Login Page

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Network Engineer (f/m/d) in Heidelberg

Network Engineer (f/m/d) The IT Services team operates and supports the IT infrastructure and services at EMBL headquarters in Heidelberg and at the laboratory’s sites in Barcelona and Rome. As part of IT Services, the Network team is responsible for managing and developing the network infrastructure in our data centres, on campus, and to our external network providers. As a leading scientific institution with highly data-intensive research, extensive data flows at and between the laboratory’s six sites and to the Internet, EMBL is connected to national and international scientific networks using state-of-the-art technologies from vendors including Cisco, Extreme Networks and

Bekijk vacature »

Front-end developer (React)

Functie Het frontend team bestaat momenteel uit 4 dedicated front-enders en is hard aan het groeien! Ook werken er diverse designers waar je veel mee schakelt. Samen leveren jullie een essentiële bijdrage aan de applicaties die ze voor hun klanten realiseren, jij bent hierin de schakel tussen de eindgebruiker en de slimme backend. Je werkt in het frontend team samen met de backend teams en product owners om te zorgen dat onze applicaties een fijne gebruikerservaring opleveren. Ze werken o.a. met: React, Atomic design, Styled components, JavaScript / TypeScript, NPM, Webpack Blade templates, HTML, SCSS, Git flow. Eisen • HBO

Bekijk vacature »

Java Developer (Training And Simulation)

Wat jij doet Je zou onze Java Developer zijn en nauw samenwerken met je Product Owner, Software System Engineer, Scrum Master en andere Developers. Samen draag je bij aan een multidisciplinair en zelf organiserend Agile team. De rol is zeer afwisselend en bestaat uit, maar is zeker niet beperkt tot: de-risk en prototype onbewezen simulatietechnologieën; simulatiekaders ontwikkelen voor gebruik door andere teams; je bent goed in het begrijpen van ingewikkelde ideeën; heeft de mogelijkheid om nauw samen te werken met grote internationale klanten, leveranciers en overheden om onze oplossingen, vastleggingsvereisten, enz. te definiëren en te presenteren. Ben jij het? Wij

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een ambitieuze werkgever in regio Tilburg waar jij volledig de mogelijkheid krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je gaat projecten gedurende het hele proces begeleiden. Je sluit aan bij afspraken met klanten om hun processen helder te krijgen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt aan nieuwe softwareoplossingen die de logistieke processen verbeteren of vernieuwen; Je houdt je bezig met het ontwikkelen van

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

Senior java ontwikkelaar integratie

Functieomschrijving Voor de gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een senior java ontwikkelaar integratie. Taken Binnen een zelfsturend Scrumteam voer je geheel zelfstanding je opdrachten uit en levert het eindresultaat op aan het Integratieteam. Jij voelt je net als alle teamleden verantwoordelijk voor alle aspecten, vanaf de vraag tot en met de oplevering in productie. Je bent kritisch, je helpt de klant om zijn wensen helder te krijgen, je schrijft zelfstandig clean code die van hoge kwaliteit is, met bijbehorende unit- en integratietesten, je ondersteunt zo nodig bij deployments naar productie. Het Integratieteam bouwt componenten (Endpoints) op de ESB.

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een bedrijf in de omgeving van Utrecht! Wil jij werken voor een internationaal bedrijf waar je legio mogelijkheden krijgt als Software Ontwikkelaar? Grijp nu je kans! Je kunt een uitdagende rol gaan vervullen als C#.NET Developer binnen een internationaal bedrijf dat gevestigd is in omgeving van Utrecht. Je zult gaan samenwerken met collega's die over de hele wereld verspreid zitten. Dit bedrijf is zeer vooruitstrevend en werkt met de nieuwste technieken. Als C#.NET Developer ga jij je bezig houden met het volgende: Je blijft op de hoogte van

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Digital Agency is looking for PHP developers!

Functie The team currently has 20 colleagues, consisting of developers (front and backend) and the operations team, which also includes management and two scrum masters. They are looking for a PHP developer who is able to work independently. You will work in one of the three scrum teams and start working on a project for the customer. The interesting thing about this is that you do have variety in terms of work, but at the same time continuously work for existing customers. This also gives you the opportunity to really go into depth and develop innovative technical solutions. In terms

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Dit ga je doen Software development met behulp van C# .NET en / of PHP, je mag zelf kiezen waar jij je in wil specialiseren Meedenken over het nieuwe pakket, waar moet het aan voldoen? Unit-, integratie- en diverse andere tests schrijven en uitvoeren Nauw samenwerken met je IT collega's zoals Testers, Developers, DevOps Specialisten en Architecten Jezelf ontwikkelen met behulp van trainingen en cursussen Hier ga je werken Onze klant, een grote speler in de medische sector, is op zoek naar een enthousiaste junior (of meer ervaren) Software Developer die klaar is voor een nieuwe stap in zijn of

Bekijk vacature »

Delphi developer

Functie Als Delphi developer ga jij aan de slag in een team met twee andere ervaren Delphi programmeurs waaronder de Hoofd programmeur. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de doorontwikkeling van jullie bestaande applicatie. Daarnaast zijn jullie verantwoordelijk voor het onderhouden van deze applicatie en het oplossen van eventuele bugs. Eisen - HBO werk en denk niveau; - Minimaal één jaar ervaring met Delphi; - Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift; - Jij bent zelfstandig, maar kan ook in team verband werken. Aanbod - €3000,-- €4000,- op basis van jouw kennis en ervaring; - 8% vakantiegeld;

Bekijk vacature »

Back-end developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde SQL Developer/ functioneel consultant. Jij wordt verantwoordelijk voor zowel het ontwerpen en implementeren van SQL-databases als voor het in kaart brengen van de bedrijfsprocessen van een organisatie en het vertalen van deze processen naar IT-oplossingen. Jouw takenpakket komt als volgt uit te zien: Ontwerp en implementatie van SQL-databases: Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert SQL-databases om de data behoeften van de organisatie te ondersteunen; Analyse van bedrijfsprocessen: Je analyseert de bedrijfsprocessen van de organisatie om de behoeften van de klant te begrijpen en te vertalen naar

Bekijk vacature »
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

06/01/2012 15:44:03
Quote Anchor link
Hallo allemaal.
Op het moment ben ik bezig met mijn site (nieuwssysteem en login af.)
Maar nu wou ik jullie even mijn site laten zien over wat jullie vinden van de layout en de manier waarop ik de login gemaakt heb.
LINK
Gewijzigd op 06/01/2012 15:50:59 door Bas IJzelendoorn
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 01:38:44
 
Jelle -

Jelle -

06/01/2012 15:46:29
Quote Anchor link
Ik ga even mieren neuken gewoon omdat het kan.
Je hele website nederlands en dan Sluit panel :')


Eens met wie de bal kaatst kan hem terug verwachten. Maar op het forum schiet dit niet echt op.[/modedit]
Gewijzigd op 06/01/2012 15:50:29 door Bas IJzelendoorn
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

06/01/2012 15:51:05
Quote Anchor link
Haha oke maar wat vind je ervan?
Dankje Bas :)
Gewijzigd op 06/01/2012 15:51:42 door Bas van de Steeg
 
Jelle -

Jelle -

06/01/2012 15:51:56
Quote Anchor link
Bas van de Steeg op 06/01/2012 15:51:05:
Haha oke maar wat vind je ervan?
Dankje Bas :)


Zeer mooi :)
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

06/01/2012 15:53:31
Quote Anchor link
@Jelle
Ik zelf vond het beetje kaal.
Kon niet echt iets bedenken.
 
Jelle -

Jelle -

06/01/2012 15:54:44
Quote Anchor link
Bas van de Steeg op 06/01/2012 15:53:31:
@Jelle
Ik zelf vond het beetje kaal.
Kon niet echt iets bedenken.

Ohh ik had het alleen over je login systeempje. De rest lijkt een beetje op een website die je op de iphone ziet
 
- Mark -

- Mark -

06/01/2012 15:57:49
Quote Anchor link
Het is inderdaad nog aan de kale kant. Tevens had ik geen idee waarvoor de website was totdat ik klikte op de login register knop. Daar heb je pas de informatie staan waar de gebruikers wat aan hebben.

Is er een test account of werkt dat nog allemaal niet.

Tevens heb je de text onder elkaar staan in je login register knop.

http://i40.tinypic.com/beynwj.png
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

06/01/2012 15:58:20
Quote Anchor link
Oh oke :D
Trouwens weet niet of het mooier is om menu te maken in dat scherm van login
zodat je het alleen kan zien als je ingelogt bent.
Of gewoon zoals op elke site?

@Mark
Heb het even veranderd
Gewijzigd op 06/01/2012 15:59:09 door Bas van de Steeg
 
- SanThe -

- SanThe -

06/01/2012 16:00:24
Quote Anchor link
@Bas: Nederlands?
Je wachtwoord word zichtbaar ....
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

06/01/2012 16:00:55
Quote Anchor link
Test account is
basvandesteeg
en ww
2fdf24
@Santhe
Oke faal(myself)
Gewijzigd op 06/01/2012 16:03:02 door Bas van de Steeg
 
Eddy B

Eddy B

06/01/2012 16:01:53
Quote Anchor link
Bas, wil je een klein beetje letten op je spelling en zinnen? Helpen wordt zo steeds moeilijker.
 
- Mark -

- Mark -

06/01/2012 16:02:10
Quote Anchor link
Je text staat nog steeds onder elkaar.

http://i44.tinypic.com/o7tzjs.png
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

06/01/2012 16:04:49
Quote Anchor link
- Mark - op 06/01/2012 16:02:10:
Je text staat nog steeds onder elkaar.

http://i44.tinypic.com/o7tzjs.png

Nu niet meer toch ?
@eddy
Sorry eddy zal er op letten
 
- Mark -

- Mark -

06/01/2012 16:09:08
Quote Anchor link
Nee nu niet meer maar het is er niet mooier op geworden. Dat wat je nu hebt gedaan is toch geen oplossing of wel? Als iemand met een lange gebruikersnaam inlogd krijg je uiteindelijk hetzelfde probleem en dat kun je niet oplossen door de spaties weg te halen.

Anyway, het design ziet er uit als een leuk begin maar het is wat lastig beoordelen op deze manier omdat de rest nog niet af is.
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

06/01/2012 16:11:37
Quote Anchor link
@mark
Ik ga het nu zo maken dat het balkje langer word bij een langere gebruikersnaam.
 
Jurrien P

Jurrien P

06/01/2012 17:49:52
Quote Anchor link
De layout is wel mooi maar toen ik op F5 drukte kreeg ik een PHP error. Die blijft nu ook staan zie ik.
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

06/01/2012 17:53:02
Quote Anchor link
Kingunit welke error krijg je ? Dit kan komen doordat ik nog bezig ben met het scripte van de functies.
 
Erwin H

Erwin H

06/01/2012 17:53:49
Quote Anchor link
Als ik op Register (Registreer?) klik (zonder iets in te vullen) krijg ik een foutmelding te zien boven de invoervelden. Op zich goed, alleen drukt dit de button naar beneden en kan ik die niet meer zien en dus ook niet meer op klikken....
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

06/01/2012 18:00:22
Quote Anchor link
@Erwin
en hoe is het nu ?

Toevoeging op 06/01/2012 18:48:51:

Zouden jullie nog even één keer kunnen kijken?
Heb nu de content beetje opgevuld, dus graag jullie mening nu.
Gewijzigd op 06/01/2012 18:10:50 door Bas van de Steeg
 
Erwin H

Erwin H

06/01/2012 19:08:08
Quote Anchor link
Bas van de Steeg op 06/01/2012 18:00:22:
@Erwin
en hoe is het nu ?

Nu blijft de knop zichtbaar, beter dus :-)
 
Bas  van de Steeg

Bas van de Steeg

06/01/2012 19:15:10
Quote Anchor link
Ah mooizo :)
Kwam doordat de tekst te lang was van de berichten :) ietjes aangepast.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.