Lancering Sitsat.nl

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Infrastructure Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Eindhoven Vacature ID: 12945 Introductie Our client is one of the most innovative companies within the Netherlands. Currently we are looking for an Infrastructure Platform Engineer. Within this role you will be developing the infrastructure. Functieomschrijving Within this role you are responsible in the development of our distributed data and compute platform infrastructure. You will design, develop and implement new features and fixes. Next to this you will integrate and configurate other packages that supports the development of tuning applications within the organisation. You will support customer sites remotely. Design and implement the

Bekijk vacature »

Software developer - C Sharp

Functie omschrijving Heb jij interesse in het programmeren en ontwikkelen van software? En heb jij enige ervaring met Oracle databases en PL/SQL? Wij zijn voor een leuke opdrachtgever in omgeving Naaldwijk op zoek naar een software ontwikkelaar die graag werkt met C#, JAVA of Oracle. Wij zoeken iemand die breed inzetbaar is en die aan veel verschillende applicaties wilt werken. Als software developer werk je met je collega's samen in een leuk en informeel team aan het (her)ontwerpen van bedrijfssystemen. Je houdt je bezig met het ontwikkelen van REST API's en je onderhoudt applicaties in Oracle PL/SQL en APEX. Vind

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Java Developer

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij komt terecht binnen een informeel team waarin je verantwoordelijk bent voor de backend systemen voor grote klanten als Ziggo en KPN. Als Medior Java developer werk je in teamverband en soms individueel. Gedurende de werkweek zal je veelvuldig sparren met je collega’s voor een goede implementatie van de software. Ben jij een echte Java developer? Ben je geïnteresseerd in de nieuwste technieken en de laatste ontwikkelingen? Dan ben je hier aan het juiste adres! Eisen Wat wordt er van jou verwacht? • Minimaal HBO/WO denk- en werkniveau; • Analytisch sterk, open

Bekijk vacature »

.Net Front-end Ontwikkelaar

Wij zoeken een .Net Front-end Ontwikkelaar! Omschrijving Kun jij snel schakelen en ben je stressbestendig? Dan zoeken wij jou! Als .Net Front-end Ontwikkelaar help je mee aan de webapplicatie die over de hele wereld door allerlei bedrijven wordt gebruikt. Je werkt daarnaast mee aan nieuwe en verbeterde functionaliteiten en helpt met het oplossen van bugs. Over de opdrachtgever Je komt te werken in een ambitieus team dat zich blijft ontwikkelen. Dit is alle informatie die we nu kunnen delen over de werkplek. Als jij de .Net Front-end Ontwikkelaar bent voor deze job, vertellen we je snel nóg meer. Eisen Heb

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Freelance JAVA / C# Developer

Functieomschrijving Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Voor een opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar ervaren JAVA of C# Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid

Bekijk vacature »

In-house .NET software developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een uitdagende in-house development functie? Maak jij graag hét verschil m.b.t. interne automatisering? Haal jij energie uit het automatiseren van processen voor je eigen collega's? Dan hebben wij de perfecte vacature voor je! Voor een gezellig Brabants familiebedrijf, zijn wij op zoek naar een .NET software developer. Je gaat in deze zelfstandige functie werken aan de ontwikkeling van eigen applicaties & en het koppelen van deze applicaties aan de ingekocht software. Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Het management team signaleert behoeftes vanuit de business. Vervolgens worden deze behoeftes uitgewerkt en geprioriteerd.

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je aan de slag met het door ontwikkelen van de interne software. Zij maken gebruik van een CRM, wat door de hele organisatie gebruikt wordt. Andere taken: Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen; Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen; Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties; Deelnemen aan overleggen met het development team; Bij interesse is er de mogelijkheid om junioren te gaan begeleiden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er

Bekijk vacature »

Front-end PHP Developer

Dit ga je doen Bouwen van de frontend van een nieuwe applicaties; Verbeteren van de user experience; Opstellen van een style guide; Schakelen met collega developers over de te bouwen oplossing; Je speelt een belangrijke rol in het neerzetten van het nieuwe systeem; Werken met o.a. Symfony 6, API Platform, Twig, Javascript, Redis Automatiseren van processen; Koppelen van verschillende functionaliteiten; Unit tests, integration tests, end-to-end tests; In de toekomst ga je nog werken aan andere projecten. Hier ga je werken Voor onze vaste opdrachtgever in de regio Breda zijn wij op zoek naar een Frontend Developer. Het betreft een organisatie

Bekijk vacature »
Marien xD

Marien xD

11/10/2006 22:12:00
Quote Anchor link
Ik ben sinds kort zelfstandig ondernemer (jaja!) van het bedrijf Sitsat Media. Ik heb dus even de tijd genomen om mijn website uit te werken. Ik zou graag wat op of aanmerkingen horen :D Alvast bedankt!

Marien

Voor de luiere mensen:
www.sitsat.nl of
www.sitsatmedia.nl
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marien xD
 
PHP hulp

PHP hulp

11/05/2024 12:09:10
 
Stefan van Iwaarden

Stefan van Iwaarden

11/10/2006 22:19:00
Quote Anchor link
ik heb er niets op aan te merken, ik vind het persoonlijk een goede website, veel informatie in zo klein mogelijke lappen tekst.

wel vind ik je in je post het zinnetje "Ik heb dus even de tijd gevonden om mijn website uit te werken." wat minder gelukkig gekozen. Maar dat terzijde.
 
Marien xD

Marien xD

11/10/2006 22:21:00
Quote Anchor link
Zo beter ;)
 
Jelmer -

Jelmer -

11/10/2006 22:38:00
Quote Anchor link
Ik weet niet, iedere website doet het, maar 'ons bedrijf', en overal 'u' gebruiken... Ik vind het zo onpersoonlijk.

Wat is precies je doelgroep? 45+ers die een eigen bedrijfje beginnen? Jongeren die een website willen? Webfanaten? 1-mansbedrijfjes zonder website?

Ik zou van een vaste doelgroep uitgaan, en deze op een vriendelijke toch overredenende toon aanspreken, waarbij je laat zien dat je je niet voor wilt doen als een groot anoniem bedrijf, maar als een klein bedrijfje dat dit als een soort van hobby doet, waardoor je eigenlijk veel gespecialiseerder bent dan al die andere grote anonieme bedrijven, omdat je je er ervoor interesseert!

Ow, en als je je dan toch voortdoet als een anoniem groot bedrijf, haal je teksten dan wel even door de spellingscontrole (en lees ze ook na, alles kan altijd beter!)

Quote:
Hieronder vind u een overzicht


De site zelf zit verder volgens mij wel erg goed in elkaar. De nodige informatie is terug te vinden, mijn zoektocht naar wat je bedrijf doet, wat ik kan verwachten wordt bevredigd, ik kan per pagina in 1 oogopslag zien wat er te vinden is zonder de kopjes eigenlijk ook maar te hoeven lezen... Aan je website te zien bekijk ik hier toch de voordeur van een bedrijf dat verstand van zaken heeft! Of je het nu onbewust of na grondige studie doet, het resultaat mag er wezen! Het gebruik van kolommen heeft hier ook meteen als voordeel dat de teksten niet lang zijn/ogen, en dus plezierig lezen.

Alhoewel ik het formulier op de contact-pagina niet helemaal gelukkig gekozen vind. Ik denk meteen aan OF, maar het is EN. Ik zou hier toch gaan voor 'onder elkaar', of links een formuliertje en rechts een emailadres plus wat uitleg (benodigde gegevens), zodat de potentiële klant zelf kan kiezen zijn mailtje samen te stellen.
 
Klaasjan Boven

Klaasjan Boven

11/10/2006 22:52:00
Quote Anchor link
Een uitgebreid(E) portfolio
(OP)Sinds 3 oktober 2006 is Sitsat Media officieel van start gegaan.

Hierna is de hosting de enige vaste kosten welke u moet betalen voor uw website.
(deze zin klopt niet maar ik kan zo niet zeggen wat er mis is :( )

gecreerd met pntjes op de e

stap 1 word er een ontwerp gemaakt. zonder er ertussen

Dit resultaat zal worden voorgelegd aan de klant ter Het resultaat ipv dit

Afwijking van de bovengenoemde feiten is stappen ipv feiten


Voor de rest ziet het er goed uit.
 
Jelmer -

Jelmer -

11/10/2006 23:06:00
Quote Anchor link
Hierna is1 de hosting3 de enige vaste kosten2 welke u moet betalen voor uw website.

1 en 2 is combinatie van enkelfout plus meervoud, dat congrueert niet?
3 de hosting is een vaste kost, ik vind het niet helemaal lekker klinken. Je betaald voor de hosting of je betaald de hostingkosten.

Sorry, ik kon deze uitdaging niet laten liggen. Heb al zo'n tijd geen fatsoenlijke Nederlands-les meer gezien...
 
Marien xD

Marien xD

11/10/2006 23:12:00
Quote Anchor link
Alvast bedankt allemaal voor de commentaar :D Ik ben ze aan het verwerken zoals misschien ook al opgemerkt. Jelmer & Klaasjan alvast bedankt voor de aanvullingen. Ik heb de teksten ook al 2 keer doorgelezen maar dat was allemaal gisteravond na 11 uur :) Ik ben er mee bezig!
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

11/10/2006 23:25:00
Quote Anchor link
Ik vind de site er goed uit zien. Twee tips over schrijven voor het internet:

1) vermijd de lijdende vorm, dus gebruik het woord 'worden' zo min mogelijk
2) praat niet over jezelf in de derde persoon. Dat komt passief over.

Een voorbeeld. Een stukje originele tekst:
1. Oriëntatie
Voordat er aan de website begonnen word is er een gesprek over de website. Hierin zullen dingen worden besproken zoals: inhoud, gewenste lay-out, bereikbaarheid, zoekmachine optimalisatie enz. Hiermee zal een algemeen beeld worden gecreerd hoe de website eruit zal zien.

Herschreven na toepassing bovenste twee tips:
1. Oriëntatie
Voor we de website maken, praten we over dingen als inhoud, gewenste lay-out, bereikbaarheid en optimalisatie voor zoekmachines. We creëren dus een algemeen beeld van de website.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Jan Koehoorn
 
Marien xD

Marien xD

11/10/2006 23:28:00
Quote Anchor link
Hartelijk dank voor je toevoeging Jan. Ik ga eens opnieuw naar mijn teksten kijken. (Mijn Nederlands is trouwens nooit zo goed geweest, maar we blijven het proberen ;))

Edit:
Ik heb aardig wat zitten spitten in de teksten. Morgen ga ik maar eens in een verloren uurtje tijdens de les de teksten van het portfolio doorspitten en kijken of ik nog wat kan verbeteren.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marien xD
 
Marien xD

Marien xD

13/10/2006 20:11:00
Quote Anchor link
Ik heb het 1 en ander gewijzigd. Zijn er nog meer aanmerkingen (bump :P)
 
Robert Deiman

Robert Deiman

13/10/2006 20:24:00
Quote Anchor link
Ik vind het er netjes uit zien, nog wel even een aanvulling op de melding van Jan,
dingen vind ik niet zo mooi (is misschien heel persoonlijk hoor) maar ik zou liever praten over "zaken als inhoud, gewenste lay-out, bereikbaarheid en optimalisatie voor zoekmachines." dan over "dingen als inhoud, gewenste lay-out, bereikbaarheid en optimalisatie voor zoekmachines."
 
Marien xD

Marien xD

13/10/2006 21:34:00
Quote Anchor link
Het is ondertussen al aangepast Robert. Maar je hebt gelijk, het staat wat kneuterig!
 

13/10/2006 22:29:00
Quote Anchor link
Ziet er zeer goed uit.
Enkele punten
- Je meld op de begin pagina Projecten maar deze vind ik niet terug in het menu en ook kan ik niet op Projecten klikken.
- Lettertype is in mijn ogen vrij klein
- Wel inschrijving KvK nergens je KvK nummer
- Je gebruikt geen label mogelijkheid bij het contact formulier
- De portfolio pagina is vrij klein waardoor de onderkant wel erg duidelijk zichtbaar wordt, de copyright regel verscheint bij mij midden in het beeld.
 
Marien xD

Marien xD

13/10/2006 23:15:00
Quote Anchor link
@Webmakerij

Wat bedoel je precies met labelmogelijkheid op mijn contactformulier? Verder heb ik wat proberen te doen aan de puntjes die jij opgaf. Het lettertype is idd klein maar dat is mijn smaak om redelijk wat informatie weer te geven en toch nog rustig laten ogen. Al die kleine puntjes maken 1 website mooier en mooier ;) Thanks iedereen!
 
Robert Deiman

Robert Deiman

13/10/2006 23:18:00
Quote Anchor link
labelmogelijkheid, volg deze link:
http://www.phphulp.nl/php/tutorials/8/314/630/
 

13/10/2006 23:19:00
Quote Anchor link
<label for="naam-van-veld-zelfde-als-id">Omschrijving van veld</label>

Door een label te koppelen aan een veld selecteer je het veld als je op de omschriving klikt. Zeker in combinatie met option boxen erg prettig.

voorbeeld
 
Marien xD

Marien xD

13/10/2006 23:30:00
Quote Anchor link
Het is aangepast! Hartelijk dank voor de toevoeging!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.