logout probleem

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Airport Developer / System engineer

De functie Als onze nieuwe Airport Developer / System Engineer is je doel om uit nieuwbouw- en onderhoudsprojecten maximale waarde te creëren voor Schiphol Group en haar stakeholders. Vanuit je visie en expertise, maar ook (technologische) ontwikkelingen, wetgeving en beleid vertaal je klantwensen naar een gedegen programma van eisen. In de planontwikkelingsfase werk je nauw samen met Plan Ontwikkelaars om je kennis in te brengen ten behoeve van de kwaliteit van het investeringsvoorstel. Je overlegt met diverse partijen, stelt de vraag achter de vraag en verbindt zo de belangen van de luchthaven, proceseigenaar en asseteigenaar om tot een gedragen ontwikkelopgave

Bekijk vacature »

Senior PHP Developer

Als Senior PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn en coach je andere developers op de hard en soft skills. Wat doe je als Senior PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om

Bekijk vacature »

SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 13382 Introductie We is looking for a HANA Developer to work for our client. The candidate has to have an experience in building Data Intensive Applications (DIA’s). The role of a HANA Developer at ASML involves working on building Data Intensive Applications in an industrial/enterprise environment. The primary responsibility is to handle data from various sources and determine the best way to structure it for use by data analysts, who will run queries and algorithms against it for predictive and prescriptive analytics through machine learning. Wat verwachten we van jou?

Bekijk vacature »

Medior Mobile Developer iOS Amsterdam

Functie What will you be doing as Mobile Developer? As an iOS app developer you will work in a multidisciplinary team of app developers, web developers and designers. You will work on world-class apps that will be used by thousands of people. There is a lot of room for self-development on a technical and personal level. Together with the rest of the team you develop in the newest techniques and you go for the best quality. We work with Kotlin Multiplatform Mobile to develop hybrid apps and we guarantee quality with peer reviews, unit testing and we use a CI/CD.

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving Altijd al willen werken bij een snelgroeiend bedrijf, actief in de logistieke sector? Dit is je kans! Ik ben op zoek naar een ervaren SQL Developer in de omgeving Tilburg. Dit bedrijf is gespecialiseerd in in de ontwikkeling van software en maatwerk oplossingen voor het automatiseren van logistieke processen. Klanten zijn o.a. BOL en andere grote distributiecentrums. Jouw taken worden vooral: Verantwoordelijk voor ontwikkelen van stored procedures, voor snelle afhandeling van data; Optimalisatie van de SQL query's en T-SQL query's; Jij gaat je bezig houden met ontwerpen, ontwikkelen en optimaliseren van de MS SQL Databases; In deze functie

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

PHP Developer

As a PHP Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a PHP Developer at Coolblue? As a PHP Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you are not averse to a little TypeScript or other technologies that might be used. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing vanilla PHP code. Working with

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

Als Back-End Web Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als Back-End Web Developer bij Coolblue? Als Back-End Web Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Als backend developer weet je de weg in PHP, kan je in Typescript een microservice op zetten of ben je bereid om dit te leren. Ook Web Backend Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen PHP

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET Core developer wordt jij onderdeel van ons team met drie breed ontwikkelde software engineers en een flexibele schil met zes ervaren freelancers. Jij gaat mee in de visie van onze organisatie om als IoT partner in deze branche specifieke markt “het” platform te blijven innoveren en deze ook steeds slimmer te maken. Wij hopen dan ook zeker dit in de toekomst te kunnen realiseren met bijvoorbeeld Artificial Intelligence. De architectuur van ons platform is opgemaakt uit een deel eigen protocol, een interface laag en een laag welke de protocollen van derde partijen vertaald naar het eigen

Bekijk vacature »

Medior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging graag met

Bekijk vacature »

PHP Developer (junior functie)

Functie omschrijving Ben jij een starter en wil je werken bij een jong en leuk bedrijf? Lees dan verder! Wij zijn op zoek naar een PHP Developer binnen een junior functie. Binnen dit bedrijf gaat het om persoonlijke aandacht en ontwikkeling! Je komt te werken voor een leuk communicatiebureau die alles op het gebied van online en offline communicatie doet. Dit doen zij voor verschillende branches, waardoor je aan diverse soorten projecten mag werken, dit maakt deze baan erg leuk! Daarbij werk je aan een door hun zelf ontwikkeld framework welke goed leesbaar is. Je maakt voor bedrijven op maat

Bekijk vacature »

Als Lead PHP developer bijdragen aan het onderwijs

Functie Als Lead PHP developer zet je samen met het team en de andere lead developers de technische lijnen uit als het gaat om het ontwikkelen van de applicaties en bepaal je samen met de PO waar elke sprint aan gewerkt zal worden. Je kunt op basis van een user story een goede aanpak formuleren en een planning opstellen, en andere hierin meenemen. Wanneer je team code schrijft verwacht je degelijke oplossingen, bij voorkeur gebruik makend van Domain Driven Design. Je ziet toegevoegde waarde in het beoordelen van het werk van collega’s om zo samen te streven naar hoge kwaliteit

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Als junior .NET developer start jij in een development team met twee ervaren software ontwikkelaars. Jouw persoonlijke ontwikkeling is voor ons erg belangrijk en jij gaat dan ook meelopen met onze Senior .NET ontwikkelaar die jou met zijn kennis en ervaring een goede begeleiding kan aanbieden. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit

Bekijk vacature »

Back end developer Digital Agency

Functie Wij zijn van origine een wordpress bureau, maar sinds 2006 zijn wij dit wel redelijk ontgroeid. Naar mate de jaren verstreken zijn we gegroeid in omvang, maar ook in de complexiteit van opdrachten waarin wij onze klanten kunnen bedienen. Momenteel bestaat onze organisatie uit 4 front end developers, 12 back end developer 3 projectmanagers en een 2 koppig management. Wij zijn een hele informele, bijna familiaire organisatie. Geen strak pak of overhemd, nee gewoon dragen waar jij je prettig bij voelt. De gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25 en 30 en wij doen er veel aan om onze hechte

Bekijk vacature »

Oracle Apex Developer

Dit ga je doen Jouw taken bestaan uit: Het bouwen maatwerk Oracle applicaties voor Europese business units; Het implementeren van de nieuwste technieken om te blijven innoveren; Actief meedenken en aandragen van verbetervoorstellen. Hier ga je werken Deze organisatie in de regio Veenendaal is een van wereld grootste retailers met ruim 16.000 winkels in 27 markten en jaarlijks ruim 5,3 miljard klanten die winkelen bij een van hun welbekende retailmerken. Binnen de organisatie is er een IT Group actief die dient als IT Service Provider voor de hele organisatie en waar dagelijks IT'ers werken aan state-of-the-art IT oplossingen. Dit doen

Bekijk vacature »
Niek Kasius

Niek Kasius

05/03/2014 18:03:51
Quote Anchor link
Ik al hier al eens een vraag hier over gesteld, en heb daar ook een bevredegend antwoord op gehad.
Maar nu heb ik er toch nog een vraag over.
Ik heb onderstand script in gebruik.
In 2 verschillende tabelen,
Alleen met het verschil dat in de een dit staat: SESSION['member_gebruiker_id']
En de andere dit: SESSION['admin_gebruiker_id']
En dat werkt prima zodat ik nu kan inloggen zonder dat ik in de ander tabel ook ingelogt ben.
Alleen het uitlogen werkt niet goed, want als ik in de admin ben ingelogt en dan naar de members ga zonder eerst uit te loggen, moet ik daar ook inloggen, wat goed is, maar als ik daar dan uitlog ben ik ook uit gelogt in de admin.
Nu geen antwoorden zoals
Ze staan allebij wel in 1 database maar in verschillende tabellen.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
<?php
ini_set('display_errors',1); // 1 == aan , 0 == uit
    error_reporting(E_ALL | E_STRICT);
include('../includes/config.php');

if ($_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST')
{

$gebruiker_query = "SELECT * FROM members WHERE gebruiker_naam = '".mysqli_real_escape_string($con, trim($_POST['gebruikersnaam']))."';";
  $gebruiker_sql   = mysqli_query($con, $gebruiker_query)or die(mysqli_error());
  $gebruiker_tellen= mysqli_num_rows($gebruiker_sql);
   if ($gebruiker_tellen == 1){
      $rij = mysqli_fetch_array($gebruiker_sql);
               if(sha1($_POST['wachtwoord']) == $rij['gebruiker_wachtwoord']){
                session_start();
                   $_SESSION['member_gebruiker_id']   = $rij['member_gebruiker_id'];
                   $_SESSION['gebruiker_naam'] = $rij['gebruiker_naam'];
                   $_SESSION['gebruiker_rank'] = $rij['gebruiker_rank'];
                header('Location: index1.php');
               }
else{
                   echo 'Fout bij het inloggen. Probeer het opnieuw';
               }
    }
else{
        echo 'Fout bij het inloggen. Probeer het opnieuw';
    }
}
else{
    echo '<br />

<table width="400px" align="center" valign="top" border="0" bordercolor="#0000A0" cellpadding="5" cellspacing="0">
  <form method="POST" action="inloggen.php">
    <tr>
      <td align="left">Naam:</td><td><input type="text" name="gebruikersnaam"></td>
      <td align="left">Wachtwoord:</td><td><input type="text" name="wachtwoord"></td>
      <td><input type="submit" name="inloggen" value="Inloggen"></td>
      <td>&nbsp;</td><td><a href="?uitloggen">uitloggen</a></td>
    </tr>
  </form>'
;
}

?>

En dit staat er in de logout
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
session_start();
include ("../includes/config.php");
session_destroy();
header('Location: index.php');
echo '<h3 align="center">Je bent successvol uit gelogt. <a href="inloggen.php">Klik hier</a>&nbsp; om in te loggen !</h3>';
?>

Ik heb al geprobeerd met header('Location: admin/index.php') en header('Location: members/index.php') maar dat werkt niet, en ook zonder header('Location: index.php') niet.

Wat doe ik fout?
Gewijzigd op 05/03/2014 18:05:05 door Niek Kasius
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 13:17:57
 
Milo S

Milo S

05/03/2014 18:58:51
Quote Anchor link
Met sessions_destroy verwijder je simpelweg alle sessies. Kijk maar in de handleiding van php.net.

Je probleem is te verhelpen met de functie unset.
Gewijzigd op 05/03/2014 19:00:32 door Milo S
 
Niek Kasius

Niek Kasius

20/03/2014 16:28:37
Quote Anchor link
Dat werkte ook niet met unset, omdat ik had een index namelijk dit had staan:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
<?php
session_start();
if(isset($_GET['uitloggen'])){
    session_unset();
    header('Location: index.php');
}
[
/code]

En nu ik dat verwijderd heb, En de logout heb geinclude op deze manier

[code]
[
code]<?php
echo '<div id="content">';  
if(isset($_GET['teamtoevoegen'])){
   include('team_toevoegen.php');
}
elseif(isset($_GET['wedstrijdtoevoegen'])){
   include('wedstrijd_toevoegen.php');
}
elseif(isset($_GET['standbewerken'])){
   include('stand_bewerken.php');
}
elseif(isset($_GET['uitloggen'])){
   include('uitloggen.php');  
}
else{
   include('admin_text.php');          
}
}
elseif(isset($_GET['registreren'])){
 include('registreren.php');      
}
else{    
   include('inloggen.php');
}[
/code]  

in de logout.php dit heb gezet:

[
code]
[
code]<?php
if (isset($_SESSION['gebruiker_id'])) {  
    unset($_SESSION['gebruiker_id']);
    header('Location: index.php');    
}
  
?>



Werkt het nu perfect
Gewijzigd op 20/03/2014 16:38:10 door Niek Kasius
 
Frank Nietbelangrijk

Frank Nietbelangrijk

20/03/2014 17:02:18
Quote Anchor link
Je moet natuurlijk niet de functie unset verwarren met session_unset. Die laatste mag in jouw situatie niet meer voorkomen omdat dan alle session variabelen om zeep geholpen worden.
 
Niek Kasius

Niek Kasius

20/03/2014 17:21:55
Quote Anchor link
wat bedoel je? ik heb die session_unset toch al verwijderd nu dus is het toch goed zo.
Ik heb nu dit voor de admin
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<?php
include "../includes/header.php";
echo '<div id="header">';
session_start();
if(isset($_SESSION['gebruiker_id'])){
echo '<table width="100%">
<tr>
<td align="center" width="33%">&nbsp;</td>
<td align="center" width="33%"><b>BILJART ADMIN</b><br /><a href="../index.php">(bekijk stand)</a><br /><a href="../uitslagen.php">(bekijk uitslagen)</a></td>
<td align="right" valign="top" width="33%">Hallo<b>&nbsp;'
.$_SESSION['gebruiker_naam'].'</b>
 <a href="?uitloggen">uitloggen</a>&nbsp;&nbsp;&nbsp;</td>
</tr>
</table>
</div>
<div id="content">'
;  
if(isset($_GET['teamtoevoegen'])){
   include('team_toevoegen.php');
}
elseif(isset($_GET['wedstrijdtoevoegen'])){
   include('wedstrijd_toevoegen.php');
}
elseif(isset($_GET['standbewerken'])){
   include('stand_bewerken.php');
}
elseif(isset($_GET['uitloggen'])){
   include('uitloggen.php');  
}
else{
   include('admin_text.php');          
}
}
elseif(isset($_GET['registreren'])){
 include('registreren.php');      
}
else{    
   include('inloggen.php');
}

?>

<div id="footer">
<a href="index.php">Terug</a>
</div>
</div>



En voor de members bijna het zelfde met username als session
 
D B

D B

20/03/2014 17:44:26
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
<?php
session_start();
if(isset($_GET['uitloggen'])){
session_unset();
header('Location: index.php');
}

?>


Waar heb je dit staan, dit kan namelijk wel eens de fout geven... je unset hier de session....
Gewijzigd op 20/03/2014 17:45:04 door D B
 
Niek Kasius

Niek Kasius

21/03/2014 00:44:29
Quote Anchor link
D B
dit staat nergens meer, kijk maar eens in de reactie onder die van Milo S.
ik had dat erin staan, En dat gaf geen fout als er maar 1 inlogger was blijkbaar want ik kon dat niet testen op de localhost omdat ik daar niet kan met meerdere namen tegelijk kan inloggen.
Maar nu heb ik het werkend.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.