[opgelost] browser detect

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

.NET developer

Functie Jij begint als .NET ontwikkelaar in een team met 10 andere Software Engineers. De werkzaamheden zijn afwisselend, zo kan het dat jij bezig bent met volledig nieuwe features of het door ontwikkelen van bestaande sites of shops. Wij ontwikkelen web applicaties, maar ook mobiele applicaties. Daarnaast bijt jij je soms ook van in externe koppelingen met systemen zoals een ERP. Als team is er een duidelijke focus m.b.t. het waarborgen van de performance en snelheid van webshops. Ook zijn wij expert op het gebied van configuratoren. Kortom enorm veel afwisselende werkzaamheden! Ook jouw werkplek kan afwisselend zijn. Soms heb

Bekijk vacature »

Mendix Developer

Voor Troostwijk Groep zoeken wij een: Mendix Developer Wij zoeken Je bent een getalenteerde en ervaren Mendix Developer en het is tijd om je horizon te verbreden. Je wilt minder coderen en meer modelleren, minder bezig zijn met allerlei technische details en randvoorwaarden en meer met functionaliteit. Daarnaast ben je trots op de innovatieve en gebruiksvriendelijke applicaties die je in de loop van de jaren hebt gebouwd. Werk je graag in een enthousiast team, wil je veel vrijheid en kun je tegelijkertijd goed met deadlines omgaan, dan ben jij absoluut degene die wij zoeken! Wat je nodig hebt is ruime

Bekijk vacature »

.NET Developer Shared Driving

Bedrijfsomschrijving Onze klant richt zich op het toegankelijker maken van steden, een fantastisch mooi streven. Hoe ze dat doen? Met eigen ontwikkelde software, waarmee vervoersmiddelen gedeeld kunnen worden. Deze inspirerende werkgever maakt een maatschappelijke impact en dat doen ze nu al zo'n 25 jaar! Het bedrijf is gevestigd in het centrum van Rotterdam en kent ongeveer zo'n 90 medewerkers. Het personeel is lekker gewoon gebleven! Iedereen kleedt zich zoals hij of zij dat zou willen en de sfeer is er erg fijn. Een leuke werkgever om voor te werken, en bovendien zijn er voor jou als Software Developer veel mooie

Bekijk vacature »

PHP Developer - medior functie

Functieomschrijving Ben jij innovatief en wil jij je kennis graag delen met jouw nieuwe collega's? Lees dan snel verder! Voor een leuke opdrachtgever in de omgeving van Roosendaal zoeken wij een Symfony developer. Of je nou junior, medior of senior bent, je krijgt hier alle vrijheid en verantwoordelijkheid om jouw eigen loopbaan te ontwikkelen. Je gaat je hier bezig houden met en inspelen op de actualiteiten van jouw vakgebied. Techstack: Symfony, PHP, mySQL. Kennis van Svelte is helemaal mooi meegenomen. Bedrijfsprofiel Al sinds '99 is dit webbureau actief. De kernwaarden binnen het bedrijf zijn integer, dienstbaar en deskundig. Je komt

Bekijk vacature »

T-SQL Database developer

Functie omschrijving Ben jij een ETL database specialist? Houd jij ervan om te puzzelen met Databases, Query's & Stored procedures? Zoek jij uitdaging, vrijheid en verantwoordelijkheid? Zoek dan niet verder! Wij zijn per direct op zoek naar medior en senior database developers. Je gaat werken voor een relatief klein softwarebedrijf in omgeving Tilburg. Samen met 12 collega's (allemaal techneuten), ga jij je bezig houden met het bouwen en/of onderhouden van database software. Deze software wordt internationaal ingezet voor het automatiseren van logistieke processen. Jouw werkzaamheden gaan er als volgt uit zien: Je bent in een klein team met developers, verantwoordelijk

Bekijk vacature »

Front-end developer Consultancy in teamverband wer

Functie Het team bestaat uit User Experience designers, Data Scientists en Software Engineers. Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren Front-end of Fullstack developer die samen met de consultants aan de slag gaat om de business requirements te vertalen naar technische oplossingen. Los van het finetunen van extenties, help je bij het configureren van bijvoorbeeld een mobiel bankieren app. Hierin ben je van A tot Z betrokken en zie je bijvoorbeeld ook toe op de uitvoering van testen. Je expertise wordt optimaal benut en je krijgt verschillende kansen om deze uit te breiden door met verschillende innovatieve technologieën aan

Bekijk vacature »

Medior/senior front end developer

Functie Vanwege de groei binnen het bedrijf zijn ze op zoek naar een Technische front end developer. Momenteel hun front end back end team gescheiden aan het werk. Hier willen ze verandering in krijgen. Omdat ook veel interne applicaties ontwikkeld worden zoeken ze iemand die hen kan helpen om de interne applicaties te voorzien van de juiste Vue.js componenten. Zodoende willen ze de interactie tussen front end en back end versoepelen en de volgende stap binnen het platform gaan zetten. Deze componenten die jij ontwikkeld zullen in elk project gebruikt worden. Het back end team bestaat momenteel uit 8 ontwikkelaars

Bekijk vacature »

Full stack Python developer

Functie Samen met andere collega’s (een product owner, een software manager en een ervaren ontwikkelaar) ga jij onze producten verder ontwikkelen. Jouw verantwoordelijkheden zullen bestaan uit: – Verder wil gaan met de ontwikkeling van onze bestaande producten; nieuwe features! – Meedenkt over de roadmap van onze producten – Als sparringpartner kan optreden op het gebied van development – Zelf ook nieuwe ideeën op tafel durft te leggen en deze van scratch af aan wilt bouwen Hieronder ook een paar voorbeelden van projecten waar we momenteel mee bezig zijn of binnenkort aan willen beginnen: – Real-time interactie creëren in onze web

Bekijk vacature »

Embedded Developer C++

Functie omschrijving Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging als Embedded Developer, zoek dan niet verder! Voor een leuke opdrachtgever in omgeving Rotterdam zijn wij op zoek naar een Embedded Developer die graag met Embedded Devices werkt. Je zult verantwoordelijk worden voor het ontwikkelen en onderhouden van diverse producten. Jouw specialisatie ligt op het vlak van software, hardware en back-end. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen van software voor een unieke industrie. Wil jij betrokken worden bij een proces dat loopt van ontwikkeling tot installatie? Waarbij je bezig zult zijn met perfecte systemen die geleverd worden aan binnen

Bekijk vacature »

Senior Java developer

Als Senior Developer bij Sogeti ben je onderdeel van onze toonaangevende best-gecertificeerde Java community. Deze bestaat uit ruim 100 gepassioneerde professionals. In teamverband lever je mooie prestaties. Daarmee draag je aan bij de meerwaarde die wij leveren aan onze top-opdrachtgevers. Geen werkdag is hetzelfde! Je bent voortdurend bezig met het oplossen van allerlei complexe vraagstukken binnen bedrijfskritische systemen. Een voorbeeld hiervan is een cliënt-volgsysteem bij Reclassering Nederland. Andere klanten waar wij onder andere voor werken: KPN, Philips, Nationale-Nederlanden, Kamer van Koophandel, ABN AMRO, Bovemij, Aval en de Nationale Politie. Natuurlijk krijg jij de mogelijkheid je verder te certificeren in dit vakgebied. We

Bekijk vacature »

Lead Webdeveloper

As Lead Web Developer at KUBUS you are responsible for the implementation design of requirements and the software architecture of the web application and services of BIMcollab. In your role as lead developer you will naturally search for the optimum between the required implementation time, the performance of the application and a fast go-to-market of features, in line with our automated test and release train. Together with the other senior developers in your team you monitor the architecture of the application and you advise the product owner about necessary refactoring to improve the maintainability of the platform. Our development team

Bekijk vacature »

Fullstack developer

Functieomschrijving Heb jij kort geleden jouw HBO ICT diploma in ontvangst mogen nemen? Of ben je toe aan een andere uitdaging? Voor een erkende werkgever in de omgeving van Breda zijn wij op zoek naar een Fullstack developer. Kennis of ervaring met C# & SQL is een must! Je houdt je bezig met het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten; Je bent verantwoordelijk voor de beheer en ontwikkeling van de software; Je draagt bij aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de C# based applicaties; Je test de software en ontwikkelt deze door; Je brengt de aanpassingssuggesties van klanten in

Bekijk vacature »

Medior C# Developer

Samen met het development team zorg je ervoor dat alle systemen achter de schermen vlekkeloos werken. Wat doe je als Medior C# Developer bij Coolblue? Als C# developer doe je regelmatig mee aan brainstormsessies over user experience, data en task flow met de UX Designer, Product Owner en Data Scientist in je team. Daarnaast schrijf je op zichzelf staande, consistente en testbare code die goed onderhoudbaar en toekomstbestendig is. Ook C# Developer worden bij Coolblue? Lees hieronder of het bij je past. Dit vind je leuk om te doen Werken met verschillende soorten data-opslag, zoals Oracle of AWS. Problemen oplossen

Bekijk vacature »

Technical Asset Specialist Substations

TenneT is growing fast to realize its strategic ambitions. We play a leading role in driving the energy transition. We are looking for a passionate Technical Asset Specialist for substations (onshore and offshore) at our location in Arnhem who will contribute to this and that might be you? Your contribution to TenneT We are searching for a motivated and engaged colleague as a technical asset specialist (onshore and offshore) for instrument transformers and surge arresters, with preferably a strong background in the area of insulation coordination. As a specialist for insulation coordination you are responsible for overarching topics regarding insultation

Bekijk vacature »

Developer (One Data)

Do you have experience with managing IT Teams in a service delivery organization? Are you keen to bring the team and our platform to a higher level? Then Nutreco has a very interesting role for you! As a One Data developer you are responsible for the management, running and functional use of our integration landscape and processes within Nutreco. Nutreco is using at this time BizTalk 2016, and Apigee for its API management, to be replaced by Azure Integration Services as of 2023. You will be part of a virtual teams of 11 people (own and outsourced) working in an

Bekijk vacature »
Patrick vollenbroek

patrick vollenbroek

06/06/2011 17:30:45
Quote Anchor link
mijn website is alleen mooi in Google Chrome.
dus ik wou een browser detect hebben dat als je bijvoorbeeld:
internet Explorer gebruikt dat je een melding krijgt dat het beter is met
Google Chrome. en als je gewoon met google Chrome op me site komt grijg je geen melding. hoe kan dat.
Gewijzigd op 07/06/2011 17:50:10 door Patrick vollenbroek
 
PHP hulp

PHP hulp

16/05/2024 17:24:28
 
- Mark -

- Mark -

06/06/2011 17:33:35
Quote Anchor link
zou het niet beter zijn om je website dan te verbeteren inplaats van dit soort rare fratsen uit te halen?

Anyway

http://php.net/manual/en/function.get-browser.php
 
Ivo P

ivo P

06/06/2011 17:57:07
 
Patrick vollenbroek

patrick vollenbroek

06/06/2011 18:09:43
Quote Anchor link
ik kom er niet uit met die twee sites.

en als je een site wilt laten zien die misschien handig kan zijn graag in het nederlands.

en ik heb dit gezien alleen hij geeft een fout melding
Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
<?php
[code]<? Php
functie using_ie ()
{

    $ U_agent = $ _SERVER [ 'HTTP_USER_AGENT' ];
    $ Ub = False ;
    if ( preg_match ( '/ MSIE / i' , $ u_agent ))
    {

        $ Ub = True ;
    }

    
    terug $ ub ;
}


functie ie_box () {
    if ( using_ie ()) {
        ?>

        <div class="iebox">
            Deze pagina is niet ontworpen voor Intenet Explorer. Als u wilt webpagina zien dit als bedoeld, normen, gebruik dan een compatibele browser, zoals <a href = " http://www.google.com/chrome "> Google Chrome </ a>.
        </ Div>
        <? Php
    terug;
    }
}

?>

?>

en dit is de fout melding:
Parse error: syntax error, unexpected T_STRING on line 2
Gewijzigd op 06/06/2011 18:15:38 door patrick vollenbroek
 
Obelix Idefix

Obelix Idefix

06/06/2011 18:22:06
Quote Anchor link
Heb je een spatie tussen het vraagteken en php staan? Dan weghalen. Zie het verderop nog een keer.
Open je 2x (regel 1 en regel 2) en sluit je 2x af (regel 25/26) of komt dat omdat het plaatsen van de code niet goed gaat/ging?
Wat wil je met terug (regel 12 en 22) bereiken?

Overigens: als je site alleen goed te bekijken is in chrome, doe je toch echt iets verkeerd.

Patrick vollenbroek op 06/06/2011 18:09:43:
en als je een site wilt laten zien die misschien handig kan zijn graag in het nederlands.
Gewijzigd op 06/06/2011 18:23:24 door Obelix Idefix
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/06/2011 18:30:59
Quote Anchor link
Heb je dit door een translator gehaald?
return -> terug?

Mijn advies: Geen check inbouwen, en zorg dat je site er gewoon in alle browsers goed uitziet.
 
Erik van de Locht

Erik van de Locht

06/06/2011 18:31:35
Quote Anchor link
Haha ik moest wel grinniken toen ik die code zag. Heb je gelezen wat er staat? ;-)
functie, terug ...
 
- Mark -

- Mark -

06/06/2011 18:33:35
Quote Anchor link
Quote:
en als je een site wilt laten zien die misschien handig kan zijn graag in het nederlands.


Dat is heel vaak geen optie. beperkte kennis van de Engelse taal is een behoorlijke handicap als je met iets als programmeren bezig bent. De Nederlandse taal is totaal nutteloos grof gezegd.

Anyway.

Code (php)
PHP script in nieuw venster Selecteer het PHP script
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
<?php

    function is_chrome(){
        
        return (strpos(strtolower($_SERVER['HTTP_USER_AGENT']), 'chrome') !== false) ? true : false ;    
    }



    if(is_chrome()){
        
        echo 'Google chrome';
    }

    else{
        
        echo 'Iets anders';
    }


?>
 
Patrick vollenbroek

patrick vollenbroek

06/06/2011 18:55:25
Quote Anchor link
bedankt mark dit is het
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

06/06/2011 18:59:22
Quote Anchor link
Niet bot bedoeld, maar zou ik mogen vragen waarom je dit precies wilt?
Het is veel makkelijker om je site gewoon goed te bouwen zodat hij in alle browsers goed werkt.
Gewijzigd op 06/06/2011 19:00:06 door - Ariën -
 
Paul ten Oever

Paul ten Oever

07/09/2011 11:05:00
Quote Anchor link
hee, ik heb hetzelfde probleem maar dan met dat ik meerdere css wil invoegen, dus voor IE, Firefox en opera. Kan dat dus ook zonder een true of false maar gewoon dat je if/elseif/else hebt?


en helaas is dit de manier waarop men het je leert op school. in iedergeval had ik dat zo, maar dan zonder te weten hoe ik de verschillende css kies.
 
- Ariën  -
Beheerder

- Ariën -

07/09/2011 11:09:13
Quote Anchor link
Waarom gewoon niet je CSS compatible maken voor alle browsers?
 
Martijn L

Martijn L

08/09/2011 15:20:08
Quote Anchor link
- Aar - op 07/09/2011 11:09:13:
Waarom gewoon niet je CSS compatible maken voor alle browsers?


Is best lastig soms je kan ook op deze manier gewoon meerdere css files maken?

Elk een voor de belangrijkste browsers?
Gewijzigd op 08/09/2011 15:41:10 door Martijn L
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.