Nieuweling

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Fullstack Software Developer

Bedrijfsomschrijving Functieomschrijving Java ontwerpen, bouwen en testen (T-shaped). Als senior ontwikkelaar ben je bekend in zowel de back-end als de frontend van een applicatie. Angular, Continious Delivery / Integration. Een ervaren iemand die de leiding kan nemen, een weg vindt in nieuwe situaties, en in oude applicaties. Initiatiefrijk, bekend met de (technische) omgevingen die we bij duo gebruiken, niet te beroerd om collega’s te helpen. Als senior programmeur in staat om op te treden als lead programmeur. Ondersteunt de testers bij de testautomatisering en minder ervaren programmeurs bij dagelijks werkzaamheden. Dit laatste met name op het gebied van Angular. Achtergrond

Bekijk vacature »

Senior Front-end developer (React)

Functie Met een ontwikkelafdeling van ruim 20 collega’s is dit zo ongeveer de helft van alle medewerkers. De software(ontwikkeling) is dan ook de drijvende kracht binnen de organisatie. Ze werken aan het verbeteren dan de bestaande, maar zeker ook nieuwe producten. De software bestaat uit verschillende (React) webapplicaties, maar ook een mobile (React native) app. Hierdoor kom je met verschillende uitdagingen in aanraking en is Mobile kennis natuurlijk mooi meegenomen. De software wordt door vele duizenden professionals dagelijks gebruikt en bevatten grote hoeveelheden data. Aan het team de uitdaging om hierin de best mogelijke gebruiksvriendelijkheid neer te zetten door gebruik

Bekijk vacature »

PHP/Symfony developer

Functieomschrijving Vanuit het hoofdkantoor in omgeving Bergen op Zoom ben je als PHP/Symfony Developer niet alleen bezig met software ontwikkeling. Je bent buiten ontwikkeling ook continu bezig met het zoeken naar nieuwe trends en ontwikkelingen die van waarde kunnen zijn voor de efficiëntie van software ontwikkeling. Techstack: PHP, Symfony & mySQL. Jouw takenpakket ziet er als volgt uit: Het ontwerpen en implementeren van webapplicaties met het Symfony-framework; Het testen van ontwikkelde applicaties om te zorgen dat ze goed functioneren en voldoen aan de eisen van de klanten; Het schrijven van een schone en efficiënte code volgens het Symfony framework; Onderhouden

Bekijk vacature »

Ontwikkelaar Identity & Access Management

Dit ga je doen Als Identity & Access Management Ontwikkelaar zorg jij er voor dat studenten, medewerkers en docenten de juiste benodigdheden op het juiste moment kunnen gebruiken; Het juist opslaan van onderzoeksdata en het openbaar beschikbaar stellen van publicaties (Open Access); Studenten, collega's en wetenschappers ondersteunen; Agile en Scrum werken; Technisch Applicatiebeheer; Ontwikkelen in One Identity Manager en VB.NET. Hier ga je werken Als Ontwikkelaar kom je terecht in een hecht team die zich richt op wetenschappelijke informatie en ICT. Jij bent degene die er voor zorgt dat alle informatie, uit diverse onderzoeken, bij de juiste personen terecht komt.

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack Java developer

Dit ga je doen Start jij op 7 augustus bij de Experis Academy dan kickstart jij jouw IT-carrière! We leiden je op tot een gewilde Full Stack Java Developer met alle kennis en vaardigheden die nodig zijn om de arbeidsmarkt te betreden. Wat kun je verwachten, hoe zit een dag in het leven van een Trainee eruit? Periode 1 Als Full Stack Java Developer Trainee volg je vanuit huis een op maat gemaakte onlinetraining die in het Engels wordt gegeven. De tijd die je kwijt bent aan het volgen van de training kun je vergelijken met een fulltime werkweek. In

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

Java developer

Functie Je gaat aan de slag als Tester voor een aantal mooie projecten. Je komt terecht in een DevOps team waar jij aan de slag gaat om de kwaliteit te waarborgen omtrent de maatwerk software voor de klanten. Je draait je hand er niet voor om de adviserende rol te bekleden op het gebied van testautomatisering en het opzetten van testframeworks. Zoals aangegeven ga je daadwerkelijk in het eigen team aan de slag en is het daarnaast ook gebruikelijk bij de klanten op locatie te komen om te werken aan de opdrachten. Je krijgt zodoende echt een mooie kijk in

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

Mendix Consultant / Developer

Dit ga je doen Het in kaart brengen en analyseren van de functionele wensen van de klant rondom Mendix applicaties; Het fungeren als sparringpartner voor de (interne) klanten; Het opstellen van requirements en het vertalen hiervan naar technische mogelijkheden; Het opstellen van user stories; Het bouwen van de Mendix applicaties in samenwerking met jouw team of zelfstandig; Het testen van op te leveren software en het zorg dragen voor de implementatie; Trainen van gebruikers in het gebruik van de applicatie; Werken in een Agile omgeving. Hier ga je werken De organisatie begeeft zich in de retail branche en focust zich

Bekijk vacature »

Senior .NET developer

Functie Als Senior .NET ontwikkelaar ga jij aan de slag in ons Research & development team. Ons team bestaat uit 17 collega’s! Wij zijn momenteel druk bezig met het opzetten van een geheel nieuwe architectuur voor een nieuw product. Hierbij maken wij o.a. gebruik van VS2022 en .NET 6.0. Jouw functie is dan ook voornamelijk backend georiënteerd bij ons. Aangezien wij meetapparatuur ontwikkelen voor de chemische industrie is het ook erg belangrijk om kwalitatief hoogwaardige software te ontwikkelen voor de besturing hiervan. Verder ben jij verantwoordelijk voor het designen, implementeren en testen van nieuwe features. Ook zorg jij voor toekomstbestendige

Bekijk vacature »

Android developer

De functie Schiphol is een plek om te reizen, te verblijven en te werken. Door middel van data en technologie richten we op al deze gebieden het leef- en werkklimaat optimaal in en zorgen we voor een slimmere en efficiëntere operatie. Wij ontwikkelen nieuwe producten en diensten vanuit de wensen en behoeften van onze klanten, voorspellen passagier flows en testen digitale oplossingen om rijen en andere pijnpunten in het proces te verminderen. Met slimme feedback van sensortechnologie maken we zelfs data van toiletten en stoelen inzichtelijk en bruikbaar. Het Commercial Platform bestaat uit multidisciplinaire teams met een end-2-end verantwoordelijkheid voor

Bekijk vacature »

VB.NET developer

Functie Het development team waar jij in terecht komt bestaat uit twee ervaren software developers. De directeur/eigenaar is tevens één van deze developers. Jij werkt direct samen met jouw werkgever en kan dan ook veel kennis en ervaring bij dit bedrijf op doen. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor de kantoorapplicatie die deze organisatie aanbied in een niche markt. Het team is op dit moment actief bezig met een migratie waarbij het eindstation eindigt in een C# .NET omgeving. Echter is een deel van de software al geschreven in C# .NET. Hierbij is gebruik gemaakt van C# .NET, CSS, HTML,

Bekijk vacature »

Traineeship Full Stack .NET Developer

Dit ga je doen Start op 7 augustus 2023 bij de Experis Academy en ontwikkel jezelf tot een gewilde Full Stack .NET Developer. Maar hoe ziet het traineeship eruit en wat kun je verwachten? Periode 1 De eerste 3 maanden volg je fulltime, vanuit huis, een op maat gemaakte training in teamverband. Je leert belangrijke theorie en krijgt kennis van de benodigde vaardigheden en competenties die nodig zijn om de IT-arbeidsmarkt te betreden. Zowel zelfstandig als in teamverband voer je praktijkopdrachten op het gebied van front- en backend development uit. Wat er per week op het programma staat kun je

Bekijk vacature »
Jan Slembrouck

Jan Slembrouck

05/07/2007 17:58:00
Quote Anchor link
Ben nieuweling in PHP. Heb alles netjes geïnstalleerd (PHP5, Apache 2.2, MySQL5).
Werkt niet, zelfs eenvoudige code als "echo" niet. Iets essentieels vergeten?
 
PHP hulp

PHP hulp

15/05/2024 15:07:46
 
Bart van der veen

bart van der veen

05/07/2007 18:05:00
Quote Anchor link
laat je het wel via de server lopen?
 
Joren de Wit

Joren de Wit

05/07/2007 18:07:00
Quote Anchor link
Wat werkt niet? Wat krijg je wel te zien wat je niet verwacht had? Een foutmelding, of helemaal niets?

Kortom, omschrijf je probleem eens wat duidelijker. 'Het werkt niet' zegt niet zoveel...
 
Jan Slembrouck

Jan Slembrouck

05/07/2007 18:17:00
Quote Anchor link
IK werk met Notepad++. De HTML functies werken. In een simpele HTML pagina heb ik
"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo 'Hallo wereld !';
?>
"
geïntegreerd. Er verschijnt een lege pagina.
 
Jan Slembrouck

Jan Slembrouck

05/07/2007 18:26:00
Quote Anchor link
Jan Slembrouck schreef op 05.07.2007 18:17:
IK werk met Notepad++. De HTML functies werken. In een simpele HTML pagina heb ik
"
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo 'Hallo wereld !';
?>
"
geïntegreerd. Er verschijnt een lege pagina.


Z
 
Jan Slembrouck

Jan Slembrouck

05/07/2007 18:30:00
Quote Anchor link
Blanche schreef op 05.07.2007 18:07:
Wat werkt niet? Wat krijg je wel te zien wat je niet verwacht had? Een foutmelding, of helemaal niets?

Kortom, omschrijf je probleem eens wat duidelijker. 'Het werkt niet' zegt niet zoveel...


IK werk met Notepad++. De HTML functies werken. In een simpele HTML pagina heb ik
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
echo 'Hallo wereld !';
?>

geïntegreerd. Er verschijnt een lege pagina.
 
Bart van der veen

bart van der veen

05/07/2007 18:41:00
Quote Anchor link
wat is het adres wat in je browser?

het iest zijn in de catergortie van 127.0.0.1/map/index.php

of localhost/index/php

het gaat ff om die .php en 127.0.0.1 of localhost
 
Onbekend Onbekend

Onbekend Onbekend

05/07/2007 18:53:00
Quote Anchor link
Open je het bestand dmv een map in windows, dan het bestand aanklikken, of open je het dmv localhost en dan de url intetypen?
 
Jan Slembrouck

Jan Slembrouck

05/07/2007 19:18:00
Quote Anchor link
bart van der veen schreef op 05.07.2007 18:41:
wat is het adres wat in je browser?

het iest zijn in de catergortie van 127.0.0.1/map/index.php

of localhost/index/php

het gaat ff om die .php en 127.0.0.1 of localhost


Beiden werken, zowel 127.0.0.1 als localhost. De extensie van de html pagina is wel .html en niet .php.
 
Jan Slembrouck

Jan Slembrouck

05/07/2007 19:19:00
Quote Anchor link
Tommy schreef op 05.07.2007 18:53:
Open je het bestand dmv een map in windows, dan het bestand aanklikken, of open je het dmv localhost en dan de url intetypen?


Via de browser en localhost (of 127.0.0.1).
 
GaMer B

GaMer B

05/07/2007 19:21:00
Quote Anchor link
Jan Slembrouck schreef op 05.07.2007 19:18:
bart van der veen schreef op 05.07.2007 18:41:
....

De extensie van de html pagina is wel .html en niet .php.

Daar zit je probleem dan. Verander de extensie van je pagina in .php...
 
Stefan van Iwaarden

Stefan van Iwaarden

05/07/2007 19:22:00
Quote Anchor link
als je een php bestand wilt aanroepen moet het uiteraard ook de extensie .php hebben, begin daar eens mee, waarschijnlijk dat het dan wel werkt.
 
Jan Slembrouck

Jan Slembrouck

05/07/2007 19:28:00
Quote Anchor link
GaMer13 schreef op 05.07.2007 19:21:
Jan Slembrouck schreef op 05.07.2007 19:18:
bart van der veen schreef op 05.07.2007 18:41:
....

De extensie van de html pagina is wel .html en niet .php.

Daar zit je probleem dan. Verander de extensie van je pagina in .php...


't Werkt. Wat kan het leven toch simpel zijn (als je enkele dingen weet).
Bedankt!
 
Jan Slembrouck

Jan Slembrouck

05/07/2007 19:29:00
Quote Anchor link
Stefan van Iwaarden schreef op 05.07.2007 19:22:
als je een php bestand wilt aanroepen moet het uiteraard ook de extensie .php hebben, begin daar eens mee, waarschijnlijk dat het dan wel werkt.


't Werkt. Wat kan het leven toch simpel zijn (als je enkele dingen weet).
Bedankt!
 
Bart van der veen

bart van der veen

05/07/2007 19:39:00
Quote Anchor link
namens ons allen graag gedaan en sucses met php verder...
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.