javascript vraagje

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Cunces v

cunces v

29/04/2009 22:33:00
Quote Anchor link
function showregister() {
var div = document.getElementById("form");
if(div.hasChildNodes()) {
var leeg = div.cloneNode(false);
div.parentNode.replaceChild(leeg, div);
}
//register aanmakan
var paswoord = createInputField("paswoord", "password", "paswoord", "");
paswoord.setAttribute("onkeyup","checkpass(document.getElementById('paswoord').value)");
div.appendChild(paswoord);


}


Alles werkt wel enzo maar ik moet altijd 2x klikken. Dus als er al wat in m'n div "form" staat voert hij de code onder de if niet uit. Weet iemand waarom?
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 13:40:28
 
Cunces v

cunces v

30/04/2009 09:53:00
Quote Anchor link
iemand :D?
 

30/04/2009 09:59:00
Quote Anchor link
Niet bumpen.
En je vraag is vaag.
 
Michel Exel

Michel Exel

30/04/2009 10:01:00
Quote Anchor link
plaats anders ff een voorbeeld wat je wilt en waar draait het script zodat we het in actie kunnen zien
 
Cunces v

cunces v

30/04/2009 10:06:00
Quote Anchor link
nja het probleem is dat ik div vervang door leeg & dus div.appendChild(form); niet werkt. Iemand een oplossing?
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

30/04/2009 10:07:00
Quote Anchor link
Werkt het leegmaken niet gewoon met div.innerHTML = ''?
 
Cunces v

cunces v

30/04/2009 10:10:00
Quote Anchor link
div.innerHTML = ''"
geeft hetzelfde probleem. Ik moet 2 x klikken om alles te laten zien. De eerste keer voert hij de if uit en alles erna niet. De 2e maal moet hij die if niet uitvoeren dus het ligt zowiezo aan de if
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

30/04/2009 10:15:00
Quote Anchor link
Maar als ik het goed begrijp wil je toch gewoon die div leegmaken?
Waarom dan een if?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
var div = document.getElementById("form");
div.innerHTML = '';
//register aanmakan
var paswoord = createInputField("paswoord", "password", "paswoord", "");
paswoord.setAttribute("onkeyup","checkpass(document.getElementById('paswoord').value)");
div.appendChild(paswoord);
 
Cunces v

cunces v

30/04/2009 10:17:00
Quote Anchor link
omdat ik andere functies hebben die daar ook informatie & dus als zij die div al hebben gebruikt, die eerst moet leeggemaakt worden.
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

30/04/2009 10:18:00
Quote Anchor link
Nog steeds, ik zie in jouw verhaal niet terugkomen waarom je een if nodig hebt, hij moet toch gewoon altijd leeggemaakt worden (als hij al leeg is maakt dat niet uit).
 
Cunces v

cunces v

30/04/2009 10:22:00
Quote Anchor link
oké WillemJanZ, nu werkt hij wel :) Vind het tochmaar raar hoor dat het met die if niet werkt. Maar m'n leekracht zegt dat we geen innerhtml mogen gebruiken omdat we dan de dom niet mooi opbouwen? maar voor leeg te maken maakt dat mss niet zoveel uit?

alleszinds bedankt voor de reacties
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.