Oneindige loop

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

C# .NET Backend Developer HBO Javascript

Samengevat: Deze werkgever is een professionele speler op gebied van IT en E-Commerce. Wil jij werken voor een e-commerce platform? Heb je ervaring met C#, Javascript en Scrum? Vaste baan: C# .NET Developer Backend E-Commerce 3.400 - 4.500 Backend Developer Wij ontwikkelen software voor E-Commerce toepassingen. Ons eigen Content Management systeem biedt een integrale oplossing met diverse ERP software. Onze systemen zijn vaak complex en omvangrijk en draaien bij grote organisaties. Maar ook kleine ondernemingen hebben steeds vaker behoefte aan een vlekkeloos werkende E-Commerce oplossing. Zij bieden een uitdagende werkomgeving met gezellige collega's. Je krijgt veel vrijheid en er is

Bekijk vacature »

Senior .NET Developer I goed salaris en deels thui

Bedrijfsomschrijving Mijn opdrachtgever is al ruim 20 jaar een gevestigde naam in de wereld van software ontwikkeling, met drie kantoren in de Randstad, waaronder Alphen aan den Rijn. Zij richten zich op het bouwen van IT-oplossingen die ervoor zorgen dat de productiviteit van klanten te allen tijden optimaal is. Hiervoor neemt jouw nieuwe werkgever het volledige ontwikkelproces tot haar rekening; van het eerste gesprek om de klantwensen in kaart te brengen, tot aan het uiteindelijke onderhoud van de opgeleverde oplossing. In totaal werken er inmiddels bijna 200 gemotiveerde IT-ers binnen deze organisatie. De gemiddelde leeftijd ligt rond de 35. Het

Bekijk vacature »

PHP developer

Functie omschrijving Voor een klein bedrijf in de buurt van Nieuwegein zijn wij per direct op zoek naar een talentvolle PHP developer. Er wordt veel ruimte geboden voor eigen initiateven, waardoor je een mooie stempel kan drukken op jouw eigen werkzaamheden (zowel operationeel als strategisch). Het bedrijf heeft middels externe programmeurs een multimedia platform ontwikkeld, maar willen geleidelijk de ontwikkeling naar binnen halen. Om die reden zoeken zij een communicatieve interne PHP developer die graag meebouwt aan het succesvolle product. Je gaat de volgende werkzaamheden verrichten: Platform beheren en programmeren (PHP, MySQL, JQuery, Javascript, XML & HTML); Communicatie en aansturing

Bekijk vacature »

Senior Javascript developer

Functie Het platform is gebouwd in een moderne JavaScript stack, die gebruikt maakt van:  React.js  Redux  TypeScript  Node.js  Google Cloud functions (node.js)  Semantic UI Alle code wordt getest en beoordeeld door collega developers. De continuous integration pipeline maakt het mogelijk om elke dag waarde te leveren aan hun klanten. Het ontwikkelproces is pragmatisch en gebaseerd op Scrum. Wat je zult doen: Ten eerste kun je nadrukkelijk jouw eigen stempel drukken op de technologie, het product en de cultuur van het bedrijf. Je bent bezig met het uitwerken van de architectuur van nieuwe functionaliteiten op

Bekijk vacature »

Medior/Senior Software Developers gezocht in de Ra

Functie Op dit moment staan er posities open voor de volgende functies: Front-end, Back-End & Fullstack software developer. Als Front-End software developer werk je met JavaScript en de bijbehorende technologieën zoals TypeScript, Angular, React, Vue en Svelte. Als Back-End software developer ben je bezig in NodeJS en doe je dit met behulp van AWS, NoSQL, REST en GraphQL. Je krijgt leuke en uitdagende opdrachten met een gemiddelde duur van anderhalf jaar. Hier werk je in een team met andere IT’ers aan het ontwikkelen en verbeteren van software. Je wordt begeleid door een accountmanager die fungeert als jouw aanspreekpunt. Het team

Bekijk vacature »

Back-end programmeur

Functieomschrijving Heb jij recent jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Voor een erkende werkgever in regio Waalwijk zijn wij op zoek naar een back-end developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in kaart, om ze

Bekijk vacature »

Front-End Developer

Als Front-End Developer bij Coolblue verbeter je de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Wat doe je als Front-End Developer bij Coolblue? Als Front-end Developer werk je aan de gebruiksvriendelijkheid van onze webshop voor miljoenen klanten. Je vindt het leuk om samen te werken met de UX designer om stories op te pakken. Je krijgt energie van het bedenken van creatieve oplossingen en presenteert dit graag binnen het team. Daarnaast ben je trots op je werk en verwelkomt alle feedback. Ook Front-end Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te

Bekijk vacature »

Senior Fullstack developer wanted! (C#, Java, Angu

Functie Under the guidance of 3 account managers, one of whom will be your point of contact within your expertise, you will start working for various clients. He or she will help you find a suitable and challenging assignment. Naturally, they will take your situation, experience and (technical) ambitions into account. The assignments last one to two years on average. This allows you to really commit to a project and make an impact as a consultant. Besides the assignment, you will regularly meet your colleagues from the IT department to share knowledge or discuss new trends, for example. Master classes

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar C# .NET

Functie omschrijving C# .NET Developer gezocht. Ben jij een full stack developer die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen een leuk snel groeiend bedrijf? Lees dan snel verder! Wij zijn op zoek naar een Developer met ervaring op het gebied van .NET die een organisatie in de regio Amersfoort gaat versterken. Jij gaat je binnen dit bedrijf vooral bezighouden met het verbeteren van de functionaliteiten van hun dataplatform. Samen met andere ontwikkelaars denk je mee in oplossingsrichtingen, architectuur en nieuwe technologieën. Bedrijfsprofiel De organisatie waar je voor gaat werken heeft een onafhankelijk dataplatform ontwikkelt voor de agrarische sector.

Bekijk vacature »

C#.NET developer

Functie Het development team bestaat momenteel uit vijf backend C#/.NET ontwikkelaars. Op dit moment zit één ontwikkelaar dedicated op de mobiele applicatie. Als team werk je samen aan het zelf ontwikkelde software platform. Dit bestaat uit zowel apps als websites. Om het systeem door meer dan honderdduizenden gebruikers wordt gebruikt is het bijna vanzelfsprekend dat de kwaliteit van het product hoog moet liggen. Het systeem bestaat uit drie projecten. Je werkt dus aan deze drie projecten waarbij de focus op z’n tijd verschuift. De technieken die worden toegepast zijn o.a. .NET Core, Xamarin, C# en MVC. Je zal dus met

Bekijk vacature »

Software Developer / .NET / Azure

Dit ga je doen Als Lead .NET Software Developer zal je je bezig houden met: Het vertalen van bedrijfswensen naar een technische roadmap; Uitwerken van nieuwe architectuur / designs; Het team aansturen en motiveren; Toezien op de kwaliteit van de code; Mee ontwikkelen van nieuwe features en applicaties. Hier ga je werken Deze organisatie is op dit momenteel marktleider in het ontwikkelen van productielijnen voor de voedselindustrie en heeft een wereldwijd klantnetwerk. Binnen deze organisatie is het team van software developers dagelijks bezig met het ontwikkelen van maatwerk oplossingen om alle productiemachines aan te sturen, maar ook bedrijf kritische applicaties

Bekijk vacature »

(Junior) PHP Ontwikkelaar bij een retail bedrijf i

Bedrijfsomschrijving Ben jij een ervaren PHP ontwikkelaar met een passie voor retail en ICT? Wil jij werken in een team dat zich bezighoudt met het ontwikkelen van uitdagende applicaties voor een groot retailbedrijf in Delft? Dan zijn zij op zoek naar jou! Functieomschrijving Als PHP Ontwikkelaar werk je in een team aan de ontwikkeling van applicaties die door de gehele organisatie worden gebruikt. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen en implementeren van deze applicaties. Je werkt hierbij nauw samen met andere ontwikkelaars, projectmanagers en stakeholders binnen de organisatie. Je taken bestaan onder andere uit: Ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten en

Bekijk vacature »

PHP Developer

Dit ga je doen Ontwikkelen, implementeren en testen van PHP-oplossingen en Apps voor klanten en bedrijfsprocessen; Opstellen van requirements en uitwerken van de oplossingen; Testen van software en borgen van een soepele overdracht, inclusief documentatie; Proactief adviseren vanuit eigen expertisegebied over ontwikkelingen en verbeterpunten in technische toepassingen en processen binnen de organisatie. Hier ga je werken De organisatie is een ambitieuze en vooruitstrevende speler in de markt in de regio Rotterdam. Ze zijn de snelst groeiende in hun branche. Met een excellent aanbod en service willen zij de beste keuze zijn voor hun bestaande en nieuwe klanten. Dit alles doen

Bekijk vacature »

React developer Inhouse cloudplatform

Functie De functie: Als front-end developer kom je te werken naast 2 andere front-end/React developers, waaronder één senior. Een hele mooie kans dus om in korte tijd veel nieuwe kennis en ervaring op te doen. Ze hebben momenteel veel werk hierin en daarom willen ze het team graag uitbreiden. Het is van belang dat je, zeker gezien het vele thuiswerken, in ieder geval al een aantal projecten hebt gedaan in React. Taken waar je aan kunt denken zijn het ontwikkelen van client-applicaties o.b.v. HTML5, React en andere open standaarden. Ook ben je nauw betrokken bij het implementeren van designs o.b.v.

Bekijk vacature »

Consultant Low Code Developer

Functie omschrijving Heb jij verstand van datamodellering, NO CODE Platformen en kun jij het aan om projecten te leiden? Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en ben jij HBO afgestudeerd in de richting van IT? Voor een mooie opdrachtgever in omgeving Delft zijn wij op zoek naar een No Code developer die zich bezig gaat houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen bij klanten. Onderdelen functie Je gaat geen code kloppen maar bedenken hoe applicaties eruit moet komen te zien. Je gaat werken met een non code platform, je kunt denken aan Mendix of Betty Blocks. Je bent verantwoordelijk voor

Bekijk vacature »
Luke Banning

Luke Banning

07/08/2007 21:07:00
Quote Anchor link
He allen,

Ik heb een klein probleempje. Zie denk ik iets kleins over het hoofd.
Ik krijg een oneindige loop bij het volgende script:

photoseries.php:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
<?php
if ($handle = opendir('photoseries')) {
    /* This is the correct way to loop over the directory. */
    while (false !== ($file = readdir($handle))) {
        if ($file != "." && $file != ".." && $file != "thumbs") {
        echo '<li class="sub"><a href="index.php?page=Photoseries&amp;series='.ucfirst($file).'">'.ucfirst($file).'</a></li>';
        }
    }

        //switch
        $series = $_GET['series'];
        if ($file != "." && $file != ".." && $file != "thumbs" && file != ".") {
        switch($series){
                case
ucfirst($file): include "".$file."index.php" ; break;
                default:
include "" ; break ; }
                }

        //switch
    }
closedir($handle);
?>


Bovenstaand script / fotoseries.php word steeds herhaalt. Ik zie alleen niet waarom... Wie o wie kan mij helpen?
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 12:15:32
 
Benny Lava

Benny Lava

07/08/2007 21:13:00
Quote Anchor link
Volgens mij klopt die while statment ook niet regel 4.
 
PHP erik

PHP erik

07/08/2007 21:15:00
Quote Anchor link
Ik zie echt de fout niet. De while lijkt prima. Je kunt ook effe proberen met glob()
 
Storeman storeman

storeman storeman

07/08/2007 21:16:00
Quote Anchor link
Volgens mij is het whilestatement helemaal okee. Ik heb hem zelf ook een aantal keren op dezelfde manier in gebruik.

Weet je zeker dat het aan die loop ligt?

[zeurmodus]
Ik vind je code niet echt uitblinken in leesbaarheid.
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<?php
if ($handle = opendir('photoseries'))
{

    /* This is the correct way to loop over the directory. */
    while (false !== ($file = readdir($handle)))
    {

        if ($file != "." && $file != ".." && $file != "thumbs")
        {

            echo '<li class="sub"><a href="index.php?page=Photoseries&amp;series='.ucfirst($file).'">'.ucfirst($file).'</a></li>';
        }
    }

    //switch
    $series = $_GET['series'];
    if ($file != "." && $file != ".." && $file != "thumbs" && file != ".")
    {

        switch($series)
        {
            case
ucfirst($file):
                include "".$file."index.php" ;
                break;
            default:

                include "" ;
            break ;
        }
    }

    //switch
}
closedir($handle);
?>
 
Luke Banning

Luke Banning

07/08/2007 21:28:00
Quote Anchor link
Nou het kan ook aan een andere switch liggen misschien.
Eigenlijk is de naam van deze pagina index.php?p=Photoseries.
Daarvoor gebruik ik een simpele switch, net zoals bovenstaand gebruikt.
Zou dit er op een manier mee te maken kunnen hebben?
[zeurmodus]
Mwa, vind het nog wel aardig leesbaar hoor :)
 
Benny Lava

Benny Lava

07/08/2007 21:33:00
Quote Anchor link
Ik kan misschien nu echt liggen te slapen.
Maar is het niet de bedoeling dat je stukje van //switch ... //switch
1 haak omhoog moet omdat je de while afsluit dan bij de switch wilt kijken naar $file ...
 
Luke Banning

Luke Banning

07/08/2007 21:36:00
Quote Anchor link
Benny:
Geprobeerd, maar maakt geen verschil...

Edit:

Ik weet het inmiddels, dit was het probleem:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?php
if ($handle = opendir('photoseries')) {
    /* This is the correct way to loop over the directory. */
    while (false !== ($file = readdir($handle))) {
        if ($file != "." && $file != ".." && $file != "thumbs") {
        echo '<li class="sub"><a href="index.php?page=Photoseries&amp;series='.ucfirst($file).'">'.ucfirst($file).'</a></li>';
        }
    }
}

closedir($handle);

if ($handle = opendir('photoseries')) {
     /* This is the correct way to loop over the directory. */
    while (false !== ($file = readdir($handle))) {
        //switch
        $series = $_GET['series'];
        if ($file != "." && $file != ".." && $file != "thumbs" && file != ".") {
        switch($series){
                case
ucfirst($file): include "".$file."index.php" ; break;
                default:
echo "" ; break ; }
                }

        //switch
    }
}

closedir($handle);
?>


Ik moest die opendir en while gewoon apart nog een keer doen voor die switch.
Bedankt!
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Luke Banning
 
Storeman storeman

storeman storeman

07/08/2007 21:47:00
Quote Anchor link
Dat is natuurlijk dramatisch voor je performance.

Doe dan zoiets:

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php
if ($handle = opendir('photoseries'))
{

    $strIncludeFile = null;

    while (false !== ($file = readdir($handle)))
    {

        if ($file != "." && $file != ".." && $file != "thumbs")
        {

            echo '<li class="sub"><a href="index.php?page=Photoseries&amp;series='.ucfirst($file).'">'.ucfirst($file).'</a></li>';
            if($_GET['series'] == ucfirst($file)) $strIncludeFile = $file."index.php";
        }
    }

    
    if(!is_null($strIncludeFile)) include $strIncludeFile;
}

closedir($handle);
?>


Als je een lege string gaat includen, include dan niet! Waarom een lege string voor de $file?? Dat voegt totaal niets toe.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door storeman storeman
 
- SanThe -

- SanThe -

07/08/2007 21:49:00
Quote Anchor link
Benny heeft wel een point. Want nu zit er in $file bij de switch altijd de laatste waarde uit de while.
 
Johan

Johan

07/08/2007 21:51:00
Quote Anchor link
Hm.. BIj mij hiero werkt het gewoon hoor... (PHP 5.2)
 
Robert Deiman

Robert Deiman

07/08/2007 22:58:00
Quote Anchor link
if ($file != "." && $file != ".." && $file != "thumbs" && file != ".") {

waar komt file (niet $file, maar file aan het eind van die regel vandaan?

Dat zal niet de oplossing zijn, maar dat klopt volgens mij ook niet.
 
Leroy Boerefijn

Leroy Boerefijn

07/08/2007 23:11:00
Quote Anchor link
kun je niet gewoon zo doen:
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
<?php
while ($file = readdir($handle)) {
?>

??
 
Robert Deiman

Robert Deiman

07/08/2007 23:13:00
Quote Anchor link
@Leroy
De manier zoals Luke het al doet is de juiste, en werkt prima.
 
Jan Koehoorn

Jan Koehoorn

07/08/2007 23:24:00
Quote Anchor link
Als ik dat foutje er uit haal dat Robert opmerkte werkt hij ook.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.