Members teller

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Anaplan Developer

Dit ga je doen What are you going to do: Picking up Stories: Design planning had, how are we going to build it in Anaplan; Talking to the end user to build a forecasting model; Having contact with the data team about which data is needed; Being able to convert an Excel sheet into a 3, 4 or 5 dimensional modeling environment; Giving knowledge sessions about Anaplan; Solving incidents; Making instructional videos on how teams should read forecasts; Writing blogs about forecasting. Hier ga je werken We are looking for an Anaplan Builder to deliver end-to-end solutions within a big

Bekijk vacature »

PHP Developer gezocht!

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een PHP Developer! Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder! Voor een organisatie in de regio Utrecht die zich bezighoud met het verbeteren van de medicatieveiligheid zoeken wij een Software Developer. In deze functie zijn wij op zoek naar een slimme en enthousiaste Developer die interesse heeft in farmacie, logistiek en ICT. Daarnaast beschik je over een goed analytisch vermogen en ben je van nature gestructureerd en resultaatgericht. Je moet in deze functie daadkrachtig, flexibel en communicatief goed zijn. Je verantwoordelijkheden bestaan uit: Object georiënteerd programmeren; Werken in

Bekijk vacature »

Software developer (Python)

Functie Je komt te werken in het IT-team bestaande uit de Lead developer en 4 (medior/senior) developers. Gezamenlijk werken jullie aan de verbetering en uitbreiding van de software. Binnen het development team is er veel vrijheid en zelfstandigheid, zonder dat ze hiermee afdoen aan de kwaliteit. Zo hebben ze elke ochtend een korte stand-up (10:00 uur) en houden ze zo nu en dan pair-programming sessies. Ook is er een hele professionele ontwikkelcyclus waarbij code altijd eerst door een collega wordt getest voordat het naar deployement gaat. Je hebt in je werk oog voor kwaliteit, risico’s en het klantbelang. Communicatie met

Bekijk vacature »

Ervaren C#.NET developer

Functieomschrijving We zijn op zoek naar een ervaren C#.NET programmeur voor een moderne werkgever in de regio Prinsenbeek. Als programmeur zal je bezig zijn met het ontwikkelen van op maat gemaakte webapplicaties voor verschillende klanten, waarbij je ervoor zorgt dat complexe processen zo goed mogelijk worden ondersteund. Je takenpakket omvat onder andere: Werken met databases en dataopslagoplossingen, implementeren van beveiligingsoplossingen en het waarborgen van de beveiliging van applicaties en gegevens, evenals het schrijven van technische documentatie en gebruikershandleidingen. Het ontwikkelen en onderhouden van C#.NET-applicaties. Bijdragen aan het ontwerp en de architectuur van softwaretoepassingen. Het schrijven van hoogwaardige en herbruikbare codes.

Bekijk vacature »

Full Stack .NET Developer C# ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen. Ben jij een ervaren Full Stack .NET Developer? Heb je ervaring met C# en ASP.NET? Vaste baan: .Net Developer C# ASP.NET HBO €3.300 - €4.500 Deze werkgever is een snel groeiende onderneming gespecialiseerd in het op afstand bewaken en besturen van machines en processen, IoT (Internet of Things). Deze werkgever is een veelzijdige organisatie. Je werkt voor de eigen IT organisatie. Zij werken met moderne technologie en staan open voor innovatie. Wil jij bij de top specialisten horen? Ben jij op zoek naar een

Bekijk vacature »

.NET Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Developer Full Stack

Functie omschrijving Full Stack Developer gezocht! Wij zijn op zoek naar een Full Stack Developer voor een bedrijf in de regio Nijkerk. Je maakt in deze functie onderdeel uit van een groeiend team met een goede ambitie waarbij eenheid, betrokken en overtreffen de belangrijkste kernwaardes zijn. Het bedrijf werkt volgens de AGILE/SCRUM methode, wat je o.a. terug vindt in de tweewekelijkse sprints, retrospectives en een daily standup. Je takenpakket bestaat uit: Bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van een Saas applicatie; Bijdragen aan de innovatie van het bedrijf en hun klanten; Het ontwikkelen op de laatste technologie van

Bekijk vacature »

Magento developer

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als back-end developer fungeer je als het verlengstuk van hun klanten. Technisch complexe zaken pak je met liefde op, en hierin werk je samen met o.a. front-end developers en designers. Klanten verwacht hierin kwaliteit van het hoogste niveau en een proactieve, meedenkende rol bij het maken van zowel technische als strategische keuzes. Ga

Bekijk vacature »

Front-end developer E-Commere

Functie E-commerce is een ‘’snelle’’ wereld. Om hierin continu voorop te blijven omarmen ze in een vroeg stadium nieuwe technieken. Een webshop is nooit af en kan altijd beter, sneller en efficiënter. Tegelijkertijd hebben ze vanaf hun oprichting altijd vastgehouden aan kwaliteit boven snelheid, en dit loont. Als front-end developer heb je een adviserende rol en sta je aan het eindpunt van alles wat met designs te maken heeft. Je overlegt met klanten en collega’s, en zet je in om ideeen om te zetten tot unieke concepten. Je bent het aanspreekpunt voor de klant en bewaakt tevens de planning. Eisen

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Developer Angular & Kotlin

Dit ga je doen Het (door)ontwikkelen van mobiele apps en webapplicaties; Het opstellen van technisch ontwerp en het bespreken van ontwerpen met de software architect; Het uitvoeren van werkzaamheden op het gebied van technisch testen; Het in de gaten houden van nieuwe ontwikkelingen op jouw vakgebied en het adviseren van de organisatie hierover. Hier ga je werken Het gaat om een bekend internationaal handelsbedrijf met ruim 800 medewerkers, verdeeld over verschillende deelbedrijven. Deze organisatie is van oorsprong een familiebedrijf, er wordt hard gewerkt, er heerst een no nonsense en doeners mentaliteit, een informele sfeer en er is een mix van

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Functie omschrijving Wij zijn op zoek naar een C# .NET Developer voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Hilversum! Voor een leuk bedrijf in de omgeving van Hilversum zijn wij op zoek naar een Back-end developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging. Ben jij iemand die graag aan verschillende projecten werkt en het ook leuk vindt om bij klanten op bezoek te gaan? Dan ben jij de perfecte kandidaat! Deze functie is erg divers, je moet dus goed kunnen schakelen. Je komt te werken in een klein team van developers. Binnen het bedrijf hangt er een gemoedelijke informele

Bekijk vacature »
---- ----

---- ----

30/12/2009 00:09:00
Quote Anchor link
Beste ... ,
Sinds kort heb ik een forum Klik hier voor het forum.
Maar daar wil ik in de Titel waar nu staad HipHopMusic Forum
Wil ik graag hebben staan HipHopMusic Forum heefd nu ... aantal gebruikers
De titel kan ik wel veranderen maar ik wil graag dat bij ... een teller komt van de members
Wie kan mij daar bij helpen.. ?

groetjes Jurrien
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ---- ----
 
PHP hulp

PHP hulp

20/05/2024 07:27:13
 
Henk PHP

Henk PHP

30/12/2009 00:12:00
 
---- ----

---- ----

30/12/2009 00:14:00
Quote Anchor link
Dus word het dan

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<titel>HipHopMusic heefd SELECT COUNT(column_name) FROM table_name gebruikers</titel>


En dan natuurlijk wel collumn_name en Table_name veranderen

??
 
Stijn Dumoulin

Stijn Dumoulin

30/12/2009 01:22:00
Quote Anchor link
Zoals jij het opgeeft word de query niet uitgevoerd.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
 $countUsers
= mysql_query("SELECT * FROM Gebruikers ORDER BY id");
 $countUsers = mysql_num_rows($countUsers);
 echo "<TITLE>" . $countUsers . "</TITLE>";
?>
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Stijn Dumoulin
 
Arjan Schuurman

Arjan Schuurman

30/12/2009 01:33:00
Quote Anchor link
En als je load wilt besparen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
 $countUsers
= mysql_query("SELECT COUNT(id) AS a FROM Gebruikers");
 $countUsers = mysql_fetch_assoc($countUsers); $countUsers = $countUsers['a'];
 echo "<TITLE>" . $countUsers . "</TITLE>";
?>
 
---- ----

---- ----

30/12/2009 02:07:00
Quote Anchor link
Arjan Schuurman schreef op 30.12.2009 01:33:
En als je load wilt besparen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
 $countUsers
= mysql_query("SELECT COUNT(id) AS a FROM Gebruikers");
 $countUsers = mysql_fetch_assoc($countUsers); $countUsers = $countUsers['a'];
 echo "<TITLE>" . $countUsers . "</TITLE>";
?>


Waarom echo als het een pagina titel is??
 
Stefan

Stefan

30/12/2009 02:40:00
Quote Anchor link
Omdat er anders geen output is.
 
Henk PHP

Henk PHP

30/12/2009 02:43:00
Quote Anchor link
Jurrien schreef op 30.12.2009 02:07:
Arjan Schuurman schreef op 30.12.2009 01:33:
En als je load wilt besparen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
 $countUsers
= mysql_query("SELECT COUNT(id) AS a FROM Gebruikers");
 $countUsers = mysql_fetch_assoc($countUsers); $countUsers = $countUsers['a'];
 echo "<TITLE>" . $countUsers . "</TITLE>";
?>


Waarom echo als het een pagina titel is??

Meen je dit serieus?

Jurrien schreef op 30.12.2009 02:43:
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /usr/home/deb25073/domains/hiphopmusic.nl/public_html/forum/index.php:1) in /usr/home/deb25073/domains/hiphopmusic.nl/public_html/forum/index.php on line 2

Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /usr/home/deb25073/domains/hiphopmusic.nl/public_html/forum/index.php on line 93

Die error krijg ik dan..

Error 1: Precies wat er staat eigenlijk.
De headers zijn al verzonden. Waarschijnlijk heb je al output voor session_start(), en dan krijg je die fout.

Error 2: Wat je ook in die functie hebt gestopt, het is geen mysql result.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Henk PHP
 
---- ----

---- ----

30/12/2009 02:43:00
Quote Anchor link
Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /usr/home/deb25073/domains/hiphopmusic.nl/public_html/forum/index.php:1) in /usr/home/deb25073/domains/hiphopmusic.nl/public_html/forum/index.php on line 2

Warning: mysql_fetch_assoc(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /usr/home/deb25073/domains/hiphopmusic.nl/public_html/forum/index.php on line 93

Die error krijg ik dan..
 
---- ----

---- ----

30/12/2009 02:48:00
Quote Anchor link
ik heb nu dit..

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
        <!-- Pagina titel -->
        <title>HipHopMusic Forum</title>


moet het dan

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
        <!-- Pagina titel -->
        <?php
 $countUsers
= mysql_query("SELECT COUNT(id) AS a FROM gebruikers");
 $countUsers = mysql_fetch_assoc($countUsers); $countUsers = $countUsers['a'];
 echo "<TITLE>" . $countUsers . "</TITLE>";
?>


Worden??

Staad gewoon boven aan
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
session_start();
[
/code]
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door ---- ----
 
Henk PHP

Henk PHP

30/12/2009 03:02:00
Quote Anchor link
Goed checken op output erboven. Zou zomaar een spatie kunnen zijn.

Zou kunnen lukken wat je daar hebt staan. Ik zou het voor de duidelijkheid wel zo neerzetten.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
 $sql
= 'SELECT count(id) AS a FROM gebruikers';
 $result = mysql_query($sql);
 $row = mysql_fetch_assoc($result);
 echo 'We hebben ' . $row['a'] . ' leden';
?>


Om nog maar over foutafhandeling (!) te zwijgen.

Ik zou deze maar eens goed doorlezen:
http://phptuts.nl/view/35/ - Foutafhandeling in PHP (Error Handling)

En deze kunnen ook geen kwaad.
http://phptuts.nl/view/41/ - SQL Beginnershandleiding
http://phptuts.nl/view/39/ - PHP Beginnershandleiding
 
---- ----

---- ----

30/12/2009 03:05:00
Quote Anchor link
Henk schreef op 30.12.2009 03:02:
Goed checken op output erboven. Zou zomaar een spatie kunnen zijn.

Zou kunnen lukken wat je daar hebt staan. Ik zou het voor de duidelijkheid wel zo neerzetten.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
 $sql
= 'SELECT count(id) AS a FROM gebruikers';
 $result = mysql_query($sql);
 $row = mysql_fetch_assoc($result);
 echo 'We hebben ' . $row['a'] . ' leden';
?>


Om nog maar over foutafhandeling (!) te zwijgen.

Ik zou deze maar eens goed doorlezen:
http://phptuts.nl/view/35/ - Foutafhandeling in PHP (Error Handling)

En deze kunnen ook geen kwaad.
http://phptuts.nl/view/41/ - SQL Beginnershandleiding
http://phptuts.nl/view/39/ - PHP Beginnershandleiding


word het dan niet..
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
 $sql
= 'SELECT count(id) AS a FROM gebruikers';
 $result = mysql_query($sql);
 $row = mysql_fetch_assoc($result);
 <
title>echo 'We hebben ' . $row['a'] . ' leden';</title>
?>
 
Henk PHP

Henk PHP

30/12/2009 03:10:00
Quote Anchor link
Nee, natuurlijk niet.
En daar was je achter gekomen als je het zelf had geprobeert.
Wie heeft dat forum gemaakt?
Jij niet denk ik, want je laatste post is wel heel erg.

Ik stel voor dat je die beginnershandleidingen goed doorleest en dan terugkomt.
 
---- ----

---- ----

30/12/2009 03:13:00
Quote Anchor link
Henk schreef op 30.12.2009 03:10:
Nee, natuurlijk niet.
En daar was je achter gekomen als je het zelf had geprobeert.
Wie heeft dat forum gemaakt?
Jij niet denk ik, want je laatste post is wel heel erg.

Ik stel voor dat je die beginnershandleidingen goed doorleest en dan terugkomt.

Beginnershandleidingen ben ik nu mee bezig..
T forum heb ik idd niet helemaal zelf gescript.
K heb t nu aangepast en op mn server gezet
Maar er veranderd niets..
T kan ook aan mn hosting liggen dat het even duurt maar normaal gesproken niet.
 
---- ----

---- ----

30/12/2009 03:19:00
Quote Anchor link
mjah k laat t maar.
Blijkbaar ben ik er nog niet klaar voor =D
 
Www JdeRuijterNL

www JdeRuijterNL

30/12/2009 08:19:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
<?php
 $sql
= 'SELECT count(id) AS a FROM gebruikers';
 $result = mysql_query($sql);
 $row = mysql_fetch_assoc($result);
?>


<title>We hebben
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row; ?>
leden</title>



gewoon zo.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door www JdeRuijterNL
 
Robert Deiman

Robert Deiman

30/12/2009 09:32:00
Quote Anchor link
@Overdatum

echo $row; geeft array; Je moet nog wel $row['a'] weergeven!
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.