mysql update

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Software Developer

Dit ga je doen Je bent verantwoordelijk voor de warehouse applicatie die een integratie heeft met de PLC laag; Je ontwikkelt in C#/.Net; Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van interfaces en het visualiseren van componenten; Je denkt mee over het design voor business oplossingen; Je bent verantwoordelijk voor het testen van de gebouwde oplossing. Hier ga je werken Voor een internationale organisatie in de transport zijn wij momenteel op zoek naar een Software Developer. Ze zijn wereldwijd de grootste speler en lopen voorop met het automatiseren van alle processen van de warehouses. Op dit moment wordt er nog gebruik

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een ontwikkelteam met 15 developers en twee testers. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor financiële applicaties met meer dan 50.000 gebruikers. Een deel van het team is verantwoordelijk voor de webapplicaties van deze organisatie. Ook zijn er twee app ontwikkelaars werkzaam in het team die zich focussen op de mobiele applicatie. Als .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag met de webapplicaties van deze organisatie. Hierbij maak jij o.a. gebruik van C# .NET, ASP.NET, T-SQL, Angular en TypeScript. De nadruk van jouw functie ligt wel op de backend van de applicatie. Wat jouw functie

Bekijk vacature »

(Lead) PHP Software Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in Breda, zijn wij op zoek naar een PHP software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plek in een klein team met 2 andere software developers. Wil jij graag werken met de nieuwste technieken bij een bedrijf waar jij de lead gaat nemen in de verder ontwikkeling en modernisering van een eigen software pakket? Dan ben je hier aan het juiste adres! Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je gaat aan de slag met de ontwikkeling en vernieuwing van het "in-house" ontwikkelde multimedia platform. Je neemt de lead in

Bekijk vacature »

PHP Developer

Als PHP Developer bij Coolblue zorg je ervoor dat onze webshops elke dag een beetje beter zijn. Wat doe je als PHP Developer bij Coolblue? Als PHP Developer werk je met andere development teams samen om onze webshop zo optimaal mogelijk te laten werken en onze klanten blij te maken. Hoewel je een PHP Developer bent, sta je open om C# of Typescript in te zetten of te leren. Ook PHP Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen pure PHP code schrijven. Samenwerken met de klantreiziger om onze klanten

Bekijk vacature »

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Ervaren PHP Developer

Functieomschrijving PHP Developer met brede ervaring gezocht! Ben jij een Full Stack PHP Developer met brede ervaring die toe is aan een volgende stap? Lees dan snel verder! Voor onze eindklant in de regio Nunspeet zijn wij op zoek naar een ervaren PHP Developer die het IT Team van deze organisatie gaat versterken. Wij zoeken een enthousiaste en breed georiënteerde IT-er die er voor gaat zorgen dat deze innovatieve organisatie de volgende stap gaat maken. Om deze functie goed uit te kunnen voeren moet je communicatief goed zijn en in staat zijn om zelfstandig problemen op te lossen. Daarnaast bestaat

Bekijk vacature »

Junior/medior Back end developer PHP, Laravel

Functie Jij als ontwikkelaar komt te werken in een team bestaande uit 4 back end programmeurs, 2 vormgevers/ Front end developers en een online marketeer. Qua persoonlijkheden is het team erg gevarieerd van sportfanaten tot gameliefhebbers en Golfers. Een ding heeft iedereen hier gemeen; Passie voor goede code. In jouw rol zul je voor veel van je tijd je bezig houden met het ontwikkelen van maatwerk features en applicaties. Daarnaast hebben wij op aanvraag ook wel eens een website of onderhoudsklusje, die opgepakt moet worden en hier ben jij ook niet vies van. Jij als full stack developer zult dus

Bekijk vacature »

Python developer Consultancy

Functie Als Python developer bij deze organisatie werk je voor verschillende klanten. Doordat de oprichter een groot netwerk heeft kun je zelf voorkeuren uitspreken in het type projecten dat je wilt gaan doen. Zo zijn er bijvoorbeeld langdurige of juist korte projecten, maar is ook het type klant, of project bespreekbaar. Werk jij bijvoorbeeld graag aan een nieuw, state-of-the-art web portaal of ben je liever betrokken bij een migratietraject van een bestaande applicatie? Wij gaan voor jou aan de slag! Eisen • Je bent een gedreven developer met sterke voorkeur voor Python • Je bent meer dan een codeklopper •

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving In deze functie ga je werken als C# Developer. Jij gaat aan de slag met de volgende taken: Maatwerk software bouwen; Huidige softwareprojecten verder uitbouwen en optimaliseren; Ideeën van de klant omzetten naar handige oplossingen en tools; Bovenstaande doe je middels de Microsoft- stack: C#, ASP.NET en MVC/ Entity Framework. Ben je net afgestudeerd aan een HBO opleiding Informatica, aarzel dan niet om te solliciteren. Dit is namelijk de ideale startersfunctie! Bedrijfsprofiel Deze organisatie is gevestigd in de regio van Boxtel. Het is van oorsprong een familiebedrijf, die gestart zijn met het bouwen van websites. Dit is door

Bekijk vacature »

C# .NET Ontwikkelaar ASP.NET

Samengevat: Deze werkgever is een inkooporganisatie. Ben jij een ervaren .Net ontwikkelaar? Heb je ervaring met .Net en C#? Vaste baan: C# .NET Developer .Net MBO HBO €3.100 - €4.300 Onze missie is: “Een essentiële bijdrage leveren aan het verlagen van de integrale kostprijs van de aangesloten groothandels, middels het bundelen van inkoopvolume en het creëren van synergie met en tussen de groothandels en leveranciers, met scherpe inkoopprijzen, goede handelscondities en gerichte dienstverlening als resultaat” Zij werken voor MKB klanten. Deze werkgever heeft veel verschillende projecten. Houd jij van afwisseling? Dan zit je bij hun goed! De branche van dit

Bekijk vacature »

Senior Cobol Applicatieontwikkelaar

Bedrijfsomschrijving De IV- organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT- voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV- organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing- en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV- landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt. Functieomschrijving In de applicatie ETM

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

Software ontwikkelaar ASP .Net / C#

Functie omschrijving Gezocht! Software ontwikkelaar. Ben jij bekend met termen als ASP .Net, C# en SQL? Ben jij op zoek naar een afwisselende en uitdagende IT-functie binnen de agrarische sector? En omschrijf jij jezelf als zelfstandig, enthousiast en proactief? Dan hebben wij de perfecte functie voor jou! Als Software ontwikkelaar binnen deze organisatie ben je samen met één andere collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling en modificatie van het support en controle programma dat binnen dit bedrijf gebruikt wordt. Je gaat hierbij bijdragen aan de vertaling van klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Verder bestaan je werkzaamheden uit: Technische uitwerking van de business

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Pagina: 1 2 volgende »

Stephan Sterrenberg

Stephan Sterrenberg

05/03/2007 21:55:00
Quote Anchor link
hey

ik ben bezig met mysql nu en moet de update hebben
maar ben ff vergeten hoe het ook weer moest
kan iemand me geheugen ff opfrissen
alvast bedankt
groetjes wesley
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 15:29:56
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

05/03/2007 21:59:00
Quote Anchor link
Bedoel je de syntax van een update query?

UPDATE tabelnaam
SET
veldnaam1 = 'een of andere string'
WHERE id = 1
 
Stephan Sterrenberg

Stephan Sterrenberg

05/03/2007 22:00:00
Quote Anchor link
die bedoel ik ja maar ben het ff helemaal kwijt :P
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

05/03/2007 22:01:00
Quote Anchor link
Nou, nu heb je hem weer ;-)
 
Stephan Sterrenberg

Stephan Sterrenberg

05/03/2007 22:06:00
Quote Anchor link
nou kom ik er nog niet uit:P
dit wil ik update.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?php
// (1) Deze functie maakt een verbinding  met My_SQL dataserver.
mysql_connect("localhost", "root", "") or
     die ("could not connect to database");
// (2) Deze functie selecteert de administratie database.
mysql_select_db("hostingsite") or
     die("could not select database");
// (3) Dit is de tekst van een query naart de deelnemers tabel
$query = ("select * from users where Username='$user'");
// (4) Deze functie voert de query uit
// Het resultaat van de query vind je in container $resultaat

$resultaat= mysql_query($query) or
        die ( mysql_error( ) );
      while ($row = mysql_fetch_array($resultaat, MYSQL_ASSOC))
      {

   // Zolang er nog velden zijn in $row
   {
     // Print gegevens van het volgende veld
         print  "<table border cellpading=2>
              <tr><th align=left>Username</th><td><input value=\"$row[Username]\" name=\"Username\" type=\"text\" id=\"username\" size=\"25\" maxlength=\"25\"></td></tr>
              <tr><th align=left>Email</th><td><input value=\"$row[Emailadres]\" name=\"Email\" type=\"text\" id=\"email\" size=\"25\" maxlength=\"100\"></td></tr>"
;
   }
}

// Print einde van tabel
print "</table>";
?>
 
Toine vd P

Toine vd P

05/03/2007 22:08:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
mysql_query("UPDATE users SET username = '".$user."'");
?>

gebruik kleine letters voor je veldnamen en/of databasenamen (!)
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

05/03/2007 22:10:00
Quote Anchor link
Maar dat is geen UPDATE query die je daar uitvoert. Dat is een SELECT query.
 
Toine vd P

Toine vd P

05/03/2007 22:13:00
Quote Anchor link
@wesley: "je wilt die tabel waar je net gegevens uithaalt in die code toch bewerken?"
 
Stephan Sterrenberg

Stephan Sterrenberg

05/03/2007 22:14:00
Quote Anchor link
ja ik heb alleen de php code gekopieert hier heen
ik was van plan om zeg maar op submit te drukken en dat het script daarna de wijzigingen opslaat in mysql

sorry als ik lastig ben hoor
ben pas een beginnen dus weet nog niet zoveel
heb het wel geleert op school maar ben het haast weer vergeten
zoveel gebruik ik het ook niet
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Stephan Sterrenberg
 
Toine vd P

Toine vd P

05/03/2007 22:18:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
<?php
if (isset($_POST['Emailadres']))
  {

  extract($_POST);
  mysql_query("UPDATE users SET Username = '".$Username."' AND Emailadres = '".$Emailadres."' WHERE gebr_id = ".$id);
echo "ok!";
  }

?>

<form action="#" method="post" name="bewerk_form">
<?php
// (1) Deze functie maakt een verbinding  met My_SQL dataserver.
mysql_connect("localhost", "root", "") or
     die ("could not connect to database");
// (2) Deze functie selecteert de administratie database.
mysql_select_db("hostingsite") or
     die("could not select database");
// (3) Dit is de tekst van een query naart de deelnemers tabel
$query = ("select * from users where Username='$user'");
// (4) Deze functie voert de query uit
// Het resultaat van de query vind je in container $resultaat

$resultaat= mysql_query($query) or
        die ( mysql_error( ) );
      while ($row = mysql_fetch_array($resultaat, MYSQL_ASSOC))
      {

   // Zolang er nog velden zijn in $row
   {
     // Print gegevens van het volgende veld
         print  "<table border cellpading=2>
              <tr><th align=left>Username</th><td><input value=\"$row['Username']\" name=\"Username\" type=\"text\" id=\"username\" size=\"25\" maxlength=\"25\"></td></tr>
              <tr><th align=left>Email</th><td><input value=\"$row['Emailadres']\" name=\"Email\" type=\"text\" id=\"email\" size=\"25\" maxlength=\"100\</td></tr>"
;
   }
}

// Print einde van tabel
print "</table>";
?>
"><input type="hidden" name="id" value="<? echo $row['gebr_id']; ?>" /><input type="submit" value="opslaan" />
</form>


klopt niet helemaal maar U get the point

Graag in het vervolg bij code, [code] [/code] tags gebruiken. [/modedit]
Gewijzigd op 04/10/2010 13:30:44 door Bas IJzelendoorn
 
Stephan Sterrenberg

Stephan Sterrenberg

05/03/2007 22:26:00
Quote Anchor link
hij werkt voor geen meter
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
// (1) Deze functie maakt een verbinding  met My_SQL dataserver.

mysql_connect("localhost", "root", "20081987") or

     die ("could not connect to database");

 

// (2) Deze functie selecteert de administratie database.

mysql_select_db("hostingsite") or

     die("could not select database");
if (isset($_POST['Username']))
  {

  extract($_POST);
  mysql_query("UPDATE users SET Username = '".$Username."' AND Emailadres = '".$Emailadres."' WHERE gebr_id = ".$id);
echo "ok!";
  }

?>

wat doe ik fout
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Stephan Sterrenberg
 
Toine vd P

Toine vd P

05/03/2007 22:31:00
Quote Anchor link
@wesley: Het ID wat in die hidden input type staat moet je natuurlijk wel aanpassen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
<?php
// (1) Deze functie maakt een verbinding  met My_SQL dataserver.

$verbinding = mysql_connect("localhost", "root", "20081987") or die ("could not connect to database");

mysql_select_db("hostingsite",$verbinding) or

     die("could not select database");

?>
 
- SanThe -

- SanThe -

05/03/2007 22:31:00
Quote Anchor link
UPDATE ..... SET veld1 = 'a', veld2 = 'b' WHERE .....
 
Stephan Sterrenberg

Stephan Sterrenberg

05/03/2007 22:34:00
Quote Anchor link
ik heb nu dit
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
<table width="455" border="0" cellspacing="0" cellpadding="0" background="image/longmenu.gif" height="34">
        <tr>
          <td><b>Change profile</b></td></tr></table><p>
          <form action="updateprofile.php" method="post">
<?php

 

// (1) Deze functie maakt een verbinding  met My_SQL dataserver.

mysql_connect("localhost", "root", "") or

     die ("could not connect to database");

 

// (2) Deze functie selecteert de administratie database.

mysql_select_db("hostingsite") or

     die("could not select database");

 

// (3) Dit is de tekst van een query naart de deelnemers tabel

$query = ("select * from users where Username='$user'");

 

// (4) Deze functie voert de query uit

// Het resultaat van de query vind je in container $resultaat


$resultaat= mysql_query($query) or

        die ( mysql_error( ) );

      while ($row = mysql_fetch_array($resultaat, MYSQL_ASSOC))

      {


 

   // Zolang er nog velden zijn in $row

   {

     // Print gegevens van het volgende veld

         print  "<table border=0 cellpading=2>

              <tr><th align=left>Username</th><td><input value=\"$row[Username]\" name=\"Username\" type=\"text\" id=\"username\" size=\"25\" maxlength=\"25\"></td></tr>
              <tr><th align=left>Email</th><td><input value=\"$row[Emailadres]\" name=\"Email\" type=\"text\" id=\"email\" size=\"25\" maxlength=\"100\"></td></tr>"
;

   }


}


 

// Print einde van tabel

print "</table>";

 

?>

<input type="hidden" name="id" value="">
<? echo $row['Username']; ?>
<input type="submit" value="Change" id="change"><input type="reset" value="Reset" id="reset"></form>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
<?php
// (1) Deze functie maakt een verbinding  met My_SQL dataserver.

mysql_connect("localhost", "root", "") or

     die ("could not connect to database");

 

// (2) Deze functie selecteert de administratie database.

mysql_select_db("hostingsite") or

     die("could not select database");
if (isset($_POST['Username']))
  {

  extract($_POST);
  mysql_query("UPDATE users SET Username = '".$Username."' AND Emailadres = '".$Emailadres."' WHERE gebr_id = ".$id);
echo "ok!";
  }

?>
 
K i p

K i p

05/03/2007 22:39:00
Quote Anchor link
Ik zou het zo doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
<?php
    // (1) Deze functie maakt een verbinding  met My_SQL dataserver.
    mysql_connect ( 'localhost' , 'root' , '' ) or
         die ( 'could not connect to database' );
    // (2) Deze functie selecteert de administratie database.
    mysql_select_db( 'hostingsite' ) or
         die ( 'could not select database' );
    // (3) Dit is de tekst van een query naart de deelnemers tabel
    $sql = "
        SELECT
            Username,
            Emailadres
        FROM
            users
        WHERE
            Username = '"
. mysql_real_escape_string ( $user ) . "'
        LIMIT
            1
    "
; #Waar haal je de variabele $user vandaan? Dit vroeg ik me af, en daarom haal ik er die functie over heen, voor de veiligheid. Ook heb ik LIMIT 1 erbij gezet, omdat ik denk dat je maar 1 rij wilt ophalen
    
    // (4) Deze functie voert de query uit
    // Het resultaat van de query vind je in container $resultaat

    $resultaat= mysql_query ( $sql );
    #or die ( mysql_error( ) );  <- deze regel heb ik even gecomment, dit kan beter
    
    #We controleren nu namelijk met een if() of de query is geslaagd

    if ( $resultaat === false )
    {

        ?>

        <fieldset>
            <legend>De query ging mis!</legend>
            <h2>Fout:</h2>
            <p><?php trigger_error ( mysql_error () ); ?></p>
            <h2>De gebruikte SQL:</h2>
            <p><pre><?php echo $sql; ?></pre></p>
        </fieldset>
        <?php
    }
    else
    {
        #De query is geslaagd, maar hebben we ook resultaten?
        if ( mysql_num_rows ( $resultaat ) > 0 )
        {

            #Een while loop is nu niet (meer) nodig, omdat er LIMIT 1 in de SQL staat
                #while ($row = mysql_fetch_array($resultaat, MYSQL_ASSOC))
                #{
                #// Zolang er nog velden zijn in $row
                #{
            #Dit vervangen we door de volgende regel:

            $row = mysql_fetch_assoc ( $resultaat );
            // Print gegevens van het volgende veld
            ?>

            <!-- Misschien een <form> tag openen? Of heb je die al? -->
            <form action="verwerk.php" method="post">
                <table border cellpading=2> <!-- wat doet 'border' in de tag? -->
                    <tr>
                        <th align="left">
                            Username
                        </th>
                        <td>
                            <input value="<?php echo $row['Username']; ?>" name="Username" type="text" id="username" size="25" maxlength="25" />
                        </td>
                    </tr>
                    <tr>
                        <th align="left">
                            Email
                        </th>
                        <td>
                            <input value="<?php echo $row['Emailadres']; ?>" name="Email" type="text" id="email" size="25" maxlength="100" />
                        </td>
                    </tr>
                    <!-- Een submit knopje is ook altijd leuk :-P -->
                    <tr>
                        <th align="left">
                            &nbsp;
                        </th>
                        <td>
                            <input value="Doe iets geks!" type="submit" id="submit" size="25" />
                        </td>
                    </tr>
                    <!-- Misschien de <table> tag afsluiten? Of doe je dat al? -->
                </table>
            </form>
            <?php
                #} <-- einde oude while (), nu weggecomment
            }
            else
            {
                #De gebruiker is niet gevonden
                ?>

                <h1>De gebruiker is niet gevonden!</h1>
                <?php
            }
        }
    }

    // Print einde van tabel
    #print "</table>"; <-- Ah, hier had je dus het einde van de tabel :-)

?>
En dan verwerk.php zoiets:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
<?php
    if ( $_SERVER['REQUEST_METHOD'] == 'POST' )
    {

        $error = false;
        if ( empty ( ( isset ( $_POST['Email'] ) ) ? trim ( $_POST['Email'] ) : '' ) )
        {

            #Emailadres is niet ingevuld
            ?>

            Het email-adres is niet ingevuld!
            <?php
            $error
= true;
        }

        if ( empty ( ( isset ( $_POST['Username'] ) ) ? trim ( $_POST['Username'] ) : '' ) )
        {

            #Username is niet ingevuld
            ?>

            De username is niet ingevuld!
            <?php
            $error
= true;
        }

        if ( $error === false )
        {

            $sql = "
                UPDATE
                    users
                SET
                    Username = '"
. mysql_real_escape_string ( trim ( $_POST['Username'] ) ) . "'
                AND
                    Emailadres = '"
. mysql_real_escape_string ( trim ( $_POST['Email'] ) ) . "'
                WHERE
                    gebr_id = "
. $id . "
                ;
            "
; #Je moet zelf nog even aan $id komen ;-)
            
            if ( !$res = mysql_query ( $sql ) )
            {

                ?>

                Query ging mis.  <br />
                Fout: <?php trigger_error ( mysql_error () ); ?> <br />
                Query: <br />
                <pre><?php echo $sql; ?></pre>
                <?php
            }
            else
            {
                ?>

                Query geslaagd
                <?php
            }
        }
    }

    else
    {
        ?>

        Je hoort hier alleen te komen als je iets hebt gepost ;-)
        <?php
    }
?>
 
Toine vd P

Toine vd P

05/03/2007 22:39:00
Quote Anchor link
?><!-- ----------------------- IN DIE VALUE MOET HET ID VAN DIE PERSOON KOMEN EN ALS
JE ELKE USER WIL KUNNE WIJZIGEN MOET JE DE KNOP BINNEN JE WHILE ZETTe ---------------- --->
<input type="hidden" name="id" value="">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo $row['Username']; ?>
 
- SanThe -

- SanThe -

05/03/2007 22:42:00
Quote Anchor link
Leer het scripten een beetje fatsoenlijk aan.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
<?php
print  "<table border=0 cellpading=2>
              <tr><th align=left>Username</th><td><input value=\"$row[Username]\" name=................"
;

// Gebruik echo en gebruik enkele quotes dan hoef je de dubbele html-quotes niet te escapen.
// Haal $vars buiten de quotes.
// Gebruik bij array's enkele quotes.


echo '<table border="0" cellpading="2">
          <tr><th align="left">Username</th>
            <td><input value="'
. $row['Username'] . '" name=..................';
?>

Edit: Tag vergeten.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
Stephan Sterrenberg

Stephan Sterrenberg

05/03/2007 22:49:00
Quote Anchor link
nu snap ik er helemaal niks meer van
 
Toine vd P

Toine vd P

05/03/2007 23:01:00
Quote Anchor link
en dan $rij['gebruikernummer'] vervangen met de ID/sleutel van je tabel

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
<?php
if (isset($_POST['gebruiker']))
    {

    //--- alle gebruikers upadten
    $teller = 0;
    while (isset($gebruiker[$teller]))
        {

        $kwerie = "UPDATE users SET Username = '".$gebruiker[$teller]."', Emailadres = '".$email[$teller]."' WHERE id = ".$id[$teller]);
        $teller++;
        echo "<br>".$kwerie;
        // hier dan ook de mysql_query
        }
    }

?>

<html>
<head>
<title>Pagina test</title>
</head>
<body>
<b>Change profile</b><br />
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?php
    $verbinding
= mysql_connect("localhost","root","WAAACCHHTTOWOOROD");
    mysql_select_db("hostingsite",$verbinding);
    $resultaat= mysql_query("SELECT * FROM users WHERE Username = '".$user."'");
    if (mysql_num_rows($resultaat) >= 1)
        {

        echo "<form action=\"updateprofile.php\" method=\"post\">\r\n";
        while ($rij = mysql_fetch_array($resultaat, MYSQL_ASSOC))
            {

            echo "        <br>User: ".$rij['gebruikernummer']."\r\n";
            echo "        <br>Username <input value=\"".$rij['Username']."\" name=\"gebruiker[]\" type=\"text\" id=\"username\" size=\"25\" maxlength=\"25\">\r\n";
            echo "        <br>Email <input value=\"".$row['Emailadres']."\" name=\"email[]\" type=\"text\" id=\"email\" size=\"25\" maxlength=\"100\">\r\n";
            echo "        <input value=\"".$rij['gebruikernummer']."\" name=\"id[]\" type=\"hidden\"\r\n";
            echo "        <hr><br>\r\n";
            }

        echo "        <input type=\"submit\" value=\"Opslaan\" id=\"change\">\r\n";
        echo "    </form>\r\n";
        }

    else
        {
        echo "    Nog geen gebruiker!\r\n";
        }

    ?>

</body>
</html>
 
Stephan Sterrenberg

Stephan Sterrenberg

05/03/2007 23:04:00
Quote Anchor link
ik vind het ingewikkelt worden hoor
snap het echt niet meer
 
Teun Hesseling

Teun Hesseling

04/10/2010 11:48:22
Quote Anchor link
ik zit dit een beetje door te lezen , maar word er niet veel wijzer van, ik heb ongeveer het zelfde probleem als stephan, ik heb 19 resultaten, maar zodra ik op mijn opslaan knop druk, en ik de $_POST['name'] opvraag en die in een while loop gooi dan krijg ik alleen het laaste resultaat 19 keer weer gegeven. terwijl ik op de pagina ervoor ze allemaal netjes te zien krijg.
 

Pagina: 1 2 volgende »



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.