Lege pagina?

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Junior Software Developer (HBO / WO)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer! Sta jij aan het begin van je carrière en heb je net je HBO of WO-diploma in de richting van ICT of Techniek mogen ontvangen? En heb jij grote affiniteit met software development? Dan hebben wij bij Jelling IT Professionals de perfecte opdrachtgever in de omgeving van Utrecht, die jou tot een volwaardig Fullstack Software Developer gaat opleiden. Binnen deze grote organisatie krijg je ruime en professionele trainingen die jouw in korte tijd vakbekwaam maken. Niet alleen het aan technisch aspect, maar ook zeker jouw persoonlijke ontwikkeling wordt veel

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van logistieke software in omgeving Tilburg zijn wij op zoek naar een ervaren SQL database developer. Je gaat werken aan uitdagende, complexe projecten. Iedere klant/project betekent maatwerk in de database. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je bent verantwoordelijk voor de gehele ontwikkelstraat. Van architectuur tot ontwikkeling Je gaat je bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van MS SQL server databases. Je gebruikt hiervoor T-SQL als programmeer laag. Je begeleidt als lead developer de projecten bij klanten van A – Z. Je sluit aan bij meetings met klanten,

Bekijk vacature »

.NET Developer

Dit ga je doen (Door)Ontwikkelen van het applicatielandschap; (Door)Ontwikkelen van microservices; Bouwen van nieuwe functionaliteiten; Verbeteringen aandragen voor het applicatielandschap; Sparren met de business. Hier ga je werken De organisatie is werkzaam in de financiële dienstverlening met meer dan 200 medewerkers en meer dan 250.000 eindgebruikers is het een van de grotere binnen haar branche. Je komt te werken in een team waarmee je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en onderhouden van de financiële applicaties binnen de organisatie, denk hierbij aan het bouwen en onderhouden van portalen. Als .net developer ga jij het development team ondersteunen met de transitie naar

Bekijk vacature »

Software Developer C# - Deventer

Software Developer C# – Deventer Bijdragen aan de toekomst van het onderwijs! Ben jij op zoek naar een dynamische omgeving waar vol enthousiasme wordt gewerkt aan software voor interactieve dashboard- en analysetoepassingen ter verbetering van het onderwijs? Dan zijn wij het bedrijf voor jou! TIG is een bedrijf met een informele en ondernemende werksfeer, waarbij goede ideeën snel leiden tot concrete acties. Wij zijn een software ontwikkelorganisatie en focussen ons op het ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor het leveren van managementinformatie, datavisualisatie en analyses voor het onderwijs. Met onze dashboard- en analyseoplossingen zetten scholen gegevens om naar betekenisvolle informatie.

Bekijk vacature »

Traineeship IT regio Amsterdam/Utrecht

Wat ga je doen? Het traineeship begint met een fulltime maand cursussen en praktijkdagen, waarin je de basis van het IT-vak leert op de Shared Servicedesk (SSD). Daarnaast ga je meteen aan de slag voor je eerste certificering! (ITILv4). Je start in een groep met 4 tot 10 deelnemers, waarmee jij gedurende die maand optrekt en je kennis kunt delen. Na het voltooien van de eerste maand ga je direct voor een langere periode aan de slag bij één van onze klanten of blijf je intern bij ons op de Shared Servicedesk. Je bent het eerste aanspreekpunt van de eindgebruikers

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

Applicatie Ontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving DUO verzorgt als uitvoeringsorganisatie, zijnde onderdeel van het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap de uitvoering van complexe wet- en regelgeving en heeft een uitgebreid dienstenpakket. DUO financiert en informeert onderwijsdeelnemers en onderwijsinstellingen. Voor verdere informatie zie www.duo.nl Functieomschrijving Wie zoeken we? Jij bent een enthousiaste, flexibele OPS’er die het leuk vindt om het bestaande examenlandschap te vernieuwen. Je bent leergierig en hebt interesse in cloud- en containertechnieken zoals OpenShift, Docker en Helm. Je gaat een uitdaging niet uit de weg en wil je nieuw opgedane kennis graag delen met de collega’s binnen en buiten het team. Doordat de

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Ervaren .NET Developer gezocht! Wij zoeken een ervaren .NET developer die aan de slag gaat voor een softwarebedrijf in de regio Rhenen. In deze rol ben jij zowel zelfstandig als in teamverband verantwoordelijk voor het ontwikkelen en verbeteren van bestaande producten. Daarnaast houdt jij je bezig met de nieuwbouw van websites, webapplicaties en mobiele applicaties die zowel intern als extern gebruikt worden. Je werkt hierbij nauw samen met andere developer, productmanagers en product specialisten om mooie producten te creëren. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken voor snelgroeiende softwareleverancier en allround dienstverlener. Klanten van deze

Bekijk vacature »

Junior Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Samenwerken in een team van 10 collega's; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als startende IT-professional kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven.

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Prospere Gaming

Prospere Gaming

25/02/2015 15:33:59
Quote Anchor link
Hallo alle php developpers,
Ik ben overgegaan van een gratis server naar een betaalde. Dit hield ook in dat ik een nieuwere php versie erbij krijg.
Echter waar ik eerst een mooie pagina had met div's en een stukje twitter en laatste nieuws, heb ik nu slechts buiten de header een lege pagina:
http://prntscr.com/69ne7x

Tevens staat in de header
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
include ('Statusbalk.php');
maar deze valt onder de header zoals je kan zien.
Ik wil voor ik heel mijn code plakken zeggen dat de *** de gegevens van database zijn die ik hier natuurlijk niet plaats, en de reden dat ik niet met mysqli werk is dat ik me er nog niet in verdiept heb dus dat tot nog toe alleen errors geeft ipv werkt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100
101
102
103
104
105
106
107
108
109
110
111
112
113
114
115
116
117
118
119
120
121
122
123
124
125
126
127
128
129
130
131
132
133
134
135
136
137
138
139
140
141
142
143
144
145
146
147
148
149
150
151
152
153
154
155
156
157
158
159
160
161
162
<?php
session_start();

// Controleren of de bezoeker ingelogd is
if(!isset($_SESSION['logged_in']) || $_SESSION['logged_in'] == false)
{

    header('Location: login_form.php');
    exit();
}


    $ip = getenv("REMOTE_ADDR") ;

    require_once ('connect.php');

    
    $username = $_SESSION['gebruiker'];
    
    $sql = "UPDATE Accounts SET ip='$ip' WHERE naam='$username'";
    
    mysql_query($sql);

$result = mysql_query("select id from bans where ip='".$_SERVER['REMOTE_ADDR']."' ");
$num = mysql_num_rows($result);
if($num > 0){ die(header("Location: http://garagesimulator.nl//banerror.html"));
}

    
?>



<html>

    <head>
<title>Homepage</title>
<header>
            <div style="height: 10%; width: 50%; left: 25%; text-align: center; position: absolute;">
<h1>Homepage</h1>

Voor nieuwtjes weetjes en informatie en nog veel meer....
</div>

<?php

session_start(); // zorg ervoor dat session_start ALTIJD bovenaan ALLES van je pagina staat, anders werkt het niet!
            include ('menu.html');

        

        $username = $_SESSION['gebruiker'];
        
        $sql = "SELECT * FROM Accounts where naam='$username'";
        $result = mysql_query($sql);

        while($row = mysql_fetch_array($result)) {
        $naam = $row  ['naam'];
        $xp = $row ['xp'];
        $geld = $row ['geld'];
        $info = $row ['zelfinfo'];
        $vipdagen = $row ['vipdagen'];
        $credits = $row ['credits'];
        $bevoegdheid = $row ['bevoegdheid'];
        }

        $result = mysql_query("select id from bans where ip='".$_SERVER['REMOTE_ADDR']."' ");
$num = mysql_num_rows($result);
if($num > 0){ die(header("Location: http://garagesimulator.nl//banerror.html"));
}

    exit ();    
        
        ?>



</header>
</head>

<div id="indexl">
<div id="vip">
<h3><font color="red">VIP mededeling</font></h3>
<?    $accounts = mysql_connect("****", "****", "*****")
or die(mysql_error());

mysql_select_db("*****", $accounts);

$username = $_SESSION['gebruiker'];

$sql = "SELECT * FROM Accounts where naam='$username'";
$result = mysql_query($sql, $accounts);

while($row = mysql_fetch_array($result)) {
$naam = $row ['naam'];
$xp = $row ['xp'];
$geld = $row ['geld'];
$info = $row ['zelfinfo'];
$monteur = $row ['monteur'];
$vipdagen = $row ['vipdagen'];
}



if ($vipdagen >'0' and $vipdagen <'5' or $vipdagen == '5' ) {
echo "'<b>'Je vipaccount loopt bijna af overweeg deze te verlegen. Dir is niet verplicht wel vervallen alle extra auto's , gereedschappen en extra functies in het spel.'</b>'";}
elseif ($vipdagen > '5') { echo "Je kunt nog $vipdagen dagen genieten van de extra functies in het spel" ;}
elseif ($vipdagen == '0'){ echo "momenteel heb je geen vip-account!";}
else {
echo "geen VIP-account";}
?>

<h4>klik <a href="#">hier </a> om je VIP account te verlengen!</h4>
</div>

<div id="nieuwskort">
<?


function ubb($string) {
    $string = stripslashes($string);
    $string = htmlspecialchars($string);
    $string = nl2br($string);
    $string = preg_replace("#\[b\](.+?)\[/b\]#is", "<b>\\1</b>", $string); // [b][/b] -> <b></b>
    $string = preg_replace("#\[i\](.+?)\[/i\]#is", "<i>\\1</i>", $string); // [b][/b] -> <b></b>
    $string = preg_replace("#\[s\](.+?)\[/s\]#is", "<s>\\1</s>", $string); // [b][/b] -> <b></b>
    $string = preg_replace("#\[u\](.+?)\[/u\]#is", "<u>\\1</u>", $string); // [b][/b] -> <b></b>
    
    return $string;
}

    
    echo '<h3><font color="red">LAATSTE NIEUWS</font></h3>';
    $sql = mysql_query("SELECT * FROM updates ORDER BY id DESC LIMIT 1");
    if (mysql_num_rows($sql) == 0) {
        echo 'Er zijn nog geen updates!';
    }
else {
        while($data = mysql_fetch_assoc($sql)) {
            echo '<b>'.htmlspecialchars(stripslashes($data['titel'])).'</b><br>';
                        echo ubb($data['bericht']).'</i><br><br>';
  echo '<i>'.htmlspecialchars(stripslashes($data['datum'])).'<br><br>';

          
        }
    }

echo 'lees <a href="garagesimulator.nl/nieuws2.php">hier</a> meer';

?>


</div>
</div>

<div id="welkom">
<?

    $sql
= "SELECT * FROM Accounts where naam='$username'";
        $result = mysql_query($sql);

        while($row = mysql_fetch_array($result)) {
        $naam = $row  ['naam'];
        $garage = $row  ['garage'];        
        }

echo '<b><h3>Welkom terug  bij '.$garage.' '.$naam.',<br>  je mensen wachten op je in de garage.</h3></b>'; ?>


</div>
<div id="twitt">
<a class="twitter-timeline" href="https://twitter.com/garagesim" data-widget-id="565980094406344704">Tweets door @garagesim</a>
<script>!function(d,s,id){var js,fjs=d.getElementsByTagName(s)[0],p=/^http:/.test(d.location)?'http':'https';if(!d.getElementById(id)){js=d.createElement(s);js.id=id;js.src=p+"://platform.twitter.com/widgets.js";fjs.parentNode.insertBefore(js,fjs);}}(document,"script","twitter-wjs");</script>

</div>

</html>



Hoop dat jullie mij meer kunnen vertellen
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 08:38:29
 
- wes  -

- wes -

25/02/2015 15:35:24
Quote Anchor link
Welke PHP-versie ben je naartoe gegaan? Vanaf 5.5.X is mysql_ namelijk deprecated:

http://php.net/manual/en/migration55.deprecated.php
 
Prospere Gaming

Prospere Gaming

25/02/2015 15:39:46
Quote Anchor link
Gebruik nu zo te zien 5.3, maar dan moete de div's toch alsnog weergeven worden?
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

25/02/2015 15:40:58
Quote Anchor link
Zijn er foutmeldingen?

Voeg het volgende (inmiddels welbekende) codefragment boven aan je pagina('s) toe:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
error_reporting(E_ALL);
ini_set('display_errors', 'stdout');
?>
Gewijzigd op 25/02/2015 15:41:49 door Thomas van den Heuvel
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/02/2015 15:41:05
Quote Anchor link
Gebruik de <?php en ?>-tags.
Gewijzigd op 25/02/2015 15:41:54 door - Ariën -
 
Prospere Gaming

Prospere Gaming

25/02/2015 15:42:48
Quote Anchor link
Was 1 error en heb die verwijdert. ook geen resultaat. en toegepast @aar
Gewijzigd op 25/02/2015 15:44:01 door Prospere Gaming
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/02/2015 15:46:55
Quote Anchor link
Welke error? En wat heb je aangepast?

Verder raad ik aan om op strategische plekken een 'echo' te plaatsen zodat je weet wat er wel en juist niet wordt uitgevoerd. Zo kan je achterhalen waar het ongeveer fout lijkt te gaan.
 
Prospere Gaming

Prospere Gaming

25/02/2015 15:47:31
Quote Anchor link
Waren 2 session start's

Toevoeging op 25/02/2015 15:48:55:

Op rij 70 (in script hierboven rij 67) een echo geplaatst en krijg niks te zien
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/02/2015 15:49:35
Quote Anchor link
Dan wordt het even debuggen vrees ik, zoals ik net uitlegde.
Ook zie ik dat je enkele mysql-functie al gebruikt voordat je de connectie gestart hebt.

Tevens raad ik aan om eens te kijken naar de MySQLi-functies, omdat de oude MySQL-functie ter ziele zullen gaan in een volgende PHP-versie.
 
Prospere Gaming

Prospere Gaming

25/02/2015 15:50:18
Quote Anchor link
Aha, maar heb geen errors en de divs werken niet. weet dus niet hoe ik dit kan aanpakken
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

25/02/2015 15:58:24
Quote Anchor link
Je pagina kan ook "hangen" als je JavaScript aan het uitvoeren bent in een div of table, het hele render-proces wacht dan op de respons van je javascript.

Zet alle inline JavaScript aan het einde van je document, buiten elke HTML-tag, net voor je </body> tag.

Als je hele gekke dingen doet in je PHP script (of zaken die veel geheugen vreten) kun je over je geheugenlimiet heengaan, vaak zit dan alleen in je errorlog een foutmelding en blijft je pagina verder leeg. Al zie ik hier niet hele gekke dingen gebeuren al zou je je code beter kunnen organiseren door functies enzo in aparte bestanden te zetten...

Mijn advies is dan ook: bekijk je errorlogs.
 
Prospere Gaming

Prospere Gaming

25/02/2015 16:01:01
Quote Anchor link
Heb in de index geen javascript en nogsteeds geen vedere errors
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/02/2015 16:02:50
Quote Anchor link
Bekijk de error log eens, en plaats eens op strategische plekken wat echo's om te kijken of het PHP-script niet opeens ergens op doodloopt.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

25/02/2015 16:08:51
Quote Anchor link
En/of bekijk de broncode van de uiteindelijke pagina in je browser. Heb je uberhaupt "output"?

Waar houdt je pagina op? Dit is waarschijnlijk de plek waar je code vastloopt.

Maar daar had je dan eigenlijk een melding over moeten hebben als je error_reporting enzo aanstond.
 
Prospere Gaming

Prospere Gaming

25/02/2015 16:09:54
Quote Anchor link
Probleem gevonden.
De sessie eindigen moest ik weghalen.
Dan nu nog de vraag waarom de statusbalk niet in de header verschijnt maar eronder.
En in menu.html staat de css, de header ervan doet het goed maar de body niet.
 
Thomas van den Heuvel

Thomas van den Heuvel

25/02/2015 16:30:39
Quote Anchor link
Ik heb vast iets gemist bij de ontwikkeling van HTML, maar ik zie nergens een body tag.
 
- SanThe -

- SanThe -

25/02/2015 16:33:10
Quote Anchor link
De html die ik in bovenstaand zie klopt van geen meter.
 
Prospere Gaming

Prospere Gaming

25/02/2015 17:18:03
Quote Anchor link
hoe kan ik de html van zon webpagina het beste schrijven?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/02/2015 17:25:50
Quote Anchor link
Met een goede editor
 
Prospere Gaming

Prospere Gaming

25/02/2015 17:26:51
Quote Anchor link
Bedoelde meer wijze van opbouw
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

25/02/2015 17:41:15
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<!DOCTYPE html>
<html lang="nl">
  <head>
    <meta charset="utf-8">
    <title>Paginatitel</title>
    <link rel="stylesheet" href="stijlsheet.css">
    <script src="eventuele_javascripts.js"></script>
  </head>
  <body>
    <!-- Hier je content -->
  </body>
</html>
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.