Optel formulier

Overzicht Reageren

Sponsored by: Vacatures door Monsterboard

Teamlead PHP Developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de buurt van Middelburg zijn wij op zoek naar een gemotiveerde teamlead PHP developer met affiniteit met Symfony/Laravel. Een enthousiast persoon die het ontwikkelteam komt versterken met het aanpakken van uitdagende projecten. Ben jij op zoek naar een uitdaging waar je de tijd en ruimte krijgt jezelf te ontwikkelen en je eigen IT-team aan te sturen? Lees dan snel verder! Die ga je doen: Bijdragen aan de implementatie van aanpassingen, verbeteringen en aanvullingen in de PHP based applicaties; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en de webshops in de tweede versie van

Bekijk vacature »

Low-Code Expert/Developer: Power Platform Speciali

Bedrijfsomschrijving Als Low-Code Expert/Developer bij ons innovatieve bedrijf, neem je een cruciale rol op je in de creatie, ondersteuning en implementatie van diverse oplossingen met behulp van het veelzijdige Power Platform. Dit platform omvat Power Apps, Power BI, Power Automate, Power Virtual Agent en Azure Logic Apps. Het Power Platform biedt je de mogelijkheid om klanten te voorzien van naadloze integraties door op maat gemaakte oplossingen te creëren die compatibel zijn met (bijna) alle bestaande software-infrastructuren. Dankzij het uitgebreide scala aan toepassingen, krijg je de kans om als architect en projectleider van je eigen oplossing te fungeren. Dompel jezelf onder

Bekijk vacature »

Full Stack Developer

Ben jij een kei van een full-stack developer? Heb je ambitie om te groeien en jezelf te ontwikkelen binnen een ambitieus bedrijf? Gaat jouw hart sneller kloppen van transpilers of frameworks zoals Angular, Vue of React? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Voor onze opdrachtgever zijn wij op zoek naar een full-stack developer om onderdeel te zijn van een team dat bestaat uit gedreven developers. Ieders met hun eigen specialiteiten en kennis van de projecten en behoeften vanuit de product owners. We zoeken iemand die met zijn/haar huidige competenties en domeinen dit team wil begeleiden, stimuleren en tevens

Bekijk vacature »

Software programmeur

Functieomschrijving Voor een uitdagende werkgever in regio Breda zijn wij op zoek naar een Full Stack C#.NET programmeur. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen van apps, webapplicaties en dashboards voor de eigen IOT-oplossingen. Je werkt samen met andere developers en engineers om de sensoren in machines te scannen en vervolgens de data om te zetten in management informatie voor de klanten. Taken en verantwoordelijkheden: Je gaat aan de slag met de volgende technologieën en frameworks: C#, JS frameworks, HTML, TypeScript, SQL & C++, CSS. Geen ervaring met één van deze technologieën is dan ook geen enkel probleem! Deze werkgever biedt

Bekijk vacature »

.NET developer

Functie Heb jij veel kennis van ASP.NET Webforms en wil jij juist de overstap maken naar ASP.NET Core? Wij zijn per direct op zoek naar een ervaren .NET Webdeveloper die met ons samen ons platform wilt herschrijven van ASP.NET Webforms naar ASP.NET Core. Voor jou de unieke kans om met ons samen te innoveren en kennis op te doen van de nieuwste technieken binnen de Microsoft Stack. Wij hebben een development team met 10 IT specialisten bestaande uit onder andere 4 backend .NET developers en twee front-end developers. Wij zijn continu bezig om ons als team en bedrijf te blijven

Bekijk vacature »

Senior PHP developer/ Software Architect

Functie Momenteel zijn ze op zoek naar een ervaren PHP developer die zichzelf graag bezighoudt met zaken als architectuur en de algehele verbetering van structuren en standaarden. Het is eigenlijk meer operationeel als uitvoerend omdat je bezig gaat met zaken als het verder uitrollen en verbeteren van testautomatisering, codereviews, tickets en de doorloop hiervan en architectuurkeuzes. Mocht je hiernaast ook wat DevOps kennis meenemen is dit mooi meegenomen! Vanwege het kleine team maar de wereldwijde impact die zij leveren is er veel focus op kwaliteit. In deze functie werk je aan één van hun belangrijkste applicaties. Hierin werk je nauw

Bekijk vacature »

Senior .NET Ontwikkelaar

In het kort Als Senior .NET ontwikkelaar ga je binnen onze business unit Transport en Logistiek aan de slag met complexe maatwerk software voor bedrijf kritische systemen binnen de technische automatisering. Denk bijvoorbeeld een IoT-oplossing voor de logistieke sector waarbij we van ruim 200.000 machines de telemetrie en events verwerken. We zijn actief in de distributielogistiek, havenlogistiek (denk aan ECT) en productielogistiek. Naast C# en .NET Core maken we ook gebruik van Azure technologie. En als trotse Microsoft Gold Partner leren we graag van en met jou. Wil jij jezelf blijven ontwikkelen binnen de technische automatisering met .NET, dan gaan

Bekijk vacature »

BizTalk/ Azure Developer

Dit ga je doen •Understanding the scope of required functionality, translate them within context of way of working of the team into developed solutions, whilst safeguarding documentation; •Planning based on assigned sprint tasks; •Acting as an expert in estimation techniques and planning; •Understanding your role in the agile process and act in this way; •Facilitating internal communication and effective collaboration; •Working closely with scrum master to handle backlogs and new requests; •Providing information to the third parties about activities and needs for compliance. Hier ga je werken Our client is a leading organization focusing on animal nutrition, offering solutions that

Bekijk vacature »

Junior Front end developer

Functie Als Front end developer binnen onze organisatie ga jij je bezig houden met het bouwen van de user experience van de webapplicaties. Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van concepten, briefings en designs naar werkende functionaliteit. Hierbij zorg je ervoor dat applicaties betrouwbaar, veilig en toekomstbestendig zijn en een goede architectuur hebben en behouden. Verder denk je actief na- en mee over nieuwe ontwikkelingen en functionaliteiten om zo elke dag de klantervaring weer te verbeteren. Dit doe je natuurlijk niet alleen maar in een development team. Het team bedraagt momenteel 4 man bestaande uit 2 devops engineers en 2

Bekijk vacature »

Fullstack developer - medior

Functie omschrijving Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging en zou jij graag bij een platte maar informele organisatie willen werken? Voor een mooi softwarebedrijf in omgeving Dordrecht zijn wij op zoek naar versterking voor op de afdeling Software Development! Als Fullstack developer wordt je bij dit bedrijf onderdeel van de volledige ontwikkeling van requirement tot oplevering! Werkzaamheden Jouw focus ligt op de front end en alles wat daarbij komt kijken. Je gaat ontwerpen, ontwikkelen, testen en valideren. Je zult voornamelijk werken met React.js en Typescript. Maar ook Javascript, HTML en CSS komen aanbod. Daarnaast zal je ook regelmatig met

Bekijk vacature »

Junior/Medior Front-end developer

Functie Als Front-end developer werk je intensief samen met 1 van de UX-designers en denk je mee over de gebruiksvriendelijkheid en design van onze web- en mobile apps. Je bent betrokken bij sessies met gebruikers om designs te valideren en usability van de app-in-wording te testen. Vervolgens gebruik je dit om samen met je team waarin ook back-end (.NET) developers zitten, te zorgen voor de realisatie van de best mogelijke apps voor studenten en docenten. Eisen • Je hebt een hands-on development en coding mind-set en werkt graag aan een high quality code base welke je consequent onderhouden kan worden

Bekijk vacature »

Python (Django) developer - Remote in The Netherla

Functie Together with your team, consisting of a senior, 2 mediors and one junior developer, you will work on their software in an Agile-based approach. You have an eye for quality, risk, and customer interest. Communication with your colleagues and, where necessary, with customers, plays an important role in achieving a successful result. As a person, you are smart, get things done, and are result-oriented. There is a lot of independence within the development team, apart from the stand-up (10:00 am) and occasional pair-programming sessions. Techniques they use include Python, Django, MySQL, Mercurial, Ubuntu Linux, Nginx. In terms of front-end

Bekijk vacature »

Software Ontwikkelaar

Functie omschrijving Voor een echt familiebedrijf in de omgeving van 's-Hertogenbosch ben ik op zoek naar een Software Developer. Jij gaat in de functie van Software Developer werken met C# en .NET framework Jij gaat maatwerk software ontwikkelen en softwareoplossingen creëren. Daarnaast optimaliseer je de bestaande software. Oplossingen waar de klant echt iets aan heeft, jij krijgt er energie van op dit te realiseren. Je gaat werken in een Microsoft omgeving(ASP.NET) en gebruikt daarnaast C# en MVC. Samen met het huidige IT team binnen deze organisatie verwerk je de wensen van de klant tot een (eind)product. Bedrijfsprofiel Deze organisatie is

Bekijk vacature »

Frontend Developer

Functieomschrijving Voor de NIPV zijn wij opzoek naar een Frontend Developer. Als Frontend Developer ga jij aan de slag om dashboards te bouwen vanuit het datawarehouse. Dit stelt NIPV in staat om snel en eenvoudig bij correcte bedrijfsvoeringsinformatie te kunnen. Je ontwikkelt dashboards in PowerBI, publiceert en onderhoud die, verzameld en verwerkt feedback in overleg met het ontwikkelteam. Naast dashboards ontwikkel en onderhoud je een datamodel in Excel waarmee adviseurs, controllers en analisten in staat worden gesteld om de gegevens uit de dashboards te raadplegen en anders te filteren of bepaalde gegevens nader te verfijnen, zodat verdiepende vragen kunnen worden

Bekijk vacature »

Software developer

Functieomschrijving Voor een gewaardeerde werkgever in de regio van Middelburg zijn wij op zoek naar een ambitieuze PHP/Symfony Developer. Een enthousiast persoon die het development team komt versterken met het aanpakken van complexe en nieuwe projecten. Ben jij op zoek naar een baan met veel uitdaging binnen een snelgroeiend e-commerce bedrijf, waar je de tijd en ruimte krijgt voor zowel persoonlijke als professionele groei? Lees dan snel verder! Dit ga je doen: Aanpassingssuggesties van collega’s in kaart brengen, vervolgens te analyseren en daarna te concluderen of de aanpassing een verbetering is; Ontwikkeling en beheer van de serviceportal in Symfony en

Bekijk vacature »
Koen Bressers

Koen Bressers

30/08/2006 17:18:00
Quote Anchor link
Hallo,

Op de site van Jan vond ik dit script. Ik heb het een beetje aangepast en ik heb nu het volgende:

<script language="javascript" type="text/javascript">
// koppel een functie aan het onload event van het window
window.onload = init;

var eerste_formveld;

var art1_aantal, art1_prijs, art1_kosten;
var art2_aantal, art2_prijs, art2_kosten;
var art3_aantal, art3_prijs, art3_kosten;
var art4_aantal, art4_prijs, art4_kosten;

var aantal, totaal;

function init () {

eerste_formveld = new getObj ('aantal1');

eerste_formveld.obj.focus ();
eerste_formveld.obj.select ();

art1_aantal = new getObj ('aantal1');
art1_prijs = new getObj ('prijs1');
art1_kosten = new getObj ('kosten1');
art2_aantal = new getObj ('aantal2');
art2_prijs = new getObj ('prijs2');
art2_kosten = new getObj ('kosten2');
art3_aantal = new getObj ('aantal3');
art3_prijs = new getObj ('prijs3');
art3_kosten = new getObj ('kosten3');
art4_aantal = new getObj ('aantal4');
art4_prijs = new getObj ('prijs4');
art4_kosten = new getObj ('kosten4');

aantal = new getObj ('totaalaantal');
totaal = new getObj ('totaalkosten');

art1_aantal.obj.onkeyup = bereken_totaal;
art2_aantal.obj.onkeyup = bereken_totaal;
art3_aantal.obj.onkeyup = bereken_totaal;
art4_aantal.obj.onkeyup = bereken_totaal;
}

function bereken_totaal () {

parseInt (art1_aantal.obj.value)
+ parseInt (art2_aantal.obj.value) + parseInt (art3_aantal.obj.value) + parseInt (art4_aantal.obj.value);
kosten1 = parseInt (art1_aantal.obj.value) * parseFloat (art1_prijs.obj.value);
art1_kosten.obj.value = kosten1.toFixed (2);

kosten2 = parseInt (art2_aantal.obj.value) * parseFloat (art2_prijs.obj.value);
art2_kosten.obj.value = kosten2.toFixed (2);

kosten3 = parseInt (art3_aantal.obj.value) * parseFloat (art3_prijs.obj.value);
art3_kosten.obj.value = kosten3.toFixed (2);

kosten4 = parseInt (art4_aantal.obj.value) * parseFloat (art4_prijs.obj.value);
art4_kosten.obj.value = kosten4.toFixed (2);
tot = kosten1 + kosten2 + kosten3 + kosten4;

totaal.obj.value = tot.toFixed (2);

}

function getObj (name)
{
if (document.getElementById) {
this.obj = document.getElementById(name);
this.style = document.getElementById(name).style;
}
else if (document.all) {
this.obj = document.all[name];
this.style = document.all[name].style;
}
else if (document.layers) {
this.obj = document.layers[name];
this.style = document.layers[name];
}
}
</script>

<form method='post' target='' action=''>

<table>

<tr>
<th>naam</th>
<th>prijs (&euro;)</th>
<th>aantal</th>
<th>kosten (&euro;)</th>

</tr>

<tr>
<td>test</td>
<td><input id='prijs1' name='prijs1' type='text' size='5' readonly='true' value='10.00'></td>
<td><input id='aantal1' name='aantal1' type='text' size='5' value='0' tabindex='1'></td>
<td><input id='kosten1' name='kosten1' type='text' size='5' readonly='true' value='0'></td>
</tr>

<tr>
<td>test 2</td>
<td><input id='prijs2' name='prijs2' type='text' size='5' readonly='true' value='15.00'></td>
<td><input id='aantal2' name='aantal2' type='text' size='5' value='0' tabindex='1'></td>
<td><input id='kosten2' name='kosten2' type='text' size='5' readonly='true' value='0'>
</td>
</tr>

<tr>
<td>test 3</td>
<td><input id='prijs3' name='prijs3' type='text' size='5' readonly='true' value='30.00'></td>
<td><input id='aantal3' name='aantal3' type='text' size='5' value='0' tabindex='1'></td>
<td><input id='kosten3' name='kosten3' type='text' size='5' readonly='true' value='0'></td>
</tr>
<tr>
<td>test 4</td>
<td><input id='prijs4' name='prijs4' type='text' size='5' readonly='true' value='0.00'></td>
<td><input id='aantal4' name='aantal4' type='text' size='5' value='0' tabindex='1'></td>
<td><input id='kosten4' name='kosten4' type='text' size='5' readonly='true' value='0'></td>
</tr>

<tr>
<td>totalen:</td>
<td>&nbsp;</td>
<td><input id="totaalaantal" name="totaalaantal" type="text" size='5' readonly="true" value="0"></td>
<td><input id="totaalkosten" name="totaalkosten" type="text" size='5' readonly="true" value="0"></td>

</tr>

</table>
</form>

Het probleem is nu dat het script de totale aantal kaartjes niet meer wil optellen / weergeven.

Kan iemand (bijvoorbeeld Jan) mij helpen?

Bvd,
Koen.
Gewijzigd op 01/01/1970 01:00:00 door Koen Bressers
 
PHP hulp

PHP hulp

17/05/2024 05:36:30
 
Koen Bressers

Koen Bressers

30/08/2006 19:40:00
Quote Anchor link
Het script is trouwens hetzelfde als het script op de pagina van Jan (dacht ik te zien), dus ik heb geen idee waar het probleem zou kunnen zitten.
 



Overzicht Reageren

 
 

Om de gebruiksvriendelijkheid van onze website en diensten te optimaliseren maken wij gebruik van cookies. Deze cookies gebruiken wij voor functionaliteiten, analytische gegevens en marketing doeleinden. U vindt meer informatie in onze privacy statement.