Localhost

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »

Productontwikkelaar Food

Wat ga je doen Als Productontwikkelaar Food ga je nieuwe producten ontwikkelen en bestaande producten verbeteren. Je bent hierbij betrokken bij het gehele proces: van productconcept naar proefreceptuur, het realiseren va het product (op kleine schaal) en het testen van producten in een productieomgeving. Verder: Bewaak je de status van verschillende fases van productontwikkeling en lever je tijdig de benodigde data aan Ben je bezig met de optimalisatie van oude en nieuwe recepturen Begeleid of organiseer je proefsessies (sensorisch onderzoek) in het team en/of bij klanten Onderhoud je contacten met de klanten, leveranciers van grondstoffen e.a. externe partijen Houd je

Bekijk vacature »

.Net ontwikkelaars voor de zorgsector

Bedrijfsomschrijving Voor onze klant in de omgeving van Zwolle zijn wij op zoek naar een ervaren .Net ontwikkelaar, bij voorkeur met ervaring binnen de belangrijkste sector van Nederland, namelijk: de zorgsector. Deze internationale organisatie ontwikkelt software voor de zorgsector. Er werken zo'n 25 medewerkers hard aan een oplossing die gebruikt wordt door heel Nederland. Er heerst een informele sfeer waarbij er altijd ruimte is voor een grapje. Je collega's zijn stuk voor stuk sterke ontwikkelaars vanuit verschillende achtergronden en met verschillende leeftijden. Je komt hier terecht in een organisatie die zich hard inzet om de zorgsector te verbeteren. De mogelijkheden

Bekijk vacature »

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen development waar je komt te werken binnen een flexibel, jong en ondernemend bedrijf. Lees dan snel verder! Voor deze functie zoeken wij een C# .NET Developer die enthousiast wordt van het aansluiten en begeleiden van (complexe) nieuwe klanten. Daarnaast begeleid je complexe projecten, wij zoeken iemand die altijd kansen ziet en waarbij het glas altijd half vol is. Voor deze functie zoeken wij een Developer met ervaring op het gebied van .NET die deze organisatie gaat versterken. Binnen de organisatie ga jij je vooral bezighouden met het verbeteren van

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van Product Informatie Management (PIM) systemen; Werken aan zowel grotere als kleine projecten voor toonaangevende klanten binnen o.a. de retail; Verantwoordelijk voor de front-end werkzaamheden; Naast de front-end werk je ook aan de backend. Hier ga je werken Als Full Stack Developer komt je te werken binnen een vooruitstrevende organisatie die Product Informatie Management (PIM) systemen levert aan hun klanten. Hun klanten zijn toonaangevende bedrijven binnen o.a. de retail. De organisatie zit gevestigd in regio Zwolle en bestaat uit zo'n 35 medewerkers, waarvan 30 IT. Je komt te werken binnen één van de zelfsturende development

Bekijk vacature »

Leidinggevend Full Stack Developer

Hé jij, nieuwe Pinkcuber! Ga aan de slag bij Pinkcube, online leverancier van promotieartikelen! Een innovatieve organisatie waar extra stappen zetten voor klanten de normaalste zaak van de wereld is. Ambitieus zijn we ook. ‘Naoberschap’ staat bij Pinkcube hoog in het vaandel; we helpen elkaar en iedereen is welkom. Pinkcube is Great Place to Work Certified, erkend leerbedrijf, maatschappelijk betrokken partner van stichting Present en partner van CliniClowns. En misschien wel jouw nieuwe werkgever. Wij zoeken namelijk een enthousiaste: Leidinggevend Full Stack Developer (40 uur, medior/senior) Ben jij klaar om baanbrekende ideeën tot leven te brengen en deel uit te

Bekijk vacature »

SQL ontwikkelaar

Functieomschrijving Voor een gave werkgever in regio Breda zijn wij per direct op zoek naar een SQL ontwikkelaar/ functioneel consultant. Hier wordt jij mede verantwoordelijk voor zowel de design en implementatie van SQL-databases als voor het verstaan van de processen van klanten naar het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Je test de ontwikkelde oplossingen om er zeker van te zijn dat deze voldoen aan de functionele specificaties en de behoeften van de organisatie; Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Je stelt op

Bekijk vacature »

IT Manager team PaaS

TenneT is hard groeiende om haar ambities waar te kunnen maken. Zo nemen wij een leidende rol in het aanjagen van de energietransitie. Het werven van nieuw talent speelt daarin een cruciale rol. Wij zijn op zoek naar een gedreven Lead PaaS die hieraan wil bijdragen en misschien ben jij dat wel? Jouw bijdrage aan TenneT Je wordt de Teammanager (Lead) van een nieuw team binnen de afdeling Basic van Information Technology and Facilities (ITF) van TenneT. Het team heet Platform as a Service. Hier wordt elke dag in een goede sfeer met zijn allen hard gewerkt om vanuit IT

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Intern - Junior PHP ontwikkelaar in fris en jong t

Bedrijfsomschrijving Werk jij graag een in fris, flexibel en jong team? Bij ons ben jij vrij om te bepalen waar jij het liefst werkt en op de vrijdag komen wij gezellig bij elkaar op kantoor. Flexibiliteit en vrijheid zijn bij ons de norm en dat geeft jou de ruimte en energie om het beste uit jezelf te halen! Ons team bestaat uit vijf enthousiaste collega's die jou graag ondersteunen in zowel je persoonlijke als professionele ontwikkeling. Met twee ervaren Senior Developers als mentoren ben jij in goede handen. Wij zien onszelf als een vriendengroep die gezamenlijk werken aan iets moois

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Trainee pega developer

Wil jij een mooie stap maken in jouw carrière? Mooi! Bij De Mandemakers Groep haal je binnen 6 maanden je CSA- en CSSA-certificaten, waarna jij aan de slag kan als Pega-developer in ons IT-team. Achter de schermen zorg jij ervoor dat collega’s efficiënt werken en klanten iedere dag beter geholpen worden. Wil jij daaraan bijdragen? En jouw ICT-skills ontwikkelen? Lees dan snel verder en solliciteer vandaag nog als trainee Pega-developer. Wat ga je doen? Als trainee Pega developer leiden wij je op tot gecertificeerd software developer voor het low-code platform PegaSystems. In de training ben je verantwoordelijk voor een te

Bekijk vacature »
Melroy van den Berg

Melroy van den Berg

02/05/2007 22:35:00
Quote Anchor link
Hallo,

Ik had een vraag. Ik heb namelijk een script die alle mappen uit de zelfde directory laat zien en er een hyperlink van maakt:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
if ($dir = @opendir(".")) {
  while (false!==($file = readdir($dir))) {
    if ($file != "." && $file != "..") {
        echo "<br><B>".substr($file, 0, 1)."</B><hr>";
        echo "<a href='".$file."'>".$file."</a>";
  }  
}

  closedir($dir);
}

?>


Nu wou ik graag het rangschikken op de beginletter (functie: substr($file, 0, 1)).
Nu krijg ik dus boven elke map de beginletter te zien. Deze beginletter mag natuurlijk maar 1x laten zien worden. Het eindresultaat zou zoiets moeten komen er uit te zien:

A
-----------------------
aiddblabla
alibi
allemaal

B
----------------------
Boom
b...

C
----------------------
Citroen
Cinema

etc.etc.

Alvast hartelijk dank,
Melroy van den Berg
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Melroy van den Berg
 
PHP hulp

PHP hulp

14/05/2024 18:41:38
 
Sab Kriksdeegir

Sab Kriksdeegir

02/05/2007 22:56:00
Quote Anchor link
ok eens zien :)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
<?php
if ($dir = @opendir(".")) {
  while (false!==($file = readdir($dir))) {
    if ($file != "." && $file != "..") {
       $file_array[] = $file;
  }  
}

  closedir($dir);
}


//file_array orderen op alfabet =>
sort($file_array);
reset($file_array);
 $tmp_first_letter = "";
foreach ($file_array as $file) {
 
  $first_letter = strtolower(substr($file, 0, 1));

  
  if ($first_letter != $tmp_first_letter) {
     echo "<br><B>".$first_letter."</B><hr>";
     $tmp_first_letter = $first_letter;
  }

  echo $file;
}




?>


edit => ; vergeten
tmp_first_letter uit de foreach gegooid sry
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Sab Kriksdeegir
 
Jason de Ridder

Jason de Ridder

02/05/2007 22:59:00
Quote Anchor link
Ik vind het een beetje rare code...
probeer sowieso dit eens.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
if ($dir = @opendir(".")) {
    //while (false!==($file = readdir($dir))) { // is gelijk aan $file = readdir($dir)
    // dus:

    $files = array();
    while($file = readdir($dir)) {
    // nu gaan we alles in een array douwen
        if ($file != "." && $file != "..") {
            array_push($files, $file);
        }
    }

    sort($files);
    // bestanden zijn nu gesorteerd op alfabetische volgorde
    foreach($files as $key => $waarde) {
        // nu moeten we dus kijken bij welke waarde hij hoort...
        // wat een oplossing kan zijn een multidemensionale array. Maar dat moet makkelijker kunnen.
        // Dus ik laat het even open

    }
    closedir($dir);
}

?>
 
Sab Kriksdeegir

Sab Kriksdeegir

02/05/2007 23:01:00
Quote Anchor link
Jason => rare code ?

is gewoon een flag variable in je script gooien ;)

stel je hebt

ahha => tmp_first_letter = A => header printen
abba => tmp_first_letter = A => header niet printen
abbc => tmp_first_letter = A => header niet printen
bbba => tmp_first_letter = B => header printen
Ceret => tmp_first_letter = C => header printen
 
Melroy van den Berg

Melroy van den Berg

02/05/2007 23:02:00
Quote Anchor link
Bedankt.

Maar.. :(
@Tommy bij jouw script

Eerst sorteerde hij eerst beter op alfabet? En ik krijg boven elke map met een beginletter a een a te zien.

Oftewel:

a
-----------------------------------------------------
admin

a
-----------------------------------------------------
apache

a
-----------------------------------------------------
alfa


In plaats van:

a
-----------------------------------------------------
admin
apache
alfa
enz.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Melroy van den Berg
 
Sab Kriksdeegir

Sab Kriksdeegir

02/05/2007 23:04:00
Quote Anchor link
ik zie het al. $tmp_first_letter zat in de lus en kreeg altijd = "" mee aan het begin van de lus. Gewoon buiten de lus gooien en alles werkt ok !

zie edit !
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Sab Kriksdeegir
 
Melroy van den Berg

Melroy van den Berg

02/05/2007 23:09:00
Quote Anchor link
bedankt!

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?php
if ($dir = @opendir(".")) {
  while (false!==($file = readdir($dir))) {
    if ($file != "." && $file != "..") {
       $file_array[] = $file;
  }  
}

  closedir($dir);
}

//sort($file_array);
//reset($file_array);

 $tmp_first_letter = "";
foreach ($file_array as $file) {
 
  $first_letter = strtolower(substr($file, 0, 1));

  
  if ($first_letter != $tmp_first_letter) {
     echo "<br><B>".$first_letter."</B><hr>";
     $tmp_first_letter = $first_letter;
  }

  echo "<a href='".$file."'>".$file."</a><BR>";
}

?>


Raar genoeg moest ik sort() en reset() uitschakelen, want daardoor werkt het juist niet alfabetisch gesorteerd? (geen idd wat hij dan wel deed?)
 
Sab Kriksdeegir

Sab Kriksdeegir

02/05/2007 23:10:00
Quote Anchor link
nu ja :)
Het werkt...
kan met een gerust hart gaan slapen :)

enjoy the script ;)
 
Melroy van den Berg

Melroy van den Berg

02/05/2007 23:11:00
Quote Anchor link
Inderdaad...

Bedankt :)
 
- -

- -

02/05/2007 23:24:00
Quote Anchor link
Whaha, Tommy, mijnes is vier regels korter :)

@Melroy: dit is ook een handige methode, mijns inziens ;)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
if ($dir = @opendir(".")) {
  while (false !== ($file = readdir($dir))) {
      if ($file != "." && $file != "..") {
        $file_array[ucfirst(substr($file, 0, 1))][] = $file;
      }  
    }

  closedir($dir);
}


ksort($file_array);

foreach ($file_array as $letter => $woorden) {
    echo '
<h2>'
.$letter.'</h2>
<hr />
'
.implode('<br />'.PHP_EOL, $woorden);
}

?>
 
Marvin S

Marvin S

03/05/2007 04:34:00
Quote Anchor link
edit: laat maar
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Marvin S
 
Jacco Engel

Jacco Engel

03/05/2007 08:25:00
Quote Anchor link
Domme vraag maar waarom onderdrukt voor zover ik heb gezien iedereen bij open dir zijn errors?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.