Object toevoegen

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Front-end Developer

Dit ga je doen Het onderhouden, ontwikkelen en testen van front-end software van diverse klant- en medewerkersapplicaties; Het ontwikkelen van maatwerk front-end oplossingen in Vue.js en participeren in een scrumteam; Mede-verantwoordelijk voor het begeleiden en coachen van drie junior front-end developers; Verantwoordelijk voor code-reviews en het opstellen van de juiste documentatie zoals userstories en API ontwerp; Participeren in diverse projecten t.b.v. optimalisatie van diverse applicaties; Het opzetten van API koppelingen met externe applicaties. Hier ga je werken Betreffende organisatie is gevestigd in de regio van Swifterbant en is al ruim 20 jaar lang bedreven in het ontwikkelen en aanbieden van

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Back End Developer .NET

Dit ga je doen Ontwikkelen in C# .NET en werken aan nieuwbouw, uitbouw en onderhoud van de software (die communiceren met 68.000 sensoren, waardoor er meerdere miljoenen berichten per uur verwerkt worden); Samenwerken in Scrum Teams; Meewerken aan verschillende, uitdagende projecten; Werken met nieuwe technologieën en vrijheid krijgen om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Hier ga je werken Je komt als Developer te werken bij een organisatie die gespecialiseerd is in software die real-time wordt gebruikt. De software constateert waar werk moet worden uitgevoerd en de chauffeurs worden met een andere applicatie hierop geattendeerd. Ook wordt er direct

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functieomschrijving In deze uitdagende functie als Software Developer ga je de volgende taken uitvoeren: Maatwerk back-end software programmeren; API koppelingen bouwen; Software optimaliseren voor klanten; Bouwen maatwerk applicaties; Werken met Microsoft stack zoals C#, .NET (Core) en Entity framework; Bedrijfsprofiel Je gaat werken bij een klein softwareontwikkelingsbureau, die maatwerk software bouwt voor klanten door heel Nederland. Dit doen zij al meer dan 20 jaar. Het is van oorsprong een familiebedrijf, opgezet door de eigenaar, die er nog steeds werkt. Het team bestaat vooral uit back-end developers en één systeembeheerder. Je krijgt veel kans om jezelf te ontwikkelen en krijgt tevens

Bekijk vacature »

Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterd

Functieomschrijving Voor de Politie zijn wij opzoek naar een Senior Developer Betty Blocks Blauwe Haven Rotterdam. De politieorganisatie heeft jaarlijks te maken met een aanzienlijk aantal politiemedewerkers die vanwege mentale overbelasting niet of beperkt inzetbaar zijn. De Blauwe Haven Rotterdam ondersteunt deze politiemedewerkers in hun herstel en re-integratieproces. De huidige digitale systemen van de Politie bieden onvoldoende ondersteuning in het herstel- en re-integratieproces van politiemedewerkers. Zowel voor de politiemedewerkers als voor de organisatie. Politiemedewerkers worden buitengesloten, waardoor zij eigen regie verliezen. Begeleiders kunnen de voortgang van de medewerkers niet goed monitoren. Management beschikt niet over de mogelijkheid trends te signaleren

Bekijk vacature »

Software Developer C# .NET

Functie omschrijving Software Developer C# .NET gezocht voor een dynamische organisatie! Ben jij net afgestudeerd of toe aan een volgende stap in je maatschappelijke carrière? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Software Developer die klaar is voor een nieuwe uitdaging en die een organisatie in de regio Houten wil versterken. Je werkt in deze functie aan verschillende projecten en gaat vaak op bezoek bij klanten. In deze functie kun je een grote mate van uitdaging, diversiteit en verantwoordelijkheid verwachten. Bedrijfsprofiel Waar kom je te werken? Je komt te werken bij een organisatie dat gespecialiseerd is in

Bekijk vacature »

Ervaren PHP developer gezocht!

Functie Het team bestaat inmiddels uit zo’n 25 collega’s met specialisten op het gebied van development, data(analyse), marketing, infrastructuur en finance. Ze hebben een supermodern pand en bieden hiernaast veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Ze doen er alles aan om jou op te gemak te stellen. Zo kun je je eigen werkplek inrichten naar persoonlijke wensen, maar gaan ze bijvoorbeeld ook jaarlijks met elkaar wintersporten en zijn er andere leuke uitjes. Als onderdeel van één van de scrumteams ga je aan de slag, samen ben je medeverantwoordelijk voor het doorontwikkelen van hun business applicatie waar het traffic team dagelijks mee werkt.

Bekijk vacature »

.NET Developer Medior Senior

Dit ga je doen Ontwikkelprocessen verder optimaliseren en verder ontwikkelen met C#; CI/CD-pipelines automatiseren; Herbruikbare componenten maken; Testen; Front-end pagina's gebruiksvriendelijk maken. Hier ga je werken Als .NET Developer kom jij terecht binnen een grote en internationale organisatie. Zij streven naar een positieve impact op de mens, milieu en maatschappij. Het bedrijf is oorspronkelijk een familiebedrijf en werkt aan de productie van hoogwaardige en technische systemen voor de gezondheidszorg. Momenteel willen zij betere ontwikkelprocessen creëren op internationaal gebied en staat kwaliteit en veiligheid voor hun op nummer 1! Als .NET Developer werk jij aan het ontwikkelen van verbeterde software voor

Bekijk vacature »

Oracle APEX developer

Wat je gaat doen: Als Oracle APEX ontwikkelaar bij DPA werk je samen met collega’s aan de meest interessante opdrachten. Je zult je ervaring met SQL, PL/SQL, JavaScript, HTML en CSS inzetten om wensen van opdrachtgevers te vertalen naar technische oplossingen. Je werk is heel afwisselend, omdat DPA zich niet beperkt tot een specifieke branche. Zo ben je de ene keer bezig binnen de zorgsector, de andere keer is dit bij de overheid. Wat we vragen: Klinkt goed? Voor deze functie breng je het volgende mee: Je hebt een hbo- of universitaire opleiding afgerond Je hebt 2 tot 5 jaar

Bekijk vacature »

C# developer

Functie Als C# ontwikkelaar ben jij de spin in het web bij deze organisatie. Jij begeleidt en traint de field engineers die bij de klanten machines leveren en installeren. Daarnaast ondersteun jij de field engineers als zij bij de klant vastlopen bij het installeren van de machine m.b.t. software matige vragen. Jouw doel is dan ook om de technische kennis van de field engineers door middel van training zoveel mogelijk uit te breiden. Dit om ervoor te zorgen dat zij zelfstandiger software matige problemen kunnen oplossen. Ook ben jij verantwoordelijk voor het bedenken van software oplossingen voor klanten en dit

Bekijk vacature »

PHP Developer

Functie omschrijving Voor een bedrijf in Den Bosch zoek ik een PHP Developer, die al wat werkervaring heeft. Jij gaat aan de slag met de verdere professionalisering van de interne applicaties en software. In de functie ga je verder: Verdere ontwikkeling eigen CRM systeem, vooral middels PHP; Bouwen van verschillende API's & koppelingen; Meedenken om de software/applicaties te verbeteren/optimaliseren; Aan de slag met de interne tooling. Bedrijfsprofiel Dit bedrijf is actief binnen de telecombranche. Het hoofdkantoor zit in regio van Den Bosch en er werken ruim 70 medewerkers, verdeeld over verschillende afdelingen. De afdeling Development bestaat uit vijf collega's, onder

Bekijk vacature »

.NET developer

Klaar voor een nieuwe uitdaging? Welke technologieën gaan schuil achter de dagelijkse energievoorziening? Als senior .NET developer bij Kenter maak jij samen met je team het verschil, zowel voor de interne organisatie als voor eindklanten. Samen bouwen jullie aan innovatieve dienstverlening met behulp van de nieuwste technologieën en tools. Het is een functie met veel vrijheid, goede arbeidsvoorwaarden én je draagt jouw steentje bij aan de energietransitie. Klinkt dit als iets voor jou? Lees dan verder of solliciteer direct! Wat ga je doen als senior .NET developer? Als senior .NET developer bij Kenter (onderdeel van Alliander) ben je van onschatbare

Bekijk vacature »

Senior .Net developer

Sogeti is een organisatie met een goede werksfeer en zo min mogelijk hiërarchische verhoudingen. Ga je bij ons als .Net Developer aan de slag? Dan werk je dagelijks met collega’s aan de mooiste IT-projecten. Deze snelgroeiende groep collega’s krijgt energie van hun vak en dat merk je op de werkvloer. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je te certificeren. We organiseren regelmatig technische Meet-ups en doen we veel aan kennisdeling. Mede hierdoor zij wij dit jaar Microsoft Partner of the year geworden. Sogetisten staan klaar voor elkaar, hebben lol met elkaar en daarmee behalen we de mooiste resultaten! Werken bij Sogeti

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

.NET software developer

Functie omschrijving Voor een gewilde werkgever in omgeving Roosendaal zijn wij op zoek naar een back-end software developer met een aantal jaar werkervaring. Je krijgt een plekje in het workflow team en je zal betrokken worden bij het bouwen van nieuwe software, en het optimaliseren van bestaande code. Je werkt bij dit bedrijf in een Scrum team waarin je soms klantcontact hebt. Jouw werkzaamheden zullen er als volgt uit zien: Je krijgt een plekje op de in-house IT afdeling. Deze afdeling bestaat uit zo'n 12 collega's, verdeeld over verschillende specialisaties (BI, Beheer, Business software & workflow). De vacature staat open

Bekijk vacature »

22/10/2011 19:24:19
Quote Anchor link
Ik heb even een vraag over jQuery. Ik heb de onderstaande code (html). Ik wil graag met behulp van jQuery de structuur veranderen. Achter elk 'li' element moet een object komen, maar niet achter de laatste. Ik heb al een heel aantal dingen geprobeerd, maar helaas kom ik er maar niet uit. Kan iemand misschien helpen?

Ik heb deze code:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
        <ul>
            <li>
                <a href="/login">Inloggen</a>
            </li>
            <li>
                <a href="/account/register">Registreren</a>
            </li>
            <li>
                <a href="/account/forget">Wachtwoord vergeten</a>
            </li>
        </ul>


Nadat de jQuery is uitgevoerd, is de code veranderd in dit:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
        <ul>
            <li>
                <a href="/login">Inloggen</a>
            </li>
            <li>
                <a class="slash">/</a>
            </li>
            <li>
                <a href="/account/register">Registreren</a>
            </li>
            <li>
                <a class="slash">/</a>
            </li>
            <li>
                <a href="/account/forget">Wachtwoord vergeten</a>
            </li>
        </ul>
Gewijzigd op 22/10/2011 20:11:51 door
 
PHP hulp

PHP hulp

13/05/2024 04:29:07
 
Maarten PHP

Maarten PHP

22/10/2011 20:03:28
Quote Anchor link
forget = forgot
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

22/10/2011 20:04:48
Quote Anchor link
Wat heb je al geprobeerd?
 

22/10/2011 20:05:24
Quote Anchor link
Eigenlijk werkt dit hetzelfde als aan breadcrumb. Ik wil namelijk achter elk element (in dit geval li), een schuine streep plaatsen. Behalve achter de laatste, dit moet mogelijk zijn, kan iemand helpen?

@Aar:
Ik heb geprobeerd om met jQuery er een li element achter te zetten. Dat lukt, alleen staat hij er dan overal achter. Ik wil dat het bij de laatste niet gebeurd. Ik had dit:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$('#navigation li').has('ul').each(function(){
   $('ul > li', this).after('<li><a class="slash">/</a></li>');
});
Gewijzigd op 22/10/2011 20:10:59 door
 
Niels K

Niels K

22/10/2011 20:25:52
Quote Anchor link
Waarom uberhaupt met JQuery?

Het kan toch ook met PHP? Een counter bijhouden, en wanneer de counter even groot is als de count van de items, dan geen slash toevoegen.
 
Jelmer -

Jelmer -

22/10/2011 21:10:39
Quote Anchor link
Dit kan zelfs met alleen css!
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
ul > li:not(:last-child):after {
    content: '/';
}

Demo: http://jsfiddle.net/Y3YZu/

Mocht je me niet vertrouwen, dan kan je diezelfde selector gebruiken in jQuery, en achter alle elementen die worden gematcht alsnog je li-element met alleen een slash toevoegen. :)
Gewijzigd op 22/10/2011 21:11:49 door Jelmer -
 
Niels K

Niels K

22/10/2011 21:12:18
Quote Anchor link
Werkt dat in elke browser Jelmer?
 
Jelmer -

Jelmer -

22/10/2011 21:20:37
Quote Anchor link
:after en content vanaf IE 8, :not vanaf IE 9 volgens quirksmode. Eventueel herschrijf je het naar
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
li:after {
    content: '/';
}
li:last-child:after {
    content: '';
}
Gewijzigd op 22/10/2011 21:21:18 door Jelmer -
 
Niels K

Niels K

22/10/2011 21:22:06
Quote Anchor link
Ok, Ik dacht al, dat gaat IE 6, 7 niet ondersteunen. Valt me al mee dat 8 het doet ;)
Maar goed, de keuze is aan de topic starter.
 
Wouter J

Wouter J

22/10/2011 21:49:29
Quote Anchor link
Sinds de opkomst van CSS3 zou je eigenlijk ::before moeten gebruiken, om pseudo-elements en pseudo-classes te onderscheiden is er in CSS3 voor pseudo-elements ingesteld dat het :: moet zijn (meer info). Alleen heeft dit nog minder browser support.
 

23/10/2011 09:43:56
Quote Anchor link
Niels Kieviet op 22/10/2011 20:25:52:
Waarom uberhaupt met JQuery?

Het kan toch ook met PHP? Een counter bijhouden, en wanneer de counter even groot is als de count van de items, dan geen slash toevoegen.


Het kan helaas niet met PHP. Maar het bovenstaande moet toch ook met jQuery kunnen? Want met CSS is ook geen optie. Een heel aantal browsers ondersteunen dat niet. En dan krijg je gewoon hetzelfde resultaat als bij mijn jQuery code. Heeft iemand misschien een oplossing?
 
Wouter J

Wouter J

24/10/2011 10:45:21
Quote Anchor link
Gebruik in jquery de :not selector:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
$('#navigation li').has('ul').each(function(){
   $('ul > li:not(:last-child)', $(this)).after('<li><a class="slash">/</a></li>');
});

Deze zal wel overal werken, omdat deze selectors gemaakt zijn met de Sizzle JavaScript Selector Engine. En JavaScript werkt in elk browser.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.