kabelkrant

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior/senior Front-end developer

Functie Je maakt deel uit van een DevOps Scrum team en werkt samen met back-end developers, test-engineers, interaction designers en een projectmanager. Er zijn verschillende groepen Scrum teams. Een roadmap team is jouw ‘’thuisbasis’’, daar wordt gewerkt aan doorontwikkeling van bestaande omgevingen voor een aantal klanten. Hiernaast zijn er projectteams waar nieuwe omgevingen worden gebouwd, of grote complexe wijzigingen worden doorgevoerd op bestaande omgevingen. Je kunt (afhankelijk van jouw wensen en doelen) dus afwisselend werken in beide teams. Hiernaast participeer je in het Chapter Front-end development waar gezamenlijk kennis en ervaring wordt gedeeld. Als Front-end developer is het jouw doel

Bekijk vacature »

Lead C++ Developer

The role of Lead C++ Developer As Lead C++ Developer at KUBUS you will be responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the desktop applications of BIMcollab, our platform for 3D model validation and issue management aimed at improving the quality of 3D building design models. Better 3D models lead to better buildings, thus contributing to the sustainability of the built environment with smarter use of materials, less waste and energy-efficient buildings. A good user experience is of paramount importance to us; we go for innovation and quality in our development. In your role as

Bekijk vacature »

Senior/Lead Python developer

Functie Samen met je team, bestaande uit een senior, 2 mediors en één junior ontwikkelaar ga je op een Agile-gebaseerde aanpak werken aan hun software. Je hebt oog voor kwaliteit, risico’s en klantbelang. Communicatie met je collega’s en waar nodig ook met klanten speelt een belangrijke rol in het bereiken van een succesvol resultaat. Als persoon ben je slim, krijg je dingen voor elkaar en ga je resultaatgericht te werk. Binnen het development team is er veel zelfstandigheid, los van de stand-up (10:00 uur) en zo nu en dan pair-programming sessies. Technieken die zij gebruiken zijn o.a. Python, Django, MySQL,

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Software Developer

Functieomschrijving Voor een toffe opdrachtgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een medior PHP Developer met affiniteit met Laravel. Je komt te werken bij een uitdagende opdrachtgever met supergave klanten in een specifieke branche. Als PHP ontwikkelaar ben je samen met een vooruitstrevende team van 6 collega’s verantwoordelijk voor de ontwikkeling, beheer en het vernieuwen van informatiesystemen voor een specifieke branche. Je ondersteunt complexe uitdagingen van klanten. Vervolgens breng je hun wensen in kaart en vertaalt deze door naar maatwerk software. Affiniteit met Laravel is een pré. Om de klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en snel in

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Java/Kotlin Developer

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

Fullstack Webdeveloper .NET Azure Big Data SaaS

Bedrijfsomschrijving Deze klant van ons is recentelijk onderdeel geworden van een grote moederorganisatie, ze zijn dé partij als het gaat om software maken voor ambitieuze ondernemers, ze maken maatwerk software. Vanuit het fantastisch vormgegeven hightech gebouw te Rotterdam centrum werken ze met zo'n 40 medewerkers aan hoogwaardige software gericht op financiële data, betaalinformatie, maar ook backoffice software. De software wordt webbased, desktop en mobile aangeboden en er worden zeer moderne ontwikkeltechnieken toegepast. Je moet dan denken aan patroonherkenning, Big Data, Machine Learning en OCR. Als Developer, ongeacht je niveau, ga je hier te maken krijgen met de allerleukste kant van

Bekijk vacature »

Low Code Ontwikkelaar

In het kort Als Low Code Developer werk je aan projecten bij en voor onze klanten, waarbij je voor het ontwikkelen van de oplossingen een technisch low-code platform gebruikt. Samen met het team streef je naar de beste oplossing en bepalen jullie de juiste aanpak. Je rol is divers en je bent van begin tot eind betrokken bij de ontwikkeling zowel de back-end en de front-end van de applicatie. Naast de ontwikkeling en oplevering, breng je ook advies uit aan de klant waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Je bent dan ook communicatief sterk en kunt je keuzes goed (inhoudelijk) onderbouwen.

Bekijk vacature »

E-Identity Developer met Projectleider Kwaliteiten

Functieomschrijving Voor de kamer van koophandel zijn we op zoek naar een E-Identity developer met projectleider kwaliteiten. Voor deze opdracht zoekt KVK een Informatieanalist met Technisch Projectleider en ICT developer kwaliteiten, met kennis van E-identity. We zoeken in de breedte en niet specifiek in de diepte qua skillset. Een Junior Projectmanager, een Junior Informatieanalist, een Junior Developer (full stack), een Junior Designer en een Junior ICT architect ineen, met een sterk gevoel van stakeholder management en planning vaardigheden. Door de internationale setting, én de realisatie van ontsluiting van en naar basisregisters toe zijn wij op zoek naar enige ervaring binnen

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »
Erwin Nieuwenhuis

Erwin Nieuwenhuis

04/03/2008 19:27:00
Quote Anchor link
hoi,

ik weet niet of ik het hier goed plaats, maar ik zoek een kabelkrantsysteem.

dit kabelkrantsysteem moet dan werken op ons vakantiepark. Wij hebben een eigen tv systeem, en daar kan je dan bijv. een video signaal insturen en dan komt het goed.

maar dan moeten we nog een kabelkrantsysteem hebben, en ik heb al gezocht en ik kwam ook een aantal keer uit op een flash script i.c.m. php & mysql.

daarom mijn vraag:

heeft er iemand zo'n systeem of weet iemand iets, neem dan ff contact op met:

erwin[dot]nieuwenhuis[apenstaartje]gmail[dot]com
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 11:53:31
 
Erwin Nieuwenhuis

Erwin Nieuwenhuis

29/03/2008 18:17:00
Quote Anchor link
oké, nog een keer dan:

weet er iemand een kabelkrant systeem, wat goed werkt.
ik heb al ge-googled, maar daar kwam ik o.a. uit bij systemen voor Windows 98 enzo...

Het moet dus gewoon een een systeem zijn, hoeft niet zoals hierboven met php ofzow.

voor dit vakantiepark
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Erwin Nieuwenhuis
 
TJVB tvb

TJVB tvb

29/03/2008 19:08:00
Quote Anchor link
Erwin ik werk zelf bij Maximedia
Een product dat we daar hebben is Info-Kanaal hier kan een heleboel op, bijvoorbeeld een kabelkrant. Je koopt dan een kast met het systeem dat je via het netwerk aan kunt spreken. Het signaal kan op vele manieren uitgezonden worden dus een tv-kanaal moet ook gewoon kunnen.

Het zit trouwens in Hengelo dus ook nog in de buurt.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door TJVB tvb
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

29/03/2008 20:54:00
Quote Anchor link
De eenvoudigste, snelste en meest flexibele oplossing lijkt mij een simpele PC met een TV-out (hebben ze bijna allemaal wel) en een Apache/PHP/MySQL oplossing daarop. Vervolgens geef je dat leuk vorm met een stukje css en voor het dynamische gedeelte gebruik je wat ajax :).

Op ons systeem zie je naast de standaard informatie ook een nu.nl (xml) ticker en krijg je een melding+foto als de deurbel ingedrukt word :).
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Arjan Kapteijn
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

30/03/2008 00:05:00
Quote Anchor link
Hallo.
Ik heb wel eens software gezien bij van Der Valk Hotels waar ze een interne kabelkrant hebben. Misschien valt het met een MySQL db te combineren.

Ik zal even opzoek gaan hoe dat progje heette.
Je hoort nog, anders moet je me maar ff op PM aanschieten.
 
Koen B

Koen B

30/03/2008 00:12:00
Quote Anchor link
wat dacht je van powerpoint?

het is niet ideaal, maar iedereen weet hoe het werkt, simpel en waarschijnlijk hebben jullie het al ...
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Koen B
 

30/03/2008 00:49:00
Quote Anchor link
Zoals Arjan Kapteijn al zei is dit gewoon harstikke simpel te maken.
Bij mij op school is het het niet eens met ajax, maar met meta refresh...
Het aller simpelst is om gewoon één script hebt, die propt gewoon tekst in een text bestandje. Een andere haalt dat daar dan weer uit, en stopt dat in een template html pagina, F11, klaar (natuurlijk moet er wel tv-out op die pc zitten, maar das vrij logisch).

Je hoeft dus niet per se zo'n ding te hebben zoals info-kanaal, die is ook harstikke simpel: "Wow, door alleen maar een id aan te passen kan ik nu de teksten aanpassen, die ik niet aan mag passen" e.d.

Kijk maar eens naar fopen...

PPT is niet gemakkelijk van afstand aan te passen ;-).
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door
 
Erwin Nieuwenhuis

Erwin Nieuwenhuis

03/04/2008 14:11:00
Quote Anchor link
@TJVB: je hebt een pm

Info-kanaal is waarschijnlijk niet haalbaar gezien de kosten.

Heeft er iemand zo'n script voor een kabelkrant? Zelfmaken is namelijk niet echt een oplossing, want ik zit met school enzo.

Stuur anders een PM
 
TJVB tvb

TJVB tvb

03/04/2008 14:44:00
Quote Anchor link
@Erwin, je hebt een pm terug.

Maar in het algemeen is het zo dat het er gewoon aan ligt wat je wilt.
En de software wordt niet zonder systeem geleverd (je krijgt ook geen volledige toegang tot de hardware, alleen tot het gedeelte waar je bij moet kunnen).
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door TJVB tvb
 
Erwin Nieuwenhuis

Erwin Nieuwenhuis

04/04/2008 14:41:00
Quote Anchor link
heeft niemand zoiets??
 
Pepijn

Pepijn

05/04/2008 13:17:00
Quote Anchor link
Hier, een script dat ik net gemaakt heb dat uit een database de eerste rij ophaalt en het vervolgens over het scherm scrollt.



Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
<?php
error_reporting(E_ALL);
/*
MySQL database:
CREATE TABLE `kabelkrant` (
`id`
    INT(8) NOT NULL AUTO_INCREMENT ,
`tekst`
    VARCHAR(1000) NOT NULL ,
PRIMARY KEY(`id`)
);

*/


$server = 'server';
$user = 'user';
$password = 'SECRET';
$db = 'database';

$connectie = mysql_connect($server,$user,$password);

mysql_select_db($db,$connectie);

$res = mysql_query("SELECT * FROM `kabelkrant` WHERE id=1");

$row = mysql_fetch_array($res,MYSQL_ASSOC);



    echo "<html>\n";
    echo "<head>\n";
    echo "<meta http-equiv=refresh content=60; URL=http:/kabelkrant.php/>\n";
    echo "</head>\n";
    echo "<body>\n";
    echo "<marquee behavior=scroll align=center direction=up height=220 scrollamount=2 scrolldelay=60>\n";
    echo "<h4>Kabelkrant:</h4><br>\n";
    echo $row['tekst'];
    echo "</marquee>\n";
    echo "</body>\n";
    echo "</html>";


?>


Je moet zelf nog wat maken dat tekst in de database stopt.

Veel plezier er mee =)

Mvg
Pepijn
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Pepijn
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.