Melding automatisch zichtbaar

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Medior PHP developer

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

Lead javascript developer Node.js React

Functie Als fullstack JavaScript developer vind jij het uitdagend om op basis van concrete klantvragen nieuwe functionaliteiten te ontwikkelen. Bij voorkeur worden deze functionaliteiten op een bepaalde manier geprogrammeerd, zodat ze door meerdere klanten te gebruiken zijn. Je hebt dus vaak te maken met abstracte vraagstukken. Om dit te kunnen realiseren sta je nauw in contact met de product owner en/of klant. Je bent niet alleen onderdeel van het development team, maar hebt ook vaak contact met de product-owner en/of klanten om daardoor inzichten te verzamelen die leiden tot productverbeteringen. • Inzichten verzamelen bij de klant en/of product owner •

Bekijk vacature »

Software Developer

Functie omschrijving Heb jij affiniteit met ICT en een WO diploma in de pocket? Dan ben je hier aan het juiste adres. Voor een opdrachtgever in Amsterdam zijn wij op zoek naar kandidaten die (enige) ervaring hebben met Java, Javascript, C of C++. Je zal door middel van trainingen worden opgeleid tot een volwaardige Software Developer. Er wordt tijdens de training natuurlijk veel aandacht besteedt aan de vaktechnische aspecten, maar er gaat ook veel aandacht uit naar jouw persoonlijke ontwikkeling. Bedrijfsprofiel Bij deze opdrachtgever in de omgeving van Amsterdam zoeken ze meerdere enthousiaste kandidaten die hun carrière willen starten met

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Implementatie specialist

Standplaats: Honselersdijk Aantal uren: 32 – 40 uur Opleidingsniveau: HBO werk- en denkniveau Ben jij de implementatie expert die onze klanten helpt bij het integreren van de Greencommerce software? Ben jij daarnaast communicatief sterk, denk jij graag in verbeteringen en heb je ervaring met ICT? Lees dan snel verder! Bedrijfsinformatie Jem-id is een grote speler op het gebied van software ontwikkeling. Zo zijn wij continu bezig met het ontwikkelen van de meest innovatieve software voor de AGF- en sierteeltsector. We creëren oplossingen die er toe doen en verbinden klanten niet alleen op technisch vlak, maar zoeken ook de verbinding in

Bekijk vacature »

Als Front-end developer werken aan apps voor het o

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Medior Front-end Developer

Bij Getnoticed doen wij wat we leuk vinden, websites bouwen en online marketing. Voor veel van onze klanten doen we dan ook allebei. Wel zo fijn om campagnes te draaien voor conversiegerichte websites die in eigen beheer zijn. In onze vestiging in Nederweert zit onze development afdeling en worden de websites gebouwd. Op dit moment zijn we op zoek naar jou: dé Medior Front-end Developer die net als wij, het hoofd boven het maaiveld durft uit te steken! In het kort Even een paar punten die omschrijven wat deze toffe baan inhoudt: Het uitwerken van designs tot functionele layouts Je

Bekijk vacature »

Senior, Medior and Junior SAP HANA Developer

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Medior Werklocatie: Veldhoven Vacature ID: 12696 Introductie Our client is the world's leading provider of lithography systems for the semiconductor industry, manufacturing complex machines that are critical to the production of integrated circuits or chips. Our purpose is “unlocking the potential of people and society by pushing technology to new limits”. We do this guided by the principles “Challenge”, “Collaborate” and “Care”. Wat verwachten we van jou? SAP Certified Application Associate - SAP HANA Cloud Modeling (training and/or certification) Bachelor degree or higher Excellent understanding of SAP HANA (2.0 / Cloud), Data Modelling and writing

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als senior .NET ontwikkelaar en aankomend lead developer ben jij in één van de drie development teams verantwoordelijk voor het volgende: • Jij hebt een oogpunt op modernisering en bent verantwoordelijk voor de technische staat en architectuur van de applicatie; • Jij bent verantwoordelijk voor het reviewen van de technische haalbaarheid van verschillende onderwerpen; • Jij bent verantwoordelijk voor een goede aansluiting binnen het multidisciplinaire team en de bijbehorende taken; • Jij bent verantwoordelijk voor het aandragen van verbetervoorstellen en ontwikkelstandaarden in zowel de techniek als architectuur; • Jij bent meewerkend voorman en ondersteunt en coacht jouw team op

Bekijk vacature »

Java (Java EE) Developer

In het kort Werken als Java developer betekent werken aan complexe IT projecten bij onder meer een internationaal containeroverslag bedrijf. Zo sturen we apparaten en eindgebruikers aan d.m.v. onze custom-made software oplossing, die dagelijkse vele duizenden containers verwerkt. Denk aan systemen die volautomatische kranen aansturen en op afstand bedienen, de volledige afhandeling van containernummerherkenning bij het laden en lossen van zeeschepen of het tonen van instructies aan de chauffeurs van ruim 300 straddle carriers. En dat allemaal redundant, robuust en in een dynamische 24/7 omgeving! Jij versterkt ons ontwikkelteam en gaat aan de slag met oa. Java i.c.m. Spring (Boot),

Bekijk vacature »

Ambitieuze Junior/Medior Low-code Developers gezoc

Bedrijfsomschrijving Transformeer bedrijven met jouw expertise in innovatieve technologie Ben je een bedreven softwareontwikkelaar met ervaring in Low-code platformen, of sta je te popelen om je in deze baanbrekende oplossing te verdiepen? Wij zijn op zoek naar jou! Ons klantenbestand groeit en we willen ons team uitbreiden met deskundige en leergierige Low-code specialisten. Is het jouw passie om organisaties te ondersteunen in hun digitale transformatie en maatwerkoplossingen te bieden met behulp van geavanceerde software? Wij zijn een vooruitstrevend bedrijf dat dagelijks werkt aan het oplossen van complexe vraagstukken om de digitale ambities van onze klanten te realiseren. Functieomschrijving Ontwikkel op

Bekijk vacature »

.NET Developer Senior

Dit ga je doen Het ontwikkelen van backend applicaties in C#; Het maken van vele koppelingen met andere ERP-applicaties zoals JD Edwards en SAP; Je bent (mede) verantwoordelijk voor het opstellen van technisch ontwerpen voor de te ontwikkelen software oplossingen; Je bent gemiddeld 90% van je tijd inhouse oplossingen aan het ontwikkelen en testen. De overige 10% van je tijd ben je bij klanten op locatie om oplossingen te implementeren, klanten te begeleiden en de software verder te innoveren; Naast het zelfstandig ontwikkelen van software oplossingen ben je ook bezig met het waarborgen van je contacten bij de klant, het

Bekijk vacature »

Back-End Web Developer

As a Back-End Web Developer at Coolblue, you ensure that our webshops work as optimal as possible. How do I become a Back-End Web Developer at Coolblue? As a Back-End Web Developer you work together with other development teams to make our webshop work as optimal as possible and to make our customers happy. Although you are a PHP Developer, you also feel confident with setting up microservices in Typescript or are open to learning this. Would you also like to become a PHP Developer at Coolblue? Read below if the job suits you. You enjoy doing this Writing pure

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »
Bart Matsko

Bart Matsko

16/12/2013 15:08:38
Quote Anchor link
Op mijn website staat onderaan een contact formulier. Deze werkt nog niet maar dat probeer ik zelf uit te zoeken. Ik wil tijdelijk een soort van melding. Ik heb met behulp van w3school Tryit Editor deze box gemaakt. Nu is de bedoeling dat die melding automatisch zichtbaar word als je naar beneden scrolt en bij het contactformulier bent, niet eerder dus! Hoe werkt dit, iemand enig idee?

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<style>
div.melding
{
font-family: open sans, sans-serif;
border: 2px solid #a1a1a1;
padding: 10px 40px;
background: #dddddd;
width: 400px;
border-radius:5px;
box-shadow: 3px 3px 3px #888888;
color: red;
}
a:link {color:red; text-decoration:none;}      /* unvisited link */
a:visited {color:red; text-decoration:none;}  /* visited link */
a:hover {color:red; text-decoration:underline;}  /* mouse over link */
a:active {color:red; text-decoration: underline;}  /* selected link */
</style>
</head>

<body>

<div class="melding"><center><b>Let op!</b> Het contact formulier werkt nog niet.<br>U kunt wel een email sturen naar: <a href="mailto:[email protected]">[email protected]</a></center></div>

</body>
</html>
Gewijzigd op 16/12/2013 19:55:25 door Chris -
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 11:56:00
 
Michael -

Michael -

16/12/2013 15:17:45
Quote Anchor link
Met jQuery Scroll() kun je iets tonen wanneer je een gedeelte naar beneden bent gescrollt.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
$(function() {
    $(window).scroll(function() {
        if($(this).scrollTop() > 200) {
            $('.melding').fadeIn('fast');    
        } else {
            $('.melding').fadeOut('fast');
        }
    });
});


Edit:
Lijkt erop dat de div wel perse position fixed moet hebben
Gewijzigd op 16/12/2013 15:31:27 door Michael -
 
Bart Matsko

Bart Matsko

16/12/2013 15:31:55
Quote Anchor link
Welk stukje bepaald vanaf welke hoogte het tevoorschijn komt?
 
Kris Peeters

Kris Peeters

16/12/2013 15:37:26
Quote Anchor link
Die 200
 
Michael -

Michael -

16/12/2013 15:38:23
Quote Anchor link
Bart Matsko op 16/12/2013 15:31:55:
Welk stukje bepaald vanaf welke hoogte het tevoorschijn komt?


Het getal 200. Als de ruimte vanaf de top meer dan 200 is komt de div tevoorschijn.
Voorbeeld
 
Bart Matsko

Bart Matsko

16/12/2013 15:40:27
Quote Anchor link
Ja ik had het zelf al gevonden. Hij wordt nu op de goede plaats zichtbaar alleen als je op de website komt staat hij er meteen. Pas als je een klein beetje naar benedenscrolt gaat hij weg? Hoe kan ik dit voorkomen?

Code nu:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
<!DOCTYPE html>
<html>
<head>
<script>
$(function() {
    $(window).scroll(function() {
        if($(this).scrollTop() > 3200) {
            $('.melding').fadeIn('fast');    
        } else {
            $('.melding').fadeOut('slow');
        }
    });
 
    $('.melding').click(function() {
        $('body,html').animate({scrollTop:0},4000);
    });    
});
</script>
<style>
div.melding
{
position:fixed;
top:70px;
right:10px;
float: right;
font-family: open sans, sans-serif;
border: 2px solid #a1a1a1;
padding: 10px 40px;
background: #dddddd;
width: 400px;
border-radius:5px;
box-shadow: 3px 3px 3px #888888;
color: red;
opacity:0.6;
filter:alpha(opacity=60); /* For IE8 and earlier */
}
div.melding a:link {color:red; text-decoration:none;}      /* unvisited link */
div.melding a:visited {color:red; text-decoration:none;}  /* visited link */
div.melding a:active {color:red; text-decoration: underline;}  /* selected link */
div.melding a:hover {color:red; text-decoration:underline;} /* mouse over link */

div.melding:hover                             /* mouse over link */
{
opacity:1.0;
filter:alpha(opacity=100); /* For IE8 and earlier */
}  
</style>
</head>

<body>

<div class="melding"><center><b>Let op!</b> Het contact formulier werkt nog niet.<br>U kunt wel een email sturen naar: <a href="mailto:[email protected]">[email protected]</a></center></div>

</body>
</html>
Gewijzigd op 16/12/2013 15:40:50 door Bart Matsko
 
Michael -

Michael -

16/12/2013 15:41:52
Quote Anchor link
In de css display:none meegeven
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
div.melding{display:none;}


edit: regel 14,15,16 kunnen weg :) Hiermee scroll je weer naar boven wanneer je erop klikt.
Gewijzigd op 16/12/2013 15:45:21 door Michael -
 
Bart Matsko

Bart Matsko

16/12/2013 15:44:10
Quote Anchor link
Yes, super bedankt!

Ik dacht alleen dat het onderste getal in mijn geval dus 4000 voor de afstand dat hij weer verdwijnt stond, maar dat blijkt niet het geval te zijn. Waarvoor staat dit dan?
 
Michael -

Michael -

16/12/2013 15:46:10
Quote Anchor link
Bart Matsko op 16/12/2013 15:44:10:
Yes, super bedankt!

Ik dacht alleen dat het onderste getal in mijn geval dus 4000 voor de afstand dat hij weer verdwijnt stond, maar dat blijkt niet het geval te zijn. Waarvoor staat dit dan?

Zie mijn edit
regel 14,15,16 kunnen weg :) Hiermee scroll je weer naar boven wanneer je erop klikt.
 
Bart Matsko

Bart Matsko

17/12/2013 12:17:26
Quote Anchor link
Michael - op 16/12/2013 15:46:10:
Bart Matsko op 16/12/2013 15:44:10:
Yes, super bedankt!

Ik dacht alleen dat het onderste getal in mijn geval dus 4000 voor de afstand dat hij weer verdwijnt stond, maar dat blijkt niet het geval te zijn. Waarvoor staat dit dan?

Zie mijn edit
regel 14,15,16 kunnen weg :) Hiermee scroll je weer naar boven wanneer je erop klikt.


Ah oke!

Zijn er nog meer mogelijkheden voor de snelheid naast 'slow' en 'fast'? Is er ook een middenweg, aangezien ik de slow te langzaam vind en fast te snel.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

17/12/2013 12:21:30
Quote Anchor link
Als je de functie ervan eens in Gogole gooit:
http://api.jquery.com/fadeOut/

Ja, je kan ook een getal invoeren in milliseconden.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.