NicEditor

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer Angular

Dit ga je doen Jouw taken als Front End Developer bestaan uit: Het ontwikkelen van maatwerkoplossingen voor klanten; Het meedenken over nieuwe tools en technieken; Het begeleiden van junioren; Het meewerken aan diverse projecten; Het meedenken in UX/UI design. Hier ga je werken Als Front-End Developer ga je in een Scrum team aan de slag met de nieuwste digitale technologieën om klanten en overheden over de hele wereld te ondersteunen met het ondersteunen van hun software, veelal op het gebied van watermanagement en infra. Door middel van real-time data in combinatie met voorspellende analyses, AI, Deep Learning en Machine Learning

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie The position we have for you As a .NET developer you will work for one of our customers active in the High Tech Industry. Our customers are mainly located in the Eindhoven area. We are very selective when it comes to the projects we accept and therefore only focus on innovative and complex projects. Because our customers are mainly specialized in machine construction, you often work close to the machines. Our team currently consists of Embedded engineers, IOT developers and Cloud engineers. We mainly work on Microsoft projects where WPF, UWP, .NET Core and Microsoft Azure are used. Eisen

Bekijk vacature »

C#.NET-developer - JUNIOR

Functie omschrijving Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Brielle zijn wij op zoek naar een junior developer. Werk jij graag met de volgende tools & technieken? C#, .NET, ASP.NET, MVC en SQL? Kijk dan snel of dit iets voor jou is! Als programmeur bij een productiebedrijf zal je voornamelijk nieuwe software schrijven maar ook bestaande software verbeteren. Verder werk je veel samen in back end projecten met leuke collega's. Bedrijfsprofiel Met een team van ruim 130 personen staan ze elke dag weer klaar om IT en Business te combineren door het ontwikkelen van producten op maat. Er zijn 3 teams,

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Functie Wat ga je doen als Mendix Developer? We leven in een wereld die snel ontwikkelt en veranderd, ook nemen bedrijfsbelangen toe en blijken risico’s moeilijker in te schatten, daarom wij op zoek naar Junior, Medior en Senior Developers die bedrijven kunnen helpen met hun screeningproces en zorgen dat deze efficiënt en 100 procent AVG compliant is. Het concept achter Mendix is duidelijk. De klant heeft een vraag/probleem. Dit kunnen we door middel van slimme software oplossen. In plaats van te werken met de nieuwste technieken en tools, wordt er gekozen voor het implementeren en maken van software dat op

Bekijk vacature »

SQL database developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als SQL database developer? Dit bedrijf bouwt applicaties om processen in distributiecentra te optimaliseren. Ter uitbreiding van het development team zijn wij op zoek naar een SQL database ontwikkelaar. Wil jij werken voor een groeiende werkgever in regio Breda waar jij de ruimte en tijd krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je werkt aan innovatieve softwareoplossingen voor het verbeteren en/of vernieuwen van logistieke processen; Je gaat projecten vanaf het begin tot het

Bekijk vacature »

Software Programmeur PHP - JAVA

Functie Voor een opdrachtgever in omgeving Zoetermeer zijn wij op zoek naar een ontwikkelaar ter versterking van het huidige developers team. Heb jij altijd al willen werken voor een bedrijf, dat veilige netwerkverbindingen levert, door middel van veilige oplossingen, die door middel van de nieuwste technologieën ontwikkelt zijn? Stop dan nu met zoeken! Hoe kan jouw dag er straks uitzien? Je gaat software en webapplicaties ontwikkelen met behulp van de talen C / C++ / PHP. Je gaat technische klussen uitvoeren op locatie bij klanten. Je onderhoudt contact met de projectleider om er zeker van te zijn dat een projecten

Bekijk vacature »

Cloud Developer

Cloud Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Senior Front end developer Automotive Angular

Functie Als Senior Front end developer kom je te werken in een team van 11 developers. 9 van de 11 focussen zich op back end, welke is geschreven in Java, en 2 op de front end waarbij er gebruik wordt gemaakt van Typescript en Angular. De focus in deze rol ligt op 2 aspecten; doorontwikkeling van de eigen tooling en gebruik van de tooling t.b.v. klantprojecten. Momenteel zijn ze in de afrondende fase van een project waarbij ze het gehele verkoopproces van nieuwe auto’s anders ingeregeld hebben voor een grote dealer in Nederland. Waarbij Auto’s normaliter pas verkocht werden in

Bekijk vacature »

Fasttrack learning & development voor Java dev

Wat je gaat doen: Wij zoeken enthousiaste en ambitieuze junior en medior ontwikkelaars die toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. Wij helpen je op je pad naar senior ontwikkelaar door ons fasttrack learning en development programma. Na een kort en intensief programma ga jij aan de slag bij klanten van DPA. Daarnaast krijg je veel ruimte om je te ontwikkelen als persoon en als specialist. De eerste maand gaan we aan de slag om je certificeringen te behalen waaronder OCP (Oracle Certified Professional). Daarnaast nemen we een deepdive in Spring Boot. Ook laten we je kennismaken met

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar .NET te Zaandam

Bedrijfsomschrijving Je komt hier terecht bij een door-en-door softwarebedrijf, waarbinnen meerdere SaaS pakketten worden ontwikkelt voor diverse sectoren. Hierbij kun je denken aan bijvoorbeeld de logistieke en medische branche. Deze organisatie kenmerkt zich door de hoge mate van complexiteit in de applicaties, wat betekent dat jij je hier niet zal gaan vervelen. Integendeel: Jij gaat hier elke dag ontzettend veel leren en je in razend tempo ontwikkelen als C# .Net Developer met focus op back-end. Het team bestaat uit ongeveer 20 personen personen, waarvan het grootste deel zich richt op software development. De sfeer is informeel en professioneel. De producten

Bekijk vacature »

Frontend Developer - Leeuwarden

Frontend Developer – Leeuwarden Als Frontend Developer bouw jij mee aan het onderwijs van de toekomst! In een scrum team werken met jonge en enthousiaste collega’s, moderne technieken, ruimte voor eigen ontwikkeling en op een proactieve wijze kunnen meewerken aan innovatie binnen het onderwijs. Magister is het state-of-the-art softwarepakket dat scholen in het voortgezet onderwijs op alle fronten ontzorgt. Van leerlingenadministratie tot het ondersteunen van individuele leerlijnen, van toegang tot digitaal lesmateriaal tot het plannen van het lesrooster. In de Magister app bedient Magister ruim 2,5 miljoen gebruikers waarvan, dagelijks meer dan 600.000 unieke. Hiermee is Magister de absolute marktleider

Bekijk vacature »

Database Developer

Functieomschrijving Heb jij ongeveer 3 jaar ervaring als Database Developer met MS SQL of een vergelijkbare database? Wil jij werken voor een gewaardeerde werkgever in regio Tilburg waar jij de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen? Lees dan snel verder! Hoe ziet jouw takenpakket eruit? Je houdt je bezig met het creëren en bouwen van MS SQL server databases; Je gaat projecten vanaf het begin tot het eind begeleiden. Je sluit aan bij meetings met klanten om hun processen in kaart te brengen. Vervolgens voer jij het project uit en zorgt dat dit zo goed mogelijk verloopt; Je werkt

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

App Developer

Samen werken aan een gezonder Nederland en toekomstbestendige zorg voor iedereen. Dat is de impact die jij kan hebben als App Developer bij VGZ. Wil jij een bijdrage leveren aan een maatschappij waarin iedereen zich thuis voelt? Bekijk dan de vacature. Uit onderzoek van Computable is VGZ verkozen tot ‘beste niet-ICT werkgever voor ICT’ers van Nederland’ Hoe ook jij het verschil maakt Als App developer werk jij aan het belangrijkste communicatiekanaal van VGZ, namelijk de App! Als App developer bij VGZ maak je onderdeel uit van een van onze App-teams. Met een goede mix van kennis en ervaring zet je

Bekijk vacature »
Remco van Akker

Remco van Akker

06/11/2011 15:17:50
Quote Anchor link
Hallo Progammeurs,

Mijn vorige probleem is al opgelost.
Maar ik zit weer met een vraag.
Ik heb NicEditor voor mijn textarea's alleen als ik een plaatje wil uploaden
en ik bekijk hem dan is dit de url van het plaatje: http://www.mijnwebsite.nl/www.imageshack.com/239899932.png/
Hoe zorg ik er voor dat de eerst url er niet voor komt?
Misschien heeft iemand ervaring met de NicEditor?
 
PHP hulp

PHP hulp

21/05/2024 08:10:41
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2011 15:23:06
Quote Anchor link
Waar komt dat deel van 'www.imagehack.com' dan vandaan?
 
B a s
Beheerder

B a s

06/11/2011 15:28:23
Quote Anchor link
Ik denk dat je een http:// bent vergeten?
 
Remco van Akker

Remco van Akker

06/11/2011 15:30:36
Quote Anchor link
Ik heb het zo te zien niet duidelijk overgebracht.
Bij de Editor kan je een link plaatsen of een plaatje.
Als ik op opslaan drukt slaat die de gegevens op in de database.
Dan haalt die de gegevens weer uit database en die weergeeft hij op de profiel pagina.
Maar dan krijg ik in plaats van youtube.com dit: http://www.mijnwebsite.nl/http://www.imageshack.com/23787832334.png/
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2011 15:31:54
Quote Anchor link
Blijkbaar moet je ergens de move_uploaded_file() functie aanpassen dat hij niet de bron-URL meegeeft.
 
Remco van Akker

Remco van Akker

06/11/2011 15:34:03
Quote Anchor link
http://www.nicedit.com/
Het gaat om die editor.
En in die editor zit een plaatjes uploader gebouwd.
Dan upload ik het plaatje en sla ik het op in de database.
Dan weergeeft die hem niet op de profiel pagina.
Dus moet ik wel move_upload_file() gebruiken?
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2011 15:36:01
Quote Anchor link
Remco van Akker op 06/11/2011 15:34:03:
Dus moet ik wel move_upload_file() gebruiken?

je moet die functie aanpassen...
Gewijzigd op 06/11/2011 15:36:26 door - Ariën -
 
Remco van Akker

Remco van Akker

06/11/2011 15:42:13
Quote Anchor link
Waar moet ik die functie bij zetten?
Want ik heb zelf geen upload script.
Het gaat via Imagehack die ingebouwd is in de editor..
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2011 15:44:44
Quote Anchor link
Je moet die functie aanpassen. Ik zal zo eens kijken of ik wat wijzer kan worden. Ikzelf gebruik FCeditor, welke wat anders werkt.
 
Remco van Akker

Remco van Akker

06/11/2011 15:56:18
Quote Anchor link
Ik snap niet wat je bedoelt met functie aanpassen.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2011 15:56:27
Quote Anchor link
Het lijkt erop dat het uploaden via de site van NicEditor gaat. Nu maar hopen dat NicEditor niet gaat stoppen, want onthoud wel dat je afhankelijk bent van een '3rd party'. Een oplossing zal er dan blijkbaar niet zijn, tenzij je de support van hun eens vraagt.

mijn advies. Het is een handige editor, maar manier van uploaden is minder handiger gekozen. Kijk eens naar FCeditor bijv.
Gewijzigd op 06/11/2011 15:57:06 door - Ariën -
 
Remco van Akker

Remco van Akker

06/11/2011 15:57:24
Quote Anchor link
Oke maar ik heb de Niceditor vaker gebruikt en toen kreeg ik dit niet.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2011 15:58:55
Quote Anchor link
Blijkbaar is er iets veranderd? Want ik zie geen enkele PHP of ander server-side script die het uploaden regelt.

Feit dat je afhankelijk bent van Imageshack als 3rd party is gewoon onhandig.
Gewijzigd op 06/11/2011 16:04:01 door - Ariën -
 
Remco van Akker

Remco van Akker

06/11/2011 16:50:45
Quote Anchor link
Ik heb het zelf al gefixt!
Ik moest str_replace gebruiken.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/11/2011 17:05:59
Quote Anchor link
Waar heb je dat aangepast?
 
Remco van Akker

Remco van Akker

06/11/2011 17:11:59
Quote Anchor link
$kladblok = str_replace("'", "", $_POST['kladblok']);
Zo heb ik het gedaan.
Want die qoutes moesten weg.
En toen ging mijn website link ook weg :)
 
Joakim Broden

Joakim Broden

06/11/2011 21:16:18
Quote Anchor link
Ik neem aan dat jij je afbeeldingen upload via imageschack, deze afbeelding voer je in bij de Niceditor en dan komt de url+imageschack er uit. Dit heeft niks met uploaden te maken maar met de Editor. Ik neem aan dat het probleem is. Ik weet niet hoe het zit bij NicEditor maar bij TinyMCE is het iets van dit: relative_urls : false, ik denk dat het hier ook ongeveer zo is. Google maar eens.
 
Remco van Akker

Remco van Akker

08/11/2011 15:29:08
Quote Anchor link
@Hertog

Het probleem is al opgelost.
Toch bedankt voor je post :)
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.