Nieuws toevoegen+verwijderen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Als ervaren .NET ontwikkelaar start jij in één van onze vier scrumteams. Met 30 ontwikkelaars werk jij aan de doorontwikkeling van ons core product. Ook werkt jouw team aan maatwerkoplossingen op aanvraag van de klant en op projectbasis. Wij vinden het erg belangrijk dat onze ontwikkelaars met plezier naar werk gaan. Een deel hiervan ligt uiteraard bij jezelf, als jij ontwikkelen niet leuk vindt, ben jij bij ons echt aan het verkeerde adres. Jouw team bestaat namelijk uit een groep gepassioneerde vakidioten die dit werk doen omdat dit eerst een hobby was! Daarnaast wordt er intern rekening gehouden met

Bekijk vacature »

C# Ontwikkelaar

In het kort Als C# .NET Core ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan we deze uitdaging

Bekijk vacature »

Senior PHP developer

Functie Jouw werkzaamheden zullen grotendeels bestaan uit het in teamverband ontwerpen, vernieuwen en door ontwikkelen van het systeem. Het is echt back-end werk (bijvoorbeeld het doorontwikkelen van een API) en dit moet je dan ook liggen. Ze zijn niet persee gebonden aan talen of tools maar gebruiken graag de technieken die het beste aansluiten op de gegeven oplossing. Voor nieuwe (versies van) componenten maken ze veelal gebruik van Go(lang). Bij aanpassingen aan bestaande onderdelen gebeurt dit in PHP en C++. Het team is heel divers, er hangt een relaxte sfeer en ze organiseren regelmatig leuke music nights, game nights e.d.

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Als .NET developer start jij in een development team met één Senior .NET developer en één junior .NET developer. Als team zijn jullie verantwoordelijk voor het schrijven van software voor onze toonaangevende Automatiseringssystemen. Jij gaat aan de slag met de onderhoud van de kernsoftware, ondersteund de software van derden door het gebruik van onze webservices en als team zijn jullie verantwoordelijk voor het ontwikkelen van onze backend oplossingen. Wij maken op dit moment veel gebruik van .NET met ASP.NET. Komend kwartaal gaan wij wel gedeeltelijk overstappen naar .NET Core. Verder werken wij ook met SOAP, REST, JSON, HTML5, CSS3

Bekijk vacature »

Oracle APEX Ontwikkelaar (3.500-6.000 euro)

Bedrijfsomschrijving Ben jij een getalenteerde Oracle APEX ontwikkelaar met minimaal één jaar ervaring in het ontwikkelen van Oracle APEX-applicaties? Ben je gepassioneerd over het ontwikkelen van bedrijfskritische oplossingen en wil je werken bij een toonaangevend consultancybedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou! Deze organisatie beschikt over zowel inhouse als externe projecten, maar bovenal over een sterk team en netwerk van opdrachten waardoor jij jezelf verder kunt ontwikkelen. Het team bestaat uit een aantal junior en medior developers, maar vooral uit senioren. De business unit managers binnen het team zijn mensen die hun vak verstaan en zelf als Oracle APEX

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Als PHP Developer ga jij aan de slag met uitdagende software projecten. Jij gaat in deze functie software applicaties ontwikkelen. Deze software projecten zijn heel divers, en deze organisatie maakt software, van A tot Z. Klanten kunnen in elke sector werkzaam zijn, van profit tot non-profit. Deze software bouw je vooral in PHP en specifiek Laravel. Dit framework kent dus geen geheimen voor jou. De software die jij gaat ontwikkelen is heel divers, van urenregistratiesystemen tot compleet geautomatiseerde tools. In deze veelzijdige functie ga jij je zeker niet vervelen, elke dag bestaat weer uit nieuwe uitdagingen. Bedrijfsprofiel Deze

Bekijk vacature »

Java developer - procesoptimalisatie (Inhouse)

Functie Wat ga je doen als Java developer? Jij als back end developer hebt al enige ervaring opgedaan in jouw vakgebied. Voornamelijk het werken met Java en Spring spreekt jou aan. Jij wordt samen met je collega developers in het team verantwoordelijk voor de gehele back end van de applicatie. Hierdoor heb jij veel zelfstandigheid in je rol en zul je ook zelf beslissingen samen met de PO maken. Er wordt gewerkt volgens de SCRUM methodiek, om zo structuur te creëren in de werkzaamheden. Binnen de 2-wekelijkse sprints pak jij je taken op die samen met de PO afgestemd zijn.

Bekijk vacature »

Applicatiebeheerder/ Ontwikkelaar

Dit ga je doen - Verantwoordelijkheid dragen voor het complexe applicatielandschap; - Schakelen met eindgebruikers en leveranciers; - Verdeling in werkzaamheden tussen dagelijks beheer ontwikkelen; - Het analyseren van de behoeften van gebruikers en het vertalen hiervan naar functionele specificaties voor de applicaties; - Actief bijdragen aan het leveren van passende oplossingen voor het applicatielandschap. Hier ga je werken Deze organisatie, gevestigd in de regio van Amsterdam is een van de meest toonaangevende mediaorganisaties in Nederland. Door de organisatiecultuur krijg jij veel ruimte om initiatief te nemen en zelfstandig aan het werk te gaan. Samen met het IT team zorg

Bekijk vacature »

PHP Developer - Draag bij aan de maatschappij!

Bedrijfsomschrijving Wil jij als applicatieontwikkelaar deel uitmaken van een gedreven ontwikkelteam en werken aan innovatieve producten? Dan hebben wij dé uitdaging voor jou! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met ons de technische ondergrond van onze producten verder wil ontwikkelen met behulp van PHP. Met jouw expertise geef je de finishing touch aan onze producten om jezelf steeds opnieuw weer te verrassen. Functieomschrijving Bij ons staan innovatie en creativiteit centraal. Wij zijn op zoek naar een enthousiaste PHP ontwikkelaar die nieuwe ideeën en inzichten kan inbrengen en daarmee zichzelf en het team verder kan laten groeien.

Bekijk vacature »

Backend Developer PHP Laravel SaaS

Dit ga je doen Het ontwikkelen van nieuwe features die bijdragen aan de groei van de klanten van de organisatie; Je denkt mee over nieuwe innovaties, features en verbeteringen in de applicatiearchitectuur; Je draagt bij aan de continue ontwikkeling van jouw team doordat je elke dag streeft naar het verbeteren van jouw eigen prestaties; Je neemt actief deel aan Scrum meetings en de Backend Guild. Hier ga je werken Voor een snel groeiend bedrijf, in de regio Nieuw Vennep, zijn wij opzoek naar een ervaren Backend Developer. De organisatie is actief in de e-commercebranche en ontzorgt haar klanten middels een

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer React Sportsoftw

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van onze stack; Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar PHP

Functie omschrijving Full Stack Software Ontwikkelaar gezocht! Voor een bedrijf in de regio van Ermelo zijn wij op zoek naar een Software Ontwikkelaar die gaat bijdragen aan het door ontwikkelen, onderhouden en optimaliseren van SaaS applicatie van dit bedrijf. Hierbij ga jij voor- en samenwerken met de klanten van de organisatie, het is hierbij dus van groot belang dat je communicatief vaardig bent en dat je beschikt over beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal. Bedrijfsprofiel Waar ga je werken? Altijd al in een echt familiebedrijf willen werken? Dan is dit je kans! Het bedrijf waar je komt te

Bekijk vacature »

Medior Front end developer React

Functie Voor deze functie ben ik op zoek naar een enthousiaste front end developer die communicatief vaardig is. Jij wordt onderdeel van een enthousiast jong team dat werkt aan grote websites. Binnen jouw rol ben jij diegene die de vertaling maakt van design naar functionele code en zorg jij voor goede experience op meerdere platformen. Dit doe je natuurlijk door gebruik te maken van Javascript, HTML, CSS en React. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Webcomponents en verschillende authenticatie tools. Doordat er hier gestreefd wordt naar de beste gebruikerservaringen, wordt het product constant doorontwikkeld. Hierdoor blijven ze voor op de

Bekijk vacature »

Developer

Functie omschrijving Gaat jouw hart sneller kloppen van software developen in C#.NET? Voor een softwarebedrijf in regio Den Bosch zijn wij op zoek naar een C# programmeur. Lees snel verder! Wat ga je doen? Je gaat werken met C# en ASP.NET MVC Framework om onder meer webapplicaties, webshops en websites te ontwikkelen. Je optimaliseert de bestaande software en helpt mee aan het automatiseren van bedrijfsprocessen. Je gaat samen met je collega's de juiste oplossing op basis van de wensen van de klanten uitwerken tot een mooi product. Bedrijfsprofiel Het ontwikkelen van softwareoplossingen en kantoorautomatiseringen is waar dit bedrijf voor staat.

Bekijk vacature »

Software Developer

Longship.io gaat de wereld veroveren met baanbrekende software en legendarische... pizza-avonden! Lees hier de vacature van Software Developer! Bij Longship werken we met een team van 5 mensen aan software voor laadpaal operators. Longship is ontstaan in 2020 met als doel om de elektrische mobiliteitstransitie aan te jagen. We zijn nu al een wereldwijde speler doordat we continu voorop lopen in innovatie. Ons platform helpt het versneld elektrificeren van wagenparken, internationaal! Wij zijn een startup met grote ambities die we willen bereiken met een relatief klein en efficiënt team. Je krijg de kans om ontzettend veel te leren van ervaren

Bekijk vacature »
Something Else

Something Else

20/05/2005 22:55:00
Quote Anchor link
Goedendag,

Nou ik zit weer met een prob :/
Zal wel weer iets makkelijks zijn(voor jullie althans ;p).
Ik heb op deze site aantal scripts+tut gevolgd om nieuws toe te voegen en te verwijderen. Maar het wil nie lukken, als ik iets verwijder...verwijderd ie niets en als ik iets wil toevoegen doet ie dat ook niet >_< :(. Ik krijg geen error ofzo :s. Misschien zit ik ook helemaal verkeerd met het scriptje, maar alle hulp is welkom ;D.
-------------nieuws verwijderen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<?
$query
= mysql_query("SELECT * FROM nieuws ORDER BY datum DESC");
$list = mysql_fetch_assoc($query);

if ($_POST['delete']){
mysql_query("DELETE FROM nieuws WHERE id='".$_POST['id']."'");
echo ('Het nieuwsbericht werd succesvol verwijderd.');

}
else{

$query = "SELECT * FROM nieuws ORDER BY datum DESC";
$result = mysql_query($query) or die(mysql_error());
$row = mysql_fetch_assoc($result);

if ($row['titel'] == ""){
echo "Geen Berichten in de Inbox";
}
else{

$query = "SELECT * FROM nieuws ORDER BY datum DESC";
$result = mysql_query($query) or die(mysql_error());
$row = mysql_fetch_assoc($result);

?>

<form method="post" action="?page=beveiligd">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php do{ ?>

<input type="checkbox" name="delete[]" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row['id']; ?>
">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row['titel']; ?>
<br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php } while ($row = mysql_fetch_assoc($result)); ?>

<input type="submit" name="actie" value="verwijderen">
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
}
}

?>


-------------nieuws toevoegen
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?
include ("conn.php");
if ($post['submit'])
if($datum == "" || $titel == "" || $bericht == "" || $afzender == "" || $land == "" || $email == ""){
echo "<li>Je hebt geen titel, datum of bericht ingevuld..Klik<a href='#' onclick='history.go(-1)'>hier</a> om weer terug te gaan.";
}

else {
mysql_query("INSERT INTO nieuws (titel, bericht, datum, afzender, land, email) Values ('".$_POST['titel']."', '".$_POST['bericht']."', '".$_POST['datum']."', '".$_POST['afzender']."','".$_POST['land']."','".$_POST['email']."',)") or die(mysql_error());
echo "<br><br>Het nieuwsbericht is succesvol toegevoegd. <br> <br> Klik <a href=nieuwssysteem.php>hier</a><BR> hier om terug te gaan naar de nieuws panel <br> Klik <a href=index.php>hier</a><BR> om het nieuws te bekijken";
}

else {
$a = date("d-m-Y H:i:s");
echo "<br><br><form method=post><table>
<td><b>Afzender: </b><td><input type=text name=afzender></td><tr>
<td><b>Datum: </b><td><input type=text name=datum value='"
.$a."'></td><tr>
<td><b>Titel: </b><td><input type=text name=titel></td><tr>
<td><b>Land: </b><td>  <select name=land>
    <option>nl</option>
    <option>ger</option>
    <option>be</option>
  </select></td><tr>
<td><b>Email: </b><td><input type=text name=email></td><tr>
<td><b>Bericht: </b><td><textarea name=msg rows=8 cols=42></textarea></td><tr>
<td><td><input type=submit name=submit value=Toevoegen></td><tr>
</table></form>"
;
}

ob_end_flush();
?>
 
PHP hulp

PHP hulp

18/05/2024 09:49:12
 
Something Else

Something Else

21/05/2005 01:30:00
Quote Anchor link
iemand
 
Ro-G :o)

Ro-G :o)

21/05/2005 11:47:00
Quote Anchor link
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? include ("conn.php"); ?>
Zie ik niet in "nieuws verwijderen" staan.

Kan ik de code eens zien van conn.php?

In je form zit ook geen action=\" ... \"
Moet dat niet action=\"" .$_SERVER['PHP_SELF']."\" worden?
In je form maak je best van o.a. name=msg name=\"msg\" , rows=8 rows=\"8\" etc.
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

21/05/2005 15:30:00
Quote Anchor link
Als je geen action invult gaat hij automatisch naar zelfde pagina...
 

21/05/2005 17:11:00
Quote Anchor link
:O die
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? include ("conn.php"); ?>
is om connectie te hebben met de db.
Zit ik er dicht bij of zit ik er helemaal naast :s?
tnx
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

21/05/2005 19:32:00
Quote Anchor link
Zet eerst die include ook boven je verwijder zcript..
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

21/05/2005 19:39:00
Quote Anchor link
Veel fouten....

Verwijderen.php
----------------------------------------------
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
<?
include('conn.php');
$query = mysql_query("SELECT * FROM nieuws ORDER BY datum DESC");
$list = mysql_fetch_assoc($query);

if ($_POST['actie']){
mysql_query("DELETE FROM nieuws WHERE id='".$_POST['delete']."'");
echo ('Het nieuwsbericht werd succesvol verwijderd.');

}
else{

$query = "SELECT * FROM nieuws ORDER BY datum DESC";
$result = mysql_query($query) or die(mysql_error());
$row = mysql_fetch_assoc($result);

if ($row['titel'] == ""){
echo "Geen Berichten in de Inbox";
}
else{

$query = "SELECT * FROM nieuws ORDER BY datum DESC";
$result = mysql_query($query) or die(mysql_error());
$row = mysql_fetch_assoc($result);

?>

<form method="post" action="?page=beveiligd">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php do{ ?>

<input type="checkbox" name="delete" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row['id']; ?>
">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row['titel']; ?>
<br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php } while ($row = mysql_fetch_assoc($result)); ?>

<input type="submit" name="actie" value="verwijderen">
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
}
}

?>

-------------------------------------------------------------
Toevoegen.php
-------------------------------------------------------------

include ("conn.php");
if ($_POST['submit'])
if($_POSt['datum'] == "" OR $_POST['titel'] == "" OR $_POST['bericht'] == "" OR $_POST['afzender'] == "" OR $_POST['land'] == "" OR $_POST['email'] == ""){
echo "<li>Je hebt geen titel, datum of bericht ingevuld..Klik<a href='#' onclick='history.go(-1)'>hier</a> om weer terug te gaan.";
}
else {

?>
-----------------------------------------------------------

Misschien werkt het zo...
Gewijzigd op 21/05/2005 19:40:00 door Willem Jan Z
 

22/05/2005 13:02:00
Quote Anchor link
tnx for the help :)
ja die verwijder wordt geinclude bij een file die wel connectie maakt met de db, dus vandaar dat ik het nie erin had. Ik zal de scripts uitproberen zodra ik thuis kom :)
 
Something Else

Something Else

22/05/2005 23:21:00
Quote Anchor link
hmmz die verwijder werkt perfect, maar met toevoegen krijg ik heel de tijd dit:
Je hebt geen titel, datum of bericht ingevuld..Klik hier om weer terug te gaan.

terwijl ik alles heb ingevuld :s
 
Willem Jan Z

Willem Jan Z

22/05/2005 23:27:00
Quote Anchor link
------------------------------------------------------------
Toevoegen.php
-------------------------------------------------------------

include ("conn.php");
if ($_POST['submit'])
{
if($_POSt['datum'] == "" OR $_POST['titel'] == "" OR $_POST['bericht'] == "" OR $_POST['afzender'] == "" OR $_POST['land'] == "" OR $_POST['email'] == ""){
echo "<li>Je hebt geen titel, datum of bericht ingevuld..Klik<a href='#' onclick='history.go(-1)'>hier</a> om weer terug te gaan.";
}
else
{
// Verwerking

}
// Formulier
}
?>
-----------------------------------------------------------
 
Something Else

Something Else

23/05/2005 02:26:00
Quote Anchor link
Het was iets anders willem-jan, bedankt voor de hulp hiero :). De scripts hieronder werken voor mij :)

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo"---------Nieuws posten---------"; ?>

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<?
if ($_POST['submit'])
if($_POST['datum'] == "" OR $_POST['titel'] == "" OR $_POST['bericht'] == "" OR $_POST['afzender'] == "" OR $_POST['land'] == "" OR $_POST['email'] == ""){
echo "<li>Je hebt geen titel, datum of bericht ingevuld..Klik <a href='#' onclick='history.go(-1)'>hier</a> om weer terug te gaan.";
}

else {
mysql_query("INSERT INTO nieuws (titel, bericht, datum, afzender, land, email) Values ('".$_POST['titel']."', '".$_POST['bericht']."', '".$_POST['datum']."', '".$_POST['afzender']."','".$_POST['land']."','".$_POST['email']."')") or die(mysql_error());
echo "<br><br>Het nieuwsbericht is succesvol toegevoegd. U word binnen 3 seconden terug gestuurd.<br />Wordt u niet door verzonden, klik <a href=?page=beveiligd>hier</a> om terug te keren";
echo "<meta http-equiv=refresh content=3;url=?page=beveiligd>";
}

else {
$a = date("Y-m-d H:i:s");
echo "<br><br><form method=post><table>
<td><b>Afzender: </b><td><input type=text name='afzender'></td><tr>
<td><b>Datum: </b><td><input type=text name='datum' value='"
.$a."'></td><tr>
<td><b>Titel: </b><td><input type=text name='titel'></td><tr>
<td><b>Land: </b><td>  <select name='land'>
    <option>nl</option>
    <option>ger</option>
    <option>be</option>
  </select></td><tr>
<td><b>Email: </b><td><input type=text name='email'></td><tr>
<td><b>Bericht: </b><td><textarea name='bericht' rows=8 cols=42></textarea></td><tr>
<td><td><input type=submit name=submit value=toevoegen></td><tr>
</table></form>"
;
}

ob_end_flush();
?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<? echo"---------Delete Nieuws---------"; ?>


Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
<? $query = mysql_query("SELECT * FROM nieuws ORDER BY datum DESC");
$list = mysql_fetch_assoc($query);

if ($_POST['actie']){
mysql_query("DELETE FROM nieuws WHERE id='".$_POST['delete']."'");
echo ('Het nieuwsbericht werd succesvol verwijderd. U word binnen 3 seconden terug gestuurd.<br />Wordt u niet door verzonden, klik <a href=?page=beveiligd>hier</a> om terug te keren');
echo "<meta http-equiv=refresh content=3;url=?page=beveiligd>";

}
else{

$query = "SELECT * FROM nieuws ORDER BY datum DESC";
$result = mysql_query($query) or die(mysql_error());
$row = mysql_fetch_assoc($result);

if ($row['titel'] == ""){
echo "Geen Berichten in de Inbox";
}
else{

$query = "SELECT * FROM nieuws ORDER BY datum DESC";
$result = mysql_query($query) or die(mysql_error());
$row = mysql_fetch_assoc($result);

?>

<form method="post">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php do{ ?>

<input type="checkbox" name="delete" value="
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row['id']; ?>
">
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php echo $row['titel']; ?>
<br>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
<?php } while ($row = mysql_fetch_assoc($result)); ?>

<input type="submit" name="actie" value="verwijderen">
</form>
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
<?
}
}

?>
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.