[Lientje.com]MySQL

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Senior Java Developer

Als Senior Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functie omschrijving Jelling IT zoekt ervaren PHP developer! Voor een organisatie in de regio Rhenen zijn wij op zoek naar een ervaren PHP developer die gaat functioneren als een verlengstuk van de klant. Jij bent iemand die technisch complexe zaken met enthousiasme aanvliegt. Je bent in staat om aan meerdere projecten te werken en werkt graag met de nieuwste technieken. In deze functie werk je veel samen met front-end developers en stel je alles in het werk om grote verschillen voor de klanten teweeg te brengen. Verder ben jij iemand die graag zichzelf uitdaagt en die altijd de beste wilt

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Samen met je development team werk je Agile Scrum en met jullie gezamenlijke kennis en ervaring bepalen jullie samen de beste keuze voor techniek en architectuur. Naast het ontwikkelen van software ben je continue bezig om ook jezelf te ontwikkelen. Ze werken met o.a.: PHP, Laravel, Doctrine, PHP Unit, Behat, React, TypeScript, (My)SQL, Postgress, Redis, ElasticSearch, Docker, Nginx, GIT flow, JIRA, AWS. Eisen • HBO werk- en denkniveau • Je hebt goede kennis en ervaring met PHP • Je bent niet bang voor complexe projecten • Je werkt graag zelfstandig aan applicaties • Je bent altijd nieuwsgierig naar nieuwe

Bekijk vacature »

Senior front end developer Digital Agency Amsterda

Functie Wij werken in multidisciplinaire teams aan verschillende projecten, echter blijf je niet gebonden aan 1 team. Dit houdt in dat wij verschillende specialisten in dienst hebben en deze door middel van een roulatiesysteem in multidisciplinaire teams laten werken. Het team bestaat vaak uit Frontend developer(s), Backend Developer(s), Designer(s), Tester(s) en Mobile Developer(s). Deze teams worden afgewisseld waardoor jij de mogelijkheid krijgt om met iedereen een keer samen te werken. Als Frontend Developer ben jij ónze Specialist op dit gebied. Jij werkt mee aan verschillende projecten voor verschillende klanten. Denk bijvoorbeeld aan klanten, zoals’; BAM, IDFA en Ultimaker. Hierbij zorg

Bekijk vacature »

Back-end Programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een ambitieuze werkgever in de regio van Breda zijn wij op zoek naar een Back-end programmeur met affiniteit met C#.NET, SQL en MS Access. Samen met team bestaand uit ware ICT professionals ben je verantwoordelijk voor het bouwen van maatwerk software voor hun klanten. Belangrijk is dat je kennis of ervaring hebt van C#.NET en SQL. Je toont een flexibele en sociale houding naar klanten toe. Je denkt in nieuwe mogelijkheden & gaat graag de uitdaging aan. Bedrijfsprofiel De

Bekijk vacature »

Experienced Lead Java Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Delft Vacature ID: 13301 Introductie We are seeking a Lead Java Developer for our team in the area of Delft. You will develop an application used exclusively by the engineers and geologists for site characterizations, which imports raw field and laboratory measurements for further processing, integration, ground modelling, and geotechnical analysis and reporting. The client/server application is entirely written in Java, and the server is hosted in the Amazon cloud, utilizing frameworks such as Spring and Hibernate, and connected to an MS SQL Server RDS instance. There is a trend towards using more

Bekijk vacature »

Front-end Developer Magento 2/Wordpress

Voor het aantrekkelijk houden en steeds vernieuwen van de huidige websites en webshops en het meedenken in de marketing zijn wij per direct op zoek naar een ervaren Front-end developer met gedegen kennis van Magento 2 (webshops) en Wordpress (websites). Wat bieden wij jou Mooi salaris! Meteen op contract bij de opdrachtgever! Gezellig, Kempisch bedrijf! 35 uur per week! Auto van de zaak! Wie ben jij Van een front-end developer verwachten wij: Een afgeronde Bachelor ICT opleiding met profiel ICT & Media Design. Dat je in het bezit bent van een Magento 2 professional front-end developer certificaat; Je hebt ruime

Bekijk vacature »
Pepijn

Pepijn

22/03/2009 18:03:00
Quote Anchor link
Hallo iedereen,

Ik ben bezig met een CMS systeem, hiervoor gebruik ik een MySQL database.

Nu wil ik hier graag verbinding mee maken, daarvoor gebruik ik de volgende gegevens:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
$server = 'localhost';
$gebruiker = 'fluxseuc_pepijn';
$wachtwoord = '*geheim*';
$db = 'fluxseuc_data';


Alleen nu krijg ik de volgende foutmelding:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'fluxseuc'@'localhost' (using password: NO) in /home/fluxseuc/public_html/website-nieuw/functies.php on line 17


Lientje.com zegt zelf niks over de benodigde gegevens.
De klantenservice reageert ook niet.

Wat doe ik fout?

Mvg
Pepijn

Ps. op lijn 17 staat dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$connectie = mysql_connect($server, $gebruiker, $wachtwoord);
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Pepijn
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 12:01:57
 
- -

- -

22/03/2009 18:07:00
Quote Anchor link
Ik zie op hun site staan dat ze cPanel als controlpanel hebben. Heb je daar al een database en databasegebruiker in aangemaakt?

Los daarvan raad ik je aan om naar een andere host te gaan: Lientje is enorm duur en komt een beetje onprofessioneel op me over. Ik zit bijvoorbeeld bij Everhost, en dat is een stuk goedkoper.
 
- SanThe -

- SanThe -

22/03/2009 18:08:00
Quote Anchor link
Pepijn schreef op 22.03.2009 18:03:
(using password: NO)

Je gebruikt blijkbaar niet de juiste gegevens.
 
Pepijn

Pepijn

22/03/2009 18:12:00
Quote Anchor link
@Jonathan,
Ik heb een user en een database aangemaakt ja.
Ps. Everhost.nl ziet er goed uit.

@SanThe,
Volgens mij ligt het aan 'localhost' .

Suggestie voor wat ik er anders neer moet zetten?
 
- SanThe -

- SanThe -

22/03/2009 18:14:00
Quote Anchor link
Je geeft GEEN password op.
 
Loran DP

Loran DP

22/03/2009 18:49:00
Quote Anchor link
Dat vind ik altijd het ***te van cPanel en lelijke en onhandige phpmyadmin.
DirectAdmin is veel fijner. Doe maar als ik tussen Lientje & EverHosit moet kiezen EverHost.

Gr,
loran
(ook een tip: http://forzahosting.nl )
 
ToySoldier ZegIkNiet

ToySoldier ZegIkNiet

22/03/2009 19:15:00
Quote Anchor link
Doe eens var_dump( $wachtwoord ) voor die mysql-connect regel?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ToySoldier ZegIkNiet
 
Pepijn

Pepijn

22/03/2009 20:02:00
Quote Anchor link
@ToySoldier,
Dat heb ik gedaan en ik krijg als uitkomst: NULL

Betekent dit dat $wachtwoord leeg is?
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

22/03/2009 20:04:00
Quote Anchor link
Ja, $wachtwoord is leeg.
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

22/03/2009 20:10:00
Quote Anchor link
Lientje mag dan voor 5 euro per jaar een domein aanbieden, dan heb je welgeteld 5 mb webruimte en 100mb datatransfer... in mijn ogen de reinste huisjesmelker-praktijken, alleen dan met web- ipv woonruimte.
 
Pepijn

Pepijn

22/03/2009 20:12:00
Quote Anchor link
Mijn script ziet er ongeveer als volgt uit:

gebakkenlucht.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$server
= 'localhost';
$gebruiker = 'fluxseuc_pepijn';
$wachtwoord = '*geheim*';
$db = 'fluxseuc_data';
?>


functies.php
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
<?php
include 'gebakkenlucht.php';
function
data_ophalen()
{

    var_dump($wachtwoord);
    $connectie = mysql_connect($server, $gebruiker, $wachtwoord);
}

?>


Hoe komt het dan dat $wachtwoord leeg is?

Mvg
Pepijn
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Pepijn
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

22/03/2009 20:15:00
Quote Anchor link
Omdat je die variabelen niet meeneemt in je functie, en je volgens mij die functie ook niet uitvoert?
 
Pepijn

Pepijn

22/03/2009 20:20:00
Quote Anchor link
Ik voer de functie wel uit, alleen op index.php .

Maar verder heb je helemaal gelijk, ik neem de variable inderdaad niet mee in de functie.

Ik werk niet zo veel met functies sorry.

Verder harstikke bedankt voor de mederwerking!

Mvg
Pepijn
 
Jesper Diovo

Jesper Diovo

22/03/2009 20:23:00
Quote Anchor link
Ik neem aan dat het nu werkt?
 
Pepijn

Pepijn

22/03/2009 20:28:00
Quote Anchor link
Ik denk het wel, alleen moet ik nu me hele script herschrijven omdat ik nergens variablen meegaf in een functie.

Dat gaat wel even wat tijd kosten.

Ps. is voor een beginnende phper als ik handig om bij een eerste CMS systeem OOP te gebruiken?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Pepijn
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

22/03/2009 20:32:00
Quote Anchor link
nee hoor
hoeft niet..

zet in je functie:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?
global $wachtwoord;
?>
 
Tikkes C

Tikkes C

22/03/2009 20:33:00
Quote Anchor link
Zeker! hoe sneller je ermee begint, hoe minder problemen je er later mee zal hebben! OOP is goed! (lees er wel genoeg over!)
 
Pepijn

Pepijn

22/03/2009 20:37:00
Quote Anchor link
@Lapidi,
Bedankt maar ik denk dat ik toch liever aan php begin.

@Tikkes,
Heb je een paar goede links waar ik er over kan lezen?
 
- SanThe -

- SanThe -

22/03/2009 20:48:00
Quote Anchor link
Wat is het nut om alleen een bestaande functie in een zelfgemaakte functie te zetten?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Pieter van Linschoten

Pieter van Linschoten

22/03/2009 20:53:00
Quote Anchor link
...en vervolgens niets te returnen, zodat je niet eens weet of je wel verbinding hebt.
 
Pepijn

Pepijn

23/03/2009 08:03:00
Quote Anchor link
Er zit nog een hele uitgebreide foutenafhandeling in, zowel engels, als nederlands. Vandaar die aparte functie.

Maar jullie hebben gelijk, het is een tijdje geleden dat ik me laatste functie gemaakt hebt.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.