Meerdere rijen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Functie omschrijving Psst hé jij daar! Op zoek naar een nieuwe uitdaging als developer? Wacht niet langer en reageer direct. In deze functie ga je bij een familiebedrijf werken als developer. Je gaat maatwerk software ontwikkelen met de Microsoft stack. Je gebruikt technieken als C#, ASP.NET en MVC. Je werkt in een leuk team van andere developers. Je krijgt veel vrijheid in je werk en kan flexibel werken. Dagje thuiswerken? Geen probleem! Daarnaast is er veel ruimte om écht mee te denken met het bedrijf en met de klanten. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Vanaf

Bekijk vacature »

Full-stack Developer

As a Full-stack developer at KUBUS, you will develop the (web)applications and services of BIMcollab. You will work on both the front- and back-end. As a software company, KUBUS is in a unique position. We build our own products that are used by tens of thousands of users worldwide. Our company is just the right size: big enough to make a real impact in the market, but small enough that as an individual developer you can have an impact and really make a difference. Our development team consists of over 40 developers, testers, scrum masters and product owners, divided over

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework. Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Je komt te werken in een klein team van developers, die zich voornamelijk bezighouden met back-end development. Verder staat dit

Bekijk vacature »

Medior/Senior Python developer

Functie Jij als Senior Python developer hebt al ruime ervaring opgedaan. Bedrijven komen bij de organisatie om technische vraagstukken op te lossen. Jij als specialist bent dus de representatie van deze kwaliteit. Je zult de keuze krijgen tussen lange of korte projecten waarin je komt te werken in multidisciplinaire teams. Projecten die je gaat uitvoeren zijn zeer uitlopend. Zodoende kun je aan de ene kant kiezen voor een greenfield project en stroom je bij een ander project midden in een migratietraject in. Voor de ene klant ontwikkel je ene nieuwe portal en voor het andere project duik je veel meer

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Digital Agency

Functie Jij als Front end developer komt te werken in een van de 8 multidisciplinaire teams binnen de organisatie. Deze teams werken op basis van Scrum agile in 2 wekelijkse sprints. De grootte van de teams varieert van 9-14 collega’s en bestaan altijd uit één of meerdere project managers en een project manager. Samen met je team werk je aan verschillende projecten voor uiteenlopende klanten zoals grote multinationals tot het kleine mkb. De stack waarmee gewerkt wordt is voornamelijk Javascript, ES6, Es.next, HTML, CSS, React.js en Node.js. Wat deze organisatie onderscheid is dat ze echt langdurige partnerships aangaan met hun

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in de regio van Bergen op Zoom ben je als PHP Developer niet alleen gefocust op het ontwikkelen van Software. Daarnaast ben je ook voortdurend bezig met het zoeken naar nieuwe mogelijkheden en innovaties die essentieel kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Je deelt veel kennis en informatie met het team en ontvangt deze dan ook graag terug. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Bedrijfsprofiel Deze uitdagende opdrachtgever is ruim 20 jaar actief in de regio Bergen op Zoom. Het vooruitstrevende team staat de hele dag voor je klaar om je te helpen en ondersteunen.

Bekijk vacature »

Lasrobot Programmeur

Over de functie Off-line programma’s maken die het beste resultaat bij de lasrobot mogelijk maken De programma’s met behulp van teach verder optimaliseren Proactief meedenken over oplossingen en over de juiste invulling van lasmallen Het lasrobotproces zoveel mogelijk optimaliseren Over het bedrijf Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de engineering, productie en assemblage van samengestelde plaatwerkproducten en monodelen uit metaal. Onze klant werkt samen met het team aan de mooiste producten van de toekomst. Binnen dit bedrijf staat een sterk team van specialisten op het gebied van industrial design, mechanical engineering, in-house prototyping en all-round projectmanagement. Met daarbij uiteenlopende kennis in

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

Database developer - SQL

Functie omschrijving Kan jij goed overweg met complexe algoritmes en het schrijven van procedures in T-SQL? Heb jij al wat ervaring opgedaan met SQL en vind je het tijd voor de volgende stap? Lees dan snel verder! Dit software bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van logistieke software, is op zoek naar een ervaren SQL database developer. Jouw werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit: Je sluit aan bij meetings en brengt het gehele logistieke proces in kaart. Vervolgens ga je als lead developer aan de slag om de klus te klaren. Je stuurt het junior developer team en helpt, zo nodig,

Bekijk vacature »

Full stack developer Node.js

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Medior Java developer

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 3 volgende »

Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

08/01/2012 23:34:35
Quote Anchor link
Ik wil graag een index maken voor cadeaukaarten die bestaan.
Nou heb ik het af, maar nu krijg ik er maar 1, en er zijn inmiddels meerdere.


Hier is de code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
<?php
//SQL's
$sql = mysql_query("SELECT id, code, value, datum, user, status, door FROM cadeaukaarten ORDER BY datum DESC LIMIT 25") or die(mysql_error());
$res = mysql_fetch_array($sql);

$datum = $res['datum'];
$aangemaakt = $res['user'];
$gebruikt = $res['door'];
$code = $res['code'];
$credits = $res['value'];
$status = $res['status'];
?>


    <tr>

        <td class="subtop" width="20%">
            Datum aangemaakt
        </td>

        <td class="subtop" width="20%">
            Aangemaakt door
        </td>
        
        <td class="subtop" width="20%">
            Gebruikt door
        </td>
        
        <td class="subtop" width="20%">
            Code
        </td>
            
        <td class="subtop" width="20%">
            Credits
        </td>

        <td class="subtop" width="20%">
            Status
        </td>
            
    </tr>

        <tr>
            <td class='inhoud_c' width='20%' style='vertical-align: middle; background-color: '#606060'>
                <?=$datum?>
            </td>
            <td class='inhoud_c' width='20%' style='vertical-align: middle; background-color: '#606060'>
                <?=$aangemaakt?>
            </td>
            <td class='inhoud_c' width='20%' style='vertical-align: middle; background-color: '#606060'>
                <?=$gebruikt?>
            </td>
            <td class='inhoud_c' width='20%' style='vertical-align: middle; background-color: '#606060'>
                <?=$code?>
            </td>
            <td class='inhoud_c' width='20%' style='vertical-align: middle; background-color: '#606060'>
                <?=$credits?>
            </td>
            <td class='inhoud_c' width='20%' style='vertical-align: middle; background-color: '#606060'>
                <?=$status?>
            </td>
        </tr>



Ik hoop dat jullie me ermee kunnen helpen.

Alvast bedankt.
Gewijzigd op 08/01/2012 23:39:33 door Dylan Zoethout
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 01:36:41
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/01/2012 23:38:54
Quote Anchor link
Dan moet je een while loop gebruiken.

- Lijn 6 t/m 11 kan je overigens wel wegstrepen, want die variabelen zijn al beschikbaar, en het is onzinnig om die te verdubbelen.
- Zorg voor goede foutafhandeling


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
$result
= mysql_query("SELECT id, code, value, datum, user, status, door FROM cadeaukaarten ORDER BY datum DESC LIMIT 25");
if($result) {
    if(mysql_num_rows($result)>0) {
        while($res = mysql_fetch_array($result)) {
        // plaats hier wat er in de loop moet worden gedaan
        }
    }
else {
        // er is niks gevonden, toon een melding aan de gebruiker
    }
}
else {
// toon hier mysql_error(), want er ging wat fout in de query...
}
?>
Gewijzigd op 09/01/2012 00:30:27 door - Ariën -
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

08/01/2012 23:40:27
Quote Anchor link
Hoe bedoel je While loop?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/01/2012 23:42:30
Quote Anchor link
Et voila ^^
 
Eddy B

Eddy B

08/01/2012 23:42:37
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?=$datum?>


kan je beter vervangen door

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $datum; ?>


niet alle systemen ondersteunen short tags
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/01/2012 23:44:54
Quote Anchor link
Anthony Bijlsma op 08/01/2012 23:40:27:
Hoe bedoel je While loop?

Zoals je nu doet, krijg je altijd maar één record, het eerste van je array.
je wilt daarom je hele array moeten doorlopen, met while.
Gewijzigd op 08/01/2012 23:45:07 door - Ariën -
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

08/01/2012 23:44:59
Quote Anchor link
Bedankt Eddy.

Aar hoe moet ik dat integreren in mijn script?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/01/2012 23:46:31
Quote Anchor link
Anthony Bijlsma op 08/01/2012 23:44:59:
Bedankt Eddy.

Aar hoe moet ik dat integreren in mijn script?

Zie mijn code van 08/01/2012 23:38:54
Gewijzigd op 08/01/2012 23:46:49 door - Ariën -
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

08/01/2012 23:51:25
Quote Anchor link
// plaats hier wat er in de loop moet worden gedaan

Wat moet daar staan?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/01/2012 23:52:13
Quote Anchor link
Anthony Bijlsma op 08/01/2012 23:51:25:
// plaats hier wat er in de loop moet worden gedaan

Wat moet daar staan?

Wat staat er toch ;-)
Alles wat je steeds wilt herhalen.

$res['id'], $res['code'] etc.. kan je hierin gebruiken.
Gewijzigd op 08/01/2012 23:53:25 door - Ariën -
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

08/01/2012 23:53:19
Quote Anchor link
Ja maar ik bedoel wat ik er in moet zetten heb geen idee.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

08/01/2012 23:54:00
Quote Anchor link
Anthony Bijlsma op 08/01/2012 23:53:19:
Ja maar ik bedoel wat ik er in moet zetten heb geen idee.

Dat zeg ik net. Kijk eens logisch naar jouw script.
Je wilt blijkbaar iets herhalen.........
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

09/01/2012 00:02:42
Quote Anchor link
Zo?:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
<?php
//SQL's
$sql = mysql_query("SELECT id, code, value, datum, user, status, door FROM cadeaukaarten ORDER BY datum DESC LIMIT 25") or die(mysql_error());
$res = mysql_fetch_array($sql);

$datum = $res['datum'];
$aangemaakt = $res['user'];
$gebruikt = $res['door'];
$code = $res['code'];
$credits = $res['value'];
$status = $res['status'];
?>


    <tr>

        <td class="subtop" width="20%">
            Datum aangemaakt
        </td>

        <td class="subtop" width="20%">
            Aangemaakt door
        </td>
        
        <td class="subtop" width="20%">
            Gebruikt door
        </td>
        
        <td class="subtop" width="20%">
            Code
        </td>
            
        <td class="subtop" width="20%">
            Credits
        </td>

        <td class="subtop" width="20%">
            Status
        </td>
            
    </tr>
        
        <?php
$result
= mysql_query("SELECT id, code, value, datum, user, status, door FROM cadeaukaarten ORDER BY datum DESC LIMIT 25");
if($result) {
    if(mysql_num_rows($result)>0) {
        while($res = mysql_fetch_array($sql)) {
        ?>

                <tr>
            <td class='inhoud_c' width='20%' style='vertical-align: middle; background-color: '#606060'>
                <?php echo $datum; ?>
            </td>
            <td class='inhoud_c' width='20%' style='vertical-align: middle; background-color: '#606060'>
                <?php echo $aangemaakt; ?>
            </td>
            <td class='inhoud_c' width='20%' style='vertical-align: middle; background-color: '#606060'>
                <?php echo $gebruikt; ?>
            </td>
            <td class='inhoud_c' width='20%' style='vertical-align: middle; background-color: '#606060'>
                <?php echo $code; ?>
            </td>
            <td class='inhoud_c' width='20%' style='vertical-align: middle; background-color: '#606060'>
                <?php echo $credits; ?>
            </td>
            <td class='inhoud_c' width='20%' style='vertical-align: middle; background-color: '#606060'>
                <?php echo $status; ?>
            </td>
        </tr>
<?php
        }
    }
else {
        echo bad("Er zijn geen cadeaukaarten gevonden.");
    }
}

?>
Gewijzigd op 09/01/2012 00:09:12 door Dylan Zoethout
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/01/2012 00:05:50
Quote Anchor link
Niet helemaal, maar wel op de goede weg.

Het lijkt me onnodig om bovenaan op regel 8 t/m 17 een fetch_array te gebruiken. De loop is het enige wat je nodig hebt.
Ook mis je de punten om een variabele te koppelen aan een string.
En waar komt de bad() functie vandaan, en je mysql_error ontbreekt.
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

09/01/2012 00:10:10
Quote Anchor link
Wat moet ik nu doen? Want hij geeft 14 keer dezelfde aan.
Terwijl er 14 verschillenden zijn.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/01/2012 00:13:00
Quote Anchor link
Je $res variabele eens flink benutten in je whileloop?
$res['value'], $res['code'] etc...

Kijk eens logisch.... :-)
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

09/01/2012 00:14:04
Quote Anchor link
Heb ik toch gedaan?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/01/2012 00:14:54
Quote Anchor link
Nee, kijk maar goed binnen in je while() loop.
Gewijzigd op 09/01/2012 00:17:55 door - Ariën -
 
Dylan Zoethout

Dylan Zoethout

09/01/2012 00:18:49
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
$datum = $res['datum'];
$aangemaakt = $res['user'];
$gebruikt = $res['door'];
$code = $res['code'];
$credits = $res['value'];
$status = $res['status'];

Moet dit in die while()?
 
Eddy B

Eddy B

09/01/2012 00:19:37
Quote Anchor link
Geniaal! :)

Toevoeging op 09/01/2012 00:20:15:

Maar waarom gebruik je niet gewoon de $res zelf? Waarom wil je alles in variabelen zetten voordat je ze gebruikt?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

09/01/2012 00:20:28
Quote Anchor link
Anthony Bijlsma op 09/01/2012 00:18:49:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
$datum = $res['datum'];
$aangemaakt = $res['user'];
$gebruikt = $res['door'];
$code = $res['code'];
$credits = $res['value'];
$status = $res['status'];

Moet dit in die while()?

Nee, dat moet in de afvalbak....
Gewijzigd op 09/01/2012 00:20:42 door - Ariën -
 

Pagina: 1 2 3 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.