Lumoz v2

Overzicht

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Functie omschrijving Veel begeleiding en de kans om je verder te ontwikkelen als software developer. Dat kunnen wij jou bieden bij deelname aan deze leuke traineeship. Je krijgt een mentor toegewezen die jou alle kneepjes van het vak leert. Heb jij al wat ervaring als software developer? Daar worden wij heel blij van! Lees snel verder! Bedrijfsprofiel Als software developer neem je deel aan een trainings programma in de omgeving van Haarlem waar je persoonlijk wordt begeleidt, zodat je alle kneepjes van het vak leert. Aan de hand van jouw kennis en ervaring krijg je een persoonlijk opleidingstraject. Je gaat

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

PHP Laravel Ontwikkelaar

Functie omschrijving Weet jij alles over Laravel en krijg je energie van het developen van software hiermee? Laat het weten want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch voor klein bedrijf welke softwareoplossingen maakt voor hun klanten. Jouw taken hierbij: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Documentatie schrijven over applicaties. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein bedrijf. Er werken circa 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end

Bekijk vacature »

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

Lead Java Developer

Dit ga je doen Je taken bestaan onder andere uit: Het aansturen van een development team bestaande uit 8 collega's op technisch maar ook HR gebied; Het maken van strategische keuzes omtrent de (nieuw)bouw van deze applicatie; Het maken van technische ontwerpen; Hands-on mee ontwikkelen met het team (met o.a. Java, Spring, Angular, REST); Reviewen van code en feedback geven op collega developers. Hier ga je werken Als Lead Software Developer ben je verantwoordelijk voor één van de vier Agile Java ontwikkelteams die bouwen aan technologie die duizenden instanties wereldwijd verbindt. Dit Agile team, data Jira en Confluence gebruikt en

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Boskoop dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten.Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten goed verlopen. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen

Bekijk vacature »

Junior Outsystems developer

Functie Als junior Outsystems developer wordt jij onderdeel van een multidisciplinair team van 23 software engineers. Ons team werkt agile en termen als Continuous Integration en Continuous Delivery zijn bij ons dagelijkse koek. Wij werken aan uitdagende en afwisselende projecten met als doel onze klanten een totaal oplossing aan te bieden. Als junior Outsystems developer krijg jij bij ons de kans om jezelf te ontwikkelen naar een volwaardige ervaren en gecertificeerde Outsystems developer. Jij een team met ervaren mensen (10+ ervaring) om je heen. Zo heb jij niet het gevoel dat jij meteen in het diepe wordt gegooid en uiteraard

Bekijk vacature »

Senior Front-end Developer

Wordt jij de nieuwe Front end specialist / developer? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Onze klantenkring is groot en divers, dat vraagt om flexibiliteit van jou. Tegelijkertijd betekent dit dagelijks nieuwe dingen leren én dat geen werkdag hetzelfde is. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling waarbij iedereen welkom is, zowel binnen als

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel, Docker, Gitlab-CI)

Functie Het IT-team bestaat momenteel uit 4 ontwikkelaars. Ieder onderdeel van de software draait op aparte servers en het bestaat dus echt uit verschillende componenten intern ontwikkeld en je werkt aan alle facetten. Van uitbreiding van de core tot maatwerk voor de klant. Ook liggen er verschillende uitdagingen op servervlak en databases. Je zult de eerste periode veel samenwerken met de lead developer om vervolgens echt je gang te gaan binnen de software. Een groot deel van de systemen is gebouwd met behulp van het Laravel framework en PHP (minimaal 7.2), Docker voor lokaab gebruik en Gitlab-CI voor het deployen

Bekijk vacature »

Ambitieuze medior developer

Wat je gaat doen: Heb jij al een paar jaar ervaring als developer maar wil jij naar the next level? In ons NextLevelDev Programma helpen wij jou om de volgende stap te zetten: een mooi programma aan trainingen op het gebied van Java, hippe frameworks, Agile/Scrum, OCP-certificering en optioneel: andere JVM-talen als Kotlin en Scala; Cloud (AWS, Azure, GCP) Soc Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun

Bekijk vacature »

C++ Ontwikkelaar

Functieomschrijving Ben jij als software ontwikkelaar toe aan een nieuwe uitdaging? Dan zoeken wij jou! Voor het maken van de procesbesturingssoftware gebruiken onze projectteams een in C++ en C# geschreven tool. Dit is een gedistribueerd object framework wat alle kernfuncties biedt voor een procesautomatisering. Verder zullen jouw werkzaamheden o.a. bestaan uit: Ontwerpen, programmeren en testen van product aanpassingen; Analyseren van vragen en wensen van gebruikers en deze vertalen naar een functioneel ontwerp; Inzichtelijk maken van voortgang omtrent softwarewerkzaamheden, o.a. door middel van SCRUM; Continu toetsen van het effect van nieuwe releases op andere tools en processen; Implementeren van nieuwe product

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Breda ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van software. Daarnaast ben je voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Hieronder een kort overzicht van jouw takenpakket: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony Framework; Het schrijven van een schone en efficiënte codes; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klant; Onderhouden en updaten van bestaande applicaties die zijn gebouwd met het

Bekijk vacature »

Junior Front-End Developer

Je maakt een vliegende start van je carrière, door meteen mee te bouwen aan de digitale oplossingen van Coolblue. Wat doe je als Junior Front-End Developer bij Coolblue? Als Junior Front-End Developer ben je meteen vanaf de start onderdeel van een development team. Je kijkt veel mee met collega’s en volgt trainingen. Op dat moment komt je wil om te blijven leren naar boven. Daarnaast pak je in de sprints ook je eigen stories op om Coolblue iedere dag een beetje beter te maken. Je sterk analytisch vermogen komt dan goed van pas! Ook Junior Front-End Developer worden bij Coolblue?

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 4 volgende »

- Pepijn  -

- Pepijn -

19/05/2012 16:57:09
Anchor link
http://lumoz.t15.org/
V1 was gemaakt met whear Prut dus,
Graag kritische meningen.
MVG,
Pepijn
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 14:55:34
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/05/2012 17:02:10
Anchor link
Eerste indruk: Saai

- Reden: 'Goed beveiligd', zijn Facebook, Hyves, etc dat niet dan? Ik vind dit geen goed argument om lid te worden, net als 'Altijd online'...
Wat maakt je nou unieker dan de andere sites?

- Wat kan ik nou op Lumox, en warom moet ik me aanmelden? Is het een forum, kan ik er spelletjes op spelen, staan er youtube-films op etc...?

- "Je account is aangemaakt. Je hebt een email ontvangen om je account te activeren."
Tof, mag ik me nog een keer registreren, ik zie opeens nog een registratie-formulier?

- Account activatie per mail is niet verplicht. Ik kan al direct inloggen. Handig, maar lijkt me niet de bedoeling...

- Ik check mijn mail:
Quote:
Hoi aar
Je ontvangt hierbij je activatie code
Ga naar deze link:
http://lumoz.t15.org/?p=activeren&gebruiker=aar&c=9ab92d6726041cc2df094b25f56456436bcf


Ok, ik werk op een tablet bijv. en zie geen link? Wat moet ik dan doen? Ik snap niks van computers....

- Leuke titel: Welkom, heet je site zo? Volgens mij heet deze Lumoz? Succes met je geweldige indexatie in Google...

- Is dit serieus?
Quote:
[b]Deze oproep is voor alle mensen op aarde, oprotten dus André Kuipers!

Afgezien van de foute UBB-code zie ik dit ook al een flame naar onze gelieve astronaut in de ruimte.

- Ik kijk in het forum, en zie dit: Kletstopic\'s
Waarom die apostrof? Niet netjes...

(Noot: Ik heb als voorbeeld ook de bril van een 'beginner' opgezet)

Kortom, niks boeiend, maak er eens een keer werk van, en kijk eens naar andere sites (niet jatten)...
Gewijzigd op 19/05/2012 17:08:44 door - Ariën -
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

19/05/2012 17:07:13
Anchor link
Lumox?
Tis lumoz van licht
Je kan er profielen maken
Op een forum
games spelen
en meer

Toevoeging op 19/05/2012 17:08:40:


- Leuke titel: Welkom, heet je site zo? Volgens mij heet deze Lumoz? Succes met je geweldige indexatie in Google...

alle titels van de pagina zijn bv forum | lol
Dus welkom op de begin pagina
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/05/2012 17:09:38
Anchor link
Kijk, en daar op de begin pagina komt komt Google op.

Die vragen die ik hier vraag, dat zijn kritische punten om je site mee aan te passen, en geen vragen die ik je hier in dit topic vraag.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

19/05/2012 17:10:20
Anchor link
We zullen er naar kijken
 
Piet Jansen

Piet Jansen

19/05/2012 17:11:23
Anchor link
Wil je dat deze site populair wordt of doe je dit voor de lol? Ik kan deze site met zo'n ontwerp en uitstraling niet serieus nemen, evenals de overige bezoekers. Probeer je eens te verdiepen in ontwerpen.

Dit ziet er uit als freestyle HTML/CSS prut...

Voor de rest ga ik geen gedetailleerde tips geven, want dan ben ik over twee weken nog bezig.

Kijk eens even naar een paar Sillicon Valley start up websites. Die zien er altijd wel mooi uit en sluiten mooi aan bij jouw concept (zover ik die begrijp door naar je homepage te kijken).

Ik bedoel het absoluut niet kwaad, maar zulke websites kan niemand zomaar serieus nemen omdat het ontwerp belabberd is.

Je had toch ook Zymoc? Wat is daarmee gebeurt? Heb je nu hetzelfde concept een andere naam gegeven?
Gewijzigd op 19/05/2012 17:12:44 door Piet Jansen
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

19/05/2012 17:13:07
Anchor link
Voor de lol maar het moet ook populair worden

Zymoc?
die was prut en werd gehackt door een medewerker
Toen ging ik verder met whex die gestopt is on prive redenen
 
Piet Jansen

Piet Jansen

19/05/2012 17:15:44
Anchor link
Oké, dus ook populair? Verdiep je maar snel in ontwerpen. Het is namelijk zo dat als je mooi kunt ontwerpen, je een betere uitstraling geeft. Vooral een web-applicatie die mensen met elkaar moet verbinden, moet er goed uit zien. Als je dit populair wilt krijgen, moet je een hele make-over doorvoeren met ontwerpen en je website gewoon mooier maken. Dit ziet er niet functioneel uit. Het ziet er erg statisch en dood uit. Let daar op, vooral als je een soort social network/community site probeert te maken.
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

19/05/2012 17:16:52
Anchor link
Ok we zullen er op lette
 
Piet Jansen

Piet Jansen

19/05/2012 17:18:31
Anchor link
Wie is we? Zit hier een heel tech-team achter dan? Dus je hebt dit nog niet alleen gedaan? Probeer eens een echte front-end developer onder de arm te nemen.
Gewijzigd op 19/05/2012 17:18:56 door Piet Jansen
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

19/05/2012 17:19:31
Anchor link
Ik en een paar andere scripters De namen wil ik niet zeggen omdat ze anoniem op het internet moeten blijve
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/05/2012 17:25:20
Anchor link
Pepijn --- op 19/05/2012 17:19:31:
Ik en een paar andere scripters De namen wil ik niet zeggen omdat ze anoniem op het internet moeten blijve

Hihi...

Quote:
Lumoz is gemaakt door het bedrijf Renswebsites dat word beheerd door Pepijn & Rens.


Op http://www.openkvk.nl/Renswebsites kan ik geen inschrijving van dit bedrijf vinden? Alle inkomsten zijn dus 'zwart', zal de belastingdienst tof vinden.
Gewijzigd op 19/05/2012 17:27:11 door - Ariën -
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

19/05/2012 17:26:55
Anchor link
Lumoz is gemaakt door het bedrijf Renswebsites dat word beheerd door Pepijn & Rens.
Ja maar dat is Renswebsites
Lumoz word beheerd door mij Ro* joe*** ja****
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/05/2012 17:27:55
Anchor link
Ik zie geen KvK inschrijving voor dat bedrijf? Is het wel een bedrijf?

Ik denk dat het zinvoller is dit topic te sluiten, meerendeel van de kritiek is gewoon hetzelfde al voorgaande sitechecks, waar weinig mee gedaan wordt.

Doe er gewoon eens wat mee, en kom eens over een maand of wat terug (ja, een layout bouw je niet zomaar eventjes) met een fatsoenlijk iets.
Gewijzigd op 19/05/2012 17:29:06 door - Ariën -
 
- Pepijn  -

- Pepijn -

19/05/2012 17:28:43
Anchor link
Nee tis geen bedrijf dat word het pas als ik .nl heb
Maar we hebben een server nodig..
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/05/2012 17:32:58
Anchor link
Echt, bekijk gewoon eens het kritiek van ons allemaal, en ook die van Piet.
Met dit ga je het niet ver schoppen, en dat durf ik niet eens te wedden, maar ik weet het zo goed als zeker.

Toevoeging op 19/05/2012 17:34:16:

Leuk dat je me bant, maar waarom?
Vanwege mijn kritiek?
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

19/05/2012 17:36:17
Anchor link
Genoeg hostingbedrijven. Voor onder de 35 euro per jaar heb je webruimte, mailadressen, databases en een .nl domeinnaam.

Forum: 'Dit topic is alleen voor 12 plussers, ben je jonger dan is dit eigen risico!' --> wat is dat dan voor leeftijdsgrens??

"Registreer jezelf snel en je zal meteen te weten komen dat wij beter zijn dan andere vage websites." --> je beweert veel, maar kan het niet terugvinden op je site.

Wel grappig (?):
http://www.renswebsites.tk/ --> De pagina verwijst niet op een juiste manier door

Firefox heeft vastgesteld dat de server het verzoek voor dit adres doorverwijst op een manier die nooit zal eindigen.

Als je professioneel wilt overkomen, ga je niet werken met een .tk domein...
Gewijzigd op 19/05/2012 17:43:13 door Obelix Idefix
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/05/2012 17:37:34
Anchor link
Low-budget al voor 15 euro....

Toevoeging op 19/05/2012 17:42:54:

Pepijn --- op 19/05/2012 17:07:13:
games spelen
en meer

Wat dan, en waar staan die spelletjes?
 
Wouter J

Wouter J

19/05/2012 17:43:47
Anchor link
Altijd leuk als je in de code kijkt van een website van een beginner die her en der wat copy/past:
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="en" lang="en">
Volgens mij is je site in het Nederlands?

Dan kijken we verder:
- Wel erg weinig informatie in de title tag en de meta description
- Die CDATA tags zijn XML, niet (x)HTML. Ze zijn ook echt niet meer nodig...
- <div id="info"> is niet een element voor een titel. Gebruik daarvoor <h1> t/m <h6>
- een menu maak je op als een lijst
- id mag maar 1 keer voorkomen, gebruik een class als iets vaker voorkomt
- Tekst die in een alinea staat (alle tekst dus praktisch) hoort ook in een paragraaf tag (<p>) thuis
- font tag komt uit tijdperk dinosaurus en mag nu echt niet meer gebruikt worden
- eerst heelveel CSS code en dan pas een reset? Lijkt me een verkeerde volgorde...
- #blue is geen kleur
- een border heeft altijd een stijl nodig

JE design zelf:
- zet eens iets meer ruimte tussen de boxen
- verzin eens iets origineels als logo, dit heb je nu al bij elk design
- contrast tussen logo en background is laag
- overal contrast is laag
- footer tekst zweeft
- staat wel erg weinig tekst op de site vind je niet?
- maak eens een iets vrolijkere achtergrond. van dat harde staal is echt niks leuks aan, behalve dat het het enige plaatje op de hele website is
- iets meer kleur mag ook wel, het is geen site voor een uitvaartscentrum
- spaties (%20) in een url zijn nooit heel geliefd
- iets meer padding is ook niet verkeerd

Quote:
Ik en een paar andere scripters De namen wil ik niet zeggen omdat ze anoniem op het internet moeten blijve

Vreemd dat ze anoniem moeten blijve, is het een soort sekte die je wilt opbouwen?
Ook bestaat jouw team uit 2 mensen: Rens en Pepijn. En staat het op naam van RensDesign
Gewijzigd op 19/05/2012 18:36:57 door Wouter J
 
Lord Gaga

Lord Gaga

19/05/2012 17:45:24
Anchor link
Pepijn --- op 19/05/2012 17:26:55:

Lumoz is gemaakt door het bedrijf Renswebsites dat word beheerd door Pepijn & Rens.
Ja maar dat is Renswebsites
Lumoz word beheerd door mij Ro* joe*** ja****


Rob, Joella en Janine? :x
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

19/05/2012 17:46:07
Anchor link
Leuk, devvende dames :-)
 

Pagina: 1 2 3 4 volgende »

 

Dit topic is gesloten.



Overzicht

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.