen bij afbeeldingen word true gegeven.
Maar ik heb het opgelost, ik heb eens een ander script gezocht, en heb een vrij goed gevonden ( http://www.verot.net/ ).
Maar toch bedankt voor je reactie.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Rush
 
Bart van der veen

bart van der veen

07/02/2007 13:46:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?
$allow
[0] = "jpg";
$allow[1] = "gif";
$allow[2] = "bmp";
// $allow[3] = "exe"; enz.
// soms...

?>
 
Rush

Rush

07/02/2007 14:10:00
Quote Anchor link
Was ingesteld, ik heb gevonden waar het false gaf dus dit kan er nix aan doen.
Het upload de file naar de temp php map, maar dan kan hij het om 1 of andere reden niet verplaatsen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.