New error, new topic :x

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Freelance Fullstack Java Developer

Functieomschrijving Voor een opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar ervaren Fullstack JAVA Developers die graag op projectbasis willen werken. Je komt terecht bij een informele developers club die mooie projecten uitvoeren voor grote klanten. Ben je een ervaren freelancer of werk je in loondienst en ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder want wie weet is dit een leuke vacature voor jou! Het fijne van deze werkgever is dat je zelf mag beslissen hoe je te werk wilt gaan. Wil je als freelancer werken dan is dat OK. Wil je de zekerheid hebben

Bekijk vacature »

C# .NET Developer

Dit ga je doen Als developer nieuwe gave features implementeren; Werken met technieken als C# .NET en (REST) API's webservices; Ontwikkelen van koppelingen middels API's; Maken van technische keuzes en beslissingen over de architectuur; Junior collega's coachen; Initiatief nemen voor nieuwe technische mogelijkheden; Je bent een belangrijke schakel - en vindt het leuk - om te schakelen met de business. Hier ga je werken In een klein team van professionals ben je als C# .NET Developer verantwoordelijk voor het ontwikkelen van één van de applicaties voor het grootste inhouse product: een applicatie voor alles omtrent hypotheken. De programmeertaal die je

Bekijk vacature »

Senior developer (PHP en VB.NET)

Functie De development afdeling bestaat uit 2 teams. Het productteam (10 developers) is verantwoordelijk voor verschillende applicaties met als doel om zoveel mogelijk te automatiseren en uit te werken tot standaard software. Met diverse Solutions Architecten en ervaren developers denken ze voortdurend mee met hun klanten en bouwen ze de basis van het uiteindelijke maatwerk dat wordt geleverd. Hiernaast hebben ze een maatwerk/projectteam. Dit team bestaat momenteel uit 8 developers (junior tot senior) en is verantwoordelijk voor het maatwerk in hun klantprojecten. Momenteel zijn ze op zoek naar een senior developer die aan de slag gaat in het productteam. Hierin

Bekijk vacature »

Als PHP developer (Symfony) bijdragen aan betere z

Functie Als Medior/Senior PHP developer wordt er een mate van zelfstandigheid verwacht, maar ook dat je goed in een team kunt opereren waar kennis wordt gedeeld en er bijvoorbeeld codereviews plaatsvinden. Kwaliteit staat voorop, mede hierom werken ze bijvoorbeeld zonder echte deadlines in hun sprints. De SaaS-applicatie wordt volledig ontwikkeld in PHP en Symfony. De module bestaat uit een stuk informatie verrijking en intelligentie wat resulteert in een medische check. De logica wordt daarom in de code geïntrigeerd. Je bent onder andere bezig met complexe databases waar meer dan 80.000 medicijnen op verschillende niveaus in staan, die maandelijks worden geactualiseerd.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

Low Code Developer voor o.a. overheidsprojecten!

Bedrijfsomschrijving Wil jij ook behoren tot de specialist in Low Code? Dan zou ik zeker aanraden om verder te lezen. Deze organisatie is ooit opgericht door twee studenten en is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze werkgever met een groot aanzien op Low Code projecten. De sfeer is echter niet veranderd, er heerst een informele sfeer met een open deuren beleid, en hierin mag de eigen bar natuurlijk niet ontbreken. Momenteel maakt deze organisatie een flinke groei door en hier kan jij natuurlijk niet bij ontbreken. Daarom ben ik op zoek naar Low Code Developers met een degelijke technische achtergrond. Kennis

Bekijk vacature »

SQL Developer

Functie omschrijving We are looking for a dutch native speaker Jij gaat in deze functie aan de slag met uitdagende projecten en het creëren van maatwerk software, vooral middels SQL. Iedere klant/project is weer anders, maar dat maakt dit bedrijf en de functie erg uniek & uitdagend. Verder heb je de volgende taken: Ontwikkelen en ontwerpen van SQL databases. T-SQL wordt hierbij gebruikt als programmeer laag; Optimalisatie van query's, voor een verbeterde efficiency; Begeleiden van junior developers, mits je dit leuk vindt; Heb je meer interesse in een rol als consultant, dan is dit ook mogelijk. Je heb hier meer

Bekijk vacature »

Front-end developer gezocht

Functie Je komt in een team met ambitieuze developers die de passie voor Front-End met jou delen. Samen ga je aan de slag met leuke en leerzame opdrachten. Het team heeft een eigen budget en financiën en zij bepalen zelf hoe dat besteed en investeert wordt. Je gebruikt tools als JavaScript, Node.js, React, Angular, Typescript en Vue.js wanneer je werkt aan de opdrachten. Daarnaast zul je veel leren van je collega’s en gezamenlijk een leuke tijd doorbrengen tijdens activiteiten zoals wintersport, hackatons en conferentiebezoeken. Je krijgt niet alleen de mogelijkheid Front-End te ontwikkelen, maar ook vooral jezelf. Dit kan behaald

Bekijk vacature »

PHP Web Developer

Functie omschrijving Voor een klein softwarebedrijf in de omgeving Roosendaal, zijn wij op zoek naar een PHP web developer met een aantal jaar werkervaring. Wil jij graag werken aan in-house software projecten voor diverse klanten? Voel jij je prettige in een klein team developers, waar jouw inbreng enorm gewaardeerd wordt? Lees dan snel verder! Jouw werkzaamheden zien er als volgt uit: Je wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling van diverse applicaties. Dit kan de ene keer een online platform voor aanbiedingen zijn, en de andere keer een software pakket dat gebruikt wordt om interne processen te automatiseren. Het zijn stuk voor

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Software Ontwikkelaar PHP gezocht! Wij zijn op zoek naar een ervaren PHP Software Ontwikkelaar om het team van onze opdrachtgever te versterken! De ideale kandidaat zal fungeren als verlengstuk van klanten en complexe technische vraagstukken met enthousiasme benaderen. Naast het werken met de nieuwste technologieën, ben je in staat om aan meerdere projecten tegelijkertijd te werken. Als je deze uitdaging aangaat, werk je nauw samen met front-end developers en draag je bij aan het realiseren van grote veranderingen bij klanten. Het bedrijf zoekt iemand die zichzelf graag uitdaagt en altijd streeft naar het leveren van de beste resultaten.

Bekijk vacature »

Backend Developer Scrummaster .NET

Samengevat: Deze werkgever is een ambitieus internetbedrijf met een passie voor digitale communicatie. Ben jij geschikt als Backend Developer? Heb je ervaring met .NET platform? Vaste baan: Backend Developer / SCRUM Master Scrum HBO WO €3.800 - €6.000 Deze werkgever is een innovatief bedrijf met enthousiaste mensen die jarenlang ervaring hebben met het ontwikkelen internet- en intranetoplossingen. Wij houden van korte lijnen en open en eerlijke communicatie. Wij zetten graag onze jarenlange ervaring in om perfect werkende oplossingen te ontwikkelen. Wij ondersteunen dienstverlenende organisaties bij het ontwikkelen en realiseren van een effectief, adaptief communicatieplatform. Je ontwikkelt met ons de meest

Bekijk vacature »

Mendix Developer

For our client in Amsterdam, we are looking for a Senior Mendix Developer. Company description Our client is an IT Consultancy company who’s been active for 10 years now. With their ambitious team, they are working with different clients in order to help them with analyzing their data and giving advice to them, regarding how they can use their data in the smartest ways, or to make sure that their mobile or web applications are working efficiently. As you get a glimpse of various industries, it is guaranteed that no day will be the same. Job description As a Mendix

Bekijk vacature »

Medior/senior PHP ontwikkelaar E-commerce

Functie Het software development team bestaat momenteel 5 scrum teams . Ieder team heeft een eigen SCRUM Master en eigen tester. Zij werken voornamelijk in PHP en met hun eigen geschreven framework wat Symfony based is . Jij bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het interne softwaresysteem en alle projecten die daar omheen lopen. Alles wat jij ontwikkelt, wordt direct toegepast en uitgerold (wereldwijd). Dit maakt jouw werk tastbaar en uitdagend! Een greep uit jouw werkzaamheden: Toevoegen en ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten Logistieke software ontwikkelen voor intern gebruik Tientallen gigabytes aan data inzichtelijk maken Altijd op zoek gaan naar

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

PHP developer (Laravel/Vue.js)

Functie Het team telt momenteel 20 collega’s, bestaande uit developers (front- en backend) en het operations team, waaronder ook het management en twee scrum masters vallen. Ze zijn op zoek naar een PHP developer die in staat is zelfstandig te werken. Je komt te werken in één van de drie scrumteams en gaat aan de slag met een project voor de klant. Het fijne hieraan is dat je wel afwisseling hebt qua werk, maar tegelijkertijd doorlopend werkt voor bestaande klanten. Hierdoor krijg je ook de kans om echt de diepte in te gaan en innovatieve technische oplossingen neer te zetten.

Bekijk vacature »
Wesley

Wesley

24/12/2007 16:15:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
$MySQL[001] = "SELECT * FROM catagorieen WHERE accesslvl='0,1,2'";


De bovenstaande query werkte niet echt, wat moet ik wel doen om de forums op te halen waar accesslvl 0, 1, en 2 is?
(hij controleert het accesslvl van de sessie, en op hand daarvan haalt hij alle forums op)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wesley
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 19:15:00
 
Joren de Wit

Joren de Wit

24/12/2007 16:16:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
SELECT *
FROM categorieen
WHERE accesslvl = 0
OR accesslvl = 1
OR accesslvl = 2

Of:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
SELECT *
FROM categorieen
WHERE accesslvl IN (0, 1, 2)
 
- SanThe -

- SanThe -

24/12/2007 16:18:00
Quote Anchor link
SELECT ... FROM .... WHERE ... IN (1, 2, 3)
 
Frank -

Frank -

24/12/2007 16:18:00
Quote Anchor link
Hoe ziet je datamodel eruit? accesslvl kan namelijk onmogelijk zowel de waarde 0 als 1 als 2 hebben. Of je moet een fout datamodel hebben, dan kan het wel, maar heb je er niks aan.
 
Joren de Wit

Joren de Wit

24/12/2007 16:24:00
Quote Anchor link
pgFrank:
accesslvl kan namelijk onmogelijk zowel de waarde 0 als 1 als 2 hebben
Een lijst met gebruikers die bepaalde rechten hebben waarvoor accesslvl 0, 1 of 2 een minimale vereiste is?

Ik kan me wel voorstellen dat je ooit zo'n query nodig zou kunnen hebben, maar waarschijnlijk heb je gelijk :-)
 
Wesley

Wesley

24/12/2007 16:26:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
if ($_SESSION['accesslvl'] <= 0) {
$MySQL[001] = "SELECT * FROM catagorieen WHERE accesslvl='0'";
} elseif ($_SESSION['accesslvl'] == 1) {
$MySQL[001] = "SELECT * FROM catagorieen WHERE accesslvl IN (0, 1)";
} elseif ($_SESSION['accesslvl'] >= 2) {
$MySQL[001] = "SELECT * FROM catagorieen WHERE accesslvl IN (0, 1, 2)";
} else {
$MySQL[001] = "SELECT * FROM catagorieen WHERE accesslvl='0'";
}
$MySQL['res'][001] = mysql_query($MySQL[001]);


;)

Het is niet de bedoeling dat admins de topics met access 0 of 1 niet kunnen bekijken, vandaar. Query werkt by the way niet, hij laat niet alle 3 de topics zien ,terwijl ik accesslvl 2 had..

var_dump($_SESSION['accesslvl']) = string(1) "2"
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wesley
 
Frank -

Frank -

24/12/2007 16:26:00
Quote Anchor link
@Blanche: 'en' en 'of' zijn twee totaal verschillende dingen. Jouw code controleert met een OR, dat wordt niet gevraagd.

Wanneer er sprake is van een 'en', zal het met een koppeltabel moeten gebeuren, dus een JOIN.
 
Wesley

Wesley

24/12/2007 16:37:00
Quote Anchor link
De oplossing? Want de query wat mij gegeven is werkt niet echt..
 
Joren de Wit

Joren de Wit

24/12/2007 16:46:00
Quote Anchor link
Quote:
Wanneer er sprake is van een 'en', zal het met een koppeltabel moeten gebeuren, dus een JOIN.
Uiteraard. Heb ik het niet goed gelezen...

@Wesley: wat wil je nu precies bereiken? Zoals door Frank al gezegd wordt is het onmogelijk om een topic op te halen waar het acceslvl zowel 0, 1 als 2 is tenzij je gebruik maakt van een koppeltabel om de accesslvl's aan een topic te koppelen...

Of wil je alle topics ophalen waarvan het accesslvl gelijk aan of kleiner is dan het accesslvl van de huidige gebruiker? Dan doe je toch gewoon:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
<?php
$sql
= "
    SELECT *
    FROM categorieen
    WHERE accesslvl <= "
.$_SESSION['accesslvl'];
?>
 
Wesley

Wesley

24/12/2007 17:15:00
Quote Anchor link
Die had ik nodig, nu kijken of het werkt


EDIT:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
if (!isset($_SESSION['accesslvl'])) {
$sql = "SELECT * FROM catagorieen WHERE accesslvl = '0'";
} elseif (isset($_SESSION['accesslvl'])) {
$sql = "SELECT * FROM catagorieen WHERE accesslvl <= '".$_SESSION[accesslvl]."'";
}

Did the trick, SLOTJE! :)
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Wesley
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.