korting doorvoeren

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Software Developer C# Verhuursector Verhuur

Samengevat: Wij ontwikkelen en leveren softwaresystemen voor de logistieke sector en de verhuursector. Ben jij geschikt als Junior Software Developer? Heb je ervaring met Delphi? Vaste baan: C# Software Developer Logistiek HBO €2.500 - €3.900 Deze werkgever is een software ontwikkelaar, gericht op software voor de logistieke sector. Deze werkgever heeft eigen producten ontwikkelen en leveren ook maatwerk. Ons bedrijf kent een boeiende en inspirerende werkomgeving met een open cultuur en mogelijkheden voor je verdere ontwikkeling. Bij bij hun werk je aan onze eigen bedrijfsapplicaties. Je ontwikkelt met ons de meest nieuwe software. Wij blinken uit als het gaat om

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van (mobiele) internettoepassingen; Ontwikkelen en onderhouden van Microservices; Ontwerpen en optimaliseren van databases; Identificeren van nieuwe trends/ontwikkelingen binnen de branche. Hier ga je werken Deze marktleider op gebied van fietsen en fietservaring is gevestigd in twee provincies, verspreid over meerdere locaties. Jij zult voornamelijk in regio Joure aan de slag gaan. De organisatie doelt zich op het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten aan alle hun klanten. De organisatie telt circa 4.000 medewerkers in meer dan 10 verschillende landen. Momenteel is de organisatie op zoek naar een Software Developer wilt meewerken aan het

Bekijk vacature »

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

Dynamics Ontwikkelaar

Dit ga je doen Ontwikkelen van Dynamics 365 voor de interne uitrol; Samen met de consultants sparren met klanten over de wensen en eisen; Ontwikkelen van Dynamics 365 voor verschillende grote klanten; Technische analyse en testen; Meedenken over het gebruik en de richting van Dynamics binnen de organisatie. Hier ga je werken Onze opdrachtgever, gevestigd in regio Eindhoven, levert een compleet dienstenpakket op het gebied van IT. Zij pakken verschillende (complexe) vraagstukken van grote organisaties op. De sfeer intern is gezellig en informeel. Men houdt van hard werken maar gezelligheid door middel van een borrel of gezamenlijke lunch komt er

Bekijk vacature »

Back end developer Digital agency

Functie Heb jij altijd al eens bij een bedrijf willen werken waar jij géén nummertje bent, die alleen maar uitvoerend werk doet? Dan zou je hier perfect passen! Tuurlijk, je werkt aan projecten voor grote of kleine bedrijven… Het enige verschil hier is, jouw mening telt hier écht. Jouw inbreng wordt gewaardeerd, serieus genomen en gebruikt. En vergeet niet, je werkt niet alleen aan deze projecten. Er werken in totaal ruim 20 developers en designers, onderverdeeld over 3 development teams. Voornamelijk bestaande uit Medior en Senior developers, die samen voor een inspirerende en ambitieuze omgeving zorgen. Hun visie is namelijk

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »
Patrick Akkers

Patrick Akkers

28/10/2012 22:02:56
Quote Anchor link
Ik heb een aantal selectievelden waarbij mensen aantallen kunnen selecteren.
Na het posten worden deze aantallen opgeteld en in $totaal gezet.


Nu geldt er een 2e halve prijs actie en wil ik het volgende doen:

Product kost 6 euro

Iemand koopt 1 product: 6 euro
Iemand koopt 2 producten: 9 euro


Dat doe ik zo:

Quote:
if($_GET['aktiemechanisme'] == 2) {

if (0==($aantal%2))
{
$aantal = $aantal *0.75;

}


Dat werkt, maar als iemand er nu 3 koopt, krijg je: 18 euro
Terwijl ik dan graag zou willen zien dat hij zegt: 15 euro (dus hier wordt 1x 2e halve prijs toegepast, de 3e is het hele bedrag boven op die 9 euro.)

Nu telt het script bij 3 stuks 3x de volle prijs en bij de 4e pas weer de aktie toe te passen.


Enig idee hoe ik dit oplos?
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 14:15:07
 
Jaron T

Jaron T

28/10/2012 22:10:15
Quote Anchor link
je moet natuurlijk wel de korting op het goedkoopste artikel doen hé.

Antwoord op je probleem;

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
$goedkoopsteprijs
= 10.15; // @todo; mysql MIN() of de php variant: http://nl1.php.net/min
$aanbiedingsprijs = number_format($goedkoopsteprijs / 2, 2); // ervoor zorgen dat 10.15 / 2 geen 5.075 wordt maar netjes 5.08
?>
 
Ivo Breeden

Ivo Breeden

29/10/2012 12:30:03
Quote Anchor link
Volgens mij is dat niet precies wat Patrick wil weten. Hij wil weten wat de formule is die weergeeft dat ieder tweede (zelfde) artikel de helft kost. Die formule is:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$totaalprijs
= (ceil($aantal/2) * $prijs) + ($floor($aantal/2) * ($prijs/2));
?>

Voorbeeld:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
$prijs
= 6.0;
$halveprijs = $prijs / 2;
echo "<table>\n";
echo "  <tr>\n";
echo "    <th>Aantal</th>\n";
echo "    <th>Aantal hele prijs</th>\n";
echo "    <th>Aantal halve prijs</th>\n";
echo "    <th>Totaal prijs</th>\n";
echo "  </tr>\n";
for ($i=1; $i<7; $i++) {
    $aantalheleprijs = ceil($i/2);
    $aantalhalveprijs= floor($i/2);
    $totaalprijs = ($aantalheleprijs * $prijs) + ($aantalhalveprijs * $halveprijs);
    echo "  <tr>\n";
    echo "    <td>$i</td>\n";
    echo "    <td>$aantalheleprijs</td>\n";
    echo "    <td>$aantalhalveprijs</td>\n";
    echo "    <td>$totaalprijs</td>\n";
    echo "  </tr>\n";
    }

echo "</table>\n";
?>

(Ik hoop niet dat iemand gaat zeuren over dat de strings gesplitst moeten worden, daar gaat het niet om in dit voorbeeld. Bovendien doe ik het precies zoals php.net het beschrijft.)
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

29/10/2012 13:10:55
Quote Anchor link
Wat jij doet klopt niet, dit zal beter gaan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$totaalprijs
= (floor($aantal/2) *($prijs/2)) + (($aantal % 2) * $prijs);
?>
 
Ivo Breeden

Ivo Breeden

29/10/2012 13:40:12
Quote Anchor link
Met alle respect ben ik het niet met je eens, Ger. Probeer jouw formule maar eens in mijn voorbeeld op te nemen (heb ik gedaan): hij geeft gewoon niet de juiste resultaten. Mijn formule wel.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
Aantal     Aantal hele prijs     Aantal halve prijs     Totaal prijs     Ger
1     1     0     6     6
2     1     1     9     3
3     2     1     15     9
4     2     2     18     6
5     3     2     24     12
6     3     3     27     9

(Sorry voor de knullige layout, maar de rechtse kolom is het resultaat van jouw formule. die daarvoor is de mijne.)
Gewijzigd op 29/10/2012 13:44:43 door Ivo Breeden
 
Ger van Steenderen
Tutorial mod

Ger van Steenderen

29/10/2012 14:13:17
Quote Anchor link
Sorry, je hebt gelijk, ik heb niet goed gekeken, het is niet 2 voor de prijs van 1, maar 2e halve prijs.
In het eerste geval moet de formule dit zijn:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
$totaalprijs
= ((floor($i/2) * $prijs) + (($i % 2) * $prijs));
?>

In het tweede geval jouw formule.
Gewijzigd op 29/10/2012 14:15:16 door Ger van Steenderen
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.