login maken

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack JavaScript Developer Webapplicaties

Bedrijfsomschrijving Voor deze organisatie ben ik op zoek naar een getalenteerde Fullstack JavaScript Developer. Ze is een snelgroeiend software development agency dat zich richt op het ontwikkelen van moderne webapplicaties en complexe systemen voor haar klanten. Ze is gevestigd onder de rook van Utrecht en heeft als doel om tot de top van de Nederlandse agencies te behoren. Deze organisatie maakt softwareoplossingen voor verschillende soorten bedrijven. Innovatie staat hoog in het vaandel en je zult dus met nieuwe technieken aan de slag gaan. Ze hebben klanten in vele branches zitten, zoals retail, finance, gezondheid en onderwijs. De diverse klanten zorgen

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

Als Lead webdeveloper bij KUBUS ben je verantwoordelijk voor het implementatie design van requirements en de software architectuur van de webapplicatie en services van BIMcollab. In je rol als lead developer zoek je als vanzelf op een creatieve manier naar het optimum tussen benodigde implementatie-tijd, de performance van de applicatie en een snelle go-to-market van features, aansluitend bij onze geautomatiseerde test- en release train. Hierbij bewaak je in samenwerking met de andere senior ontwikkelaars in je team de architectuur van de applicatie en adviseer je de product owner over noodzakelijke refactoring om de onderhoudbaarheid van het platform te verbeteren. Ons

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider in onderwijsland. Wat vragen

Bekijk vacature »

Developer Low-code

Dit ga je doen Low-code ontwikkeling van software voor landelijk bekende organisaties; Opleveren van mooie eindproducten, middels de Agile methodiek; Samenwerken in een team van 10 collega's; Direct contact met de eindklant over de gewenste oplossingen. Hier ga je werken Als Developer kom je te werken in de regio van Lelystad bij een organisatie die met toonaangevende klanten uit heel Nederland samen werkt. De producten en diensten van de organisatie bereiken miljoenen Nederlanders. Hierbij komt een grote hoeveelheid informatie kijken en deze moet discreet en veilig verwerkt worden. De processen die hierbij horen worden door het IT team vormgegeven. De

Bekijk vacature »

PHP ontwikkelaar

Functie Met een complex en uitgebreid e-commerce platform, een eigen PIM-systeem en eigen scan applicatie – krijg jij dagelijks te zien hoe jouw werk gebruikt wordt door miljoenen gebruikers. En we staan qua development pas in de startblokken, aangezien er nog meerdere projecten op de plank liggen te wachten! Ons huidige development team bestaat uit 8 programmeurs. Er wordt dagelijks gereflecteerd op geschreven code, Scrum taken en kennisdelen onderling is een must. Onze voertaal binnen ons team is Engels, dit omdat wij twee internationale collega’s hebben. Ons huidige “IT Landschap” bestaat voornamelijk uit allerlei losse onderdelen die individueel, maar ook

Bekijk vacature »

C# Developer

Dit ga je doen De requirements in kaart brengen van de klant; Implementeren van functionele en technische specificaties bij opdrachtgevers; Oplossen van bugs; Meewerken aan maatwerksoftware voor nieuwe opdrachtgevers; Het testen en uitleveren van nieuwe functionaliteiten naar de acceptatie en productieomgeving De database ontwikkelen en onderhouden; Hier ga je werken Onze klant is gevestigd in het westen van Nederland en is gespecialiseerd in het ontwikkelen van software voor de levensmiddelen industrie. De software die het team maakt optimaliseert voornamelijk de administratieve processen, maakt deze meetbaar en zorgt ervoor dat de data zo goed mogelijk gebruikt kan worden. Binnen een van

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

C#.NET Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen van de Back-end in .NET6 / C# en WebAPI (Focus);) Ontwikkelen van de Front-End in Nodje.js en Angular (secundair); Opstellen van een technisch ontwerp; Testen, documenteren en implementeren van de nieuwe applicatie; Verzorgen van de nazorg, na de implementatie; Het oplossen van bugs en incidenten. Hier ga je werken Als C#.NET Developer binnen deze organisatie kan jij het verschil maken. Zij werken momenteel nog met programmatuur die is ontwikkeld in C++. Hiervan gaan zij afscheid nemen zodra alle nieuwe software in C#.NET geschreven is. Een grootschalig en langdurig project. Voor hen is deze software van

Bekijk vacature »

Back-End Developer in Laravel / PHP

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Medior PHP Laravel Developer voor een gaaf bedrijf in de omgeving van Amsterdam! Voor een enthousiast team die zich graag bezig houdt met softwareontwikkeling zijn wij op zoek naar versterking. Je werkt in een klein ontwikkelteam en bent zeer betrokken bij alle aspecten van de softwareoplossingen. Van het ontwerpen tot de oplevering. Binnen deze functie ga je aan de slag met het aanpassen, verbeteren en vernieuwen van de logistieke oplossingen. Je krijgt veel te maken met koppelingen naar systemen en de verzoeken van de klant. Je komt terecht in een team, waarbij

Bekijk vacature »

Applicatie ontwikkelaar

Functie omschrijving Zelfstandige applicatie ontwikkelaar gezocht voor familiair bedrijf in omgeving Capelle ad Ijssel Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging en zoek jij een informele werkgever waar je zelfstandig kunt werken binnen een leuk IT team, lees dan snel verder want wie weet zijn wij op zoek naar jou! Een deel van jouw werkzaamheden: Onderhouden en ontwikkelen van de IT systemen; Opzetten van Azure Cloud systemen, denk aan interfaces, hardware op de Cloud, webportalen of BI functies; Werken aan scripts binnen verschillende software applicaties, denk aan ERP en CAD; Ontwikkelen en implementeren van MS PowerApps en Power BI.

Bekijk vacature »

Integratie Developer / Architect

Dit ga je doen Als Integratie Developer / Architect binnen deze organisatie krijg je echt de kans om impact te maken. De organisatie is groeiende maar houdt een corporate cultuur buiten de deur. Heb je een goede business case: zorg voor goede argumentatie en ga ervoor! Geen stroperig beslissingsproces dat jouw ideeën in de weg staat! Enkele van jouw taken: Je ontwerpt en ontwikkelt nieuwe integraties met behulp van interne tools (Boomi) of externe partners; Je vertaalt functionele specificaties naar technische oplossingen; Je denkt mee over strategische ontwikkelingen op het gebied van applicatie integratie; Je voert regie op leveranciers en

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Jouw team van vier collega .NET developers is verantwoordelijk voor het bouwen van de ETL processen van jouw nieuwe werkgever. Op dit moment wordt de front-end gedaan door een extern team van professionals. Echter wilt jouw nieuwe werkgever graag intern deze kennis uitbreiden en heeft dan ook de ambitie om dit voor het eind van het jaar intern te gaan aanpakken. Dit betekend dat jij als .NET ontwikkelaar de ideale kans krijgt om jezelf samen met jouw collega’s te ontwikkelen als full stack developer. Als .NET ontwikkelaar werk jij bij deze gave werkgever met C# .NET, SQL, JavaScript, REST

Bekijk vacature »

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Java/Kotlin Developer Ben jij een ervaren Java/Kotlin developer met een passie voor het automatiseren van bedrijfsprocessen? Wil je graag deelnemen aan uitdagende projecten bij aansprekende klanten? En ben je op zoek naar een professioneel, ambitieus en dynamisch bedrijf om je carrière verder te ontwikkelen? Kom dan ons team bij Ritense in Amsterdam versterken! Zo ziet de functie eruit: Als Java/Kotlin developer bij Ritense ben je verantwoordelijk voor de ontwikkeling en implementatie van applicaties die bedrijfsprocessen automatiseren, zodat onze klanten slimmer, efficiënter en klantgerichter kunnen werken. Als developer ben je in de lead en zorg je voor de correcte oplevering van

Bekijk vacature »
Reinhout

reinhout

24/06/2007 18:00:00
Quote Anchor link
Ik zou graag een login maken die in iedere site toepasbaar is;
het moet zo worden zoals je een Joomla template maakt, dat het door een include kan ingevoegd worden, en het moet flexibel zijn.
Nu ben ik bezig met mn database in te stellen, maar nu zit ik bij het probleem dat ik users, moderators, admins, superadmins wil
nu heb ik een tabel authorization, maar ik denk dat naar veiligheid toe die auth niet zomaar kan meegezonden worden op de manier van: ... .php?authorization=1
mn passwords worden met MD5 ge-encript, maar voor zoiets als ik wil is 32 tekens toch wel te lang.
Mijn vraag is: welke functie moet ik gebruiken om leden op een veilige manier een auth. mee te geven zodat er bepaalde delen per pagina extra worden geïnclude?
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 16:10:17
 
Reinhout

reinhout

25/06/2007 17:25:00
Quote Anchor link
iemand?
 
Koen B

Koen B

25/06/2007 17:29:00
Quote Anchor link
Bedoel je dit:?
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
if ($list->auth == '1'){
include('beveiligd.php');
}

?>

en dan op de pagina beveiligd.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
if ($list->auth != '1'){
echo 'Jij mag hier niet komen!';
exit;
}

?>
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

25/06/2007 17:31:00
Quote Anchor link
Gewoon in de database: lvl: 1, admin, 2, mod bla bla bla bla bla..

En dan op iedere pagina dat opvragen en dan met een if

EDIT: op die manier van de vorge poster kun je toch gewoon beveiligd.php openen en dan ben je al klaar..:S
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Onbekend Onbekend
 
Reinhout

reinhout

25/06/2007 18:41:00
Quote Anchor link
Weet iemand een goede tut zijn voor sessions? Het is voor php5 want deze die hier staat is van 2002 en voor php4?
 
Roderik Roderik

Roderik Roderik

25/06/2007 19:24:00
Quote Anchor link
je was 35 min te vroeg met bumpen :P
 
Reinhout

reinhout

25/06/2007 21:39:00
Quote Anchor link
roderik schreef op 25.06.2007 19:24:
je was 35 min te vroeg met bumpen :P

lol :p

Ik ben nu bezig met een functie connect te maken, maar hij heeft een fout bij hetvolgende:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
define(HOST, '***');
define(USERNAME, '***');
define(PASSWORD, '***');
define(DATABASE, '***');

public function connect() {
$this -> dbh = mysql_connect(HOST, USERNAME, PASSWORD) or die(mysql_error());
mysql_selest_db(DATABASE) or die(mysql_error());
}

connect()
?>

Parse error: syntax error, unexpected T_PUBLIC in /storage/mijndomein/users/070658/public/sites/www.onlinetutorials.be/connect.php on line 14
is de fout
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door reinhout
 
Iltar van der berg

iltar van der berg

25/06/2007 21:43:00
Quote Anchor link
Haal dan wel even je login gegevens weg
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

25/06/2007 21:46:00
Quote Anchor link
reinhout schreef op 25.06.2007 21:39:
Parse error: syntax error, unexpected T_PUBLIC in /storage/mijndomein/users/070658/public/sites/www.onlinetutorials.be/connect.php on line 14
is de fout

Draait host nog PHP4? Dan mag je het keyword public nog niet gebruiken.
 
Reinhout

reinhout

26/06/2007 08:48:00
Quote Anchor link
ow, ok, maar ze gaan de servers binnenkort overplaatsen voor mij :)
vandaar...
 
Reinhout

reinhout

27/06/2007 10:03:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
define(HOST, '***');
define(USERNAME, '***');
define(PASSWORD, '***');
define(DATABASE, '***');

public function connect() {
$this -> dbh = mysql_connect(HOST, USERNAME, PASSWORD) or die(mysql_error());
mysql_selest_db(DATABASE) or die(mysql_error());
}

connect()
?>

Parse error: syntax error, unexpected T_PUBLIC in /storage/mijndomein/users/070658/public/sites/www.onlinetutorials.be/connect.php on line 14
is de fout nog steeds, ook nu na het overschakelen naar php5...
een fout in het script?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door reinhout
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

27/06/2007 15:12:00
Quote Anchor link
Het keyword public mag alleen binnen een class voorkomen.
 
Reinhout

reinhout

27/06/2007 15:41:00
Quote Anchor link
hoe moet ik het dan doen dat het werkt? Het is mij onduidelijk
 
Reinhout

reinhout

28/06/2007 12:00:00
Quote Anchor link
als ik nu
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
<?php
class MyDB {
    protected $dbh; //connection
    protected $query; //query result
        public function db_connect() {
            $this -> dbh = mysql_connect(HOST, USERNAME, PASSWORD) or die(mysql_error());
            mysql_selest_db(DATABASE) or die(mysql_error());
            return "nice!";
        }

        
        public function db_close() {
            mysql_close($this->dbh);
        }
}

?>

komt er weer een fout:
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING, expecting T_OLD_FUNCTION or T_FUNCTION or T_VAR or '}' in
Wat doe ik nu weer verkeerd?
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door reinhout
 
Jurgen assaasas

Jurgen assaasas

28/06/2007 12:05:00
Quote Anchor link
Luister je wel je mag het woord public nog niet gebruiken dus niet: public function maar gewoon function gebruiken.
 
Reinhout

reinhout

30/06/2007 15:29:00
Quote Anchor link
Ik wil niet zeveren, maar:
Jan Koehoorn schreef op 27.06.2007 15:12:
Het keyword public mag alleen binnen een class voorkomen.

Dit staat in een klas...

maar laat ook maar... Ik heb een scriptje gevonden op het internet maar op de een of andere manier werkt het niet zoals ik het wil, als je nu probeert in te loggen op http://www.onlinetutorials.be dan keert het login-formpje gewoon terug

login.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
<?
class login {
              
        var
$ingelogd;
         /*login functie*/
        function login() {
            $this->ingelogd = false; //default uitgelogd
            session_start(); //start een sessie
            if(isset($_POST['loguit'])) $this->loguit();
      
            elseif(isset($_SESSION['count'])&&isset($_SESSION['user_ID'])&&isset($_SESSION['username'])) {
                $_SESSION['count']++; //als sessie al bestaat, tel aantal pagina's +1
                $this->ingelogd = true; //ingelogd
            }

               elseif(isset($_COOKIE['user_ID'])&&isset($_COOKIE['pass_hash'])) {
                $sql = "id = ".(int)$_COOKIE['user_ID']."  AND password = '".addslashes($_COOKIE['pass_hash'])."'";
                 $controle = $this->controleer_paswoord($sql);
                 $this->ingelogd = $controle;
               }

        
              if(isset($_POST['username'])&&isset($_POST['password'])&&!$this->ingelogd) {   //geen elseif, wordt dan sobieso uitgevoerd, ook als je last hebt met verkeerde info in cookies en via form wilt inloggen
                 $sql = "username = '".addslashes($_POST['username'])."' AND password = '".md5(addslashes($_POST['password']))."'";
                 $controle = $this->controleer_paswoord($sql);
                 $this->ingelogd = $controle;
              }


              if($this->ingelogd) {
                  setcookie ("user_ID",$_SESSION['member_id'],time() + 3600*24*30,'/','http://www.onlinetutorials.be');
                 setcookie ("pass_hash",md5($_POST['pass']),time() + 3600*24*30,'/','http://www.onlinetutorials.be');
              }    
        }

        /*controleert het wachtwoord*/  
        function controleer_paswoord($sql2) {
          require('db_connect.php'); //script voor databaseconnect ( mysql_connect en mysql_select_db)
          $sql = "SELECT username,user_ID FROM user WHERE ".$sql2; //nu volledige query
          $result = mysql_query($sql) or die (mysql_error());
            if($row = mysql_fetch_object($result)) {
               $_SESSION['count']=1;
               $_SESSION['user_ID']=$row->user_ID;
               $_SESSION['username']=$row->username;
               return true; //ingelogd
               }
            else return false; //niet ingelogd
       }//end function                    
          
        function is_ingelogd() {        
            return $this->ingelogd;
        }
//end function
      
        function get_output() {
            if($this->is_ingelogd) return 'U bent ingelogd!';
            else include ('includes/login/login_form.php');
        }
//end function
          
          function loguit() {
             session_unset();
             session_destroy();
             setcookie ("user_ID", "", time() - 3600,"/", "jouw_domein.be");
             setcookie ("pass_hash", "", time() - 3600,"/", "jouw_domein.be");
             $this->ingelogd = false;
          }
//end function
      
}//end class

$bezoeker = new login();

?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door reinhout
 
Joren de Wit

Joren de Wit

30/06/2007 15:33:00
Quote Anchor link
Ik weet niet of het de oorzaak is, maar er staat wel een aantal fouten in dit script. Overal waar nu een enkele & staat, hoort && te staan.
 
Reinhout

reinhout

30/06/2007 15:49:00
Quote Anchor link
heb ik aangepast, maar is nog steeds hetzelfde...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.