Linkbuilding CMS Demo

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET Developer

Functie omschrijving Net afgestudeerd en op zoek naar een leuke baan als developer? Zoek niet verder! Ik heb een functie beschikbaar als back-end developer, bij een leuk familiebedrijf. Je gaat werken met de Microsoft stack en de technieken C# en .NET. Verder maak je gebruik van MVC en Entity framework. SQL kent ook geen geheimen voor jou. Jouw verantwoordelijkheden: Nieuwe maatwerk software bouwen; API koppelingen bouwen; Applicaties en software optimaliseren; Back-end programmeren. Een erg uitdagende functie, met veel vrijheid. Je kan meerdere dagen thuis werken en als je op kantoor werkt wordt de lunch verzorgd. Heb je interesse, reageer dan

Bekijk vacature »

Social Media Specialist

Social Media Specialist locatie: Rotterdam (Zuid Holland) Wij zoeken op korte termijn een nieuwe collega, een social media specialist/ adviseur sociale media (24 uur), voor ons sprankelende team Communicatie van CJG Rijnmond. Onze focus ligt op het informeren en binden van onze in- en externe klanten en stakeholders en het versterken van onze naamsbekendheid en zichtbaarheid. Dat doen we in nauwe samenwerking met elkaar. Over de functie Ons team bestaat uit 7 communicatieprofessionals met ieder een eigen expertise. Als lid van het online team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitvoeren en analyseren van onze socialemediastrategie. Ook stel je campagnes

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaar - Het schoolsysteem verbeteren!

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een prettige en kleinschalige organisatie waar hard gewerkt wordt om het onderwijs te verbeteren. Daarom werken ze aan complexe om administratieve, financiële en facilitaire processen te versnellen en te verbeteren. Dit doen ze vanuit een platte organisatie voor klanten die door geheel Nederland verspreid zitten, hier horen vanzelfsprekend een aantal aansprekende HBO scholen en universiteiten toe. Functieomschrijving Je komt terecht in een organisatie waar op dit moment 2 scrumteams werken. Jij zal als .Net developer binnen 1 van deze scrumteams functioneren, iedereen binnen dit team heeft zijn/haar eigen expertise waardoor er met verschillende invalshoeken aan een

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer

Functie Als front-end developer ga je aan de slag voor verschillende klanten, waarbij veel rekening wordt gehouden met waar je woont (dit is altijd binnen het uur), en word er gezocht naar een organisatie die past bij jou. Zowel qua persoonlijke ambities als de technische aansluiting. De opdrachten duren gemiddeld 1 à 2 jaar maar dit hangt ook af van je wensen. Je werkt in een teamverband voor een klant en zult nauw samenwerken met zowel eigen collega’s als die bij de klant werkzaam zijn. Ze zijn op zoek naar een technische front-end developer die ruime ervaring heeft in één

Bekijk vacature »

Front-end Developer vue.js node.js SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Frontend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf de regio Nieuw Vennep zijn wij opzoek naar een ervaren Front-end Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een SaaS-platform.

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functieomschrijving Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Kom werken bij dit kleine softwarebureau en werk aan de gaafste maatwerk projecten. Je komt te werken in een klein development team en werk nauw samen met elkaar, om maatwerk software te leveren en bij te dragen aan bedrijfsautomatiseringen. Je gaat werken met de Microsoft stack en technieken als .NET, C#, Entity, MVC, SQL server. In de functie krijg je veel vrijheid om zelf beslissingen te nemen en je hebt impact op de bedrijfsprocessen. Bedrijfsprofiel Dit familiebedrijf bestaat al ruim 20 jaar. Zij hebben een vast netwerk van klanten,

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Senior PHP developer met ambities tot Software Arc

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

C#.NET ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Je bouwt webshops, webapplicaties en websites, dit doe je door middel van ASP.NET, MVC Framework en C#. Je zorgt voor de optimalisering van bestaande software en de automatisering van

Bekijk vacature »

Laravel PHP developer in een jong team

Bedrijfsomschrijving Als je op zoek bent naar een werkplek waar plezier en uitdaging hand in hand gaan, dan is dit bedrijf de juiste keuze voor jou. Hier kun je werken aan uitdagende projecten en krijg je als developer veel verantwoordelijkheid. Het bedrijf waardeert kwaliteit boven kwantiteit en richt zich op het ontwikkelen van hoogwaardige applicaties en websites waar klanten enthousiast over zijn. Dit bedrijf is vooruitstrevend en streeft naar het leveren van de best mogelijke resultaten voor hun klanten. Als medior PHP ontwikkelaar met 3 jaar ervaring ben jij de persoon die we zoeken. Je krijgt hier de kans om

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 volgende »

Racoon smasher

racoon smasher

16/04/2014 14:50:38
Quote Anchor link
Ik heb zojuist me CMS verbeterd met behulp van mensen op dit forum en zou graag willen weten wat jullie van dit systeem vinden.

http://sanderpals.nl/linkbuilding/

Er zijn een paar kleine dingetjes die niet werken (wordt nog gemaakt) en de layout is inderdaad niet mooi, maar is ook administratie systeem.

Beheerder: DemoAdmin
Wachtwoord: Demo

Linkbuilder: DemoLinkbuilder
Wachtwoord: Demo

Een linkbuilder heeft trouwens minder opties!

Tips altijd welkom :)
Gewijzigd op 17/04/2014 11:17:21 door Racoon smasher
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 11:47:41
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

16/04/2014 14:54:51
Quote Anchor link
Op dit moment schrijf ik een review.
 
Michael -

Michael -

16/04/2014 14:56:55
Quote Anchor link
pepijn, boeiend? Waarom moet je dat melden. Fipo?

racoon, hoe doe je validatie van je notities?
Ik kan notities toevoegen maar als ik als laatste
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script><script>

toevoeg, zijn alle notities weg....
 
Racoon smasher

racoon smasher

16/04/2014 15:00:03
Quote Anchor link
Dit is de code (nog niet toegepast op de tips van andere topic):
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
if(isset($_POST['submit']))
{
    $notitie = mysql_real_escape_string($_POST['notitie']);
    $marking = mysql_real_escape_string($_POST['marking']);
    
    if (strlen($notitie)<30)
    {
        $melding = 'Je moet minimaal 30 tekens invoeren!';
    }
    else
    {
        $queryInsert = mysql_query("INSERT INTO notities VALUES('', '$username', '$notitie', NOW(), '$marking')");
        
        if($queryInsert)
        {
            echo '<script type="text/javascript">';
            echo 'window.location = "notities.php"';
            echo '</script>';
        }
    }

}
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

16/04/2014 15:01:06
Quote Anchor link
Op "admin" kan ik niet inloggen vanaf hier, pagina verfrist gewoon.
 
Racoon smasher

racoon smasher

16/04/2014 15:02:43
Quote Anchor link
Pepijn --- op 16/04/2014 15:01:06:
Op "admin" kan ik niet inloggen vanaf hier, pagina verfrist gewoon.


Let erop dat Demo met hoofdletter D is want ik kom er wel in
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

16/04/2014 15:02:52
Quote Anchor link
Ik zou uw dingen beveiligen, zolang dat nog niet klaar is, review ik niks.
 
Michael -

Michael -

16/04/2014 15:07:02
Quote Anchor link
Wat doe je op regel 16,17,18... dat is wel een vreemde toevoeging van javascript.
Zorg dat je code logisch is opgebouwd en gebruik header location voor doorverwijzingen.

In ieder geval gaan er dingen mis wanneer ik script tags toevoeg. Niet alleen bij de notities.
 
Racoon smasher

racoon smasher

16/04/2014 15:08:22
Quote Anchor link
Michael - op 16/04/2014 15:07:02:
Wat doe je op regel 16,17,18... dat is wel een vreemde toevoeging van javascript.
Zorg dat je code logisch is opgebouwd en gebruik header location voor doorverwijzingen.

In ieder geval gaan er dingen mis wanneer ik script tags toevoeg. Niet alleen bij de notities.


ik gebruikt die javascript, omdat er al een header code op elke website van me staan en je er geen 2 kan gebruiken, want dan krijg je een error. Zou ik dat probleem met script kunnen oplossen met htmlspecialchars() ?
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

16/04/2014 15:10:32
Quote Anchor link
Welligt werkt dit?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
if(isset(htmlentities($_POST['submit'])))
{

    $notitie = mysql_real_escape_string($_POST['notitie']);
    $marking = mysql_real_escape_string($_POST['marking']);
    
    if (strlen($notitie)<30)
    {

        $melding = 'Je moet minimaal 30 tekens invoeren!';
    }

    else
    {
        $queryInsert = mysql_query("INSERT INTO notities VALUES('', '$username', '$notitie', NOW(), '$marking')");
        
        if($queryInsert)
        {

             header('location: notitie.php');
        }
    }

}

?>


Toevoeging op 16/04/2014 15:11:20:

Dat je er geen 2 kan gebruiken is onzin, je moet ze enkel goed uitvoeren, ik zoek even een linkje voor je.

Toevoeging op 16/04/2014 15:13:31:

Linkje: http://www.phphulp.nl/php/tutorial/php-algemeen/header-already-sent/738/
Ik hoop dat u er wat aan heeft, zoniet google dan zelf even.
Gewijzigd op 16/04/2014 15:14:32 door - Pepijn -
 
Racoon smasher

racoon smasher

16/04/2014 15:19:41
Quote Anchor link
Pepijn die werkt blijkbaar niet, want krijg de error:
Fatal error: Can't use function return value in write context in /home/sandecv3/domains/sanderpals.nl/public_html/linkbuilding/notities_add.php on line 39
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

16/04/2014 15:27:00
Quote Anchor link
Kan u mij de volledige pagina sturen?

Toevoeging op 16/04/2014 15:27:56:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
<?php
if(htmlentities(isset($_POST['submit'])))
{

    $notitie = mysql_real_escape_string($_POST['notitie']);
    $marking = mysql_real_escape_string($_POST['marking']);
    
    if (strlen($notitie)<30)
    {

        $melding = 'Je moet minimaal 30 tekens invoeren!';
    }

    else
    {
        $queryInsert = mysql_query("INSERT INTO notities VALUES('', '$username', '$notitie', NOW(), '$marking')");
        
        if($queryInsert)
        {

             header('location: notitie.php');
        }
    }

}

?>
Gewijzigd op 16/04/2014 15:28:30 door - Pepijn -
 
Michael -

Michael -

16/04/2014 16:08:16
Quote Anchor link
Pepijn; Waarom??? if(htmlentities(isset($_POST['submit'])))

Verander dit liever in
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST")
 
Racoon smasher

racoon smasher

16/04/2014 16:16:39
Quote Anchor link
Ik heb de bug bij notities opgelost en zal hem later in alle pagina's fixen. sws moet ik alle tips die ik heb gekregen aan elke pagina wijzigen.

Toevoeging op 16/04/2014 16:17:35:

Michael - op 16/04/2014 16:08:16:
Pepijn; Waarom??? if(htmlentities(isset($_POST['submit'])))

Verander dit liever in
if($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == "POST")


Michael ik heb op het internet lopen kijken, maar het maakt niet uit of je een request gebruikt of een post submit. kan je me uitleggen waarom ik het beste een request kan doen?
 
Ivo P

Ivo P

16/04/2014 16:27:21
Quote Anchor link
if(post['submit'] zegt iets over het aanwezig zijn van een bepaalde submit .

Dat is vaak de button. Een form dat middels Enter verstuurd wordt voldoet daar niet aan.
Ten tweede: als je een keer je button een andere naam geeft, is niet "submit" aanwezig, maar "verstuur" oid.

Dus, wat wil je weten? Of die knop aanwezig is, of dat de form gesubmit is?

---
En dan nog: htmlentities() heeft daar niets mee te maken.

Binnen isset() zou het een fout moeten leveren als je button niet aanwezig blijkt.

om isset() is het raar, want isset() geeft true of false terug.
 
Racoon smasher

racoon smasher

17/04/2014 09:26:55
Quote Anchor link
Ik ben nu alles aan het aanpassen, maar ik had de vraag of de onderstaande code ook juist is om te gebruiken?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
if(isset($_GET['id']))
    {
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/04/2014 09:31:20
Quote Anchor link
Dat is gewoon juist, je wilt immers weten of $_GET['id'] (?id=nummer) in de URL bestaat. Als je deze controle niet gebruikt, levert dat 'leuke' notice-meldingen op.
 
Ivo P

Ivo P

17/04/2014 09:53:13
Quote Anchor link
vaak wil je ook weten of die get-id dan ook een nummer is:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php

if(filter_input(INPUT_GET, 'id', FILTER_VALIDATE_INT)) {

}


?>
Gewijzigd op 17/04/2014 09:53:47 door Ivo P
 
Racoon smasher

racoon smasher

17/04/2014 10:19:47
Quote Anchor link
Ivo P op 17/04/2014 09:53:13:
vaak wil je ook weten of die get-id dan ook een nummer is:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php

if(filter_input(INPUT_GET, 'id', FILTER_VALIDATE_INT)) {

}


?>


Kan zeker injecties voorkomen?
 
Michael -

Michael -

17/04/2014 10:30:25
Quote Anchor link
>> Kan zeker injecties voorkomen?

Dat doet 't wel ja, want 'id' kan alleen een integer zijn, dus nooit een injection.
 
Ivo P

Ivo P

17/04/2014 10:38:59
Quote Anchor link
maar neemt niet weg dat het geen kwaad kan om toch mysql_real_escape_string toe te passen in de query
 

Pagina: 1 2 3 4 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.