MAILING BOM

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Java developer

Als Java Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende community die bestaat uit ruim 100 gepassioneerde Java professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfs kritische systemen voor onze klanten in regio Noordoost zoals DUO, ING, CJIB en Tendernet. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We organiseren regelmatig technische Meetups en doen veel aan kennisdeling. Sogetisten hebben plezier in hun werk en staan

Bekijk vacature »

.NET developer

Wat ga je doen als Full stack .NET developer Microsoft 365? Je stelt je op als sparringpartner voor het team en PO over toekomstige functionaliteiten, architectuur en mogelijke nieuwe producten. Je bent mede-verantwoordelijk voor het vertalen en omzetten van een user story in een passend technisch design. Je implementeert functionaliteiten op basis van een technisch design en user story. Je bent mede-verantwoordelijk voor het beheer van Azure DevOps, waaronder het beheer van GIT, Build Pipelines, Release Pipelines en geautomatiseerde testen. Hier herken jij jezelf in Hbo werk- en denkniveau of hoger aangevuld met relevante certificeringen en/of cursussen; Minimaal 3 jaar

Bekijk vacature »

Back-end Developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden je HBO ICT Informatica diploma in ontvangst mogen nemen? Of heb je een aantal jaar ervaring als Software Developer en ben je klaar voor een nieuw hoofdstuk in jouw carrière? Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Goirle zijn wij op zoek naar een junior/medior Back-end Developer met affiniteit met MS Acess. Samen met een vooruitstrevend team ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van maatwerk software voor hun klanten. Je hebt kennis of ervaring van SQL en affiniteit met MS Acess. Je bent klantvriendelijk en flexibel ingesteld en vindt het leuk om klanten te

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Junior Software developer

Functie Als junior .NET ontwikkelaar start jij in een compact team met drie ervaren .NET ontwikkelaars. Wij werken op projectbasis en begeleiden zelf het hele traject van A tot Z. Wij bieden jou dan ook een brede functie aan met veel technische uitdaging! Ons traject ziet er als volgt uit: 1) Wij analyseren de behoefte van onze klant 2) Wij werken de behoefte uit en vertalen dit naar technische werkzaamheden en maken een uren/kosten schatting; 3) Wij gaan aan de slag met het ontwikkelen van het product met directe feedback van de klant, zodat datgene gerealiseerd wordt, wat gewenst is;

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Wil jij bij een platte en informele organisatie werken? Lees dan snel verder! Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam dat zich gespecialiseerd heeft in het realiseren van veilige netwerkverbindingen zijn wij op zoek naar een leuke software developer ter versterking van het huidige team. Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen PHP, JAVA en Node.js. Je gaat klanten ondersteunen op het gebied van geleverde software en webapplicaties. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving Startende Software Ontwikkelaar gezocht met kennis van C# .NET! Ben jij net klaar met je opleiding en ben je op zoek naar je eerste echte werkervaring? Of heb jij al enige werkervaring maar ben toe aan iets nieuws? Dan is dit de perfecte kans voor jou! Wij zoeken namelijk een Junior Software Ontwikkelaar die klaar is voor een nieuwe uitdaging bij een leuke werkgeven in de regio Zeist. In deze functie werk jij vaak aan verschillende projecten en ga je bij klanten op bezoek. Ben jij op zoek naar een functie met uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid? Dan is

Bekijk vacature »

Informeel bureau zoekt Senior PHP developer

Functie Als senior PHP developer neem je het voortouw in ontwikkeltrajecten en ben je in staat werk uit te leggen aan collega’s om zo je kennis met hen te delen. Je deinst niet terug voor ingewikkelde projecten. Deze zie jij alleen maar als uit uitdaging. Je werkt doorlopend aan klantcases (en hierdoor je klant echt leert kennen), maar toch ben je afwisselend bezig. Dit alles in een vrije en ontspannen werksfeer, met een team van gelijkgestemde. Binnen de development teams werken ze met o.a. PHP, Laravel, React, Node, Elastic, Amazon AWS, JIRA, Solid, Domain-driven-design, Doctrine, Redis, docker, Kubernetes, CI, PHP

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als ervaren Software Engineer wordt jij verantwoordelijk voor het bedenken en ontwikkelen van technische (maatwerk) oplossingen voor onze klanten en dit samen met de klant af te stemmen. Jij wordt o.a. verantwoordelijk voor de doorontwikkeling het software pakket welke voor ons enorm belangrijk is. Dit pakket zorgt er namelijk voor dat wij complete productielijnen kunnen aansturen en monitoren. Daarnaast heb jij actief contact met onze hoofdvestiging om het software achter een van onze systemen te verbeteren en te herschrijven. Momenteel zijn onze C# applicaties geschreven met o.a. Winforms. Echter hebben wij de actieve ambitie om dit te gaan herschrijven

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Om half 9 kom jij binnen en pak jij als eerst natuurlijk een bakje koffie of thee. Vervolgens ga jij je voorbereiden op de stand-up van kwart voor 9. Zijn er bijvoorbeeld dingen waar jij nog tegen aan loopt? Of is er nog code die getest of gereviewd moet worden? Vervolgens starten jullie met de stand up en na de stand up zoeken jullie elkaar op en gaan jullie aan de slag. Als team met 6 developers werken jullie in drie wekelijkse sprints. Het einde van een sprint is altijd op een donderdag zodat jullie op vrijdag de demo

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

Junior Software Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een Junior Software Developer!? Sta jij aan het begin van jouw loopbaan of heb jij misschien al enige ervaring? Vind jij het daarnaast belangrijk om jezelf constant te kunnen ontwikkelen en uitdagen? Lees dan snel verder! Voor een vooraanstaand softwarehuis in Nieuwegein ben ik op zoek naar een Junior Software Developer. De eigenaar van het bedrijf is ervan bewust dat je als junior nog een hoop kan leren, waardoor je de eerste maanden veel begeleiding en diverse trainingen krijgt. Daarna ga je samen met je collega's aan zowel kleine als grote projecten werken.

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »
Gifo

Gifo

12/12/2005 15:31:00
Quote Anchor link
Hoi,

Ik heb een beetje een probleem.
Ik heb een mailinglist aangemaakt voor mijn site. Toen ik deze ging testen deed hij het wel, maar zo goed dat hij nu hetzelfde mailtje blijft verzenden!

Het gaat nog erg hard ook, nu al meer dan 100.000.
Ik heb de database inmiddels verwijderd maar volgens mij is het probleem hier nog niet mee opgelost. Heeft iemand enig idee wat ik kan doen om dit te stoppen?????????????????????/
 
PHP hulp

PHP hulp

12/05/2024 09:03:28
 
Niels

Niels

12/12/2005 15:32:00
Quote Anchor link
De pc waar je site op staat uitzetten, reboten, script weggooien, iig niet meer aanroepen, en dan verbeteren :)
 

12/12/2005 15:32:00
Quote Anchor link
Script verwijderen :)

Maar wat is het script?
 
Gifo

Gifo

12/12/2005 15:36:00
Quote Anchor link
PC uitzetten is enigzins een probleem aangezien deze bij een externe partij staat.
Moet ik hun vragen om dit te doen?
 
Gifo

Gifo

12/12/2005 15:37:00
Quote Anchor link
Je bedoeld de php pagina die ik online had gezet?
Dat heb ik gedaan, maar nog altijd niets.............
Nou ja niets: 120.000 keer niets inmiddels
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

12/12/2005 15:59:00
Quote Anchor link
Als het script weg is lijkt het me stug dat de mails door blijven gaan... Misschien zijn er nu nog 20.000 onderweg ofzo, maar ik denk eigenlijk niet dat het nieuwe emails zijn...
 
Gifo

Gifo

12/12/2005 16:03:00
Quote Anchor link
OK, TOP!
Ik hoop het. Even afwachten nog en dan maar zien.

Zo niet dan meld ik mij wel weer even,

THANKS SO FAR!
 
Martijn B

Martijn B

12/12/2005 16:08:00
Quote Anchor link
Je mailing script doet het dus erg goed ;D

Je had eerst ff in het klein moeten testen , denk ik.
Gewijzigd op 12/12/2005 16:09:00 door Martijn B
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

12/12/2005 16:13:00
Quote Anchor link
Het is maar een gokje hoor... Ik ben geen mail-bom expert ofzo (A) :P
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

12/12/2005 16:18:00
Quote Anchor link
Een php script blijft doorlopen, ookal heb je hem verwijderd. Totdat het max _ execution _ time is bereikt, dat zal standaard zo'n 30 seconden zijn.
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

12/12/2005 16:19:00
Quote Anchor link
Hoeveel mails zouden er dan verstuurd kunnen worden?
200.000?
 

12/12/2005 16:19:00
Quote Anchor link
Hey,

Heb ik ook een keer voor de gein gedaan. Kwam op het internet toevallig een scriptje tegen.

Eén miljoen mailtje naar een kamaraad, helaas werkte deze op ministery.

Is dus niet bepaald handig. (wist ik toen veel kreeg ook altijd mail van hem)

Dus toen kreeg ik een brief van justitie.
Site is 3 weken geblokeerd geweest.

Als ik dat had geweten had ik het nooit gedaan.

Groeten,

Kees van Dijk
 
Gifo

Gifo

12/12/2005 16:28:00
Quote Anchor link
Martijn!:
Je mailing script doet het dus erg goed ;D

Je had eerst ff in het klein moeten testen , denk ik.


Ik dacht ik test hem met 1 gebruiker en een mailtje met alleen :test: erin
Kan niet kleiner toch?
 
Gifo

Gifo

12/12/2005 16:29:00
Quote Anchor link
Arjan:
Een php script blijft doorlopen, ookal heb je hem verwijderd. Totdat het max _ execution _ time is bereikt, dat zal standaard zo'n 30 seconden zijn.


Klinkt goed. Kan ik dit ergens instellen aanpassen, stopzetten, wat dan ook.
Waar vind ik dat?
Oftewel: help?
 
Gifo

Gifo

12/12/2005 16:30:00
Quote Anchor link
Keeszie:
Hey,

Heb ik ook een keer voor de gein gedaan. Kwam op het internet toevallig een scriptje tegen.

Eén miljoen mailtje naar een kamaraad, helaas werkte deze op ministery.

Is dus niet bepaald handig. (wist ik toen veel kreeg ook altijd mail van hem)

Dus toen kreeg ik een brief van justitie.
Site is 3 weken geblokeerd geweest.

Als ik dat had geweten had ik het nooit gedaan.

Groeten,

Kees van Dijk


Enig idee hoe dit uiteindelijk gestopt is? Ik zit niet te wachten totdat het er 1 miljoen zijn!!!!
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

12/12/2005 16:33:00
Quote Anchor link
Een goede mailserver doet er opzich weinig mee. Eg, zal het niet eens merken...

Je zou het kunnen testen, pak een loopje met een mail(), max execution time op 5 seconden en gaan.

Ik gok rond de 3000 mailtjes per seconden, kom je op een totaal van 90000 mailtjes.

Maar afhankelijk van of de server bijv. locaal draaid ipv een smtp server bij een provider zou dat wel eens wat meer kunnen zijn.
 
Arjan Kapteijn

Arjan Kapteijn

12/12/2005 16:38:00
Quote Anchor link
Heb jijzelf rechten op die bak? als in shell ofzo?
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.