login check

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# Developer

Functie omschrijving Voor een softwarebedrijf in de omgeving van Veghel zijn we op zoek naar een C# developer. Word jij blij van ontwikkelen in C# en .NET? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit gaan zien: Door middel van ASP.NET, MVC Framework en C# ga je webshops, websites en webapplicaties ontwikkelen. Je zorgt voor de optimalisatie van bestaande software en de automatisering van bedrijfsprocessen. Op basis van de wensen van de klant ga je samen met je collega's ga je op zoek naar de juiste oplossingen en je gaat dit uitwerken tot een mooi eindproduct. Bedrijfsprofiel

Bekijk vacature »

Full stack developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

APEX Ontwikkelaar in een team van Oracle Developer

Bedrijfsomschrijving Wij zijn op zoek naar een APEX Ontwikkelaar om onze opdrachtgever in Den Haag te versterken. In deze rol zul je verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en onderhouden van de front-end van onze applicaties met behulp van Oracle Application Express (APEX). Je werkt aan zowel inhouse als externe projecten. De sfeer binnen het Oracle team is gemoedelijk en men probeert elkaar te helpen én van elkaar te leren. Zo ontstaat er een prettige en plezierige werksfeer waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en groei. Er wordt gewerkt met de meest nieuwe technologieën waardoor je kennis up-to-date blijft. Het bedrijf

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Medior PHP Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Wil jij als developer werken bij een interne organisatie en de eigen software verder helpen ontwikkelen? Lees dan snel verder! In deze functie ga je werken als PHP Developer en de interne software en applicaties verder ontwikkelen. In het kort houdt dit in: Je gaat de interne applicaties en software verder optimaliseren. Verder bouw je verschillende API's en koppelingen tussen systemen. Je gaat het CRM-systeem door middel van PHP verder ontwikkelen. Ook ga je collega's ondersteunen bij vragen over de software en applicaties. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief in het

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

Oracle Developer / PL SQL

Dit ga je doen Software ontwikkeling aan een internationaal gebruikt pakket; Werken met technieken als Oracle 19c, Toad, PL/SQL, Oracle Forms, Reports en Designer; Meedraaien in internationale projecten; Meedenken over technisch en functioneel ontwerp; Samenwerken met collega's als Informatie Analisten, Testers en Release Managers; Soms wensen en eisen afstemmen met de business. Hier ga je werken Onze klant, een internationaal bekend bedrijf dat essentiële producten maakt waar iedereen graag gebruik van maakt, zoekt versterking in het Software Development team. Samen met 3 developers, een release manager, een informatie analist en 3 testers werk jij aan een systeem waarmee complexe producten

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Node.js developer looking for a challenging consul

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie De perfecte combinatie tussen techniek en vastgoed. Werk samen met de senior software developer om allerlei software van fluX te verbeteren. Gelukkig voel jij je helemaal thuis in de codewereld van .NET. Dus of je nu bezig bent met het verhogen van de conformiteitscore of het automatiseren van allerlei taxatiemodellen, jij weet precies hoe je de doelstellingen realiseert. En dat terwijl je ook samenwerkt met een extern ontwikkelteam. Waar dit team bepaalde softwaresystemen ontwikkelen, richt jij je vooral op onze Nederlands georiënteerde producten en alle wetgeving die daarbij komt kijken. Voor minimaal 32 uur per week verrijk jij onze

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »
Bavo

Bavo

21/03/2007 12:29:00
Quote Anchor link
Hallo iedereen

Ik ben bezig met een scriptje te schrijven voor een vriend zijn website, maar ik heb even jullie hulp nodig.

Het is de bedoeling dat volgend scriptje eerst een formulier met 2 velden toont. (user en userpass)

Dat stukje heb ik voorlopig vervangen door de variabelen die door dat formuliertje gedeclareerd moeten worden al vast te stellen.

Even mijn scriptje:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
<?php
//The users
$user1 = 'Bavo';
$user1pass = 'test';
$user2 = 'Seppe';
$user2pass = 'test';
$user3 = 'Amani';
$user3pass = 'test';
$user4 = 'Name1';
$user4pass = 'test';
$user5 = 'Name2';
$user5pass = 'test';
$user6 = 'Name3';
$user6pass = 'test';
//To be replaced by form
$user = 'Bavo';
$userpass = 'test';
//Login check
if    (($user1 == $user) and ($user1pass == $userpass))
    or
    (($user2 == $user) and ($user2pass == $userpass))
       or
    (($user3 == $user) and ($user2pass == $userpass))
    or
    (($user4 == $user) and ($user2pass == $userpass))
    or
    (($user5 == $user) and ($user2pass == $userpass))
    or
    (($user6 == $user) and ($user2pass == $userpass))
    {

     echo("Welkom $user");
    }

else
    {
    echo("Sorry, maar je bent niet ingelogd. Probeer je eens opnieuw in te loggen.");
    }

?>


Nu waar ik jullie hulp nodig bij heb: Het scriptje werkt niet. Het genereert geen PARSE ERROR, maar er komt gewoon geen output.

Alvast bedankt voor jullie hulp, indien meer info nodig, vragen staat vrij ;)

edit:
Zo werkt het wel, maar dan moet ik de verdere code telkens 6 keer kopiëren en dat is ook niet handig...

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
<?php
//The users
$user1 = 'Bavo';
$user1pass = 'test';
$user2 = 'Seppe';
$user2pass = 'test';
$user3 = 'Amani';
$user3pass = 'test';
$user4 = 'Name1';
$user4pass = 'test';
$user5 = 'Name2';
$user5pass = 'test';
$user6 = 'Name3';
$user6pass = 'test';
//To be replaced by form
$user = 'Name3';
$userpass = 'test';
//Login check
if    (($user1 == $user) and ($user1pass == $userpass))
    {

     echo("Welkom $user");
    }

else
    {
    if (($user2 == $user) and ($user2pass == $userpass))
        {

         echo("Welkom $user");
        }

    else
        {
        if (($user3 == $user) and ($user3pass == $userpass))
            {

             echo("Welkom $user");
            }

        else
            {
            if (($user4 == $user) and ($user4pass == $userpass))
                {

                 echo("Welkom $user");
                }

            else
                {
                if (($user5 == $user) and ($user5pass == $userpass))
                    {

                     echo("Welkom $user");
                    }

                else
                    {
                    if (($user6 == $user) and ($user6pass == $userpass))
                        {

                         echo("Welkom $user");
                        }
    }    }    }    }    }

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bavo
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 13:22:27
 
Scrptr

Scrptr

21/03/2007 12:33:00
Quote Anchor link
waarom gebruik je geen database voor de usernames en wachtwoorden?
 
Bavo

Bavo

21/03/2007 12:41:00
Quote Anchor link
Omdat ik het de moeite niet vind om een database te configureren voor 6 gebruikers met een username en passwoord.
Dit is eigenlijk een scriptje voor een website die ik maak, maar waarvan de inhoud (die wel in een database komt) moet aangepast en gemaakt worden door die vriend. :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bavo
 
- SanThe -

- SanThe -

21/03/2007 12:42:00
Quote Anchor link
Zet dit eens bovenin dan krijg je vast errors te zien.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?php
ini_set('display_errors', 1); // 0 = uit, 1 = aan
error_reporting(E_ALL);
?>

Zo niet, zoek het dan in de if() daar klopt iets niet.
Je hebt namelijk
if((..=..) and (..=..)) or ......
en er wordt een { verwacht vlak voor de or. Er moeten om de totale if() namelijk ook nog haken.
 
Bavo

Bavo

21/03/2007 12:48:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 21.03.2007 12:42:
Zo niet, zoek het dan in de if() daar klopt iets niet.
Je hebt namelijk
if((..=..) and (..=..)) or ......
en er wordt een { verwacht vlak voor de or. Er moeten om de totale if() namelijk ook nog haken.


Ah, dat ga ik onmiddelijk eens proberen! Ik heb mijn regeltjes dus nog niet goed geleerd... ;)

edit: nu werkt het, bedankt voor de snelle hulp :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bavo
 
Scrptr

Scrptr

21/03/2007 12:52:00
Quote Anchor link
Je kan ook gebruik maken van elseif in plaats van If (..){..} Else {If(..){..})
kun je het zo doen:
If(voorwaarde){..;}
elseif(voorwaarde2){..;}
elseif(voorwaarde3){..;}
elseif(voorwaarde4){..;}
else{..;} << wordt gebruikt als er aan geen van de voorwaarde word voldaan
 
Bart van der veen

bart van der veen

21/03/2007 13:12:00
Quote Anchor link
@Scrptr:
bij de twee elsif wordt het wel tijd voor een switch..

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
//mijn voorstel
$user = 'Name3';
$userpass = 'test';
//korter:
$pass=array("Bavo"=>"test","Seppe"=>"test");
if(in_array($pass[$user]) AND $pass[$user]==$userpass){ // in_array ff nakijken ik heb hier geen server bij de hand
  echo'welkom';
}
else{
  echo'hoepel op';
}

?>
 
Bavo

Bavo

21/03/2007 13:18:00
Quote Anchor link
Wow, ik doe het voorlopig met if, elseif ken ik ook, maar ik ben nog maar beginneling dus ik hou het zo eenvoudig mogelijk. Wat de persoon boven mij uitlegt snap ik al helemaal niet... :p
 
Scrptr

Scrptr

21/03/2007 13:21:00
Quote Anchor link
Het is gewoon korter, als je alles wilt uitschrijven kun je het ook doen zoals je dat in je tweede voorbeeld deed (in je eerste post op dit topic), alleen een foutje is sneller gemaakt
 
Bavo

Bavo

21/03/2007 13:24:00
Quote Anchor link
Oja, ik heb nog een vraagje: Als je een variabele wil bepalen a.d.h.v. de invoer van een veld in een formulier (dus eigenlijk de letterlijke inhoud van dat veld als variabele instellen) Hoe doe je dat precies? Ik vind geen duidelijke tutorial en in mijn boek (PHP5 en MySQL het complete HANDboek) vind ik niet direkt een oplossing.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bavo
 
Bart van der veen

bart van der veen

21/03/2007 13:35:00
Quote Anchor link
formulier met post of get en dan het veld oproepen met $_GET[veldnaam] of $_POST[veldnaam], dus niet vergeten om je velden ook een "name" mee tegeven, maar dat is meer html...

uitleg eigenscript, array is een boekenplank: "titelboek"=>"inhoud" het enige wat ik doe is kijken of het boek bestaat (in_array(enz)) en of de inhoud dan correct (van de plank,$pass het boek, $pass[Bavo] de inhoud checken). zoek maar ff in je boek of array, soms is dat best handig.
 
Bavo

Bavo

21/03/2007 15:00:00
Quote Anchor link
Aan arrays zit ik nog niet. Maar ik heb eens gebladerd en begin er wel iets van te snappen... Alvast bedankt voor de uitleg. :)
 
Bavo

Bavo

21/03/2007 15:28:00
Quote Anchor link
-foutje, zie hieronder-
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bavo
 
Bavo

Bavo

21/03/2007 16:50:00
Quote Anchor link
Zo dan? Sorry voor de vele vragen...
Dan krijg ik dit

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
echo"Gebruikersnaam:<br><input type=\"text\" name=\"user\"><br>";
echo"Paswoord:<br><input type=\"password\" name=\"userpass\"><br>";
echo"<input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Versturen\">";
$user = $_POST['user'];
$userpass = $_POST['userpass'];
?>


Ik heb eens béter nagedacht en ik ben tot dit gekomen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
<?php
? >
<
FORM ACTION="< ?php echo $_SERVER['PHP_SELF']; ? >" METHOD="POST">
<
INPUT TYPE="text" NAME="user">
<
INPUT TYPE="password" NAME="userpass">
<
INPUT TYPE="submit" NAME="submit" VALUE="Send">
<
/FORM>
< ?
php
$user = $_POST['user'];
$userpass = $_POST['userpass'];
?>

En het werkt :) Let wel op: ik heb spaties gezet tussen de "< ?php ? >" tags, om het overzichtelijk te houden.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bavo
 
Bart van der veen

bart van der veen

21/03/2007 17:16:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
<?php
echo"Gebruikersnaam:<br><input type=\"text\" name=\"user\"><br>";
echo"Paswoord:<br><input type=\"password\" name=\"userpass\"><br>";
echo"<input type=\"submit\" name=\"submit\" value=\"Versturen\">";
if(isset($_POST['submit'])){ //we hoeven alleen maar te kijken als het formulier verstuurd is, dan gaan we kijken of sumbit bestaat...
   $user = $_POST['user'];
   $userpass = $_POST['userpass'];
}

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door bart van der veen
 
Bavo

Bavo

21/03/2007 17:32:00
Quote Anchor link
Bedankt, nu hoef ik inderdaad dit niet weg te halen:

ini_set('display_errors', 1); // 0 = uit, 1 = aan
error_reporting(E_ALL);

Heel hard bedankt voor de hulp allessinds!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Bavo
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.