mouseover stop slider

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Software Programmeur

Functie omschrijving Voor onze opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij opzoek naar een software programmeur die goed kan schrijven in de talen C of C++ en die het leuk vind om te werken met Linux! Werkzaamheden Programmeur Je bent bezig met het ontwikkelen van software en webapplicaties. Je kunt technische klussen uitvoeren op locatie. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een project goed verloopt. Je zult klanten ondersteunen. Verder zul je technische ontwerpen en gebruikersdocumentaties schrijven en deze onderhouden. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf wil de klanten een volledige oplossing kunnen bieden, waarbij ze een

Bekijk vacature »

.NET Developer te Naarden

Bedrijfsomschrijving Voor mijn klant ben ik op zoek naar een .NET Developer om het huidige team te komen versterken. Deze organisatie bevindt zich in de logistieke sector, en zij hebben een eigen ERP systeem ontwikkeld dat zij inzetten ter optimalisatie van de logistieke processen van haar eindklanten. Deze organisatie bestaat inmiddels al ruim 20 jaar, waarbij zij een duidelijke missie hebben, namelijk: het werk van de eindklant makkelijker maken door de systemen die zij leveren. Ze werken over heel de wereld, wat deze organisatie een echte internationale speler maakt. Binnen de organisatie kenmerken ze zich door een dynamische en professionele

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een uitdagende werkgever in omgeving Waalwijk zijn wij op zoek naar een enthousiaste softwareontwikkelaar met kennis of ervaring met C# en SQL. In een uitdagende rol als C#.NET Developer werk je samen met een enthousiast en informeel team aan het bouwen van maatwerk software voor variërende klanten. Verder ziet jouw takenpakket er als volgt uit: Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je houdt je bezig met het ontwikkelen

Bekijk vacature »

Java developer (remote)

Functie Wat ga je doen als Java Developer? Jij als Java ontwikkelaar komt te werken in 1 van onze SCRUM teams. Momenteel werken er zo’n 30 ontwikkelaars binnen onze organisatie waarbij jij de brug slaat tussen het bouwen van verschillende functionaliteiten binnen onze applicaties en deze vervolgens te integreren in onze centrale hub. Je start je dag om 9 uur met een stand up en dan pak je jouw taken op voor de dag. Hieronder een aantal taken die jij zal uitvoeren: – Het bedenken en uitbouwen van features binnen de verschillende applicaties – Onderhouden van CI/CD pipelines – Bezighouden

Bekijk vacature »

Front-end Developer - React - Data Driven

Bedrijfsomschrijving Onze klant is een snelgroeiende organisatie die een data-driven inspectieapp op de markt hebben gebracht die nu al een aantal jaar door verschillende organisaties wereldwijd gebruikt wordt. Er zijn zo'n 6 mensen werkzaam bij dit bedrijf en ze zijn nu vooral op zoek naar een sterke front-end developer die wil gaan werken aan nieuwbouw applicaties en de uitbouw van de huidige applicaties. De reden dat ze zoeken is omdat er veel werk op komst is en ze hier de juiste capaciteit voor willen hebben. Er heerst hier een hele prettige sfeer waarin respect en eerlijke communicatie belangrijk is. Ook

Bekijk vacature »

Senior Airport Developer ( System engineer)

De functie Nice to know (you) De nieuwe A-pier wordt de duurzaamste van Schiphol. Als deze af is ligt er 4000 vierkante meter zonnepanelen op het dak. En de toiletten? Die spoelen door met regenwater. we gaan ervoor: het creëren van de meest duurzame en hoogwaardige luchthavens ter wereld. een toekomstbestendig en duurzaam Schiphol. Daar werken we elke dag hard aan in team Development & Sustainability. Jij bent regisseur, expert én aanjager van de ontwikkeling van Schiphol. Connecting your world Hoe maak je de ambities en doelstellingen van Schiphol concreet in een project? De waarde voor Schiphol naar eisen die

Bekijk vacature »

IT Infrastructuur Developer

IT Infrastructuur Developer Ben jij (bijna) klaar met je HBO studie in de richting van IT? Opzoek naar een spannende eerste baan, waar je ontzettend veel kan leren? Dan hebben wij de ultieme job voor jou! Voor een goede klant van ons in de financiële dienstverlening zijn wij opzoek naar een Junior Infrastructure Developer. Deze baan is een mooie kans om een sterke start te geven aan jouw carrière binnen de IT! De job Je werkt nauw samen met het Devops team, en zal je voornamelijk bezighouden met het automatiseren van infrastructure componenten. De componenten worden opgevraagd door het DevOps

Bekijk vacature »

Senior Software Developer C++

Vacature details Vakgebied: Software/IT Opleiding: Senior Vacature ID: 13342 Introductie Do you want to work for one of the most innovative companies located in the region of Eindhoven. Currently Due to growth we are looking for a Senior Software Developer. Our client is a high-tech company with international roots and can provide you with a challenging opportunity. Functieomschrijving Responsibilities: Design, develop, and maintain high-quality software applications in C++ Collaborate with other engineers, product managers, and stakeholders to understand requirements and develop solutions Write clean, maintainable, and efficient code Conduct thorough testing and debugging to ensure high-quality software Optimize applications for

Bekijk vacature »

Back End Developer

Als Back End developer bij KUBUS houd je je bezig met het ontwikkelen van de (web)applicatie en services van BIMcollab. Je hebt een focus op de back end van onze software, daarvoor werken wij hoofdzakelijk met C# en .NET. Wij hanteren een full-stack benadering, wat betekent dat je naast de back-end ook meehelpt bij andere onderdelen van de code. Als softwarebedrijf bevindt KUBUS zich in een unieke positie. We bouwen aan onze eigen producten die wereldwijd door tienduizenden gebruikers worden gebruikt. Ons bedrijf heeft precies de juiste grootte: groot genoeg om echt impact te maken in de markt, maar klein

Bekijk vacature »

PHP Laravel developer

Functie omschrijving Weet jij alles van Laravel en krijg je energie van het ontwikkelen van software hiermee? Laat snel wat van je horen want wij zoeken een PHP/Laravel developer in regio 's-Hertogenbosch. Jouw taken zullen bestaan uit: Softwareapplicaties ontwikkelen en verder optimaliseren in veel diverse projecten op basis van Agile/Scrum. Uitleg geven over software en applicaties Klantcontact hebben over bestaande applicaties. Documentatie schrijven over applicaties. Techstack: PHP, Laravel, HTML, CSS, Javascript. Bedrijfsprofiel Deze organisatie zit in de regio van 's-Hertogenbosch en is een klein softwarebedrijf. Er werken ongeveer 15 medewerkers, verdeeld in meerdere teams, zoals back-end en front-end development, projectmanagement

Bekijk vacature »

Front-end Developer

Gezellige team, passie en een groene toekomst! Lees hier de vacature van Front-end Developer bij All in Power! All in power heeft zich tot doel gesteld écht bij te dragen aan de energietransitie. Dit doen wij door de markt voor energie volledig op zijn kop te zetten. Producenten van schone (wind- of zonne-)energie verkopen via ons platform hun energie rechtstreeks aan gebruikers. Of dit nu huishoudens, bedrijven of bijvoorbeeld laadpalen zijn ons platform maakt het uitwisselen van energie mogelijk. Zo maken we de business case van onze klanten veel sterker en loont het om (meer) te investeren in vergroening voor

Bekijk vacature »

Junior .NET developer

Functie Wij hebben drie scrumteams. Het eerste team focust zich op het stukje hardware wat wij in huis doen. Zij maken als team o.a. gebruik van C++. De andere twee scrumteams zijn allebei bezig met data verwerking en maken hierbij in de backend gebruik van C# .NET / .NET Core. Het verschil tussen deze teams is dat één team de data verwerking doet voor de mobiele applicatie. Zij werken hierbij dus ook met Xamarin. Het andere team focust zich op de webapplicaties en maakt hierbij ook gebruik van ASP.NET MVC. Op basis van jouw ambities en kwaliteiten kijken wij samen

Bekijk vacature »

Front end developer

Functie Jij als ervaren Front end developer bent een expert het gebied van Javascript en React. Je wordt onderdeel van een multidisciplinair team bestaande uit een PO, twee Front end developers, een DevOps/Back end developer, een UX/UI designer en een projectmanager. Verder is er iemand verantwoordelijk voor de HR en is de algemeen directeur nauw betrokken bij alle projecten. Dagelijks hou jij je bezig met de verschillende projecten die zijn opgenomen in de sprint. Daarnaast denk je mee over mogelijke oplossingen om de behoefte van de klant op de beste manier in te vullen. Verder spar jij intern met collega’s

Bekijk vacature »
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

20/05/2023 08:55:21
Quote Anchor link
Ik heb een navigatie met knoppen:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
var initList = setInterval(function() {
                currentSlide += 1;
                currentSlide %= $(".kc-nav-wrap div").length;
                juisteslide = currentSlide + 1;
                var $list = $("[data-cc-item-key='" + juisteslide + "']").find('[alt]');
                $('#text-description').text($list.attr('alt'));
                $(".kc-nav-wrap div").eq(currentSlide).click();
            }, 5000);
            
            $('.kc-item').mouseover(function() {
                clearInterval(initList);
            }).mouseout(function() {
                initList = setInterval(function() {
                    currentSlide += 1;
                    currentSlide %= $(".kc-nav-wrap div").length;
                    juisteslide = currentSlide + 1;
                    var $list = $("[data-cc-item-key='" + juisteslide + "']").find('[alt]');
                    $('#text-description').text($list.attr('alt'));
                    $(".kc-nav-wrap div").eq(currentSlide).click();
                }, 5000);
            })


Om de 5 seconden triggert hij de click en gaat naar de volgende slide.
Als ik een mouseover die, dan blijft hij de click triggeren.

Als ik de $(".kc-nav-wrap div").off("click"); gebruik bij mouseover, dan kan stop de slider wel , maar kan deze niet meer terugzetten.

Weet iemand hoe dit op te lossen is?

MVG

Daniel
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 04:55:03
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

20/05/2023 09:13:28
Quote Anchor link
Ik zie sowieso al een paar gekke dingen, maar zonder de HTML erbij wordt het wel erg lastig om je hier tips over te geven.
 
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

20/05/2023 10:54:29
Quote Anchor link
Hier de html.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
<div class="kc-wrap" style="perspective: 1e+10px;">
   <div class="kc-horizon" style="position: absolute; top: 50%; width: 800px; perspective: 1500px; transform-style: preserve-3d; perspective-origin: 50% 0px; left: 180px; transform: scaleX(1.4355) scaleY(1.4355); visibility: visible;"><div class="kc-item" data-cc-item-key="8" style="transform-style: preserve-3d; opacity: 1; z-index: 224; width: 178px; height: 240px; transform: translateY(-120px) translateZ(-275px) translateX(6.83761px) rotateY(-20.625deg) rotateX(-9.16667deg); visibility: visible;">
             <div class="bgrdd" style=" background-image: url(http://localhost/test/images/folders/wijn/00000.jpg);"> </div>
              <a href="http://localhost/test/de-kweker/folders/wijn">      
              <img src="http://localhost/test/images/folders/wijn/00000.jpg" alt="WIJN 29-03 TM 05-09" fid="351" title="WIJN" linkurl="http://localhost/test/de-kweker/folders/wijn">
             </a>
        <canvas class="cc-decoration kc-reflection" width="671" height="32" style="height: 13%; top: 99%;"></canvas></div><div class="kc-item" data-cc-item-key="1" style="transform-style: preserve-3d; opacity: 1; z-index: 362; width: 178px; height: 240px; transform: translateY(-120px) translateZ(-137.5px) translateX(143.536px) rotateY(-10.3125deg) rotateX(-4.58333deg); visibility: visible;">
             <div class="bgrdd" style=" background-image: url(http://localhost/test/images/folders/508-sw/00000.jpg);"> </div>
              <a href="http://localhost/test/Peugeot/folders/508-sw">      
              <img src="http://localhost/test/images/folders/508-sw/00000.jpg" alt="508 SW 25-01 TM 05-09" fid="415" title="508 SW" linkurl="http://localhost/test/Peugeot/folders/508-sw">
             </a>
        <canvas class="cc-decoration kc-reflection" width="671" height="32" style="height: 13%; top: 99%;"></canvas></div><div class="kc-item kc-front-item" data-cc-item-key="2" style="transform-style: preserve-3d; opacity: 1; z-index: 500; width: 178px; height: 240px; transform: translateY(-120px) translateZ(0px) translateX(311px) rotateY(0deg) rotateX(0deg); visibility: visible;">
             <div class="bgrdd" style=" background-image: url(http://localhost/test/images/folders/rifter/00000.jpg);"> </div>
              <a href="http://localhost/test/Peugeot/folders/rifter">      
              <img src="http://localhost/test/images/folders/rifter/00000.jpg" alt="Rifter 25-01 TM 05-09" fid="414" title="Rifter" linkurl="http://localhost/test/Peugeot/folders/rifter">
             </a>
        <canvas class="cc-decoration kc-reflection" width="671" height="32" style="height: 13%; top: 99%;"></canvas></div><div class="kc-item" data-cc-item-key="3" style="transform-style: preserve-3d; opacity: 1; z-index: 362; width: 178px; height: 240px; transform: translateY(-120px) translateZ(-137.5px) translateX(478.464px) rotateY(10.3125deg) rotateX(-4.58333deg); visibility: visible;">
             <div class="bgrdd" style=" background-image: url(http://localhost/test/images/folders/508-berline/00000.jpg);"> </div>
              <a href="http://localhost/test/Peugeot/folders/508-berline">      
              <img src="http://localhost/test/images/folders/508-berline/00000.jpg" alt="508 Berline 25-01 TM 05-09" fid="410" title="508 Berline" linkurl="http://localhost/test/Peugeot/folders/508-berline">
             </a>
        <canvas class="cc-decoration kc-reflection" width="671" height="32" style="height: 13%; top: 99%;"></canvas></div><div class="kc-item" data-cc-item-key="4" style="transform-style: preserve-3d; opacity: 1; z-index: 224; width: 178px; height: 240px; transform: translateY(-120px) translateZ(-275px) translateX(615.162px) rotateY(20.625deg) rotateX(-9.16667deg); visibility: visible;">
             <div class="bgrdd" style=" background-image: url(http://localhost/test/images/folders/menu/00000.jpg);"> </div>
              <a href="http://localhost/test/taco-mundo/folders/menu">      
              <img src="http://localhost/test/images/folders/menu/00000.jpg" alt="Menu 13-01 TM 05-09" fid="356" title="Menu" linkurl="http://localhost/test/taco-mundo/folders/menu">
             </a>
        <canvas class="cc-decoration kc-reflection" width="812" height="32" style="height: 13%; top: 99%;"></canvas></div><div class="kc-item" data-cc-item-key="5" style="transform-style: preserve-3d; opacity: 1; z-index: 87; width: 178px; height: 240px; transform: translateY(-120px) translateZ(-412.5px) translateX(695.982px) rotateY(30.9375deg) rotateX(-13.75deg); visibility: visible;">
             <div class="bgrdd" style=" background-image: url(http://localhost/test/images/folders/foodmaster-menu/00000.jpg);"> </div>
              <a href="http://localhost/test/foodmaster/folders/foodmaster-menu">      
              <img src="http://localhost/test/images/folders/foodmaster-menu/00000.jpg" alt="Foodmaster Menu 17-03 TM 05-09" fid="354" title="Foodmaster Menu" linkurl="http://localhost/test/foodmaster/folders/foodmaster-menu">
             </a>
        <canvas class="cc-decoration kc-reflection" width="712" height="32" style="height: 13%; top: 99%;"></canvas></div><div class="kc-item" data-cc-item-key="6" style="transform-style: preserve-3d; opacity: 1; z-index: -51; width: 178px; height: 240px; transform: translateY(-120px) translateZ(-550px) translateX(706.075px) rotateY(41.25deg) rotateX(-18.3333deg); visibility: visible;">
             <div class="bgrdd" style=" background-image: url(http://localhost/test/images/folders/bbq-u0026-terras/00000.jpg);"> </div>
              <a href="http://localhost/test/de-kweker/folders/bbq-u0026-terras">      
              <img src="http://localhost/test/images/folders/bbq-u0026-terras/00000.jpg" alt="BBQ \u0026 Terras 29-03 TM 05-09" fid="353" title="BBQ \u0026 Terras" linkurl="http://localhost/test/de-kweker/folders/bbq-u0026-terras">
             </a>
        <canvas class="cc-decoration kc-reflection" width="671" height="32" style="height: 13%; top: 99%;"></canvas></div><div class="kc-item" data-cc-item-key="7" style="transform-style: preserve-3d; opacity: 1; z-index: 87; width: 178px; height: 240px; transform: translateY(-120px) translateZ(-412.5px) translateX(-73.9821px) rotateY(-30.9375deg) rotateX(-13.75deg); visibility: visible;">
             <div class="bgrdd" style=" background-image: url(http://localhost/test/images/folders/non-food/00000.jpg);"> </div>
              <a href="http://localhost/test/de-kweker/folders/non-food">      
              <img src="http://localhost/test/images/folders/non-food/00000.jpg" alt="Non Food 29-03 TM 05-09" fid="352" title="Non Food" linkurl="http://localhost/test/de-kweker/folders/non-food">
             </a>
        <canvas class="cc-decoration kc-reflection" width="671" height="32" style="height: 13%; top: 99%;"></canvas></div></div><div class="kc-nav-wrap" style="right: 15px; bottom: 15px;"><div class="kc-nav-button" data-kc-but-num="0"></div><div class="kc-nav-button active" data-kc-but-num="1"></div><div class="kc-nav-button" data-kc-but-num="2"></div><div class="kc-nav-button" data-kc-but-num="3"></div>
        <div class="kc-nav-button" data-kc-but-num="4"></div>
        <div class="kc-nav-button" data-kc-but-num="5"></div>
        </div>
Gewijzigd op 20/05/2023 11:11:04 door Daniel van Seggelen
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

20/05/2023 17:20:16
Quote Anchor link
Ok. Ik heb je JavaScript iets aangepast, zodat de timer weer begint te lopen op het mouseout event. Ik heb de naamgeving van je variabelen niet aangepast, maar raad je aan om dat wel te doen. Bijvoorbeeld "initList" is een beetje raar. De functie setInterval in JavaScript geeft een timer id terug, dus iets als "timerIdList" zou beter zijn. Anyhow, hier de code:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
let currentSlide = 0;

const handleList = () => {
    currentSlide += 1;
    currentSlide %= $(".kc-nav-wrap div").length;
    juisteslide = currentSlide + 1;
    console.debug('initList', currentSlide, juisteslide);
    var $list = $("[data-cc-item-key='" + juisteslide + "']").find('[alt]');
    console.debug($list);
    $('#text-description').text($list.attr('alt'));
    $(".kc-nav-wrap div").eq(currentSlide).click();
};

var initList = setInterval(handleList, 5000);

$('.kc-item').mouseover(function() {
    console.debug('mouseover');
    clearInterval(initList);
}).mouseout(function() {
    console.debug('mouseout');
    initList = setInterval(handleList, 5000);
})
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

23/05/2023 12:28:19
Quote Anchor link
Welnee joh, ben je gek, niks te danken hoor ;-)
 
Ozzie PHP

Ozzie PHP

23/05/2023 14:22:26
Quote Anchor link
Goed bezig Koehoorn! ;-)

(Helaas heeft niet iedereen het fatsoen om nog even iets te laten horen nadat 'de buit' binnen is.)
 
Pauline Lacorde

Pauline Lacorde

18/07/2023 10:00:25
Quote Anchor link
Zur Ergänzung ;)

Het lijkt erop dat je de setinterval functie wilt stoppen wanneer de muis over het element zweeft, en hervat als de muis niet langer over het element zweeft. Dit wordt meestal gedaan door de clearInterval functie te gebruiken wanneer de muis over het element zweeft, en setInterval opnieuw te instellen wanneer de muis eruit zweeft.

Het ziet er naar uit dat je code al vrijwel het juiste doet - maar het kan zijn dat er iets misgaat met de scope van de initList variabele, of met de logica van de muisevenementen.

In plaats van de setInterval functie te herhalen in je mouseout functie, kun je misschien een aparte functie maken die de interval instelt, en deze aanroepen wanneer nodig.

function startSlideShow() {
return setInterval(function() {
currentSlide += 1;
currentSlide %= $(".kc-nav-wrap div").length;
juisteslide = currentSlide + 1;
var $list = $("[data-cc-item-key='" + juisteslide + "']").find('[alt]');
$('#text-description').text($list.attr('alt'));
$(".kc-nav-wrap div").eq(currentSlide).click();
}, 5000);
}

var initList = startSlideShow();

$('.kc-item').hover(function() {
// stop slideshow on mouse over
clearInterval(initList);
}, function() {
// start slideshow on mouse out
initList = startSlideShow();
});
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

18/07/2023 10:57:35
Quote Anchor link
Code door Google Translate halen is niet slim. CurrentSlide v.s. juisteslide.
 
Daniel van Seggelen

Daniel van Seggelen

20/07/2023 03:47:38
Quote Anchor link
uhmm, niets is door google translate gehaald hoor.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

20/07/2023 06:26:36
Quote Anchor link
Je hebt gelijk...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.