Notepad++

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Senior front-end developer (React)

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren front-end developer. Als senior werk je nauw samen met 5 collega developers. Een klein scrum team dus, met korte lijnen waardoor jouw ideeën snel tot uitvoering gebracht kunnen worden. De huidige applicaties worden veelal ontwikkeld met o.a. React, Redux, TypeScript. Ze zijn echt op zoek naar een kartrekker in het team. Naast het meedenken over, opzetten en uitvoeren van bijvoorbeeld de architectuur of toepassing van nieuwe technieken krijg je ook veel tijd om de meer junior (front-end) developers te begeleiden. Hierin nemen ze graag de tijd om mensen de ruimte te

Bekijk vacature »

Java Developer

Java Developers opgelet! Bij Luminis zijn ze opzoek naar jou. Lees de vacature en solliciteer direct. Luminis is een software- en technologiebedrijf met meerdere vestigingen. Vanuit deze vestigingen werken 200 professionals aan technisch hoogwaardige oplossingen voor klanten zoals KLM, Nike en Bol.com. Ook ontwikkelt Luminis eigen oplossingen op het gebied van cloud, Internet of Things, data intelligence, e-sports en e-learning. Luminis onderscheidt zich door aantoonbaar voorop te lopen in technologie en innovatie. Luminis heeft drie kernpunten die verankerd zitten in alles wat we doen: het omarmen van nieuwe technologie, meesterschap en kennis delen. Functiebeschrijving First things first! Het is belangrijk

Bekijk vacature »

Medior Java developer (fullstack)

Wat je gaat doen: Of beter nog, wat wil jij doen? Binnen DPA GEOS zijn we dan ook op zoek naar enthousiaste Java developers om ons development team te versterken. Als Java developer werk je in Agile/Scrum teams bij onze klanten en daarbij kun je eventueel ook andere ontwikkelaars begeleiden in het softwareontwikkelproces. Verder draag je positief bij aan de teamgeest binnen een projectteam en je kijkt verder dan je eigen rol. Je gaat software maken voor verschillende opdrachtgevers in jouw regio. Je bent een professional die het IT-vak serieus neemt en kwaliteit levert. Je leert snel vanwege je diepgaande

Bekijk vacature »

Front-end Developer (HTML/CSS, Angular/React/Vue,

Functie Je zal aan de slag gaan in een klein, hecht team met front-end development experts die de ambitie delen mooi werk te leveren. Samen met hen zal je werken aan het gebruiksvriendelijk en interactief maken van complexe webapplicaties, websites en mobile apps. Je levert klanten wat ze nodig hebben terwijl je actief aan jezelf blijft werken met de ondersteuning vanuit je werkplek. Talen als Javascript programmeer jij vloeiend en je hebt kennis van frameworks als React en Angular. Je zou je het liefst nog veel meer ontwikkelen in verschillende front-end talen. Deze kennis deel je graag met je collega’s,

Bekijk vacature »

SAP Integratie Ontwikkelaar

Ben jij ambitieus in de verdere ontwikkeling van SAP binnen HANOS, en heb je kennis van SAP PI, CPI (SAP integration suite) en of andere middleware tooling? Dan ben jij mogelijk onze nieuwe SAP Integratie (middleware) Ontwikkelaar! Lees snel verder en solliciteer! Wat ga je doen? Als SAP Financieel Consultant ben je, als deel van een gedreven team van interne SAP consultants, de schakel tussen de gebruikersorganisatie en ICT. Je draagt proactief bij aan een optimale aansluiting van de SAP-functionaliteit (een applicatielandschap met o.a. Suite on HANA, Fiori, Hybris, C4C en BO), op de bedrijfsprocessen. Verder ondersteun je de HANOS

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Junior PHP Developer

Functieomschrijving Junior PHP Developer gezocht! Voor een opdrachtgever in de regio Gelderland zijn wij op zoek naar een Junior PHP Developer die onderdeel gaat worden van het ontwikkelingsteam van deze organisatie. In deze functie ga jij aan de slag met het schrijven van software voor de aansturing van en het managen van windparken en bijbehorende onderdelen. Hiernaast ga jij je bezighouden met het ontwikkelen, testen en onderhouden van diverse webapplicaties. Het team waarin je komt te werken bestaat uit 3 developers, hierdoor krijg je veel verantwoordelijkheid en de kans om jezelf verder te ontwikkelen. Er wordt echter wel van je

Bekijk vacature »

(Junior) PHP Ontwikkelaar bij een retail bedrijf i

Bedrijfsomschrijving Ben jij een ervaren PHP ontwikkelaar met een passie voor retail en ICT? Wil jij werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van uitdagende applicaties voor een groot retailbedrijf in Delft? Dan zijn zij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als PHP Ontwikkelaar werk je in een team aan de ontwikkeling van applicaties die door de gehele organisatie worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze applicaties. Je werkt hierbij nauw samen met andere ontwikkelaars, projectmanagers en stakeholders binnen de organisatie. Je taken bestaan onder andere uit: Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

Lead developer

Functie Als lead developer wordt jij verantwoordelijk voor een van onze development teams. Samen met de Software Architect bewaak jij de kwaliteit en uitvoering van onze complexe vraagstukken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het inschatten, designen en ontwikkelen van middelgrote tot grote veranderingen in de software. Ook coördineer jij het proces rondom complexe technische vraagstukken. Verder bestaat jouw takenpakket uit het volgende: – Het aansturen van jouw development team; – Het begeleiden van Junior Software Engineers; – Het maken van technische analyses m.b.t. nieuwe aanvragen en het tijdsbestek inschatten voor de uitvoering hiervan; – Het uitvoeren van de ontwikkeling van

Bekijk vacature »

Software developer

Werkzaamheden voor jou als software developer Voor een goede relatie in de regio Zwolle (meerdere locaties) zoeken wij een software developer die betrokken is bij de ontwikkelcyclus en verantwoordelijk is voor het testen en keuren van nieuwe en geoptimaliseerde software. In deze functie ben je in de implementatiefase de persoon die risico's beoordeelt en intern oplossingen aanbrengt om risico's te verkleinen. Binnen het ontwikkelteam van de software ben je een belangrijke schakel waar je intensief meewerkt met scrum. Het voorkomen van bugs in de programma's en het bevorderen van gebruiksvriendelijkheid voor eindklanten zijn voor jou een uitdaging en geeft voldoening

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Software Developer je verantwoordelijk voor: - Je werkt voortdurend aan oplossingen voor het op afstand bewaken en besturen van oogstmachines; - Het visualiseren van gegevens in rapporten, apps of andere formaten; - Voorspellend machineonderhoud; - Taakplanning; - Je schrijft aangepaste plug-ins om gegevens te importeren of exporteren

Bekijk vacature »

Account Developer

Voor Bol.com zijn wij per direct op zoek naar een Account Developer voor 32-40 uur per week op het kantoor in Utrecht. Wil jij een directe bijdrage leveren door partners van de juiste data-inzichten te voorzien en via campagnes op nieuwe platformkansen en features te wijzen? Ben jij analytisch sterk en kun jij dit vertalen naar plannen en inspirerende gesprekken? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou Salaris van €2400 - €2600 obv 40 uur Minimaal 6 maanden Werklocatie is Utrecht Werken bij bol.com wie ben jij Jij bent commercieel gedreven en weet altijd aan de juiste knoppen te

Bekijk vacature »

Machine Software Developer

Bij een bedrijf in de machinebouw, regio Roosendaal, zijn we op zoek naar een: Machine Software Developer Waar ga je werken? Onze opdrachtgever is gespecialiseerd in de grondverzetmachines. Al meer dan 50 jaar leveren ze zowel nationaal als internationaal diverse machines. Het is een familiebedrijf met een informele werksfeer. Wat ga je doen? Als Machine Software Developer ben je verantwoordelijk voor: - Je ontwerpt, ontwikkelt en debugt software voor machinebesturingssystemen en complexe landbouwmachines; - Je stelt gebruikersinterfaces op (cabinedisplays); - Op termijn ga je softwareprojecten leiden voor specifieke machines; - Inclusief planning, documentatie en validatie; - Om specificaties te verifiëren

Bekijk vacature »
Mr.Ark

Mr.Ark

07/05/2009 12:47:00
Quote Anchor link
Beste Mensen,

Ben notepad++ aan het gebruiken, Alleen nu krijg ik de kleuren niet echt perfect als ik PHP Code schrijf.

Bovenin heb ik al bij syntaxis PHP gekozen.

< ?PHP ? > doet hij nog wel goed. (dus rood)

Alleen de rest wordt gewoon grijs, Weet iemand hier een oplossing voor om de kleuren net zo te krijgen zoals op deze site, of zoals in andere editors?
 
PHP hulp

PHP hulp

19/05/2024 06:34:51
 
- SanThe -

- SanThe -

07/05/2009 13:15:00
Quote Anchor link
Crimson Editor
 
Mr.Ark

Mr.Ark

07/05/2009 13:35:00
Quote Anchor link
Thank you
 
Afra ca

Afra ca

07/05/2009 13:52:00
Quote Anchor link
Ik ben zelf fan van notepad++ , en bij mij highlight hij prima. (alhoewel hij wel andere highlight standaard heeft dan vele websites het hebben.....).

http://img25.imageshack.us/img25/2629/captureogc.png

Mocht je ook deze highlight niet hebben, zit je waarschijnlijk vverkeerd met een dubbele quote.

OPMERKING, de code snippet is gewoon even van php.net geplukt, m'n andere code was beetje te lame om te laten zien :P
 
Mr.Ark

Mr.Ark

07/05/2009 13:57:00
Quote Anchor link
Hmmmm, De kleuren code van notepad++ zijn niet echt wat ik gewend ben.
SanThe zei crimson Editor alleen die heeft ook niet echt ideale kleuren codes, Is er geen add-on voor notepad++ dat je dezelfde kleuren code krijgt zoals in Dreamweaver of zoals hier op de site?
 
Crispijn -

Crispijn -

07/05/2009 13:59:00
Quote Anchor link
Opzich maken de kleuren toch niet uit of ben je daar erg aan gehecht? :)
 
- SanThe -

- SanThe -

07/05/2009 14:00:00
Quote Anchor link
Bij Crimson moet je eerst het bestand met de juiste extensie even opslaan. Dan krijg je de gewenste kleuren.

Edit: En je kan de kleuren die je wilt zelf instellen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door - SanThe -
 
W W

W W

07/05/2009 14:07:00
Quote Anchor link
SanThe schreef op 07.05.2009 14:00:
Bij Crimson moet je eerst het bestand met de juiste extensie even opslaan. Dan krijg je de gewenste kleuren.

Edit: En je kan de kleuren die je wilt zelf instellen.


Zelfde geld voor notepad++
Daarom werkt het waarschijnlijk niet.
 
Afra ca

Afra ca

07/05/2009 14:08:00
Quote Anchor link
Net even crimson getest, en vind notepad++ toch een beetje mooier en fijner uitgewerkt ;) (alleen de icoontjes uit crimson komen uit 1820 XD ), maar dat is slechts een mening.

Persoonlijk ben ik helemaal gewend geraakt aan notepad++ , en nog geen betere gevonden, maar ik ben al wel sinds 4 dagen op zoek naar een plug-in voor betere highlighting (hij highlight wel, maar niet volgens de standaard op de meeste websites). Dus mocht iemand die nog tegenkomen, is m'n scriptleven php volmaakt.
 
Thijs Damen

Thijs Damen

07/05/2009 14:19:00
Quote Anchor link
Waarom niet gewoon een echte IDE hiervoor gebruiker (Zend studio voor mij). Zelfs nadat je licentie is verlopen werkt hij met de meest nodige functies (aangezien die gebaseerd is op eclipse en eclipse OS is)

Heb je meteen een net overzicht van je mapstructuur. FTP mogelijkheden. Mooie highlighting, inspringen, auto-aanvullen van functies/classes, foutdetectie (vooral parse errors;)), smart inserts, en misschien wel het handigst. Je hele project outline gewoon linksonder in je scherm. weet je meteen welke functie je hebt en wat die functies van je verwachten,
 
Yorick17

yorick17

07/05/2009 14:38:00
Quote Anchor link
Ga in Notepad++ naar instellingen > opmaak > php, hier kun je de kleurtjes kiezen XD (had je zelf kunnen uitvinden)
 
Mr.Moe

Mr.Moe

07/05/2009 14:59:00
Quote Anchor link
in het menu bij languages voor php kiezen kan ook wel eens helpen. :D
 
Afra ca

Afra ca

07/05/2009 15:32:00
Quote Anchor link
yorick17 schreef op 07.05.2009 14:38:
Ga in Notepad++ naar instellingen > opmaak > php, hier kun je de kleurtjes kiezen XD (had je zelf kunnen uitvinden)


Hmm, dat was redelijk retarded van mezelf. Maar heel fijn om te zien dat het zo even aangepast kan worden. Maar zit nu even te googelen naar php highlight, maar is lastig om de standaard te vinden. (weet dat er geen standaard is, maar er word op heel veel sites zelfde style gebruikt (bijv. echo tekst wordt rood))
 
Yorick17

yorick17

07/05/2009 15:39:00
Quote Anchor link
neem gewoon de highlights over van hier, dat ben je namelijk gewend en is redelijk standaard.
 
- SanThe -

- SanThe -

07/05/2009 15:46:00
Quote Anchor link
yorick17 schreef op 07.05.2009 15:39:
neem gewoon de highlights over van hier, dat ben je namelijk gewend en is redelijk standaard.

Of gewoon de kleurtjes van highlight_file().
 
Mr.Ark

Mr.Ark

07/05/2009 16:31:00
Quote Anchor link
Bedankt voor de reacties mensen heb het op de volgende manier gedaan:

Quote:
Ga in Notepad++ naar instellingen > opmaak > php, hier kun je de kleurtjes kiezen XD (had je zelf kunnen uitvinden)
 
Emmanuel Delay

Emmanuel Delay

07/05/2009 18:08:00
Quote Anchor link
en als je een heel licht en klein programma wil, probeer dan een notepad2.exe.

Eens zien wat Crimson allemaal kan.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.