JQuery show hide

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Integratie expert - Java Developer

Dit ga je doen Nieuw koppelingen ontwerpen, ontwikkelen en implementeren; Je schakelt met de klanten om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Strategisch kijken naar nieuwe mogelijkheden op bestaande of nieuwe koppelingen zo effectief mogelijk te realiseren; Je bestaande toolset afwegen tegen nieuwe mogelijkheden om integratiedoelen steeds effectiever en/of effcienter te bewerkstelligen; Bestaande software koppelingen beheren, dit zijn koppelingen met zowel interne als externe systemen; Overleg met zowel directe collega's als met stakeholders om nieuwe integratieplannen concreet te maken; Je kunt de junioren meenemen op sleeptouw. Hier ga je werken Onze klant is op zoek naar een ervaren

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

Functioneel applicatiebeheerder - SOP-SYS-SAM

TenneT is hard groeiend om de onze ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Functioneel Applicatiebeheerder op onze locatie Arnhem die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je gaat samenwerken in een team van circa 15 functioneel applicatiebeheerders en gaat onderdeel uitmaken van een DevOps team. Met dit team ga je applicaties (laten) ontwikkelen en beheren. Hierbij concentreer je je vooral op de functionele aspecten, zodat

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Senior Organisatieontwikkelaar

Als Organisatieontwikkelaar zorg je ervoor dat we in het magazijn van Coolblue altijd vooruit voetballen op het gebied Medewerker en Organisatie Ontwikkeling. Zo draag je bij aan een toekomstbestendig magazijn waar we klanten én medewerkers elke dag blijven verwonderen. Wat doe je als Senior Organisatieontwikkelaar bij Coolblue? Als Organisatieontwikkelaar werk je voor het magazijn van Coolblue. Je krijgt er energie van om continue te bouwen aan een toekomstbestendige organisatie. Dat doe je samen met 17 collega's in het HR-team, ieder met een eigen specialisme. Je werkt graag zelfstandig en je weet snel je weg te vinden als verandermanager. Ook ben

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Als Front-end developer bijdragen aan het onderwij

Functie Als front-end developer om je terecht in een team van goede en ervaren developers, en ga je werken aan de software die door miljoenen mensen gebruikt wordt. Je bent in staat om designs effectief te vertalen naar werkende feautures en hebt oog voor een goede UX van het product. Je staat voor clean code en goede documentatie. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit software en code. Je dagelijkse werk bestaat uit het werken aan componenten in de Storybook. Het verbeteren en refactoren van de huidige

Bekijk vacature »

.NET Developer Azure

Dit ga je doen Het ontwerpen en bouwen van diverse applicaties (C#, ASP.NET, MVC); Het ontwikkelen van Webservices (WCF); Het meewerken aan de transitie naar Azure; Het samenwerken met collega's binnen een Scrumteam en meedenken over de User Stories; Het bouwen van unittesten; Meedenken over nieuwe tooling, ontwikkelingen en technologieën in de markt. Hier ga je werken Je komt te werken bij een organisatie die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van verschillende portalen. Deze portalen worden gebruikt door diverse partijen en jouw taak is om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneren. Je wordt onderdeel van een Scrumteam en werkt

Bekijk vacature »
Ferdi R

Ferdi R

08/11/2014 19:30:41
Quote Anchor link
Ik heb dit stukje code die een div laat zien als je op een link klikt, als je er nog een keer op klikt komt de div weer terug maar de div moet dan juist weer verdwijnen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
    <script type="text/javascript">
    $(function(){
        $('.showSingle').click(function(){
              $('.toggles').hide();
              $('.toggles').slideUp('slow');

              $('#togglediv'+$(this).attr('target')).slideToggle('slow');
              
              return false;
        });
    });
    </script>



HTML

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
      <button class="showSingle" target="showlinks" id="reslinks" type="submit"></button>
        <button class="showSingle" target="showvolgen" id="resvolgen" type="submit"></button>
        <button class="showSingle" target="showzoek" id="reszoek" type="submit"></button>

        <div id="toggledivshowlinks" class="toggles">
        div 1
        </div>
        <div id="toggledivshowvolgen" class="toggles">
          div 2
        </div>
        <div id="toggledivshowzoek" class="toggles">
        div 3
        </div>
Gewijzigd op 08/11/2014 19:36:27 door Ferdi R
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 06:46:07
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

09/11/2014 01:08:34
Quote Anchor link
Je javascript:

regel 4: verberg alle div's met de class toggles,
regel 5: slide up alle div's met de class toggles. Heeft geen zin want op regel vier zijn ze al verborgen gemaakt.
regel 7: slideToggle (langzaam te voorschijn komen) van de div met id togglediv.......

Bij de laatste regel komt dus één div te voorschijn als ie verborgen is of wordt verborgen als ie zichtbaar is (Toggle)
Echter wordt de div op regel 4 altijd verborgen en zal deze dus altijd op regel 7 weer te voorschijn komen.

Toevoeging op 09/11/2014 01:08:36:

Je javascript:

regel 4: verberg alle div's met de class toggles,
regel 5: slide up alle div's met de class toggles. Heeft geen zin want op regel vier zijn ze al verborgen gemaakt.
regel 7: slideToggle (langzaam te voorschijn komen) van de div met id togglediv.......

Bij de laatste regel komt dus één div te voorschijn als ie verborgen is of wordt verborgen als ie zichtbaar is (Toggle)
Echter wordt de div op regel 4 altijd verborgen en zal deze dus altijd op regel 7 weer te voorschijn komen.
 
Ferdi R

Ferdi R

12/11/2014 12:11:17
Quote Anchor link
Ik weet juist niet veel van javascript, hoe kan ik het aanpakken om het goed te krijgen.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

12/11/2014 13:17:54
Quote Anchor link
Je mag eerst het gewenste resultaat eens goed omschrijven . De mogelijkheden zijn legio. Moet er bijv. 1 div tegelijk open of mogen ze allemaal open?
 
Ferdi R

Ferdi R

12/11/2014 13:46:07
Quote Anchor link
Er moet 1 div openen, zo werkt het stukje nu ook, als ik op een andere button klik gaat de ene weer dicht en de andere open, maar als ik de div die ik geopend heb weer dicht wil klikken via de button dan gaat de div dicht maar ook weer gelijk open. Deze zal dus dicht moeten blijven.
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

12/11/2014 17:52:05
Quote Anchor link
Precies en dan werkt toggle niet zo heel handig.

Voor de duidelijkheid: Toggle laat de div zien als die verborgen is en verbergt hem als ie zichtbaar is.

Omdat je ze allemaal wilt verbergen en dan één wilt openen kun je dan beter geen toggle gebruiken.

Hier jouw voorbeeld wat uitgewerkt: http://codepen.io/anon/pen/VYwLKv

HTML:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
<button class="showSingle" target="showlinks" type="submit">Links</button>
<button class="showSingle" target="showvolgen" type="submit">Volgen</button>
<button class="showSingle" target="showzoek" type="submit">Zoek</button>

<div id="showlinks" class="showSingle">
  div 1
</div>
<div id="showvolgen" class="showSingle hidden">
  div 2
</div>
<div id="showzoek" class="showSingle hidden">
  div 3
</div>

CSS:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
.hidden {
  display:none;
}

JQuery:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
$(function(){
  $('button.showSingle').click(function() {
    
    // bepaal welke div bij de button hoort
    var target = '#' + $(this).attr('target');
    
    // indien de div al zichtbaar is dan geen actie
    if($(target).is(':visible'))
      return false;
    
    // Alle div's verbergen
    $('div.showSingle').slideUp().delay(500);
    
    // En alleen de juiste div openen
    $(target).slideDown('slow');
    
    return false;
  });
});
Gewijzigd op 12/11/2014 17:58:48 door Frank Nietbelangrijk
 
Ferdi R

Ferdi R

12/11/2014 23:00:49
Quote Anchor link
Dit heb ik ervan gemaakt, de IF ELSE statement is het zelfde als php dus dat lukt me nog wel

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
$(function(){
  $('button.showSingle').click(function() {
    
    // bepaal welke div bij de button hoort
    var target = '#' + $(this).attr('target');
    
    // Alle div's verbergen
    $('div.showSingle').slideUp().delay(500);
    
    // indien de div al zichtbaar is dan geen actie
    if($(target).is(':visible')){
      $(target).slideUp('slow');
    }else{
    
    
    // En alleen de juiste div openen
    $(target).slideDown('slow');
    return false;
    }
  });
});
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

12/11/2014 23:27:09
Quote Anchor link
Het verschil is dat je nu ook alle div's kunt sluiten. Als je dat wilt dan is dat prima.
 
Ferdi R

Ferdi R

13/11/2014 13:47:12
Quote Anchor link
Dat is inderdaad wat ik wou, heel erg bedank Frank.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.